Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, bubusia napisał:

Dla mnie to mozecie kolejny tydzień o Kuchcinskim, nie sądzę jednak, żeby zmieniło to wynik jesiennych wyborów, roszady na lewicy i problemy ze Schetyna mają tu trochę większe znaczenie. Ale ok, nawijajcie dalej o lotach.

Chciałbyś, pisia bido.

Będą nowe afery i o nich będziemy gadać.

I fajnie, Im dużej, tym bardziej prawdopodobny taki koniec

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie zapominaj, że rozwalili ich ci, którzy ręka w rękę z nimi współpracowali.

Swoją drogą - ohyda.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
21 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Chciałbyś, pisia bido.

Będą nowe afery i o nich będziemy gadać.

Bida to ty będziesz, zobaczysz po wyborach - bida mentalna oczywiście.

A wasze gadanie to mozna ewentualnie o d.... potłuc.

Efekt zerowy. Ale klepta dalej? 

28 minut temu, fozzie napisał:

Nie mają żadnego znaczenia. A już w ogóle nie myśl, że to, co Ty o nich napiszesz ma jakieś znaczenie.

hehe, rozdrabniają się, jadą po sobie, ale znaczenia nie ma, ja nie muszę o nich nic, sami się zagryza.

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

24 minuty temu, bubusia napisał:

Bida to ty będziesz, zobaczysz po wyborach

Znasz wyniki wyborów z dwumiesięcznym wyprzedzeniem? Może należałoby to zgłosić? Nie do Moderacji bynajmniej. Znacznie wyżej.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Znasz wyniki wyborów z dwumiesięcznym wyprzedzeniem? Może należałoby to zgłosić? Nie do Moderacji bynajmniej. Znacznie wyżej.

Zglaszaj, zglaszaj, hehe

Jazdzewski zalatwil wam europejskie, a LGBtowcy/Wiosna i reszta zalatwia wam parlamentarne.

?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dwa dni i dwie noce zapieprzałem ku chwale portfela i nie zaglądałem.

Żezik - o co ciebie idzie?

O to, że jesteś Bezczelna Kłamczusia, już wiesz o co?

I o to co pisałem o Kuchcińskim, coś się nie zgodziło może?

Edytowane przez jezz
9 minut temu, Bobcat napisał:

Bob, bardzo cie prosze, zglos te moja wiedze gdzies wyzej, pls:)

Tylko gdzie to zglosic, hehe

Edytowane przez bubusia

Swoja droga, gdzie trzeba miec rozum, zeby myslec o wygraniu wyborow w Polsce za pomoca ofensywy gejowskiej.?

Edytowane przez bubusia

10 minut temu, bubusia napisał:

Jazdzewski zalatwil wam europejskie, a LGBtowcy/Wiosna i reszta zalatwia wam parlamentarne.

Własne urojenia bierzesz za rzeczywistość.

6 minut temu, bubusia napisał:

Tylko gdzie to zglosic

Spoko. Będzie gdzie.

Edytowane przez Bobcat
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Spoko. Będzie gdzie.

hehe

3 minuty temu, bubusia napisał:

Swoja droga, gdzie trzeba miec rozum, zeby myslec o wygraniu wyborow w Polsce za pomoca ofensywy gejowskiej.?

Gdzie jest ofensywa gejowska? Wpisujesz się w narrację różnych (przepraszam za wyrażenie) Jędraszewskich.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Powiedz mi bubek, ty jesteś rzeczywiście jesteś taki tępy, żeby wierzyć w jakąś ofensywę gejowską?

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Bobcat napisał:

Gdzie jest ofensywa gejowska? Wpisujesz się w narrację różnych (przepraszam za wyrażenie) Jędraszewskich.

Dzisiaj byla w Plocku.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Powiedz mi bubek, ty jesteś rzeczywiście jesteś taki tępy, żeby wierzyć w jakąś ofensywę gejowską?

