Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

interes gospodarczy nie może byc ważniejszy niż interes narodowy

Skansen myślowy.

po prostu przypadki księzy pedofili sa pojedyncze w stosunku do reszty pedofili

1 na 1500

Źródło tych "rewelacji"?0

54 minuty temu, xniwax napisał:

"Demokrata"

Demokracja jest dla demokratów. Dla gów...rzy jest g..no.

dlatego ostrzegam Cię przed wchodzeniem na teren , którego nie znasz i dalszymi atakam jak wpis powyżej

Prawda w oczy zabolała hipokryto?

nienawiść jest mi obca jesli chodzi o każdego człowieka

Kłamiesz. Patrz Twoje wpisy o Biedroniu.

natomiast nienawidzę zboczeń jakim wg mnie jest homoseksualizm pedofilia i zoofilia

Homoseksualizm nie jest wg definicji WHO. Trochę się poducz.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

jesli hodujesz kurki karmisz je i doglądasz a jajeczka zabiera Ci sąsiad to taki interes możesz o kant tyłka ...

tera chiba już jasne?

Prymitywizm myślowy. Ja sąsiadowi oddaję część jajek, ale otrzymuje od niego mleko, ser i brzoskwinie z sadu. Autarkia gospodarcza to Korea Północna.

Godzinę temu, xniwax napisał:

Nie umie, gdyby umiał bylibyście już dawno w czarnej "D", a szkoda

Niedługo Ty ze swoją ideologią się tam znajdziesz.

58 minut temu, xniwax napisał:

wierzą w inną na równi siermiężną

Pozostałe 2/3 potrafi odróżnić papu od g..na.

34 minuty temu, slawek.xm napisał:

jutro podpisanie ustawy 500+ na każde dziecko

Z NETU:
"Gdyby Polska nie była związana z UE i nasze członkostwo nie wisiało na włosku.. to najlepszym rozwiązaniem byłby zostawić mafie Kaczyńskiego przy władzy.. bo upletli sobie przepiękny powróz na szyje.. Nie ma takiego kraju na całej kuli ziemskiej.. który by rozdawał ponad jedną czwartą rocznych dochodów z wszystkich podatków i wpływów - bo to czyste samobójstwo.. Tymczasem w Polsce kacza mafia dla utrzymania władzy chce rocznie rozdać ponad 100 miliardów złotych.. przy dochodach które nie przekraczają 400 miliardów.. Do władzy zostali dopuszczeni kompletni szaleńcy.. którzy z pełną premedytacją napoczęli grecki scenariusz i o ile Grekom pomogło pół Europy.. ładując w ten kraj ponad 700 miliardów euro - aby ratować strefę EURO.. o tyle Polsce nie pomoże nikt! 300+, 500+, 1000+, obniżony wiek emerytalny i cała masa innych benefitów rozdupczy w drobny mak polskie finanse publiczne.. Tutaj nawet nie potrzeba ekspertyzy szpeca od finansów.. bo prosta matematyka wskazuje że to będzie jedna z najbardziej spektakularnych eksplozji w dziejach.. Wyobraźcie sobie że od dziś jedną czwartą swojego miesięcznego budżetu.. zaczniecie przeznaczać na prezenty dla sąsiadów aby Was bardziej polubili.. a potem wyliczcie sobie - po ilu miesiącach czy latach będziecie mogli się udać do sklepu po solidną line która utrzyma Wasz ciężar na gałęzi.. Kacza sekta po żadną line się nie uda.. tylko up****oli z dnia na dzień wszystkie programy plus.. podniesie wszystkie podatki.. i zamkną się w swoich bunkrach.. Historia nam pokazała że każdy, nawet najliczniejszy protest można przeczekać - tak było na Węgrzech.. tak było i w Polsce.. dlatego moim zdaniem to wszystko skończy się czymś więcej niż protestami.. a mianowicie rewolucją i wyciąganiem z nor winnych.. bo lud któremu władza odbiera żywą gotówkę potrafi być nieobliczalny.. Co będzie potem oprócz biedy i zgrzytania zębami mało mnie interesuje.. bo spędziłem długie lata na przestrzeganiu ludzi przed kompletnymi po****ami którzy są śmiertelnie niebezpieczni! Jesteśmy już na tym etapie.. że nawet ktoś o inteligencji dwuletniego szympansa.. powinien przewidzieć że ta władza doprowadzi katastrofy.. a ja nie odpowiadam za tych którzy mają odcięte połączenie z mózgiem.. Jeżeli się okaże że takich będzie większość przy urnach wyborczych.. to będzie obowiązywała odpowiedzialność zbiorowa.. i tyle mam na teraz do napisania.."

