Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem.

...ale wystarczy posłuchać komentarzy w TVN24, choćby dzisiaj.

Najważniejszym wydarzeniem w TVN nie jest inauguracja nowej kadencji SRP lecz dymisja Kopacz i to co w za drzwiami w PO.

Pomijam zachwalanie żenującego przemówienia Kopacz pełnego buty i zakłamania.

I pytanie do kretynów dziennikarzy:co te zakulisowe przepychanki wewnątrz jakiejś bandy złodziei przy korycie obchodzą 40 milionowy naród???Czy dziennikarze w tym kraju maja już swoje mieszkania na wiejskiej?Oni tam chyba nocują patrząc na zalew bełkotu w mediach z tego cyrku.

Tylko konkretnie, bez wykręcania kota ogonem i projekcji własnych wyobrażeń typu

Konkrety masz w przemówieniu.

Wcześniej w "działaniu".

Konsekwencje wszyscy już znają wraz z samą zainteresowaną.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Konkrety masz w przemówieniu.

Wcześniej w "działaniu".

Konsekwencje wszyscy już znają wraz z samą zainteresowaną.

Od razu wiedziałem, że spodziewać się można jedynie skamlenia, propagandowej popierdółki i żałosnych wykrętów. Słabiutko Koledzy PiSowcy!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Panowie są na poziomie...zębów Kaczyńskiego i prehistorii Brudzińskiego.

Jarosław Kaczyński poukładał trybiki jak w szwajcarskim zegarku. Czas start!

Start czego. Dyktatury ciemniaków?

...jedynie skamlenia, propagandowej popierdółki i żałosnych wykrętów.

To miałeś w przemówieniu Kopacz.

Panowie są na poziomie...zębów Kaczyńskiego i prehistorii Brudzińskiego.

my nie na poziomie tylko wspominamy zęby i buty kurdupla.Mozna bul to mozna i z ziemi wolskiej.To i tak nic w porównaniu z dziadkiem Tuska. Edytowane przez muls

Cóż, zęby styrał, buty zdarł na walce z czerwonym, pomarańczowym i tęczowym zaplutym karłem.

mialem i bardzo dobrze.Troche dotarło.A kto i kiedy miał to durniom powiedziec jak nawet dudus sie w tym sie nie orientuje.

do was jak widac dotarły tylko ..pomruki.

biednej wiekszosci.

kiedy tak obserwuję fora i komentarze na łamach ...ydoubeckich Mediów i ton wypowiedzi funkcjonariuszy w G Aborczym, w Potylice i w TVNiemcy24, to poprawia mi się humor. Widzę, że i na Audiostereo polskojęzyczne dzieci piwnicznych morderców i urzędniczek cenzury nie przestają sugerować, jacy to oni są oczytani i inteligetni, a Polacy zaś głupi, choć już trochę bardziej histerycznym tonem. Takie "branie na huki" to mogą sobie jednak ćwiczyć na pięciolatkach, bo dla średnio inteligentnego normalnego człowieka, to co robiła z Polską formacja popierana przez te polskojęzyczne dzieci piwnicznych morderców jest wyrazem bardzo złej woli.

Cieszą mnie wasze aktualne teksty, polskojęzyczni :-)

A nas niepomiernie bawi intelektualny rynsztok i knajacki język, jaki prezentuje @Cashlack. Nic lepiej nie obnaża rzeczywistego poziomu tak zwanych "prawdziwych patriotów".

I nic lepiej nie kompromituje tego szemranego środowiska.

Zastanawiam sie czy panowie sie rozgladaja dookola i widza te bezradne ,miotajace sie europejskie "c*py"? Putin musi zrywac boki . Beda przylazic teraz do niego bocznymi drzwiami a Tusk bedzie apelowal i przepraszal, ze zyje. Przeciez cala ta Europejska dyplomatyczna szopka skonczyla sie na Krymie i we wschodniej Ukrainie.

Nie mam za duzo pieniedzy ale zobowiazuje sie osobiscie ufundowac Kalacha dla kazdego obroncy europejskich wartosci na tym forum ktory pojedzie walczyc za wolna Ukraine (bo cos ten rozejm chyba nie przetrwa) Oczywiscie gwarantem nienaruszalnosci granic Ukrainy byli nasi sojusznicy ale jak zwykle dali D.

Obawiam sie, ze ten "ciemnogrod" ktory obecnie doszedl do wladzy w Polsce jest jednak zbyt miekki i liberalny choc i tak pewnie byla to najlepsza z mozliwych opcji patrzac na selekcje kandydatow.

Nasz gabinet ma wzbudzac poploch w Junii . Jak nie sa w stanie wygenerowac merytorycznych argumentow to niech strasza wygladem i ordynarnym zachowaniem i niech bezwstydnie wyciagna lape po kase :0)

Rozśmieszyło mnie ,gdy słuchałem pana prezydenta Dudy w Pałacu, gdy w pewnym momencie zaczął perfumami oblewać prezesa Kaczyńskiego, że to wielki strateg, bo przewidział i wystawił mnie. A to była strategia na przegraną! Wystawił polityka z 3 szeregu, bo był przekonany, że przegra z Wielkim Komorowskim!

— orzekł pan Morozowski.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wolną Ukrainę w której główną siłą polityczną będą Banderowcy? Przypomina się (i słusznie) ilu Polaków zamordowali Rosjanie. O tym ilu Ukraińcy - cicho sza. To teraz nasz "wielki przyjaciel".

Popłoch w Junii, a konkretnie w Paryżu to wzbudził właśnie zupełnie ktoś inny.

Krzewienie "europejskich wartosci" za pomoca mysliwcow bombardujacych i lotniskowcow niesie za soba cene . Hollande byl ciezko przerazony wiejac ze stadionu i zamknal caly kraj.

To miałeś w przemówieniu Kopacz.

Ty jednak iksik strasznie tępy jesteś. Monotematyczny tępy propagandzista.

Do szkoły jakiejś się zapisz, horyzonty rozwiń, poćwicz samodzielne myślenie.

Może wtedy nauczysz sie odpowiadać na temat, a nie yyy..., aaa..., no bo ten, tego...

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

A nas niepomiernie bawi intelektualny rynsztok i knajacki język, jaki prezentuje @Cashlack. Nic lepiej nie obnaża rzeczywistego poziomu tak zwanych "prawdziwych patriotów".

I nic lepiej nie kompromituje tego szemranego środowiska.

Nawalił się chyba, albo położył bułkę obok trutki na szczury. Albo jedno i drugie.

Krzewienie "europejskich wartosci" za pomoca mysliwcow bombardujacych i lotniskowcow niesie za soba cene . Hollande byl ciezko przerazony wiejac ze stadionu i zamknal caly kraj.

Gdyby Kolega cokolwiek wiedział o świecie to nie wstawiałby takich farmazonów.

Historycznie Europa zawsze uprawiała realpolitik, a krzewicielem wartości była Ameryka ze swoimi religijnie najaranymi protestantami . Kennedy, Nixon, Reagan, Carter, Bushowie, wszyscy ogniem i mieczem krzewili wartości. Problem zaczął się, gdy Ameryka oszukała świat i wciągnęła go w wojnę w Iraku.

Jestem Europejczykiem.

najaranymi protestantami

Kennedy był Katolikiem, jakby co.

Zamiast epitetów zastanów się nad własną głupotą, póki co dość nieszkodliwą ale rozwijającą się dość konsekwentnie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.