Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Hmmm. Jakiś przebłysk rozsądku na Podkarpaciu.

Prezes z Kidawą przegrał nawet na swoim Żoliborzu ?

To chyba przez tą pękniętą rurę z gównem. 

Edytowane przez jar1
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
5 minut temu, jar1 napisał:

Piotrowicz uzyskał niewiele ponad 10 tys.

.......... zrobił swoje - może odejść..

Analogia do ryżowa [ paciorkowcom wyjaśnię , że to był taki karłowaty egzekutor stalina]

15 minut temu, Mysza 13 napisał:

Analogia do ryżowa [ paciorkowcom wyjaśnię , że to był taki karłowaty egzekutor stalina]

Jeżow. 

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Wybacz Bob , ale powyżej 1000000 ofiar obniżam wysokość pierwszej literki...

I nie musi to być min. 1000000 - jest mnóstwo zbrodniarzy z mniejszym ,,dorobkiem"...

9 minut temu, Mysza 13 napisał:

Wybacz Bob , ale powyżej 1000000 ofiar obniżam wysokość pierwszej literki...

Ja tylko podałem prawidłowe nazwisko.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Pokićkałem nazwiska - wiesz o kogo chodzi...........

To po odejściu największego [ w galaktyce] obrońcy fauny i flory taki jestem wstrząśnięty i rozkojarzony....

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Szkoda tylko tych co kiedyś zginęli w różnych miejscach kraju za wolną Polskę. Nie warto było.

To pewnie ci co to szli POd sztandarami jachiry:

Cytat

„Bób, hummus, włoszczyzna”

Przy okazji gratuluje narodowej POetce wyniku wyborczego, co świadczy raczej nie o niej samej, a o wyborcach:spacer.png

Gdzie ona tam w górę patrzy? Przecież tam nic nie ma.

Cytat

Najprawdopodobniej ósme miejsce na liście Koalicji Obywatelskiej w Warszawie przypadnie Klaudii Jachirze. Jak wynika z informacji opublikowanych przez Państwową Komisję Wyborcza, kandydatka opozycji uzyskała co najmniej 4079 głosów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Program wyborczy ma ciekawy:

Cytat

"Wyciągnijcie kartki i zapiszcie nowy plan lekcji.

Język polski - analiza słów nieudacznika tysiąclecia na podstawie słów 'spieprzaj dziadu',

na matematyce porozmawiamy o liczbach urojonych Mateusza Morawieckiego.

Na biologii coś dla dziewczynek - porozmawiamy o cudownym poczęciu,

na plastyce coś dla chłopców, zrobimy kukłę Żyda,

na historii swastyka jako pradawny symbol szczęścia,

na informatyce nauczymy się jak założyć fermę trolli i jak hejtować.

NA WF-ie porozmawiamy jak wygodnie leżeć krzyżem".

Ukryta Zawartość

Oj będzie się działo ?

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Sporo PiSowskich złodziejów ostrzy sobie zęby na chapnięcie kasy rzutem na taśmę

Różnica taka, że im bezkarności nikt nie gwarantuje, nie mają tego komfortu co złodzieje z PO.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

54 minuty temu, Jaro_747 napisał:

na Podkarpaciu.

"Wyniki wyborów 2019. Marek Kuchciński to kandydat do Sejmu z najwyższym wynikiem na Podkarpaciu. Według danych z 81,28 proc. komisji w okręgu Krosno zdobył aż 46 627 głosów. "

Myślę, że Krosno zasłużyło na lotnisko. Wreszcie będę szybciej w stolicy.

4 godziny temu, jar1 napisał:

Niestety, ilość prostytutek na rynku jest też ograniczona.  ?

Tego miodu starczy dla wszystkich ?

14 minut temu, Bobcat napisał:

Do poczytania:

Ukryta Zawartość

Nie odbieraj roboty jachirze

Cytat

Opozycja przegrała. Wygrali ci, co pchają nasz kraj ku Rosji. Niestety, wielu wyborców wciąż nie wie, że PiS to narzędzie Kremla. Milczą o tym niezależne media i opozycyjni politycy. Są zbyt zastraszeni lub zagubieni, żeby zmierzyć się z prawdą. Wobec tego do walki musimy stanąć my – Obywatelki i Obywatele, Aktywistki i Aktywiści. Na szczęście mamy w ręku potężną broń, którą wzgardzili liderzy opozycji.

