Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, bubusia napisał:

Normalka, wpakowal cie w taki a nie inny schemat swojego myslenia, caly ten watek tak dziala.

Tzw Geba.

Widzisz, tak jak napisalem wyzej, czyli geba, znajac kolege xniwax raczej bylo mu wstyd za ten niewybredny jezyk(szczegolnie w stosunku do ciebie), mnie zreszta rowniez.

Twój "pszyjaciel" slawuś ,- przytaknął! A szczęście mu dopisywało! A i radość jaka!

I odczep się teraz, bo jade cienrzarufko po polskiej drodze i zmieniam se pasy, swobodnie.

??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejna przy przykład  pisowskiej dobrej zmiany czyli budowa statków ....

brawo (na  zdjęciu widzę ze pinokio tam sie mocno prężył...jakiś czas potem tabliczka zniknęła ? chociaż z niej był jakis pożytek )

Ukryta Zawartość

28 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

jade cienrzarufko po polskiej drodze i zmieniam se pasy, swobodnie.

Nie szarżuj tylko

images-1.jpeg.30cef53a4ff73fb7da4fd0ebb061cda1.jpeg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 godziny temu, bubusia napisał:

Sily sie wyrownaly, moderator przestal byc jednostronny, to i placz sie zaczal. Tak to z nimi jest.

Zostałem ukarany wcześniej z Vlada i nie było taryfy ulgowej a teraz....Jaro parę dni temu pisał cos o podejrzeniach w kontaktach towarzyskich modka(ów) z pisowska bracia....

pytanie za 100 pkt któż to jest ten nieznanym mod-

kiem ?

Edytowane przez asterix1

Z tego co wiem to moduje arkadowski, chyba nie posadzasz go o przynaleznosc do Pis?

Glupawymi insynuacjami nie zmienicie rzeczywistosci.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

26 minut temu, caleb66 napisał:

Poza tym dziś znowu zarobiony jestem ?

Ach to mieszanie cukru z szałwią... Ciężka robota jest. PIC fanboju, jakie swobody osobiste są łamane w Europie? 

Odnośnie wycinania wpisów. Ostatni tydzień minął pod znakiem neo-postępowych zasad. Znaczy można było lżyć, atakować członków rodzin, grozić tzw. łomotem. Pamiętam jak @arkadowski popełnił wpis o zeru tolerancji dla tzw. gróźb. Jak widać członek bojówek narodowych fanbojów, nadal funkcjonuje... 

Teraz, bubusia napisał:

Z tego co wiem to moduje arkadowski, chyba nie posadzasz go o przynaleznosc do Pis?

Czy Arkadowski czy Stench  mam zasadę ze będziemy równo traktowani poprzednio często i Jaro, muls(szczególnie) i wielu innych było czesto tymi poszkodowanymi a teraz ?

Juz na powitaniu  wiązanki Lecomana i Egona  za takie coś juz miałem pare pkt i blokadę na dzień dobry

5 minut temu, bubusia napisał:

Z tego co wiem to moduje arkadowski

A skąd wiesz? Masz jakieś układy? Jest gdzieś publikowane, kto moderuje dany wątek?

1 minutę temu, hi_aro napisał:

A skąd wiesz? Masz jakieś układy? Jest gdzieś publikowane, kto moderuje dany wątek?

Wiem, bo mnie usuwal, a potem przywracal. No ale w twojej glowie od razu zrodzily sie uklady.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

5 minut temu, hi_aro napisał:

O moją głowę się nie martw, pomyśl czasami o swojej...

A kto sie martwi o twoja glowe? Na pewno nie ja.

Edytowane przez bubusia

Ach to mieszanie cukru z szałwią... Ciężka robota jest. PIC fanboju, jakie swobody osobiste są łamane w Europie? 
Odnośnie wycinania wpisów. Ostatni tydzień minął pod znakiem neo-postępowych zasad. Znaczy można było lżyć, atakować członków rodzin, grozić tzw. łomotem. Pamiętam jak [mention=52523]arkadowski[/mention] popełnił wpis o zeru tolerancji dla tzw. gróźb. Jak widać członek bojówek narodowych fanbojów, nadal funkcjonuje... 

No jak się ktoś prosi o wp.....l to co ja mogę poradzić, a co do swobód osobistych no to trochę tego można znaleźć choćby nękanie kontrolami obywateli polskich po przekroczeniu granicy,
Sami prowokujecie te sytuacje więc zamiast płakać nad skutkiem może by zacząć od przyczyny ? Stąd taka nie inna reakcja moderacji . Pełowski bojowkarzyno

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

3 minuty temu, bubusia napisał:

Na pewno nie ja.

