Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Każdy kto powtarza najgłupszą reżimową propagandę ma u mnie przewalone., Nie dlatego, ze się z nim nie zgadzam tylko dlatego, że Bozia dała mu mózg a on traktuje go jak pojemnik na śmieci.

Czy naprawdę tak wielkim problemem dla PiSowca jest zastanowienie się nad bredniami Mateuszka czy opowieściami Prezesa?

Czy naprawdę tak wielkim problemem dla POkemona jest zastanowienie się nad bredniami Schetynki czy opowieściami Tuska?

Trzy słowa Dżambo a jaka różnica.

Edytowane przez Lencoman
Literówka

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

1 minutę temu, Lencoman napisał:

Czy naprawdę tak wielkim problemem dla POkemona jest zastanowienie się nad bredniami Schetynki czy opowieściami Tuska?

Trzy słowa Dżambo a jaka różnica.

Typowe PiSowskie pieprzenie niestety, tzn. odpowiadanie pytaniem na pytanie. Śmieszny jesteś.

Zwłaszcza, że o Schetynie pisałem już sporo, poszukaj sobie. Więc może teraz ty coś o bredniach Mateuszka?

Jestem Europejczykiem.

Widzę, że PIC fanboje rozbrykały się... Aktywność iście agenturalna. 

Jak PICowscy kłamcy, jak jest z komisją VAT, gdzie są wezwania do prokuratur? Brakuje wam środków, czy już propaganda się wypala.

No i idiota do kwadratu Ziobro, przeszedł samego siebie. Wycofał się z pozwu, bo przekonał opinię publiczną że ma rację i sądu już nie musi. 

Edytowane przez hi_aro
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Typowe PiSowskie pieprzenie niestety, tzn. odpowiadanie pytaniem na pytanie. Śmieszny jesteś.

Zwłaszcza, że o Schetynie pisałem już sporo, poszukaj sobie. Więc może teraz ty coś o bredniach Mateuszka?

A po co?Ty już zdążyłeś na ten temat zająć całą przestrzeń na serwerach. Śmieszne jest to,że wystarczyło zmienić trzy słowa,które spowodowały że Ci żyła wyskoczyła,to kto tu jest chłopie śmieszny?

20 minut temu, hi_aro napisał:

Widzę, że PIC fanboje rozbrykały się... Aktywność iście agenturalna. 

Jak PICowscy kłamcy, jak jest z komisją VAT, gdzie są wezwania do prokuratur? Brakuje wam środków, czy już propaganda się wypala.

No i idiota do kwadratu Ziobro, przeszedł samego siebie. Wycofał się z pozwu, bo przekonał opinię publiczną że ma rację i sądu już nie musi. 

No od razu widać ,że leming na poziomie i z klasą(jedną może)oraz kulturą(bakterii z jogurtu) tak trzymaj chłopie!

36 minut temu, hi_aro napisał:

Ziobro jeżeli o czymś przekonał opinię publiczną to jedynie o tym, że jest psychopatycznym pieniaczem. W ostatniej chwili ktoś puknął się w głowę bo pojął, że Ziobro ochoczo pakuje się na minę.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, jezz napisał:

Lepiej zrób zapasy kukurydzy zamiast wypisywać bzdety.

Mam gdzieś kukurydzę tak jak Nord Stream 2

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Żona widziała w TVP jak Holecka tłumaczyła, że wysokie ceny pietruszki to wina Niemców. Bo nasiona są niemieckie i Niemcy podnieśli ceny.

A ponieważ dziadek Tuska podobno służył w wojsku niemieckim to na pewno jest to wina Tuska ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz, Lech36 napisał:

A ponieważ dziadek Tuska podobno służył w wojsku niemieckim to na pewno jest to wina Tuska ;-).

Spisek mający na celu wyniszczenie narodu polskiego.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Spisek mający na celu wyniszczenie narodu polskiego.

Na szczęście czujni patrioci wykryli spisek i sprawę załatwią np. kijem bejsbolowym.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

36 minut temu, Lencoman napisał:

A po co?Ty już zdążyłeś na ten temat zająć całą przestrzeń na serwerach. Śmieszne jest to,że wystarczyło zmienić trzy słowa,które spowodowały że Ci żyła wyskoczyła,to kto tu jest chłopie śmieszny?

Następny odmóżdzony propagandzista. Nie wiem, czy jesteś to w stanie pojąć, ale jak układamy słowa w zdania to nadajemy temu jakieś znaczenie. Jeżeli jesteś przekonany, że można sobie zmieniać słowa i niczego to nie zmienia to gratulacje!

Kolejna ofiara niewydolnego systemu oświatowego.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

Jego zdaniem Tusk okazał się premierem, który nie interesował się prawie wcale sprawami finansów państwa, co powinno być podstawowym obowiązkiem premiera RP. 

Podstawowym obowiązkiem prezydenta jest stać na straży konstytucji.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Następny odmóżdzony propagandzista. Nie wiem, czy jesteś to w stanie pojąć, ale jak układamy słowa w zdania to nadajemy temu jakieś znaczenie. Jeżeli jesteś przekonany, że można sobie zmieniać słowa i niczego to nie zmienia to gratulacje!

