Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

a tutaj dla slawusiobabuniowatych

Partia Kornela Morawieckiego zleciła warszawskiemu przedsiębiorcy remont swej siedziby, a następnie nie zapłaciła mu za to ani złotówki - ustalił Onet. Kiedy sprawa trafiła do komornika, okazało się, że Wolni i Solidarni są bankrutami. Według Janusza Kuleszy - przedsiębiorcy, który przeprowadził remont - spłatę długu w nielegalny sposób zaoferował mu za to dyrektor z państwowego banku.
Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
43 minuty temu, bubusia napisał:

Sa tez tacy, ktorzy maja w druga strone wyprane mozgi, i krzycza jednostronnie jak barany nie czujac, ze sami ulegaja propagandzie. Wydaje im sie, ze wystepuja w slusznej sprawie i maja zdolnosc wlasnej oceny(myslenie perspektywiczne), a tak naprawde sprzyjaja srodowisku, ktorego jedynym celem jest odzyskanie straconej wladzy. Mozna ich okreslic mianem pozytecznych idiotow.

Odpowiedź godna członka KPZR który na zarzuty Amerykanów o brak demokracji i łamanie praw człowieka w jego kraju odpowiadał że takie rzeczy mają miejsce, ale u nich w USA. A pod nazwą "samodzielne myślenie" rozumiał powtarzanie sloganów propagandowych partii.

36 minut temu, bubusia napisał:

kolesie, ktorzy wielokrotnie sie skompromitowali

Zastępy Misiewiczów?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Odpowiedź godna członka KPZR który na zarzuty Amerykanów o brak demokracji i łamanie praw człowieka w jego kraju odpowiadał że takie rzeczy mają miejsce, ale u nich w USA. A pod nazwą "samodzielne myślenie" rozumiał powtarzanie sloganów propagandowych partii.

Jesli chodzi o twoja odpowiedz, to tez malo oryginalna, biorac pod uwage caloksztalt twoich wpisow, zdajesz sobie z tego sprawe?

No ale coz, tak to jest z wypraniem.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Jesli chodzi o twoja odpowiedz, to tez malo oryginalna, biorac pod uwage caloksztalt twoich wpisow, zdajesz sobie z tego sprawe?

Może mało oryginalna, ale za to trafiająca w sedno. Wiem, bardzo Was boli wskazywanie bliźniaczych podobieństw z tamtym systemem. Bowiem stroicie się w szaty antykomunistów podczas gdy rzeczy samej jesteście mentalnie bolszewikami z krwi i kości.

Może mało oryginalna, ale za to trafiająca w sedno. Wiem, bardzo Was boli wskazywanie bliźniaczych podobieństw z tamtym systemem. Bowiem stroicie się w szaty antykomunistów podczas gdy rzeczy samej jesteście mentalnie bolszewikami z krwi i kości.

Tak, jestesmy, sry, ja jestem:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość glazior

(Konto usunięte)
58 minut temu, Lech36 napisał:

Przynajmniej zachowałem zdolność własnej oceny

58 minut temu, Lech36 napisał:

mają mózgi wyprane PiS-owską tandetną propagandą którą "ciemny lud" łyka bez zastanowienia 

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Odpowiedź godna członka KPZR

A pod nazwą "samodzielne myślenie" rozumiał powtarzanie sloganów propagandowych partii.

I cały czas powtarzanie tych samych wyświechtanych frazesów.

Panowie zróbcie sobie z nimi pieczątki i przybijajcie w każdym temacie na audiostereo.

Będzie szybciej.

6 minut temu, bubusia napisał:

No ale coz, tak to jest z wypraniem.

... tako rzecze jeden z czołowych wypranych mózgów tego wątku.

1 minutę temu, glazior napisał:

A z Waszej strony cały czas wklejanie gotowców i przekazów dnia z Nowogrodzkiej.

7 minut temu, Bobcat napisał:

A z Waszej strony cały czas wklejanie gotowców i przekazów dnia z Nowogrodzkiej.

Ty naprawde wierzysz w to co piszesz, czy tylko po prostu piszesz?

?

Czy ty naprawde jestes takim durniem, zeby myslec, ze ktos(np ja) nie mialbym co robic tylko z Nowogradzka sie kontaktowac?

