Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Okazuje się, że biznesmen Birgfellner rozmawiał z Kaczyńskim 19 razy. Ciekawe o czym skoro Kaczyński nie prowadzi żadnych biznesów. O Smoleńsku?

Jestem Europejczykiem.

I tak nic nie pobije odkrycia, że ich naczelnik okazał się zwykłym... deweloperem   ;o(

I okazało się, że całe Państwo, wyborców, zdobytą władzę, przekupiony kościół potrzebował na to, zeby zapewnić sobie 100% kredytowanie inwestycji (sic!) w kwocie 1,3 mld zł z banku, który znacjonalizował za nasze pieniądze, po to, żeby wybudować sobie wieżowce. A ja myślałem, że "ch.., dupa i kamieni kupa" to było nieeleganckie określenie naszego kraju.

Jak teraz go nazwać?

"Tynk pożera dźwięk" 747

4 godziny temu, jezz napisał:

Co to ma wspólnego z komunizmem?

Wszystko.

Co 500+ plus obniżenie wieku emerytalnego ma wspólnego z prawicą?

Prawicowa M. Thatcher zaczęła od likwidacji darmowego mleka w szkołach.

Teraz, Less napisał:

Ale też nie podejrzewałem tego przykurcza o taki rozmach

Ma rozmach sk***ysyn!   :o)))

"Tynk pożera dźwięk" 747

Gość

(Konto usunięte)

W ramach przerwy pomiedzy "okazywaniem sobie szacunku"

poczytajcie o upadku prawideł ekonomii może Balcerowicz zamiast wygłaszać denne opinie nauczy sie czegoś na starość

"https://forsal.pl/artykuly/843686,gospodarka-to-nie-sredniowieczna-scholastyka-oto-cztery-falszywe-dogmaty-ekonomii.html

Nie znami xm te numery

Na temat proszę!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Less napisał:

Nie znami xm te numery

Na temat proszę!

na temat jest opinia o marnym wystapieniu LB po publikacjach w GW

widocznie nie interesują Cię opinie guru opozycji

Idź się pomódl! I walnij sobie setę, bo na swoim weselu byłeś zbyt spięty, żeby to zrobić.

"Tynk pożera dźwięk" 747

Interesuje mnie reakcja ciemnego ludu na na kłótnię w rodzinie.

Czy nadal ośmiorniczki będą ważniejsze?

Less is more

Teraz największym zmartwieniem PiS jest jak tu odwrócić kota ogonem. Stąd te głupkowate hasełka PiSowców.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Albo znaleźć inne tematy w charakterze zasłony dymnej (a u was...)

Xm właśnie dał przykład,  nieudolnie bardzo.

Ale też zadanie łatwe nie jest

Less is more

A w Sejmie jajca!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gdzie można oglądać relację?

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, EmilioE napisał:

Idź się pomódl! I walnij sobie setę, bo na swoim weselu byłeś zbyt spięty, żeby to zrobić.

Bardzo dziekuję za dobrą radę, pić za Ciebie nie będę, ale pomodle się o Twoją pomyslność

Wiecie co? Ich wyborcy nie rozumieją o co chodzi.

Dziś miałem tego dowód, co wprawiło mnie w zadziwienie. I nie chodziło bynajmniej o prostego robotnika albo chłopa małorolnego.

Nie widzą nic zdrożnego, że PIS inwestuje (sic!), że bank udziela kredytu, że naczelnik się angażuje. Co więcej, padło pytanie "A może Deutesche Bank ma ich kredytować"?!!?  :O)))

Panie, ja wymiękam. Z takimi głupkami jak pisowcy, to ja naprawdę nie mam zamiaru się zniżać do tłumaczenia, że czarne jest...

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

Bardzo dziekuję za dobrą radę, pić za Ciebie nie będę, ale pomodle się o Twoją pomyslność

Bóg zapłać.

"Tynk pożera dźwięk" 747

A w Sejmie jajca!

Ukryta Zawartość

Gdzie można oglądać obrady na żywo?

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Tego właśnie się obawiam.

Te ośmiorniczki to jednak prostrze były...

2 minuty temu, EmilioE napisał:

Nie widzą nic zdrożnego, że PIS inwestuje (sic!), że bank udziela kredytu, że naczelnik się angażuje. Co więcej, padło pytanie "A może Deutesche Bank ma ich kredytować"?!!?  :O)))

Less is more

Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

Nie dziś, a od mordu w Gdańsku. Wyroiły się pszczółki i pracują jak pszczółki na froncie przeinaczania, zaciemniania, zakłamywania, zamulania i zagadywania, byle próbować odwracać uwagę od tego od czego uwagi się nie da odwrócić. Dwoją się i troją, a to i tak psu na budę...

A na pytanie już gdzieś odpowiedziałeś czy dalej palisz mulsa?

1 minutę temu, Less napisał:

Tego właśnie się obawiam.

Nie trać wiary. Metodycznie, spokojnie i jak krowie na rowie ludowi się wytłumaczy. Trzeba tylko nieco systematyczności i sumienności.

7 minut temu, jar1 napisał:

I ciebie, bidulo, odkopali? :)

A, jakoś tak sam się uruchomiłem :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

POPiS ciągle widzę, który podobno nie istnieje.

W układzie limbicznym masz nadmiar ruskiej dopaminy.

Edytowane przez toptwenty
Teraz, Jaro_747 napisał:

Wszystkie ręce na pokład!

Z powodu? Że tak sobie myślisz.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

sam się uruchomiłem :)

Nie uczciwiej to przyznać, ze iskrówka była? Nie ma się co tak wstydzić.

Jak to leciało? "Chodźcie, chodźcie mnie was tutaj potrzeba".

Fajny cytat:

" Politycy PiS wystawiając świadectwo moralności Prezesowi, dlatego że na nagraniach nie przeklinał i spotkania miały miejsce w biurze partyjnym, a nie w restauracji, tym samym uderzają w M. Morawieckiego, który został nagrany w „Sowie”, gdzie przeklinał i brzydko mówił o R.Kubicy. "

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.