Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, jezz napisał:

Ale wiesz o czym rozmawialiśmy??

Ogólne zasady obowiązujące w kontaktach słownych z fanatykami są aktualne w każdej rozmowie na każdy temat.

1 minutę temu, jezz napisał:

Pewnie nie może się pozbierać po wyborach.

Jasne. A opozycja to mordercy którzy zamordowali brata Prezesa w Smoleńsku.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 minuty temu, hi_aro napisał:

każdy kredyt trzeba oddać:

3 godziny temu, hi_aro napisał:

A co to jest kredyt? 

52 minuty temu, caleb66 napisał:

Ja niczego nie przenoszę do Słowacji,tu zarabiam dobre pieniądze,obroty 5 razy takie jak za peło było,jestem zadowony i jeszcze 500 plus biorę a Słowacy mogą jedynie pomarzyć o takim hajsie i Ty też zresztą komunisto ?

Nie dość że nieuk to jeszcze fantasta-mitoman.

5 minut temu, asterix1 napisał:

Moze przypomnij nam czym to pis-iaki zasłynęły przez te cztery lata ile to wybudowano autostrad dróg a i lotnisk ? z tego co wiem drogę do sołtysowej i lotnisko burzą w Radomiu ...zaiste wielkie to dzieła ....nie wspomnę o zniszczeniu wszystkiego gdzie łapska przyłożyły.....

Mnie interesuje co ma do zaproponowania opozycja, ile razy trzeba ci to powtarzać?

5 minut temu, Lech36 napisał:

Ogólne zasady obowiązujące w kontaktach słownych z fanatykami są aktualne w każdej rozmowie na każdy temat.

Widzę, że piszesz jak zaprogramowany fanatyk. Lubię czytać jak brniesz.

8 minut temu, Lech36 napisał:

Jasne. A opozycja to mordercy którzy zamordowali brata Prezesa w Smoleńsku.

Tak uważasz?

Pato PICer... bez dwóch zdań... Co już na raty, na sprzęt audio nie starcza. PIC daje za mało. 
Ale nie przejmuj się,  każdy kredyt trzeba oddać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Mam dwa systemy hiendowe,jeden w domu na Mazurach drugi w Warszawie i średnio na jeża inwestuje w to kasę,nie mam czasu zbytnio na słuchanie muzyki,kredyty Cię tak bolą? Chyba o to ci chodzi bo nie wiem do końca z czym Ty masz problem . Na zachodzie ludzie też kupują na kredyt i co w tym złego.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, jezz napisał:

Widzę, że piszesz jak zaprogramowany fanatyk. Lubię czytać jak brniesz.

Ja po przeanalizowaniu dostępnych dowodów nie twierdzę że w Smoleńsku był zamach a nowych dowodów nie ma i jak domniemam nie będzie, chyba że ktoś nagrał rozmowę Lecha z bratem (Prezesem) i ta rozmowa kiedyś ujrzy światło dzienne ucinając spekulacje na temat udziału Prezesa w tym zdarzeniu, więc raczej określenie fanatyk nie ma w przypadku mojej skromnej osoby zastosowania.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

7 minut temu, jezz napisał:

Mnie interesuje co ma do zaproponowania opozycja, ile razy trzeba ci to powtarzać?

Ale co zrobili dotychczasowi juz cię nie interesuje?

na każdym kroku wtopa ....nie interesuje co ?

15 minut temu, jezz napisał:

Tak uważasz?

Nie ja, Prezes tak uważa, nie widziałeś jego wystąpienia w sejmie?

Ukryta Zawartość

10 minut temu, asterix1 napisał:

Nie interesują go też afery PiS wymienione pod tym linkiem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

15 minut temu, Lech36 napisał:

Ja po przeanalizowaniu dostępnych dowodów nie twierdzę że w Smoleńsku był zamach a nowych dowodów nie ma i jak domniemam nie będzie, chyba że ktoś nagrał rozmowę Lecha z bratem (Prezesem) i ta rozmowa kiedyś ujrzy światło dzienne ucinając spekulacje na temat udziału Prezesa w tym zdarzeniu, więc raczej określenie fanatyk nie ma w przypadku mojej skromnej osoby zastosowania.

Ale wiesz o czym rozmawialiśmy?

No nie mówiłem, zprogramowany fanatyk.?

Rozmowa o zupie a on cały czas o czymś innym.

2 minuty temu, jezz napisał:

Rozmowa o zupie a on cały czas o czymś innym.

To jest wątek ogólny można rozmawiać na różne tematy.

16 minut temu, asterix1 napisał:

To czy  lotnisko będzie czy nie, nie będzie miało wpływu na to jak zagłosują wyborcy, Masz inne zdanie na ten temat?

Mam nadzieję, że opozycja ma lekarstwo na te wtopy. Pewnie niedługo je przedstawią.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

To jest wątek ogólny można rozmawiać na różne tematy.

Oczywiście, że tak, rozmawialiśmy o jednym a ty cały czas próbujesz zmienić temat.

Chociaż ty nie zmieniasz tematu, ty przemawiasz.:)

38 minut temu, Lech36 napisał:

fanatyk nie ma w przypadku mojej skromnej osoby zastosowania.

Fanatyzm nie jest tylko przypisany do tego co kto sądzi o Smoleńsku. Nie jest tez tylko związany z popieraniem pisu. 

56 minut temu, jezz napisał:

A co to jest kredyt? 

Dom kupiłem za gotówkę, od 13 lat nie wiem co to znaczy... Martw się pato-PICu, może zacznij zbierać puste flaszki, jak uzbierasz cały ganek to na ratę będzie... A potem latorośl do DE wyślij (zamiast po małpki) i ona spłaci za Ciebie,  swoje pieniądze, które przepiłeś... 