Chlopie, zna mnie tu sporo ludzi, czy nie glubio ci takie pierdoly wypisywac?

Edytowane przez bubusia

Gość glazior

(Konto usunięte)
5 minut temu, Bobcat napisał:

mayday mayday idziemy na dno !!!!!!!!

Ty naprawde wierzysz w to co piszesz, czy tylko po prostu piszesz?

Przecież to oczywiste że jest tu kilku kilku z brygad sieciowych PiS. "Po owocach ich poznacie". Więc łatwo poznać.

Przecież to oczywiste że jest tu kilku kilku z brygad sieciowych PiS. "Po owocach ich poznacie". Więc łatwo poznać.

I np mnie poznales, zgadza sie?

2 minuty temu, glazior napisał:

mayday mayday idziemy na dno !!!!!!!!

Miłej podróży @glazior

Teraz, bubusia napisał:

I np mnie poznales, zgadza sie?

Bez najmniejszego trudu.

Gość glazior

(Konto usunięte)
13 minut temu, Bobcat napisał:

"Po owocach ich poznacie".

Troll zaawansowany - płatny. To osoba, której zadaniem jest pisanie kilkudziesięciu komentarzy dziennie.  Mają swoich opiekunów, którzy weryfikują ich pracę. Profil psychologiczny takiej osoby - to głównie obojętność ideologiczna i moralna.

Sprawdź aktywność w tym lajki swoją ,mulsa,bolka ..oj przepraszam lecha  ,jaro 747 i faktycznie może nie po owocach ale po aktywności czasowej poznasz kto jest kim.

Edytowane przez glazior
6 minut temu, bubusia napisał:

No wlasnie, i to swiadczy o twojej obsesji i wypranym mozgu.

Co za baran, niebywale.

Epitety dowodzą impotencji argumentacyjnej.

Teraz, glazior napisał:

Troll zaawansowany - płatny. To osoba, której zadaniem jest pisanie kilkudziesięciu komentarzy dziennie.  Mają swoich opiekunów, którzy weryfikują ich pracę. Profil psychologiczny takiej osoby - to głównie obojętność ideologiczna i moralna.

Sprawdź aktywność w tym lajki swoja ,mulsa,bolka ..oj przepraszam lecha  ,jaro 747 i faktycznie może nie po owocach ale po aktywności czasowej poznasz kto jest kim.

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Mam przypomnieć autora tej zasady?

Poza tym zazdrość to brzydka cecha.

A co mam ci napisac, mowie ci ze znaja mnie ludzie z forum, widuje sie z nimi, niektorzy to czytaja, wiadomo kim jestem, a ty dalej brniesz w te swoje glupoty.

Nie czujesz jakiego idiote z siebie robisz?

Gość glazior

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Bobcat napisał:

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną

Twój tekst jest nieprawdziwy i głupi.

Jestem na bocznicy w porywach godzinę co parę dni ,Ty i tobie podobni tu mieszkacie.

Jestem na bocznicy w porywach godzinę co parę dni ,Ty i tobie podobni tu mieszkacie.

A nie przyszło Ci do głowy że można być na Forum ze smartfona i wpadać tutaj w wolnej chwili?

Staram się dorównać Tobie. Ale nie bój się. W tej konkurencji jesteś arcymistrzem.

A teraz zaczal odpyskiwac, jak dzieciak.

No nic, na Bobika jednak nic nie dziala. Chlopak jest niereformowalny.

Gość glazior

(Konto usunięte)

5 minut temu, Bobcat napisał:

Na poziomie Twojego.

Tu jest coś dla Ciebie.

To jest Twój poziom.

Kinga Rusin w końcu powie "tak"?! Ukochany dał jej wiele do myślenia!

Kinga Rusin (48 l.) i Marek są parą od dziewięciu lat i wciąż są w sobie bardzo zakochani. Wcześniej jednak Kinga nie dopuszczała nawet do siebie myśli o ślubie, teraz jednak może wszystkich bardzo zaskoczyć...

Była zaniepokojona, kiedy jej ukochany coraz częściej miał zajęte popołudnia. Kinga Rusin denerwowała się, bo nigdy wcześniej Marek (45 l.) nie znikał na kilka godzin, usprawiedliwiając się ważnymi sprawami. Dziennikarka jednak postanowiła mu zaufać i nie dociekać.