To ty o niej wspomniałeś, więc się trochę troszczysz... Dziękuję. Widzisz, nawet Ty jesteś "dobry" w głębi duszy, a nie tylko sterowany przez prezesa.

W dniu 19.01.2009 o 14:38, xniwax napisał:

O co tu chodzi?

O nic specjalnego. Wszystkie stare i młode gałązki wyrosły z tego samego pnia. Przesłania dla ludu bywają różne, cele przywódców są niezmienne. Trzeba jakoś żyć. Jak ambicje i wymagania się ma a talentu brakuje, pozostaje polityka.

Edytowane przez Mrok
6 minut temu, hi_aro napisał:

To ty o niej wspomniałeś, więc się trochę troszczysz... Dziękuję. Widzisz, nawet Ty jesteś "dobry" w głębi duszy, a nie tylko sterowany przez prezesa.

Wspomnialem w odp. kontekscie, ale widze, ze tego nie ogarniasz. No coz, nie moja wina.

Moge napisac, ze glowa nie ogarnia, a wtedy ty znowu zaczniesz o glowie i mojej rzekomej trosce:)

A na koncu pojawi sie prezes

?

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, caleb66 napisał:

No jak się ktoś prosi o wp.....l

Proszę, wykwity półgłówka... Halo, @stench 

3 minuty temu, caleb66 napisał:

nękanie kontrolami obywateli polskich po przekroczeniu granicy,

a już kumam co robisz, handelek z niemiaszkami, czyli robienie kapusty na Passateach TDI. Nic dziwnego, jak się robi wałki, to i kontrole muszą być. 

47 minut temu, asterix1 napisał:

pisowskiej dobrej zmiany czyli budowa statków ....

No...
Ostatnie wodowanie w Szczecinie to 2009 rok i zwijanie stoczni.
Od 2017 roku nowe kontrakty i współpraca przy produkcji 87 statków, przywrócenie funkcjonowania podmiotu "Stocznia Szczecińska"
Kolejne kontrakty na samodzielną produkcję 2 +18 statków. Jadnak coś po 8 latach przestoju ruszyło.

33 minuty temu, hi_aro napisał:

jakie swobody osobiste są łamane w Europie? 

Poszukaj w Norwegii, Szwecji, Merkelraichu, Francyi etc. Polska to jeszcze ostoja swobód szczególnie dla ogłupiałych lewaków, czyż nie?

Edytowane przez xniwax

5 minut temu, xniwax napisał:

Poszukaj w Norwegii, Szwecji, Merkelraichu, Frncyi etc. Polska to jeszcze ostoja swobód szczególnie dla ogłupiałych lewaków, czyż nie?

No następny PIC fanboj z rozdwojeniem, w takim razie zadam Tobie pytanie, jakie swobody osobiste są łamane na obywatelach EU? Tylko nie wykręcaj się sianem, jak to masz w zwyczaju... 

13 minut temu, hi_aro napisał:

jakie swobody osobiste są łamane na obywatelach EU

Samym bezpłciowym określaniem GO obywatelem UE, jakbyś jednak nie wiedział, to taka Norwegia nie jest w UE ale jest w Europie.
Kojarzysz może to, że Europa mimo wszytko to nie tylko Eurokołchoz. 
Generalnie jak widzę nie wiele widzisz, nie wiele czytasz i nie wiele rozumiesz bo ci po prostu zbyt wiele umyka.
Poczytaj o niektórych instytucjach niemieckich i norweskich w kontekście swobód osobistych.

Edytowane przez xniwax

4 minuty temu, xniwax napisał:

Samym bezpłciowym określaniem GO obywatelem UE

A nie mówiłem, już pisze bzdety. No ale jakie swobody masz ograniczone, zabrali Tobie klop, albo nie możesz swoich fanatycznych poglądów głosić... Chyba wiesz co znaczy słowo "przykład"...  

1 godzinę temu, hi_aro napisał:
a już kumam co robisz, handelek z niemiaszkami, czyli robienie kapusty na Passateach TDI. Nic dziwnego, jak się robi wałki, to i kontrole muszą być. 

Trudno się spodziewać innej odpowiedzi .

Tęsknota za państwowym łatwym pieniądzem wychodzi, pozostało się modlić żeby jarek więcej nie zabrał.

Edytowane przez stench
10 minut temu, hi_aro napisał:

klop...słowo "przykład"..

Czym to niby wyróżniłeś się jeśli chodzi o bzdet? Powyższe argumenty twego fanatyzmu są dość prymitywne.
Jakie masz argumenty na potwierdzenie swej tezy, że na terenie UE nie łamie się swobód osobistych, obywatelskich?

