Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje, ze GW pociagnie i zglebi temat pana Sadowskiego.

Jest juz cos o nim w GW?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, bubusia napisał:

Ale ty jestes dokladnie taki sam. Tyle, ze wierzysz tej drugiej stronie. Miedzy betonem pisowskim a betonem antypisowskim nie ma zadnej roznicy. Tak samo podatny na manipulacje.

No dobrze, latal, nie powinien, probowal sie kajac, wiado ze za malo.

Ale kwestia jest inna. Czy to jest temat na miesiace dyskusji? Ile mozna o tym samym? A moze tak wygodniej. Nie ma w co uderzyc, to mozna w Kuchcinskiego. Trzeba lud czyms karmic?

No, właśnie.

Czemu o tym pisać i rozwlekle się rozwodzić nad w sumie nieistotnym tematem?

Ach, czemu?

Skoro można o niezjadliwej morskiej gadzinie (za trzy euro/kilo), lub zegarku.

5 minut temu, bubusia napisał:

Mam nadzieje, ze GW pociagnie i zglebi temat pana Sadowskiego.

Jest juz cos o nim w GW?

Cisza jak makiem zasiał w gazecie.

A nie, na samej górze jest o Kazimierzu, lat 47 i przemocy w konfesjonale. Sorki za nieścisłość.

Edytowane przez jezz
2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No, właśnie.

Czemu o tym pisać i rozwlekle się rozwodzić nad w sumie nieistotnym tematem?

Ach, czemu?

Skoro można o niezjadliwej morskiej gadzinie (za trzy euro/kilo), lub zegarku.

A nie bylo tam/nie ma wiekszych afer niz zegarki?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, jezz napisał:

Powiem ci, czemu. Bo to przyzwoita gazeta jest i, nim napiszą - wolą sprawdzić.

By ich zaś potem byle ch*j po sądach nie ciągał.

4 minuty temu, jezz napisał:

Domyslam sie. Tam jest tylko komorka do pedofilii w KK. Tylko na takie cyngle jest zgoda p. Michnika. Tylko o takiej pedofilii maja gegac.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

A nie bylo tam/nie ma wiekszych afer niz zegarki?

Były, niewątpliwie.

A siedzi już który?

Bo na razie - tylko pisiakowate.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

heheh, wszystkich o ktorych pisali z KK juz sprawdzili?

Zabawne. GW i przyzwoitosc. To tak jakby napisac, ze Rydzyk to uczciwy aniolek:)

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tak. To jest arcyśmieszne.

Co? Uczciwosc Rydzyka, czy przyzwoitosc GW?

A moze i to i tamto?

?

Edytowane przez bubusia

8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Aha?

Można jeszcze, w ramach litości nad ogłupiałą babą, porozpisywać się o planach Sobeckiej (czyli Mamuśki z Goonies) zrobienia z klechów urzędników państwowych.

To jest dopiero zajebisty żarcik!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Musiałem zleźć z drabiny.

Wyjaśnienia uczestników lotów marszałkowskich właśnie przebiły "Rejs".  Na statek, służbowo... ?

Bezczelna gnida bez żenady przyznaje, że sobie za państwowe pieniądze urządziła prywatny transport medyczny.  Oczywiście rachunek ureguluje, jak tylko go dostanie... To się zwyczajnie w pale nie mieści.

Po to zawłaszczaja przecież państwo i jego struktury dla siebie.  Kraść bezkarnie i być "panami". 

Edytowane przez jar1
3 godziny temu, bubusia napisał:

Domyslam sie. Tam jest tylko komorka do pedofilii w KK. Tylko na takie cyngle jest zgoda p. Michnika. Tylko o takiej pedofilii maja gegac.

Bezczelnie kłamiesz bubek. Nie wiesz, że to grzech? Wyspowiadasz się z tego?

Jestem Europejczykiem.

5 godzin temu, bubusia napisał:

Ale kwestia jest inna. Czy to jest temat na miesiace dyskusji? Ile mozna o tym samym? A moze tak wygodniej. Nie ma w co uderzyc, to mozna w Kuchcinskiego. Trzeba lud czyms karmic?

To jest temat na krótką dyskusję po której podjęte zostaną decyzje. Ale PiS nie chce ani dyskusji, ani decyzji.

W tej chwili wiadomo, że czołowi politycy PiS oraz instytucje państwowe kłamały i oszukiwały. Ja wiem, że dla PiSowskiego elektoratu to nie jest problem, ale są jeszcze ludzie normalni i uczciwi. No i jest jeszcze prawo. O przyzwoitości nie piszę, bo to pojęcie w głowach obecnie rządzących nie istnieje.

P.S.

No i wychodzi na to, że Schetyna miał rację mówiąc o PiSowskiej szarańczy która obsiadła państwo.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Zbig napisał:

Wyjaśnienia uczestników lotów marszałkowskich właśnie przebiły "Rejs".  Na statek, służbowo... ?