38 minut temu, slawek.xm napisał:

I cieszę się, że będę mógł jutro podpisać ustawę

Co innego ma powiedzieć marionetka?

5 godzin temu, slawek.xm napisał:

trywialne truizmy

I tak dużo powyżej poziomu Twojego bełkotu żałosna tubo propagandowa PiS.

11 godzin temu, Bobcat napisał:
14 godzin temu, Sine Metu napisał:

Poniższy poradnik ma wielu współautorów

Idealnie opisuje tutejszych obrońców pedofilów, także tych którzy dali się poznać w innych wątkach.

10 godzin temu, Bobcat napisał:

Bełkot jak na zebraniu partyjnym w czasach tow. Bieruta.

10 godzin temu, Bobcat napisał:

postawić pomnik Adolfowi Hitlerowi i Józefowi Stalinowi

"Kłamstwo powtórzone miliony razy staje się prawdą", widać to Gebelsowskie hasło przyświeca niezmiennie naszemu znafcy (błąd zamierzony) "tutejszych"......nie dziwi to mając takich (do których z sentymentem ciągle powraca) idoli.  :)

Dziwi że kłamcom (którzy nigdy nie przedstawili nic na poparcie żenujących pomówień) wierzą osoby które w wątkach gdzie można by faktycznie poznać prawdę nie udzielali się bądź robili to sporadycznie....wolą jednak wespół "pluć i pluć, bo przecież wiedzą że zawsze coś przyschnie"....robią tak jak Urban niegdyś.
Żenujące zachowanie i wzorce.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Przykłady wykorzystania:

6-550x270.jpg

Matka Boska Wyklęta (1944-63)

LTDktkqTURBXy9lODUwODkwMmUwZTQ1ODQ1ODVjZ

Matka Boska Wałęsowska (1980-?)

Slajd53.jpg

Matka Boska Pocztowa - Niepodległościowa i Niepodległa (1986-2004)

ws-4-770x372.jpg

Matka Boska Sprofanowana (2019-?)

Zastrzegam, że moim zamiarem nie było obrażenie niczyich uczuć patriotycznych, politycznych, filatelistycznych, religijnych i innych.

33 minuty temu, Maju napisał:

kłamcom

Niby co miałoby być tym kłamstwem?

34 minuty temu, Maju napisał:

Idealnie opisuje tutejszych obrońców pedofilów, także tych którzy dali się poznać w innych wątkach.

Przysłowia są mądrością narodów. Uderzyłem w stół. Nożyce się odezwały.

8 godzin temu, Bobcat napisał:
10 godzin temu, slawek.xm napisał:

1 na 1500

Źródło tych "rewelacji"?0

Przypomnę cierpiącym na słabą pamięć, 2013 rok, statystyka osadzonych pedofilów MS rządu formacji która teraz przed wyborami sobie o pedofilii w Kk przypomniała i chce upiec kilka pieczeni na jednym ogniu.  

1 minutę temu, Bobcat napisał:

co miałoby być tym kłamstwem?

Nie zamierzam zniżyć się do tłumaczenia oczywistości którą opisałem.....nie osobie notorycznie, nawet w tematach merytorycznych, wmawiającej że jestem wielbłądem.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

10 godzin temu, slawek.xm napisał:

interes gospodarczy nie może byc ważniejszy niż interes narodowy

Już było.

„Nieważne, czy Polska będzie bogata, czy biedna – ważne, żeby była katolicka” - H. Goryszewski

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

10 minut temu, Maju napisał:

statystyka osadzonych pedofilów

Statystyka jest sfałszowana gdyż nie ma tam nawet kościelnych pedofilów skazanych prawomocnymi wyrokami.

57 minut temu, Maju napisał:

Żenujące zachowanie i wzorce.

Rozumiem, że padłbyś na kolanko przed flaszkąglodziem i z lubościa ucałował w .. dłoń.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość glazior

(Konto usunięte)

BONI na spotkaniu wyborczym ??

Koledzy z różnych państw w PE pytają mnie „co się z wami stało?!” Kiedyś byliście reprezentantami naszych interesów. Dzisiaj odwracacie się plecami. Jak Polska ma się rozwijać, jeżeli traci praworządność w UE?

