Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, caleb66 napisał:

Teraz Polakom żyje się lepiej,zapytajcie emerytów albo rodziny z dziećmi,nie pytajcie lgbt oni nie są obiektywni

Cen paliwa póki co z czasów Tuska ponad 6zl jarek jeszcze nie przebił

Z tym ze wtedy cena baryłki ropy wynosiła 117 dolarów a teraz 65 ....jak zadałem pytanie dlaczego nie obniżają cen a wypomniał to darmozjad z Żoliborza Tuskowi -to niejaki Horała żabę połknął i nic nie odpowiedział ...

tutaj masz porównanie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pamiętasz jak nierób z Żoliborza z kanistrem biegał i krzyczał ze paliwo jest tak drogie? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 minut temu, caleb66 napisał:

Lechu masz wyprany mózg propagandą TVN owską

Samochód elektryczny Morawieckiego to była TVN-owska propaganda? Te 3 mln mieszkań z poprzedniej kampanii to też TVN?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

23 minuty temu, Lech36 napisał:

Podnieta to może nie, ale ciekawy jestem jak ta sztandarowa z kampanii wyborczej PiS akcja się rozwija. W końcu minęły już grubo ponad 3 lata. Jak skończyła się akcja budowy 3 mln tanich mieszkań z poprzedniej kampanii wyborczej PiS wszyscy wiedzą. Przez 2 lata nawet nie ruszyła a w czasie obecnych rządów nawet nikt nie wspomniał o tamtym kampanijnym socjalistycznym pomyśle. 

kolejna pisowska wydmuszka

stoi obok elektrycznych aut pomiedzy energia odnawialna na pogorzelisku po lasach .... i to w trosce o nasze zdrowie kojeki do szpitali sie wydluzyly ....oczywiscie wszystko majestacie prawa ktore na równi ze zdrowiem sięga szczytów  długoterminowości

Edytowane przez asterix1
kolejna pisowska wydmuszka
stoi obok elektrycznych aut pomiedzy energia odnawialna na pogorzelisku po lasach .... i to w trosce o nasze zdrowie kojeki do szpitali sie wydluzyly ....oczywiscie wszystko majestacie prawa ktore na równi ze zdrowiem sięga szczytów  długoterminowości
Konowaly mają za bardzo popuszczone, to samo za Tuska było,trzeba ukrucic prywatne praktyki lekarskie bo na państwowym robić nie chcą i tylko wkurwiaja żebyś prywatnie poszedł

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Bubek piękny kabaret tu odstawia, całkiem jak z Prezesem przed wyborami.

Niedawno mieliśmy desant dzikiego chamstwa w wykonaniu kolesi których nicków nie warto wspominać.

Reakcji moderacji nie dało się dostrzec. Teraz kolesie pochowali się a bubek płacze, że obyczaje uległy pogorszeniu.

Zupełnie jak z Jarosławem Kaczyńskim i pałkarzami pokroju Tarczyńskiego wyciąganymi i chowanymi odpowiednio do potrzeb. Nie zdziwiłbym się, gdyby był to przygotowany scenariusz zmierzający do zamknięcia Bocznicy pod hasłem "brzydko się bawicie" + odrobina krokodylich łez ze strony moderacji.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, caleb66 napisał:

Konowaly mają za bardzo popuszczone, to samo za Tuska było,trzeba ukrucic prywatne praktyki lekarskie bo na państwowym robić nie chcą i tylko wkurwiaja żebyś prywatnie poszedł

Jeszcze troche tej narodowej polityki pisowskiej a do lekarza będziemy musieli jechać do Norwegii

chyba ze Jurgiel z Pawłowicz sie leczeniem zajmą no bo przecież pisowscy nominaci wszystko potrafią ...jak Witek policją (sie douczą jak ci w KRS)

1 minutę temu, caleb66 napisał:

No i mamy propagandową przyczynę zapaści w służbie zdrowia. Pewnie komuniści z PiS dojdą do wniosku że należy ograniczyć możliwości prywatnego działania lekarzy i ich znacjonalizować.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Bubek piękny kabaret tu odstawia, całkiem jak z Prezesem przed wyborami.

Niedawno mieliśmy desant dzikiego chamstwa w wykonaniu kolesi których nicków nie warto wspominać.

Reakcji moderacji nie dało się dostrzec. Teraz kolesie pochowali się a bubek płacze, że obyczaje uległy pogorszeniu.

