Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glazior

(Konto usunięte)

Mnie skolei dziwi że ludzie głosują na partię której członkowie obowiązkowo muszą dymać się w tyłki.

Mają wpisane to w statut czy co ?

Czy ci wszyscy ludzie nie wiedzą że i tak jak zwykle zostaną ... wydymani.

Edytowane przez glazior

Kandydat Konfederacji do Parlamentu Europejskiego Sławomir Mentzen na wykładzie w Krakowie opowiadał o tym, jak ugrupowanie tworzy swoją strategię. Jak mówił, z badań wynika, ze głównymi postulatami powinno być "nie dla Żydów, homoseksualistów i UE". - Trzeba mówić, że Żydzi dostaną naszą polską ziemię - przekonywał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przekonywał, że aby zmotywować wyborców trzeba grać na emocjach. - Odwoływanie się do racjonalności jest bez sensu, ponieważ osoby racjonalne nie idą na wybory - mówił i dodał, że nowe projekty polityczne nie mogą być budowane w centrum, a na skrajnościach. - To, co robimy, nawet, jeśli wydaje się państwu dziwne, czasem nawet niesmaczne, jest niestety niezbędne. Trzeba takie rzeczy robić, żeby być skutecznym w polityce - stwierdził. 

Ukryta Zawartość

7 minut temu, glazior napisał:

Mnie skolei dziwi że ludzie głosują na partię której członkowie obowiązkowo muszą dymać się w tyłki.

Jakie to ma znaczenie? To prywatna sprawa zainteresowanych. Ciebie dymają? Bo aktualny układ rządzący który oficjalnie takie praktyki potępia dyma każdego z nas jak najbardziej.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Ciebie dymają?

Albo oni jego, albo on ich. Albo jedno I drugie. 

Na złodzieju czapka gore...

Gość glazior

(Konto usunięte)
2 minuty temu, toptwenty napisał:

Albo oni jego, albo on ich. Albo jedno I drugie. 

7 minut temu, Bobcat napisał:

Ciebie dymają?

Wklejam aby wszyscy widzieli kto "szczuje".

Ciekawy jestem czy lubisz nie tylko "metafory" ale też rękoczyny toptwenty?

Gdy buractwo nie ma już absolutnie nic do powiedzenia (a zazwyczaj nie ma), to albo wytyka komuś błąd ortograficzny, albo wszem i wobec obwieszcza swoje seksualne marzenia - w tym wypadku fantazje o "dymaniu w tyłek".

A gdy takiemu bucowi powiesz, że buc, kmiot, prostak i kawał chama - leci z mordą i wrzaskiem do Moderacji. Lub do Brudzińskiego, bo i to ostatnio wchodzi w modę.

Gość glazior

(Konto usunięte)
7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdy buractwo nie ma już absolutnie nic do powiedzenia (a zazwyczaj nie ma), to albo wytyka komuś błąd ortograficzny, albo wszem i wobec obwieszcza swoje seksualne marzenia - w tym wypadku fantazje o "dymaniu w tyłek".

A gdy takiemu bucowi powiesz, że buc, kmiot, prostak i kawał chama - leci z mordą i wrzaskiem do Moderacji. Lub do Brudzińskiego, bo i to ostatnio wchodzi w modę.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Ani raz życiu nie użyłem przycisku zgłoszeniowego.

A dzięki takim jak Ty, wojciech ,top, lech ,argus mam 18 punktów ostrzeżeń.

Bubusia ma dobry sposób na was.

13 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie wypisuj bzdur.Nigdy  nikogo nie zgłaszałem do moderacji ( chociaż często się należało).Jestem przeciwny takim metodom.Możesz winić samego siebie za wpisy.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Gość glazior

(Konto usunięte)

I jeszcze parę cytatów świadczących z jakiej  " klasy" człowiekiem mamy do czynienia.

Bezlitosna Niusia

Zrzut ekranu (105).png

Zrzut ekranu (106).png

Zrzut ekranu (107).png

Zrzut ekranu (108).png

Edytowane przez glazior

3 miliardziki poszły na autopromocję:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Masz jakieś zastrzeżenia do tamtych moich postów? Za niektóre dostałem punkty.

Już kiedyś sobie postanowiłem i zdania tego będę bronił:

Z chamami rozmawiam ICH językiem. Skończyło się 'ciu, ciu, ciu' i ładna mowa, bo - może zrozumieją.

Nie. Nie zrozumieją.

A zresztą - ja mam glejt i list żelazny od Kaczyńskiego, jako "kanalia" i "gorszy sort".

Gość glazior

(Konto usunięte)

Poważne oskarżenia wobec prezesa Wiosny. Tabloidy twierdzą, że Biedroń przed laty pobił matkę.

https://natemat.pl/270299,robert-biedron-pobil-swoja-matke-tabloid-odgrzewa-sprawe-sprzed-lat

Nikt nie powinien głosować na sodomitów z Wiosny.

Homoseksualizm nie istnieje, jest tylko grzech.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Ty=Bezlitosna Niusia

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ty zostało 

Edytowane przez glazior

59 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdy buractwo nie ma już absolutnie nic do powiedzenia (a zazwyczaj nie ma), to albo wytyka komuś błąd ortograficzny.

Chyba się zgodzę, patrz np ostatnie posty.........no kogo?

?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, glazior napisał:

nie skolei dziwi że ludzie gło

skoleji mnie sie wydaje ze glaziorek juz dawno ciebie wydymali a ty jeszcze o tym nie wiesz.tak to działa

12 minut temu, glazior napisał:

ważne oskarżenia wobec prezesa Wiosny. Tabloidy twierdzą, że Biedroń przed laty pobił

gdyby tak zajac sie brudzinskim to hehehehe.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

idzisz drzazgę w oku brata a belki we własnym nie dostrzegasz

no patrz slawus jak ty jestes otrzaskany z powiedzonek.Problerm w tym ze ich nie rozumiesz..Moze ci jeszcze Tiszchnera  na probe w celu cwiczen..Bo bog nie lubi durniow.

Edytowane przez muls
10 minut temu, slawek.xm napisał:

grzecznie mulsik , bo jeszcze cię pominą i nie zadziała

ale wlasnie to robie slawus podrzucajac i odbijajac cie od  sciany

Edytowane przez muls
2 minuty temu, slawek.xm napisał:

widzisz drzazgę w oku brata a belki we własnym nie dostrzegasz

Wy katolicy podobno kierujecie się Dekalogiem a ja jestem tylko bezbożnikiem i zdemoralizowanym ateistą.Moje wpisy nie są nienawistne a tylko ostre,prześmiewcze albo szydercze.To zależy od adwersarza.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, muls napisał:

Tiszchnera

tych mysli które wklejałes jak lecą ze strony TP naucz się najpierw na pamięć potem przemysl

potem zrozum , potem zastosuj a na końcu cytuj

4 minuty temu, glazior napisał:

imi trzeba inteligentnie - inaczej.

tak tak glaziorek ale to jeszcze musisz ukrasc troche ksiazek biedroniowi. I przeczytac.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

sli które wklejałes jak lecą ze strony TP naucz się najpierw na pamięć potem przemysl

slawus a ty je tylko.ZASTOSUJ.Mozesz z kartki.On dla takich jak ty pisał widzac ta durnote w kosciele.Ktora ty prezentujesz.

Edytowane przez muls

Koledzy katolicy.Może tak od czasu do czasu poszlibyście w ślady św.Franciszka z Asyżu ?Ale chyba nie dacie rady.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.