Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, slawek.xm napisał:

Napisał Kolega , który uważa się za katolika, przyjmuje księdza po kolędzie i przekazuje datki na Kościół

Trafił się natępny hipokryta do kwadratu, ale czegóz się nie robi dla popularności

Twoim zdaniem katolik = skretyniały moher? Obrażasz to środowisko.

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

st tylko jeden

znaczy ze jestes nie tylko niezorientowany to jeszcze  oglupialy slawus.Jest tego do zesrania.I takich rydzykow natankow i roznych pi..w tez .Swiadomie slawus zyjesz  w nieswiadomosci.

Edytowane przez muls

Słyszeliście o niezawisłym Drajewiczu?

Sędzia taki a jakie ma kompetencje. Kolega kolegi zerro.

Pytanie do slawusiów:

czy można pracować na zwolnieniu lekarskim?

Okazuje się, że dobra zmiana może.

A tu pokłosie jego błyskawicznej kariery:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

On jest tylko zorientowany na darmochę, którą mu wyciągają z jego własnej kieszeni.

A on się cieszy...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość

(Konto usunięte)
48 minut temu, klecha napisał:

czy można pracować na zwolnieniu lekarskim?

pro publico bono wg mnie mozna:)

27 minut temu, klecha napisał:

On jest tylko zorientowany na darmochę, którą mu wyciągają z jego własnej kieszeni.

A on się cieszy...

Jesli moje środki  rzeczywiście pomagają innym to tak, jestem nawet szczęśliwy ?

53 minuty temu, muls napisał:

znaczy ze jestes nie tylko niezorientowany to jeszcze  oglupialy slawus.Jest tego do zesrania

nie mulsik , Chrystus jest jeden i dlatego Kościół jest jeden, reszta to ludzkie machinacje

, które zaczęły sie juz za czasów Pawła z Tarsu

6 minut temu, slawek.xm napisał:

za czasów Pawła z Tarsu

Akurat ten apostoł stał się pierwszym "machinatorem" po porażeniu słonecznym.

10 minut temu, slawek.xm napisał:

ulsik , Chrystus jest jeden i dlatego Kościół jest jeden, reszta to ludzkie machinacje

masz niezle nawalone ale to twoj kaloryfer slawus i nies go z godnosciom osobistom  a te bzdury mnie mało obchodza tak samo jak te pawly  z tarasu.Jak sie pytam konkretnie.Zdjecie w czerwonym plaszczu z krzyzem przeslesz potem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
3 minuty temu, slawek.xm napisał:

ja Ci odpowiadam podobnie jak WC ... wszyscy won

no patrz slawus to znaczy ze alkomat znowu wyszedł poza skale.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

się nie wymądrzaj jak nie znasz tematu

do rzeczy slawus nie znam ale ty mi wyjasnisz. jak ten pawel z tarasu/

Edytowane przez muls

aaa slawus rosumiem  to moze zacznji od alfabetu.Jak przejdziemy ten etap to przejdziemy do logiki.Bo juz paweł z tarasu na trzezwo co mu sie rzadko zdarzało  mowil ze pytanie wymaga odpowiedzi.Jak sie ja zna.

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

tym wypadku to oksymoron ?

owszem slawus ale ja sobie z tym radze.Tak wiec to nie twoj problem.Tak wiec slawus tak jak pawel z tarasu czy piwnicy ...wal.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

dpowiedzi sa w wątku o działalności kościoła poszukaj sobie, sa dokładnie na temat Cię interesujący

slawus jeszcze raz. GO... no mnie obchodzi pawel z tarasu .Pytanie jest konkretne.Albo spadaj na drzewo banany liczyc.

Edytowane przez muls
58 minut temu, slawek.xm napisał:

nie mulsik , Chrystus jest jeden i dlatego Kościół jest jeden, reszta to ludzkie machinacje

ja pier**lę......... nakręcony, najarany czy jeszcze coś innego?

"Warzecha: "Piątka Kaczyńskiego pięknie nas pociągnie. Na dno" (Opinia)"

"Za sprawą sukcesów PiS stało się bowiem coś bardzo groźnego: duża część ludzi uwierzyła, że pieniądze rosną na drzewach i można je rozdawać bez limitu. Wiarę w to akurat bardzo łatwo rozbudzić. Znacznie trudniej sprawić, żeby do ludzi dotarło, że trzeba oszczędzać."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość

(Konto usunięte)

"Jak relacjonował szef klubu PO-Koalicji Obywatelskiej, w spotkaniu uczestniczył też najbliższy współpracownik Tuska, były rzecznik jego rządu Paweł Graś. "To była ważna, porządna, dobra rozmowa, kilkugodzinna, która trochę nakreśliła ramy współpracy na przyszłość" - powiedział Neumann.