18 minut temu, hi_aro napisał:

A nie mówiłem

Nie mówiłeś, jeśli już to coś próbowałeś napisać ale zabrakło inwencji poza określeniem o fanbojach.
Masz problem, zamknięcia się w swojej własnej bzdurze. Taki układ zamknięty ci nie służy.

5 minut temu, xniwax napisał:

Jakie masz argumenty na potwierdzenie swej tezy, że na terenie UE nie łamie się swobód osobistych, obywatelskich?

To Ty te tezy pierwszy wysnułeś, więc to do Ciebie należy udowodnienie ich. Mamy tu na forum kole gę, który podobnie argumentuje swoją ignorancję. 

8 minut temu, xniwax napisał:

fanbojach

To jest bardzo adekwatne określenie, dodatkowo nienawidzone przez narodowych półgłówków, jako przejaw słabości "białej rasy" . Tak więc PIC fanboju, czekam na przykłady. Ciebie to również tyczy @caleb66... 

16 minut temu, hi_aro napisał:

To Ty te tezy pierwszy wysnułeś

Nie, ja nie wysuwałem tezy, że na terenie UE nie łamie się swobód osobistych. To twoja teza.

16 minut temu, hi_aro napisał:

dodatkowo nienawidzone przez narodowych półgłówków, jako przejaw słabości "białej rasy"

Jak widzę u takich jak Ty takie kuku na muniu to właściwie i w zasadzie o czym tu rozmawiać pisząc z takimi jak Ty?
Pozostaje wyłącznie dupa Maryny do przedyskutowania.

Edytowane przez xniwax

57 minut temu, xniwax napisał:
Godzinę temu, hi_aro napisał:

jakie swobody osobiste są łamane w Europie? 

Poszukaj w Norwegii, Szwecji, Merkelraichu, Francyi etc. Polska to jeszcze ostoja swobód szczególnie dla ogłupiałych lewaków, czyż nie?

Standard, siano, siano... 

• Moderatorzy

Panowie, czasem czytam wątek to i coś skrobnę. Mam nadzieję, że wolno. Bo jak nie wolno to po co czytać ?

Koledze wyciąłem ostatnie zdanie bo było obrażliwe. Punktu nie dostał. Gdyby ktoś je zgłosił to byłby punkt.

Ja często nie ingeruję bo wszystkiego nie czytam więc nie wiem. Jak mam zgłoszenie na skrzynce to reaguję, chyba że robicie całkowity bajzel i do tego mnóstwo zgłoszeń to wtedy nikt nie będzie na to czasu marnował. Dorośli wiedzą co robią.

Pozdrawiam Piotrek

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

5 minut temu, hi_aro napisał:

Standard,

Tak, standardem jest poczytać, poszukać, pomyśleć etc.
Nie wiem dlaczego zachowujesz się niestandardowo.

To jest bardzo adekwatne określenie, dodatkowo nienawidzone przez narodowych półgłówków, jako przejaw słabości "białej rasy" . Tak więc PIC fanboju, czekam na przykłady. Ciebie to również tyczy [mention=25430]caleb66[/mention]... 
No co tu pisać więcej

Godzinę temu, hi_aro napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Godzinę temu, caleb66 napisał:

No jak się ktoś prosi o wp.....l

@stench, nie kumam. Jakie jest stanowisko moderacji w takich sytuacjach. Przypomnę o wpisie @arkadowski o zerowej tolerancji na agresję fizyczną i języku nienawiści, w odniesieniu do gróźb skierowanych do moda. 

3 minuty temu, caleb66 napisał:

No co tu pisać więcej

Co PIC fanboju, TDI-ki schodzą dobrze, jest piątka od Jarosława, to każdy "Kowalski" ma passatee ?

Ukryta Zawartość

18 minut temu, stench napisał:

Panowie, czasem czytam wątek to i coś skrobnę. Mam nadzieję, że wolno. Bo jak nie wolno to po co czytać ?

Koledze wyciąłem ostatnie zdanie bo było obrażliwe. Punktu nie dostał. Gdyby ktoś je zgłosił to byłby punkt.

Ja często nie ingeruję bo wszystkiego nie czytam więc nie wiem. Jak mam zgłoszenie na skrzynce to reaguję, chyba że robicie całkowity bajzel i do tego mnóstwo zgłoszeń to wtedy nikt nie będzie na to czasu marnował. Dorośli wiedzą co robią.

Pozdrawiam Piotrek

Pyszota. 

Bardzo słusznie, żeś wydarł po sekundzie.

Ale, gdy" robicie całkowity bajzel i do tego mnóstwo zgłoszeń..." 

Ja nie mam pretensji. 

Gdyś mnie gnębił, ja w tym czasie uczyłem pannę z Iranu - języka polskiego. Wiesz, jak fajnie?

Nie mam gniewu, ni zastrzeżeń.

.......

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.