Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, xniwax napisał:

...i Tusk na białym Grasiu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
18 godzin temu, bubusia napisał:

Zaraz napisze pochwale Schetyny/Platformy nie omieszkajac krytyki Pisu. Zaklad?

18 godzin temu, slawek.xm napisał:

Nie napisze ? (...)

tylko nie o flaszkę

przegrałes , przegrałeś ?

mozesz sobie jutro wiadro wody wylać... na kogo chcesz byle całe ?

najlepiej na zakodowanego wyznawcę tuskowej "martyrologii" ?

-------------------------------------------------------------------

proszę nie utożsamiać Pawłowicz z pisem ?

"Krystyna Pawłowicz nie jest członkiem PiS i ponosi odpowiedzialność za to, co publikuje na Twitterze"

napisała Mazurek

Edytowane przez slawek.xm
21 minut temu, slawek.xm napisał:

proszę nie utożsamiać Pawłowicz z pisem

A z kim?

Z PSL-em?

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

19 minut temu, slawek.xm napisał:

proszę nie utożsamiać Pawłowicz z pisem ?

"Krystyna Pawłowicz nie jest członkiem PiS i ponosi odpowiedzialność za to, co publikuje na Twitterze"

napisała Mazurek

Pani Mazurek nie kłamie chyba tylko wtedy gdy śpi. Choć nawet to nie jest oczywiste. 

Krystyna Pawłowicz weszła do sejmu z list PiS, z pełnym poparciem PiS i jest członkiem klubu PiS. 

Różnica pomiędzy posłanką Pawłowicz a kandydatką na eurodeputowaną Adamowicz - Adamowicz zna dwa języki obce, angielski i niemiecki a posłanka Pawłowicz rzadki ale charakterystyczny dla grupy z której się wywodzi język chamski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, traumeel napisał:

A z kim?

Z PSL-em?

mentalnie do pslu pasuje , fizycznie również, możesz zatem ja z peeselem utożsamiać

nie jest członkiem partii pis , mimo, ze jeszcze do klubu parlamentarnego nalezy, ale skoro wypisuje głupoty szkodzące pisowi to pewnie ją wyrzucą bo wyedukować juz sie  jej nie da, stara panna dewociejąca w szybkim tempie

6 minut temu, Lech36 napisał:

Różnica pomiędzy posłanką Pawłowicz a kandydatką na eurodeputowaną Adamowicz - Adamowicz zna dwa języki obce, angielski i niemiecki a posłanka Pawłowicz rzadki ale charakterystyczny dla grupy z której się wywodzi język chamski

a które słowa uznałes za chamskie?

Edytowane przez slawek.xm
4 minuty temu, slawek.xm napisał:

a które słowa uznałes za chamskie?

Np. te o "śmierdzących niepełnosprawnych". Zadziwiasz mnie coraz bardziej takimi pytaniami, ale niestety PiS-owcy tak chyba w więksdzości mają.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Teraz, Lech36 napisał:

Np. te o "śmierdzących niepełnosprawnych". Zadziwiasz mnie coraz bardziej takimi pytaniami, ale niestety PiS-owcy tak chyba w więksdzości mają.

Trzeba mieć faktycznie dużo złej woli (albo być funkcjonariuszem frontu propagandowego) aby pytać które słowa Pawłowicz są chamskie. 

Wszystkie. Ta pani nie wypowiada się inaczej jak po chamsku, jest ono jej istotą. Inaczej nie potrafi.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, Lech36 napisał:

nie czytałem wpisu o "śmierdzących niepełnosprawnych" nie sledzę wszystkich tweetów Pawłowicz , bo jest ona poza moim zainteresowaniem , zamiast przypierniczac sie znów personalnie może po prostu wystarczy odpowiedzieć

poza tym myslałem ,że odnosisz sie do wypowiedzi Pawłowicz do pani Abramowicz a tam takiego stwierdzenia o którym piszesz nie ma

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

nie czytałem wpisu o "śmierdzących niepełnosprawnych" nie sledzę wszystkich tweetów Pawłowicz

To nie był tweet tylko wypowiedź w TV. No tak, Ty oglądasz tylko TVPiS a tam tego nie było. 