Dodał, że rozmowa była "o tym, jak Koalicja Europejska może wykorzystać potencjał Donalda Tuska i jak widzimy rolę Donalda Tuska w przyszłości".

"Mówimy o tym od wielu, wielu miesięcy, o tym, że byłby dobrym, idealnym wręcz kandydatem Koalicji Europejskiej, wtedy już nie opozycji, myślę, że wtedy rządzących - na prezydenta w wyborach w 2020 roku" - zaznaczył Neumann."

Mamy program polityczny tuskomaniaków , tylko trzy punkty

wygrać wybory do EU

wygrać wybory do sejmu

wpakować sierściucha na fotel prezydenta

jakie to proste

ale cholera nikt z nich nie mówi jak to zrobić:)

3 minuty temu, Lech36 napisał:

"Za sprawą sukcesów PiS stało się bowiem coś bardzo groźnego: duża część ludzi uwierzyła, że pieniądze rosną na drzewach i można je rozdawać bez limitu. Wiarę w to akurat bardzo łatwo rozbudzić. Znacznie trudniej sprawić, żeby do ludzi dotarło, że trzeba oszczędzać."

Lechu ludzie nie tylko wierza ,że kasa rośnie , ale rownież ,że można ją pozyczać, banksterzy ich nauczyli tego procederu

warto ludzi przekonac ,że kasę mozna kopac wydobywac i wwozić, to sa jeszcze nie przetarte szlaki dla nowych rządów

o oszczędzaniu zapomnij na kilka pokoleń:)

11 minut temu, slawek.xm napisał:

warto ludzi przekonac ,że kasę mozna kopac wydobywac i wwozić, to sa jeszcze nie przetarte szlaki dla nowych rządów

o oszczędzaniu zapomnij na kilka pokoleń:)

Widzę że ciemnogród jest ciemniejszy niż ktokolwiek sądził.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, Lech36 napisał:

Widzę że ciemnogród jest ciemniejszy niż ktokolwiek sądził.

To Ci rozjaśnię ciut ciut

"

To Donald Tusk dał sygnał do ataku na Polskę. Głęboko żałuję, że odgrywałem główną rolę, walcząc dla niego przed pierwszą kadencją o fotel szefa RE. Ten człowiek zrobił wiele złego dla Polski - mówił w Polsat News Jacek Saryusz-Wolski

Europoseł skomentował w programie zdjęcie, jakie Grzegorz Schetyna umieścił po rozmowie z Donaldem Tuskiem w Brukseli. Stwierdził, że „były setki niepokazanych spotkań totalnej opozycji z jej nieformalnym liderem”.Tusk był kierownikiem zjednoczonych sił opozycji, kiedy jeszcze nikt nie wiedział, że się zjednoczą i był koordynatorem akcji „ulica i zagranica”, i przyjeżdżali do niego wszyscy, dosłownie, od KOD-u po wszystkie odłamy i wysyłał swoich wysłanników do kraju

To on dał sygnał do ataku na Polskę w oparciu o art. 7. Domaganie się sankcji, oczernianie Polski, izolowanie Polski, włączanie czynniku zagranicznego do wewnętrznego polskiego procesu, to wszystko co nazywam Targowicą - to pod egidą Donalda Tuska się działo

Tak, głęboko żałuję. Jestem rozczarowany i wściekły. Bo ten człowiek zrobił wiele złego dla Polski na miejscu, gdzie powinien pracować dla Polski

To sa opinie byłego członka PO, który dla niemieckiego sierściucha pracował

szkoda ,że tak późno , ale jednak zrozumiał swój błąd

czego i wszystkim zwolennikom donka  iPO-KO życzę

5 minut temu, slawek.xm napisał:

To Donald Tusk dał sygnał do ataku na Polskę. Głęboko żałuję, że odgrywałem główną rolę, walcząc dla niego przed pierwszą kadencją o fotel szefa RE. Ten człowiek zrobił wiele złego dla Polski - mówił w Polsat News Jacek Saryusz-Wolski

Jest jeszcze gorzej niż w najśmielszych moich wyobrażeniach. Polska z takimi "patriotami" jak Prezes i dowodzeni przez niego członkowie sekty skończy tak jak ta przedwojenna. 

No tak, wracamy do korzeni naszego przaśnego katolicyzmy - Tusk to diabeł, bo ma "taa..akie oczy", jak to mawia moja znajoma, pisdraczka, która również uważa, że demokracja to najgorszy system na świecie.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.