Nawet tajnym agentom po szkoleniu zawsze się coś wymknie.

3872868-900-665.jpg.895bfd6e28454a0fb3dda7f65838b285.jpg

Edytowane przez glazior
24 minuty temu, Bobcat napisał:
36 minut temu, Maju napisał:

statystyka osadzonych pedofilów

Statystyka jest sfałszowana gdyż nie ma tam nawet kościelnych pedofilów skazanych prawomocnymi wyrokami

Żale do PO to oni podali to o czym mówiłem.....zakładam że zrozumiałeś o czym piszę i nie piszesz kolejnych głupot o rejestrze pedofilów.

17 minut temu, klecha napisał:

Rozumiem

Rozumiesz?   Insynuujesz....
Wpisujesz się w to o czym pisałem.....więcej powiem, masz znamienite osiągnięcia w skuteczności tego procederu...   :) 

10 godzin temu, xniwax napisał:

No widzisz, nie masz spranego mózgu przez TVPiS mimo, że oglądasz, znaczy możesz mieć równie sprany ale w innej pralce.

Informacje należy weryfikować w różnych źródłach z wyłączeniem tuby propagandowej TVPiS .

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zerojedynkowy odbior rzeczywistosci ciagle gora. Albo jedziesz bezwzglednie po wszystkim co laczy sie z KK(czesto tez z wiara), albo jestes obronca pedofilii.

Taki prosty przekaz.

Mozesz nawet pisac, ze biskupow tez nalezy rozliczyc, ale i tak jeden z drugim zerojedynkowiec zaraz zapyta czy calujesz Glodzia w lapy. Ewentualnie erystyka, a zeby madrzej wygladalo, to i sofizmaty wrzucimy. Jak juz nic nie pomoze, to zawsze mozna  jechac z klamcami. Tak dziala zerojedynkowiec. Taki schemat.

A na koncu pojawi sie naczelny ................tego forum i wyskoczy ze Zdanowem w takiej czy innej formie. A potem tylko przyslowie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, muls napisał:

ale do rzeczy bubusia.Ło co chodzi w tym tekscie.Pisac nie pisac?

Jezeli nie wiesz o co chodzi to back to school nieuku. A potem pogadamy.

I zebys nie czul sie urazony, jak widzisz, jest to zdanie warunkowe.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

tyles sie napisal i nie wiesz cos napisał/Moze okresl w punktach jak bys sobie zamarzył pisanie i wal.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

tyles sie napisal i nie wiesz cos napisał/

Ja wiem, ty nie wiesz, albo udajesz, ze nie wiesz.

2 minuty temu, muls napisał:

juz trzy razy sie mencys i dalej nie wiadomo ło co chodzi.Pisac nie pisac.

Zerojedynkowy odbior rzeczywistosci ciagle gora. Albo jedziesz bezwzglednie po wszystkim co laczy sie z KK(czesto tez z wiara), albo jestes obronca pedofilii.

Taki prosty przekaz.

Lapiesz, czy za trudne?

Edytowane przez bubusia

W dniu 18.01.2009 o 22:29, paww napisał:

"Zawsze twierdziłem, że PiSiorki to bolszewicy."

mój znajomy twierdzi dokładnie tak samo, coś w tym musi być

No ale wasi przegrali.

dieu est tres fin

Kiedyś byliście reprezentantami naszych interesów

A to kumasz, czy tez nie?

Jak masz problem, to zadaj proste pytanie, kto byl, i czyich interesow.

No chyba, ze to tylko takie tam nic nie znaczace pierd.... o Chopenie.

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, muls napisał:

nie bubusia.Nie mam zadnych interesow mam tylko jeden ale malutki.

No coz, podobno da sie powiekszyc. Wtedy i baba cie doceni.

?

Edytowane przez bubusia

Do Rzeczy to se poczytaj, potem GW, potem wszystko na pol, i bedziesz najblizej.

A co do " to be or not to be" to juz kolego - up to you.

Kumasz?

Co ja tam pytam, ty kur..... nic nie kumasz.:)

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Bobcat napisał:

Statystyka jest sfałszowana gdyż nie ma tam nawet kościelnych pedofilów skazanych prawomocnymi wyrokami.

widzisz bidoku , po jaką cholerę przytaczać ci źródła , skoro prawda jest dla ciebie fałszem odwaga śmiesznością a jedynym autorytetem homoś Biedroń kryjący pedofilów

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.