Zupełnie jak z Jarosławem Kaczyńskim i pałkarzami pokroju Tarczyńskiego wyciąganymi i chowanymi odpowiednio do potrzeb. Nie zdziwiłbym się, gdyby był to przygotowany scenariusz zmierzający do zamknięcia Bocznicy pod hasłem "brzydko się bawicie" + odrobina krokodylich łez ze strony moderacji.

Sam chamujesz, a potem masz pretensje o wysyp chamstwa. Teraz wymysliles jakis scenariusz zamkniecia bocznicy.

O czym ty piszesz?

Moderacja wiele razy zwracala ci uwage na twoj agresywny ton, nic do ciebie nie docieralo, i w koncu postanowiles poprzypieprzac sie do moderacji. Teraz, widze, kontynujesz.

Jestes niereformowalny albo inaczej nie umiesz. I tyle. jak znam zycie, to nawet 5 postow nie bylbys w stanie napisac bez personalnych odniesien. Tak juz masz.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

I jaka ta pamięć pisowska jest zawodna

trzeba od czasu do czasu przypominać bo inaczej taki celeb bzdury jak idol pisowców Jaki wypisuje

No i mamy propagandową przyczynę zapaści w służbie zdrowia. Pewnie komuniści z PiS dojdą do wniosku że należy ograniczyć możliwości prywatnego działania lekarzy i ich znacjonalizować.
Niskie zarobki to żadne tłumaczenie ,robić nie chcą pozbawić prawa do wykonywania zawodu, zakazać prywatnych praktyk chyba że kasę za studia odda .

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Niskie zarobki to żadne tłumaczenie ,robić nie chcą pozbawić prawa do wykonywania zawodu, zakazać prywatnych praktyk chyba że kasę za studia odda .

No i wyszła PiS-owska komuna z worka.

P.S. to może zadam jeszcze jedno pytanie, kiedy PiS przewiduje całkowitą nacjonalizację wszystkich gałęzi gospodarki?

Edytowane przez Lech36

P.S. to może zadam jeszcze jedno pytanie, kiedy PiS przewiduje całkowitą nacjonalizację wszystkich gałęzi gospodarki?
Komuna to panuje wśród lekarzy,na własnej skórze swego czasu odczułem,z funduszu przyjmiemy pana za trzy lata ale prywatnie za 200 to mogę jeszcze dziś wieczorem

42 minuty temu, bubusia napisał:

Moderacja wiele razy zwracala ci uwage na twoj agresywny ton, nic do ciebie nie docieralo, i w koncu postanowiles poprzypieprzac sie do moderacji. Teraz, widze, kontynujesz.

A skąd ty chłopie wiesz, czy moderacja zwracała mi uwagę, ile razy i na co??? Bardzo jestem tego ciekaw.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, caleb66 napisał:

Komuna to panuje wśród lekarzy,na własnej skórze swego czasu odczułem,z funduszu przyjmiemy pana za trzy lata ale prywatnie za 200 to mogę jeszcze dziś wieczorem

To niech PiS znacjonalizuje w 100% służbę zdrowia. Wtedy nie będziesz musiał płacić 200 za wizytę "dziś wieczorem".

Godzinę temu, Lech36 napisał:

A może zamknięcie giełdy w Broniszach rozwiąże twój problem z cenami owoców i warzyw?

8 minut temu, jezz napisał:

A może zamknięcie giełdy w Broniszach rozwiąże twój problem z cenami owoców i warzyw?

Musisz zapytać w centrali czy planują jakąś wymianę kadr na tej giełdzie na takie które są posłusznie linii partyjnej. To tak jak ze stadniną koni w Janowie. Wymieniono kadry na takie posłuszne partii i problemy zostały rozwiązane.

Edytowane przez Lech36

U nasz w maglu łobiecują na 2022, zara w lutym.

Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka

A skąd ty chłopie wiesz, czy moderacja zwracała mi uwagę, ile razy i na co??? Bardzo jestem tego ciekaw.
Ty to dawno powinieneś bana dostać, na każdym innym forum już by Cię było,tutaj ch*jowa moderacja jest.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Nie zdziwiłbym się, gdyby był to przygotowany scenariusz zmierzający do zamknięcia Bocznicy pod hasłem "brzydko się bawicie" + odrobina krokodylich łez ze strony moderacji.