Ukryta Zawartość

Ponawiam pytanie - CO TY BIERZESZ ?( napisz na priv po ile to jest, a co? Też mi się coś od życia należy ?

Bobcat czuj się podziękowany ?

Cytat

Serdecznie dziękuję każdemu, kto udostępni ten artykuł w mediach społecznościowych lub wyśle go znajomym!

I nie zapomnij napisać po założeniu komórki :))))))

Cytat

Mamy o co walczyć i mamy czym walczyć. Zatem przestańmy się oglądać na tchórzy. Zorganizujmy się na nowo. Na początek, zakładajmy w naszych miejscowościach kluby dla tych, którzy chcą uczestniczyć w prawdziwej walce. Każdego, kto chce założyć taki klub, proszę o kontakt pod adresem mailowym: [email protected]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

13 minut temu, Jacchusia napisał:

Nie odbieraj roboty jachirze

Ponawiam pytanie - CO TY BIERZESZ ?

Bobcat czuj się podziękowany ?

I nie zapomnij napisać po założeniu komórki :))))))

Rad od byle kogo nie słucham. 

14 minut temu, Jacchusia napisał:

Ponawiam pytanie - CO TY BIERZESZ ?

Breżniew również inaczej myślących uważał za nienormalnych i kazał zamykać w szpitalach psychiatrycznych. Gratuluję wzorców które naśladujesz.

9 minut temu, Bobcat napisał:

Do poczytania:

"A przede wszystkim, opozycja pominęła temat najtrudniejszy dla PiS, czyli udokumentowane związki tej partii z Kremlem. Albowiem od 2016 r. publikowane są twarde dowody na to, że:

PiS cieszy się wsparciem tych propagandystów (kremlowskich trolli i portali publikujących kremlowskie fake newsy).

Dowody te są skrajnie kompromitujące i niewygodne dla PiS, ponieważ:"

siersciuch nawet zajrzałem jak widzisz do tych polecanych przez ciebie bredni, ale takiego steku debilnych wymysłów bez krzty dowodu dawno nie czytałem

zaniżasz nawet swój podziemny poziom , musiałeś mocno przeżyć te wybory  :)

Cytat

Rad od byle kogo nie słucham.

Cukierków też nie wolno ?

Edytowane przez Jacchusia

37 minut temu, Jacchusia napisał:

Różnica taka, że im bezkarności nikt nie gwarantuje, nie mają tego komfortu co złodzieje z PO.

Nie wiedziałem, że PiS gwarantuje złodziejom z innych partii bezkarność. Napisz coś więcej o tym, to naprawdę ciekawe. Masz te informacje z pierwszej ręki?

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

siersciuch nawet zajrzałem jak widzisz do tych polecanych przez ciebie bredni, ale takiego steku debilnych wymysłów bez krzty dowodu dawno nie czytałem

To jest tekst dla ludzi inteligentnych. A więc nie dla Ciebie wybitny znawco sceny politycznej i genialny prognosto.

PRL-owska propaganda wszystko co mówiła Wolna Europa nazywała kłamstwami i bredniami. Dziś po latach wiemy że podawali prawdę. 

Podobnie dzisiaj PiS-owskie kundelki nazywają książki Piątka. Przekonamy się z niedalekiej przyszłości. Gdyby to była nieprawda - "bohaterowie" jego książek już dawno skierowaliby sprawy do sądu o zniesławienie. Jakoś się z tym nie spieszą. Wolą aby sąd nie zaczął drążyć tematu bo wyszłyby na światło dzienne jeszcze bardziej kompromitujące fakty.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nie wiedziałem, że PiS gwarantuje złodziejom z innych partii bezkarność. Napisz coś więcej o tym, to naprawdę ciekawe. Masz te informacje z pierwszej ręki?

Cytat

Międzywiersze ci kolejny raz wysiadły, albo cuś...Bo to zdaje sie Sławomir N. powiedział.

14 minut temu, Bobcat napisał:

Breżniew również inaczej myślących uważał za nienormalnych

No, wreszcie Bobcat napisałes coś mądrego, to ty jesteś jak Breżniew.?

W dniu 11.10.2019 o 23:53, jar1 napisał:

No to jeszcze zatańczymy ?

I posłuchajmy, to wkrótce może być numer 1 w trójce.?