Kolejna ofiara niewydolnego systemu oświatowego.

To układaj i nadawaj a nie zawracaj mi doopy.

10 minut temu, Lech36 napisał:

Mam gdzieś kukurydzę tak jak Nord Stream 2

Bardzo pojemne masz to gdzieś.

Zapakuj w to gdzieś kilka buszli bo potem będziesz biadolił, że droga.?

20 minut temu, Lencoman napisał:

bakterii z jogurtu

I to mówi jedno komórka PICowska ameba... 

12 minut temu, skynyrd napisał:

PO i Pederastów

Nie ma jak PIC i pedofile od ojca Dyrektora 

6 minut temu, skynyrd napisał:

I dać okraść państwo na 250 miliardów

Jakieś dowody, gdzie zarzuty prokuratorskie, dlaczego nie została wezwana na komisję czy do prokuratury wice minister finansów, i jak ma się ściągalność VAT I kwartale,  wygląda na to, że PICerzy teraz w karuzeli VATowej mieszają.

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Twój ojciec jest dyrektorem

A Twój? Czy może PIC prezesem...

Edytowane przez hi_aro
7 minut temu, skynyrd napisał:

I dać okraść państwo na 250 miliardów.

To należy takich co kradli łapać, udowadniać im to i wsadzać do więzienia. PiS jest dzielny w gębie i propagandzie ale jak trzeba coś rzetelnie zrobić to kicha jak w stadninie koni w Janowie. A może to "złodziejstwo" jest bardziej propagandowe niż rzeczywiste?

Edytowane przez Lech36

3 minuty temu, hi_aro napisał:

I to mówi jedno komórka PICowska ameba... 

No Ty jednak jesteś turbolechita z grzywą z tyłu. Tak trzymaj!

Tak trzymaj!

Co rura Tobie zmiękła. Myślisz że jak jaro, czy lech są mili i powabni, to ja mam też taki być. Chcesz chamstwa i braku kultury, done. 

Teraz, hi_aro napisał:

Co rura Tobie zmiękła. Myślisz że jak jaro, czy lech są mili i powabni, to ja mam też taki być. Chcesz chamstwa i braku kultury, done. 

Buhahahahahaha

Synku nie masz pojęcia ani o jednym ani o drugim. Poluzuj gumkę w berecie albo zmień beret bo takim straszeniem to wróble możesz płoszyć.

Nara turbolechito.

14 minut temu, Lencoman napisał:

To układaj i nadawaj a nie zawracaj mi doopy.

Ty ty nie zawracaj ludziom dupy niezbornym bełkotem którego sam nie rozumiesz.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Teraz, skynyrd napisał:

Mój dawno w piachu.

Przykro mi z tego powodu. 

P.S.

Nie podjeżdżaj takimi płytkimi tekstami.  

Nara turbolechito.

Nara PIC fanboju...

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Ty ty nie zawrajaj ludziom dupy niezbornym bełkotem którego sam nie rozumiesz.

Tępi Ci się dowcip Dżambo. Żonę poproś a najlepiej podaj  jej login. Strata czasu z tobą.

14 minut temu, skynyrd napisał:

I dać okraść państwo na 250 miliardów. Widocznie tylko stał na straży.

Pożarnej

Jakieś procesy są? Czy tylko PiSowskie pier...?

Cztery lata mieli i nic.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, skynyrd napisał:

No to łapią i wsadzają

Ale kogo, mafię sprowadzającą rosyjski węgiel?

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jakieś procesy są? Czy tylko PiSowskie pier...?

Cztery lata mieli i nic.

Każdy głupek w tym kraju wie,że komisje służą tylko celom politycznym,każdy tylko nie Ty...no i jeszcze pan aro

Edytowane przez Lencoman

Każdy głupek w tym kraju

Najwięcej komisji powołali głupki z PIC... Jakaż analogia. 

7 minut temu, skynyrd napisał:

A niby skąd mają na te sakramentalne 500+?

System nie uszczelnił się w magiczno-cudowny sposób w ciągu 1 roku. Wiem że masz więcej inteligencji aby to twierdznie nie forsować. Jednym z powodów był mechanizm weryfikacji, czyli jednolity plik kontrolny. Jak dotąd jedyna i najważniejsza zmiana. Jaką zapoczątkował PO przy sprzeciwie PICfanbojów.  

Zlocik pisowców przed noca ? cos Hujala z załoga pisowska miał kolejny zły dzień

Tusk znów pis-owszczyki zakasał totalnie towarzystwo pojechal was jak dzieciaków

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dla przypomnienia waszej bardzo krótkiej pamięci co mówił guru prawdomówności

8e906a30b06c78e519770538f6f1d151.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może picunioki przypomnicie te afery z audytu po zmianie rządu?

Miało byc coś około 200 afer.. Jakies aresztowania , procesy , skazania?

No . Dawać geniusze picowi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.