A ty taki tepy, zeby w nia nie wierzyc? Nie slyszales o wykladach w calym kraju, o uswiadamianiu czym jest LGBT, o multiplikacji marszow, gdzie ty zyjesz?

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Wysoce intelektualna odpowiedź.

No twoja o zglaszaniu mnie byla ekspresja madrosci w wydaniu totalnym:)

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, bubusia napisał:

Dzisiaj byla w Plocku.

Marsz Równości to nie jest ofensywa gejowska. Mylą ci się dwie sprawy.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Jeśli są tu tacy, którzy twierdzą że kolejne wpadki, afery i skandale PiS nie interesują elektoratu tej partii i nie mają przełożenia na wyniki sondaży - na jakiej podstawie zakładasz że insynuacje które napiszesz tutaj na temat Gawkowskiego zaszkodzą mu? Znasz na tyle dobrze elektorat lewicy że wiesz co będzie minusem w jego oczach? A może to tylko Twoje myślenie życzeniowe?

Mam zaszkodzić Gawkowskiemu. On zaszkodził sobie już sam. Oceniłem tylko zdolności szefostwa sztabu Lewicy. Od kiedy to troszczysz się o lewicowy elektorat.

2 minuty temu, bubusia napisał:

A ty taki tepy, zeby w nia nie wierzyc?

Wprost przeciwnie. Ty jesteś taki tępy że w nią wierzysz. 

Teraz, Zyzol napisał:

Od kiedy to troszczysz się o lewicowy elektorat.

Jako lewicowiec - od zawsze.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Wprost przeciwnie. Ty jesteś taki tępy że w nią wierzysz. 

Ty jestes tepy, ze w nia nie wierzysz. I tak se mozemy do usranej...

Bobik, lepiej napisz, gdzie mnie zglosisz, hehe?

Teraz, bubusia napisał:

Bobik, lepiej napisz, gdzie mnie zglosisz, hehe?

Naprawdę masz innych za idiotów skoro uważasz że ktoś ujawni jakie karty ma w rękawie?

Swoja droga,  nie czujesz ze sie kompromitujesz mowiac o zglaszaniu wyzej?

Teraz, Bobcat napisał:

Naprawdę masz innych za idiotów skoro uważasz że ktoś ujawni jakie karty ma w rękawie?

Bobik, teraz widze z kartami wyleciales.

Blaznuj dalej:)

5 godzin temu, dulon184 napisał:

Czyżbym przegapił?

Załoba po marszałku?

Cisza taka u picunioków

Już doszli do siebie.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, bubusia napisał:

Swoja droga,  nie czujesz ze sie kompromitujesz mowiac o zglaszaniu wyzej?

No przecież zgłaszanie takiego Geniusza Wszechczasów jak Ty to kompromitacja tego który się ośmieli.

W główce się przypadkiem nie przewraca? Woda sodowa nie uderzyła?

Teraz, Jaro_747 napisał:

Już doszli do siebie.

No i odwrocili uwage. Widzisz jak nalezy dzialac:)

Teraz, Bobcat napisał:

No przecież zgłaszanie takiego Geniusza Wszechczasów jak Ty to kompromitacja tego który się ośmieli.

W główce się przypadkiem nie przewraca? Woda sodowa nie uderzyła?

Bobik, to raczej tobie woda uderzyla. Nawet cos o kartach zaczales pisac. Ja cie nie chce nigdzie zglaszac. To ty z tym wyskoczyles. Plus ukryte karty, hehe

9 minut temu, bubusia napisał:

A ty taki tepy, zeby w nia nie wierzyc? Nie slyszales o wykladach w calym kraju, o uswiadamianiu czym jest LGBT, o multiplikacji marszow, gdzie ty zyjesz?

Czyli jednak jesteś podatny na manipulacje przygłup.

No cóż, poszukiwania inteligentnego pisowca trwają.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.