12 minut temu, Bobcat napisał:

"bohaterowie" jego książek już dawno skierowaliby sprawy do sądu o zniesławienie. Jakoś się z tym nie spieszą. Wolą aby sąd nie zaczął drążyć tematu bo wyszłyby na światło dzienne jeszcze bardziej kompromitujące fakty.

Bo jemu bardziej skierowanie do specjalisty od pozwu jest potrzebne.

Jestem pewien, że razem byście ciekawszą książkę napisali ?

Cytat

Internauci kpią ze schematów przedstawionych w nowej książce Tomasza Piątka. "Grafika z 'gwiezdnych wojen'”

Ukryta Zawartość

spacer.png

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Bo jemu bardziej skierowanie do specjalisty od pozwu jest potrzebne.

Tak wam każą nadrabiać miną wasi przełożeni po linii frontu propagandowego? 

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Internauci kpią ze schematów

Nie Internauci lecz wynajęte płatne trolle.

18 minut temu, Bobcat napisał:

Gdyby to była nieprawda - "bohaterowie" jego książek już dawno skierowaliby sprawy do sądu o zniesławienie. Jakoś się z tym nie spieszą.

widzisz katienok widocznie ta twoja piatnica ledwo co wypełzła z zalanej guanem Wisły i nikt nie widzi sensu zajmowania się tak obrzydliwa personą , tobie to jak widac nie przeszkadza , no cóz kazdy ma swoje autorytety ?

Edytowane przez slawek.xm
Cytat

Nie rozśmieszaj mnie, ja mam wytyczne od samego Prezesa.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

A wam chyba dziś padły serwery bo spokój przerażający dziś.?

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

ta twoja piatnica ledwo co wypełzła z zalanej guanem Wisły i nikt nie widzi sensu zajmowania się tak obrzydliwa personą

Jaka dokładna kopia propagandy czasów wczesny Bierut. Gratuluję wzorców które naśladujesz.

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Nie rozśmieszaj mnie, ja mam wytyczne od samego Prezesa.

Czy ja zdefiniowałem Twojego przełożonego? Faktem że jest nad Tobą ktoś kto Cię informuje jakie jest twoje zdanie w każdej sprawie.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Jaka dokładna kopia propagandy czasów wczesny Bierut. Gratuluję wzorców które naśladujesz.

Ty naprawdę programem jesteś.

A jeszcze program o takiej wizji new demokracji jak twoja, żeby takie porównania robił.

Musisz trzecią łatkę ściągnąć, albo antywirusa uaktualnić.

Teraz, Jacchusia napisał:

Ty naprawdę programem jesteś.

A jeszcze program o takiej wizji new demokracji jak twoja, żeby takie porównania robił.

Musisz trzecią łatkę ściągnąć, albo antywirusa uaktualnić.

Zaczynasz się zapętlać. Brak wytycznych co masz pisać biedaku?

Wiesz co...nie chce mi się pierdołami zajmować.

Na odczepne uracze cię odpowiedzią w twoim stylu, a skoro w twoim to powinna cię zaspokoić.

Prawda zabolała?

Ty sam jesteś kompromitującym faktem ,czytasz głupoty i gadasz jeszcze większe głupoty, teraz rządzę ja i zarabiam na tobie więc historia będzie napisana na nowo a Ty możesz poszczekac jak kundel na niszowym forum które czyta jeszcze 5 tobie podobnych jeleni a ja idę zarządzać pieniędzmi z 500 plus 

23 minuty temu, slawek.xm napisał:

widzisz katienok widocznie ta twoja piatnica ledwo co wypełzła z zalanej guanem Wisły i nikt nie widzi sensu zajmowania się tak obrzydliwa personą , tobie to jak widac nie przeszkadza , no cóz kazdy ma swoje autorytety ?

Ty sławuś naprawdę masdz spore niedostatki intelektualne. Piątek napisał książki tak udokumentowane, że nikt nie ma odwagi procesować się z nim.

Takie pieprzenie, że ktoś nie chce sie procesować jest śmiesznie. Owszem chce, ale wie, że przegra.

To tak, jak z Dudą, Kacperkiem i Newsweekiem - Duda mocno się odgrażał, już jutro miał być pozew. Maju sie tym pozwem niezwykle podniecał i co? Wyszedł na głupka i on, i inni którzy stawiali na Dudę.

Jestem Europejczykiem.

Fajne wybory, znowu wygrał peesel mimo, że nie wygrał.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.