14 minut temu, jezz napisał:

Fanatyzm nie jest tylko przypisany do tego co kto sądzi o Smoleńsku. Nie jest tez tylko związany z popieraniem pisu. 

Tylko PIC fanboje w brednie wieżą, właściwie można by stosować taki test. "Czy w Smoleńsku był zamach  TAK/NIE", każdy który odpowie tak jest PICowską szarą masą w 100%... 

6 minut temu, hi_aro napisał:

Dom kupiłem za gotówkę, od 13 lat nie wiem co to znaczy... Martw się pato-PICu, może zacznij zbierać puste flaszki, jak uzbierasz cały ganek to na ratę będzie... A potem latorośl do DE wyślij (zamiast po małpki) i ona spłaci za Ciebie,  swoje pieniądze, które przepiłeś... 

Już ci pisałem, martw sie o swoje flaszki i swój socjal wykształcony, kulturalny człowieku. I o swoja latorośl.

Gdzie wysyłam swoją to moja sprawa nie twoja.

9 minut temu, hi_aro napisał:

Tylko PIC fanboje w brednie wieżą, właściwie można by stosować taki test. "Czy w Smoleńsku był zamach  TAK/NIE", każdy który odpowie tak jest PICowską szarą masą w 100%... 

Najpierw napiszę ci, że pisze się "wierzą".

A teraz ci napiszę, że chyba nie zrozumiałeś wpisu, który zacytowałeś.

Nie ma czegoś takiego jak pic fanboje to tylko w twojej głowie tak jest,ludzie wybierają PiS nie dlatego że są fanatykami czy faszystami a dlatego że jest im lepiej za obecnych rządów niż za poprzednich,mają więcej wolności i pieniędzy albo odwrotnie,liczy się tu i teraz a co będzie potem zobaczymy,narazie jest ok a jak się pogorszy jest Schetyna i lgbt i będzie na co zwalić. wszystko się tak szybko zmienia że nie ma co za daleko patrzeć w przyszłość bo niewiadomo co bedzie ,a może wybuchnie wojna a może będzie kryzys a może Unia się rozpadnie ,trzeba korzystać póki jest okazja i dobrobyt .

Lechu napisz proszę coś o Smoleńsku, bardzo cię proszę, tak dawno nie było, już tyle postów bez Smoleńska, proszę napisz coś.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, caleb66 napisał:

trzeba korzystać póki jest okazja i dobroby

Chyba "kraść",  właśnie na tym polega różnica między fanatycznymi socjalistami, a pragmatykami... 

A co to pragmatycy to niby nie mogą kraść?

Niezły kabaret tu robicie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, jezz napisał:

To znaczy?

No PiS ciągle kradnie, ciągle kradnie a ciemny lud głosuje?

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, bubusia napisał:

No PiS ciągle kradnie, ciągle kradnie a ciemny lud głosuje

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

36 minut temu, caleb66 napisał:

Nie ma czegoś takiego jak pic fanboje

Jest coś takiego. A Ty jesteś jedną ze sztandarowych postaci tej drużyny.

37 minut temu, caleb66 napisał:

mają więcej wolności

"Nie znam innego kraju na świecie gdzie taką wolnością oddycha człowiek."

(radziecka piosenka z czasów stalinowskich)

Po słownictwie, gramatyce i braku znajomości zasad ortografii widać, że wyznawcy PiS to ludzie niebywale prości. A najlepsi są ci żarliwi patrioci piszący bez wielkich liter i "ogonków". Nie obcinają wam za to stawek?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

"Nie znam innego kraju na świecie gdzie taką wolnością oddycha człowiek."
(radziecka piosenka z czasów stalinowskich)
W tamtych czasach twoje wpisy byłyby potraktowane jako zdrada narodowa i dostałbys w najlepszym wypadku kule w łeb.

7 minut temu, caleb66 napisał:

W tamtych czasach twoje wpisy byłyby potraktowane jako zdrada narodowa i dostałbys w najlepszym wypadku kule w łeb.

W czasach PRL za śpiewanie oficjalnych i wtedy popularnych piosenek radzieckich? Co Ty bredzisz? W radiu to puszczali.

Zalecam zimny okład na czółko. Może przestaniesz pisać od rzeczy.

12 minut temu, d-t-x napisał:

Po słownictwie, gramatyce i braku znajomości zasad ortografii widać, że wyznawcy PiS to ludzie niebywale prości

Godzinę temu, hi_aro napisał:

Tylko PIC fanboje w brednie wieżą,

Ok.?

2 minuty temu, Bobcat napisał:

W czasach PRL za śpiewanie oficjalnych i wtedy popularnych piosenek radzieckich? Co Ty bredzisz? W radiu to puszczali.

Słuchałeś?

16 minut temu, d-t-x napisał:

A najlepsi są ci żarliwi patrioci piszący bez wielkich liter i "ogonków". Nie obcinają wam za to stawek?

Obcinają, za każdy ogonek 50 groszy.

Tak, jak nie używasz polskich znaków, to musisz być niewykształconym i ciemnym pisowcem. Zgadzam się w całej rozciągłości. To jest prawda i to cała prawda.

Tylko tak

?

Btw, wale z telefonu, także wieta dlaczego tak wyszło.

Edytowane przez bubusia

Chodziło mi bardziej o całokształt twojej radosnej forumowej twórczości niż o ostatni wpis . A to że jeszcze tu piszesz nie najlepiej świadczy o moderacji .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.