Na moje zgłoszenie dotyczące wulgarnych bluzgów jakiegoś prymitywa nikt nie zareagował przez kilka dni. Dopiero niedawno post zniknął. Ja natomiast jakiś czas temu dostałem punkty za pytanie do reżimowych stachanowców, czy za weekend lepiej płacą. Od momentu opublikowania posta do jego usunięcia i nałożenia kary minęło z 15 min.

Albo moderacji te działania pisowskich harcowników odpowiadają (co najmniej dwóch moderatorów ujawniło się tu ze swoimi poglądami), albo chodzi o kontrowersje i klikalność. Innych powodów nie widzę.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

"Najnowsze badanie opinii publicznej pokazuje, że do Sejmu weszłyby obecnie tylko trzy partie. Na czele zestawienie znalazł się PiS. Ugrupowanie Jarosława Kaczyńskiego poparło 47,9 proc. ankietowanych"

Ukryta Zawartość

Dziwne, ze Konfederacja poza sejmem.

Ukryta Zawartość

49 minut temu, jar1 napisał:

"Najnowsze badanie opinii publicznej pokazuje, że do Sejmu weszłyby obecnie tylko trzy partie. Na czele zestawienie znalazł się PiS. Ugrupowanie Jarosława Kaczyńskiego poparło 47,9 proc. ankietowanych"

Ukryta Zawartość

Dziwne, ze Konfederacja poza sejmem.

Hmmm...

Sondaż robiony dla "od rzeczy", to jakaś wskazówka. Wyniki wypisz-wymaluj takie, jakie pasują reżimowi który ma stracha przed Konfereracją a Wiosny potrzebuje do straszenia matołków i fanatyków religijnych.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Musisz zapytać w centrali czy planują jakąś wymianę kadr na tej giełdzie na takie które są posłusznie linii partyjnej. To tak jak ze stadniną koni w Janowie. Wymieniono kadry na takie posłuszne partii i problemy zostały rozwiązane.

To ty nie widzisz innych przyczyn  wzrostu cen owoców i warzyw oprócz 500+.

Dobrze ci radziłem żebyś zrobił zapasy kukurydzy ale ty kukurydzę wsadzasz sobie gdzieś?

Poza tym całość twojego wywodu to jakies bredzenie.

Edytowane przez jezz
5 minut temu, jezz napisał:

To ty nie widzisz innych przyczyn  wzrostu cen owoców i warzyw oprócz 500+.

Widzę, a czy Ty nie widzisz inflacyjnego impulsu wynikającego z 500+ rozdawanego na lewo i prawo a nie tylko tym autentycznie potrzebującym? Problem w tym że 500+ nie wszystkich dotyczy a impuls inflacyjny dotyczy wszystkich, ale w PiS liczy się tylko propaganda sukcesu.   

P.S. Co do inflacji to fakt że np. staniały twarde dyski w stosunku do poprzedniego roku, czyli jest coś pozytywnego w tej dziedzinie, ale pewnie wynika to z gospodarki rynkowej bo w tej sterowanej ręcznie to raczej niemożliwe.

Edytowane przez Lech36

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Hmmm...

Sondaż robiony dla "od rzeczy", to jakaś wskazówka. Wyniki wypisz-wymaluj takie, jakie pasują reżimowi który ma stracha przed Konfereracją a Wiosny potrzebuje do straszenia matołków i fanatyków religijnych.

I nie ma nic na temat Konfederacji ?

A czy ona dalej istnieje czy też to był twór jedynie chwilowy? 

7 minut temu, Lech36 napisał:

Widzę, a czy Ty nie widzisz inflacyjnego impulsu wynikającego z 500+

Chwilunia, wedlług twojej i nie tylko twojej teorii wydawania pieniędzy, z 500+ to powinny rosnąć tylko ceny alkoholu?

A teraz pytanie, ile kupujesz pietruszki, bo patologia za te 500+ zaczęła chyba kupować ją dziesiątkami kilogramów. Oczywiście oprócz alkoholu.

13 minut temu, Lech36 napisał:

Widzę, a czy Ty nie widzisz inflacyjnego impulsu wynikającego z 500+

Widzę, że ty nie widzisz innych przyczyn.

No i ujawnił się kolejny kryptopisowiec,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To że PiS ma prawie 50 to żadne zaskoczenie ,dziwi te 22,7 peło ,to chyba pod domem Schetyny robili ten sondaz

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Ty to dawno powinieneś bana dostać, na każdym innym forum już by Cię było, tutaj ch*jowa moderacja jest.

Moderacja podziela twoje zdanie?

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.