Aż pewnego dnia, gdy wybierała się na jazdę konną, która jest jedną z jej największych pasji, ukochany zaproponował, że... będzie jej towarzyszył. Już na miejscu przystojny prawnik wyprowadził ze stajni konia oświadczając, że... też zamierza wziąć udział w przejażdżce.

"Marek nauczył się dla mnie jeździć konno, żeby móc spędzać ze mną czas. Bardzo mi tym zaimponował" - zdradziła niedawno dziennikarka, przypominając tę romantyczną historię z początku ich znajomości. 

"Tym gestem zdobył jej serce. Dla Kingi to, co zrobił Marek, oznacza więcej niż słowo ‘kocham’. Jeszcze nikt nigdy nie zrobił dla niej czegoś podobnego. Jest bardzo szczęśliwa, że spotkała go na swojej drodze" - zdradza "Na żywo" jej znajoma. 

Ukochany złamał dla Kingi jedną ze swoich zasad, bo gdy tylko się poznali, od razu powiedział, że jazda konna to sport, który kompletnie go nie interesuje. Dlatego dziennikarka nie kryła wzruszenia, kiedy okazało się, że dla niej zmienił zda nie.

Czytaj więcej na https://www.pomponik.pl/plotki/news-kinga-rusin-w-koncu-powie-tak-ukochany-dal-jej-wiele-do-mysl,nId,2917936#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Edytowane przez glazior

A teraz zaczal odpyskiwac

Po co się wysilać? Nie ma dla kogo.

Tu jest coś dla Ciebie.

Raczej dla Ciebie skoro to znalazłeś i wkleiłeś. Ja tam w ogóle nie zaglądam. Ty jak się okazuje - owszem.

Po co się wysilać? Nie ma dla kogo.

Bobik, dam ci rade, lepiej nie pisz, bo coraz glupiej ci wychodzi.

Nie pierwszy raz sie kompromitujesz, i nie pierwszy raz tego nie czujesz.

Pamietaj jednak, ze inni to widza. Nawet ci z twojego stada, dadza ci lajka, ale swoje beda o tobie mysleli.

Edytowane przez bubusia

Nie pierwszy raz sie kompromitujesz

W oczach Twoich i Twojej ferajny? To dla mnie zaszczyt.

Im gorzej jestem przez Was postrzegany tym większą sprawia mi to radochę.

I dalej brnie, i dalej to samo pisze, i dalej sie powtarza. Moze naprawde musi.

Juz chyba glupio mu bylo Twainem pojechac, to wybral "zaszczyt"

?

Edytowane przez bubusia

55 minut temu, muls napisał:

Partia Kornela Morawieckiego zleciła warszawskiemu przedsiębiorcy remont swej siedziby, a następnie nie zapłaciła mu za to ani złotówki

To taki PiS-standard czy może wykonawca był Austriakiem?

46 minut temu, Bobcat napisał:

Ale za to takimi bolszewikami na których będą pracować roboty. Utopijne roboty ;-).

45 minut temu, glazior napisał:

A co może polski samochód elektryczny Morawieckiego nie jest frazesem?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, Lech36 napisał:

A co może polski samochód elektryczny Morawieckiego nie jest frazesem?

A wrak to pies?

Godzinę temu, bubusia napisał:

Juz chyba glupio mu bylo Twainem pojechac, to wybral "zaszczyt"

Masz kompleksy? Bo Ty nawet tego nie znałeś PiS-owski nieuku?

Wam cytować mądrych ludzi to faktycznie wstyd. Bo to takie rzucanie pereł między wieprze.

48 minut temu, toptwenty napisał:

A wrak to pies?

"Living wreck" by D.P.? ? 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Odpowiedź godna członka KPZR

?

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

PiS-owski nieuku?

3 godziny temu, Bobcat napisał:

?

W dniu 22.03.2019 o 16:56, KrisNext napisał:

ja nie twierdze że to nie zadziała tylko że nie jest to najlepsze rozwiązaine z technicznego punktu widzenia.

A szumy... to chyba lepiej z tym preampem skoro znosił szumy. Układy projektuje się również pod względem minimalizajci szumów

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.