Bezczelna gnida bez żenady przyznaje, że sobie za państwowe pieniądze urządziła prywatny transport medyczny.  Oczywiście rachunek ureguluje, jak tylko go dostanie... To się zwyczajnie w pale nie mieści.

Ze skrzynką...

Jak to - "w pale się nie mieści"?

Przecież się mieści - rozejrzyj się wokół. Bupku się mieści, Żyziku się mieści, za moment wpadnie taki jeden, co też mu się mieści i zapoda fragmenty z Monty Pythona. 

I dopiero, jak oczko odpadnie temu Misiu - przestanie się mieścić i tylko oburzenie pełne nastąpi:

- Kto??? Jaaaa? Śliniłem się do PiSu? Nie obrażaj mnie, lewaku!

... 

Nie masz tam czego zamrożonego do przewiezienia? Nielota, czycuś? Sqwysyn Piotrowicz twierdzi, że Ci Kuchciński nie odmówi...

18 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Przecież się mieści - rozejrzyj się wokół. Bupku się mieści, Żyziku się mieści,

Poproszę coś na potwierdzenie bo narazie tylko chlapiesz jęzorkiem.

Chlapię farbą, gwoli informacji.

Ale zaraz kończę.

Opowiedz własnymi słowami, jak ci się nie mieści.

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Chlapię farbą, gwoli informacji.

Ale zaraz kończę.

Tutaj tylko jęzorem.

Reszta mnie średnio obchodzi.

Żeby nie było zbyt monotonnie,

"– Partner Roberta Biedronia za pośrednictwem mediów poinformował dziś opinię publiczną (w tym działaczy Wiosny), że to on będzie otwierał listę wyborczą lewicy we Wrocławiu. W związku z brakiem demokratycznych struktur w Wiośnie, kluczowe decyzje podejmowane są na randkach lidera tej partii i jego partnera, a aktywiści o kolejnych woltach dowiadują się z mediów – napisał Michał Syska na swoim Facebooku."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
W dniu 20.07.2019 o 16:37, zukzukzuk napisał:

To było GŁUPIE i niedorzeczne pytać: czy wiem jak się przygotuje wiadomośći. WAZNE dla słuchacza jest tylko, co w nich jest. Kolejny raz próbujesz udowodnić, że koło jest kwadratowe...

Nie jestem fanem Trójki, ale jescze raz stwierdzam, że w wiadomościach/serwisach nie ma proipagandy, o której w kółko pieje jezz.

Ponieważ mamy tu na forum wybitnego mdioznawcę więc posłuchałem sobie tej oazy wolności w mediach narodowych, zielonej wyspy pozbawinonej propagandy, gdzie tylko rzetelne wiadomości. Oczywiście w trójce.

1.Skażona woda w wodociągach

2'Ostrzeżenie przed burzami i silnym wiatrem

3. opublokowano wykaz lotów marszałka senatu.

Jaki Kuchciński, jaka afera, macie wybujałą wyobraźnię albo robicie z igły widły.

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Kuchciński

Kto?

Dla mnie? Nikt - zero. Złodziej i przestępca.

Jak i Karczewski, który też lata.

Siedmdzisiont lat po wojnie, a ten lata i lata, jakby rozwolnienia dostał...

Sraczka w Pisie.

Generalnie "o czym ty" - to już tu wszyscy dawno stracili rozeznanie...

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Generalnie "o czym ty" - to już tu wszyscy stracili rozeznanie...

Nie po polsku napisałem?

Bardzo toksyczne te farby były?

Szukasz zwady, jezz?

Skoro nie, to się raczej zajmuj twoim PiSem, co to dziś na Nowogrodzkiej ustalali, jakby tu suwerenowi w pysk plunąć, by był jeszcze szczęśliwszy.

Na Nowogrodzkiej zbiera się kierownictwo reżimu. Jak Koledzy obstawiają? Bo ja, że Kuchciński poda się do dymisji jeszcze przed sejmową debatą w sprawie jego odwołania.

To zaoszczędzi nam jęków à la Becia: "Za co mnie chcecie odwołać?".

Wtedy wypadło to komicznie bo wyszło na to, że jęki skierowane były nie tyle do opozycji, co do partyjnych "kolegów" którzy na polecenie Prezesa wbili jej nóż w plecy.

Jestem Europejczykiem.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ja wiem, że dla PiSowskiego elektoratu to nie jest problem

Jest lepiej, PIC fanbojom to się właśnie podoba i determinuje ich zachowania. Cwaniactwo, szwindle, naciąganie prawa, kłamanie aby tylko samemu się dorobić. To postkomunistyczne zaleciałości wyssane z mlekiem... Skorupka nasiąkła, oj nasiąkła...    

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Jak Koledzy obstawiają? Bo ja, że Kuchciński poda się do dymisji jeszcze przed sejmową debatą w sprawie jego odwołania.

Stawiam setę że nic nie zrobią przed wyborami... No chyba że wyjdzie coś obyczajowego. Np. Woził laski do Rzeszowa ?

Edytowane przez hi_aro
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.