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

bo jest ona poza moim zainteresowaniem

Poza moim zainteresowaniem jest cały chamski PiS. 

3 minuty temu, Lech36 napisał:

Interesujace rzeczy piszesz. Nie interesuje cie, ale wiesz wszystko. Ja mam wrazenie, ze bez Pisu twoja dzialalnosc tutaj pozbawiona bylaby sensu.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

skąd ten wniosek? 

To było przypuszczenie, więc dodaj sobie w odpowiednim miejscu słowo "prawdopodobnie" choć raczej nie jest ono potrzebne w przypadku fanatyków spod znaku PiS.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Charakterystyczne, gdy PiS-owcowi (lub akolicie tej partii) wskazać konkretne przykłady chamskich wypowiedzi lub nagannych zachowań innych PiS-owców - jedyną odpowiedzią jaką się otrzymuje to "nie wiem", "nie słyszałem", "nie czytałem", "nie znam szczegółów", "nie śledzę tego tematu" czy coś w podobnym stylu.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Ja mam wrazenie, ze bez Pisu twoja dzialalnosc tutaj pozbawiona bylaby sensu.

Bez PiS-chamstwa w Polsce zapanowałby spokój i wiele działalności utraciłoby swój fundament. 

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Lech36 napisał:

o było przypuszczenie, więc dodaj sobie w odpowiednim miejscu słowo "prawdopodobnie"

czytam to co piszesz więc sam sobie dodawaj :):)... zanim wyślesz

Teraz, Lech36 napisał:

Bez PiS-chamstwa w Polsce zapanowałby spokój i wiele działalności utraciłoby swój fundament. 

Piszesz jak klasyczny POwiec

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 minuty temu, bubusia napisał:

Interesujace rzeczy piszesz. Nie interesuje cie, ale wiesz wszystko. Ja mam wrazenie, ze bez Pisu twoja dzialalnosc tutaj pozbawiona bylaby sensu.

Na to aby wiedzieć ze 2 x 2 = 4 niekoniecznie trzeba być profesorem matematyki.

Teraz, slawek.xm napisał:

czytam to co piszesz więc sam sobie dodawaj :):)... zanim wyślesz

Nie dodam, nie mam takich uprawnień.

Teraz, bubusia napisał:

Piszesz jak klasyczny POwiec

A Ty jak klasyczny PiS-owiec. Który model jest gorszy pokaże czas.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Prawda boli?

Prawda, ze on pisze jak POwiec ma mnie bolec?

Ciekawe, ciekawe:)

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

Prawda, ze pisze jak POwiec ma mnie polec?

Ciekawe, ciekawe:)

Po Twojej reakcji widać że Cię zabolało. Tylko tyle.

Gość

(Konto usunięte)

no dobra macie panowie na tacy jak naprawde wygląda poparcie niemieckiego sierściucha dla Koalicji Europejskiej

"z rozmowy  z politykiem Platformy Obywatelskiej wynika, że taka współpraca mogłaby nie być usłana różami. – Tusk musi popierać Koalicję Europejską i tym samym Schetynę, bo nie ma wyjścia. Ale uważa, że „Schet” jest podobnym szkodnikiem, jak Jarosław Kaczyński! – wskazuje współpracownik szefa Rady Europejskiej. Rozmówca  mówi, że Tusk krytycznie patrzy na „ściganie się z prezesem PiS na rozdawnictwo pieniędzy i populizm", ponieważ w jego ocenie doprowadzi to do "scenariusza greckiego, który zmiecie obie największe partie w Polsce”

." Co więcej, Tusk ma być zdania, że wygrana obecnej opozycji w wyborach parlamentarnych nie jest najlepszym scenariuszem, bo to ten kto przejmie władze będzie musiał spłacać długi.".... i bardzo dobrze , niech donek przyjedzie i powie swoim wielbicielom by nie przystepowali do wyborów

oddali pisowi 100%głosów , wszyscy beda szczęśliwi nawet Lechu bo sobie będzie mógł pokrytykować nastepne osiem lat pis ?

@Lech36 tego się w swojej TV nie dowiesz tak że... nie dziękuj ?

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

nie jest członkiem partii pis , mimo, ze jeszcze do klubu parlamentarnego nalezy, ale skoro wypisuje głupoty szkodzące pisowi to pewnie ją wyrzucą bo wyedukować juz sie  jej nie da

Nie wyrzucą.

Jest idealnym "wentylem bezpieczeństwa". Mówi to czego pozostałym pisowcom nie wypada powiedzieć. A jak przypadkiem kiedyś przegnie pałę, to powiedzą tak jak Ty mówisz: przecież ona nie jest nasza!

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, traumeel napisał:

Jest idealnym "wentylem bezpieczeństwa". Mówi to czego pozostałym pisowcom nie wypada powiedzieć. A jak przypadkiem kiedyś przegnie pałę, to powiedzą tak jak Ty mówisz: przecież ona nie jest nasza!

Ja bym ja wyrzucił juz dawno, nie jest politykiem , nie ma ani klasy ani wyczucia, jest typowym warczacym kundlem którego ktos czyta tylko dlatego ,ze jest powiazana z pisem, nie przynosi to tej partii korzyści ani politycznych ani wizerunkowych

w końcu ktos to zauważa szkoda ,że tak późno

"z rozmowy  z politykiem Platformy Obywatelskiej wynika, że taka współpraca mogłaby nie być usłana różami. – Tusk musi popierać Koalicję Europejską i tym samym Schetynę, bo nie ma wyjścia.

A jakie wyjście mają członkowie jedynie słusznej partii PiS? Też muszą popierać swoich. Tylko zwarcie szeregów jak za komuny trzyma ich w kupie. "W kupie siła", tylko bardzo cuchnie ;-).

Ale uważa, że „Schet” jest podobnym szkodnikiem, jak Jarosław Kaczyński!

Większego szkodnika jak Prezes współczesna historia Polski nie zna, ale w TVPiS na pewno można znaleźć inne zdanie na ten temat.

wszyscy beda szczęśliwi nawet Lechu bo sobie będzie mógł pokrytykować nastepne osiem lat pis

Szkoda że tak źle życzysz Polsce, ale są różne patriotyzmy ten zaściankowy też mieści się w ramach demokracji do momentu kiedy nie nastąpi przegięcie. W przypadku naszego zaścianka już chyba przegięcie nastąpiło.  

Nie "w końcu", slawus, nie "w końcu"...

Dopieroś se musiał chlapnąć świątecznego kielicha, by to zauważyć?:-)

(choć taki, na przykład -Dominik, babsztyla uwielbia i ceni za poglądy i sposób bycia)...

17 minut temu, slawek.xm napisał:

Ja bym ja wyrzucił juz dawno, nie jest politykiem , nie ma ani klasy ani wyczucia, jest typowym warczacym kundlem którego ktos czyta tylko dlatego ,ze jest powiazana z pisem, nie przynosi to tej partii korzyści ani politycznych ani wizerunkowych

w końcu ktos to zauważa szkoda ,że tak późno

......

Poczekaj jeszcze ździebko, Lechu. Niech no tylko Kaczysyn wyciągnie kopyta... Zobaczysz, ile się ciekawostek o tym psubracie dowiemy. Z ust samych (dzisiejszych) najbliższych jego "przyjaciół".

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Pies mnie z łóżka spycha.
23 minuty temu, slawek.xm napisał:

Nie zmienia się koni w trakcie przeprawy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.