Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, bubusia napisał:

O twojej mentalnosci juz napisalem. Takze konczymy.

Tak bubusia. Trochę argumenty skończyły się, a mentalność? Czyż to komuchy nie wyśmiewały RWE i podważały jej istnienie?

Jeżeli jesteśmy przy mentalności. Kilka stron wcześniej wstawiałem link do artykułu o powiązaniach ze światem przestępczym wysokiego, lokalnego polityka PiS z Białegostoku. Teraz na jaw wychodzi przeszłość obecnego prezesa NIK

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przepraszam bardzo, ale tak ma wyglądać ta odnowa moralna polskiego społeczeństwa? Ja pie..... instytucjonalny hejt, powiązania z grupami przestępczymi, marnowanie państwowych pieniędzy (PFN), dwie wieże, KFN  czy "rodzina na swoim". Trochę dużo tego, żeby mówić o odnowie moralnej ? Ale jak to mówi Kurski " ciemny lud to kupi"

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

8 minut temu, osimar napisał:

Tak bubusia. Trochę argumenty skończyły się...

Jakie argumenty. Wg mnie Wegry to nie Polska, i tutaj zawsze media zachodnie beda mialy duzy udzial. Zadne dzialania Pis tego nie zmienia. Moga jedynie ograniczyc. Wg Ciebie, za chwile moze byc jak na Wegrzech. Ja sie z tym nie zgadzam. I tyle.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

moze twoje pra pra pra pra pra wnuczątko odbierze korytko pisowi

Nie byłbym aż takim pesymistą. Całkiem niedawno (w skali historycznej) pewien pan z czarnym wąsikiem majaczył coś o "tysiącletniej Rzeszy". Potem się okazało że 1000 = 12. Również niedawno (w skali historycznej) pewien towarzysz bredził że "raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy". Potem się okazało że "nigdy" to 42 lata. Niewiele w stosunku do nieskończoności.

5 minut temu, soundchaser napisał:

Ciekawy, podsumowujący artykuł na Onecie:

Ukryta Zawartość

Założyłem parę dni temu wątek poświęcony tej tematyce ( Pisizm czyli co nas czeka) ale temat zniknął.Bez słowa wyjaśnienia.

Czy macki dobrej zmiany już tu dotarły ?

Ukryta Zawartość

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zapewne, hehe

A moze ktos uznal, ze jest zbyt jednokierunkowo. A moze watek, "co nas czeka jak zlodzieje z PO, pod postacia KO, powroca do wladzy". Nie myslales?

Albo," co bedzie jak gejostwo przejmie wladze". Tez interesujacy:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, bubusia napisał:

Jakie argumenty. Wg mnie Wegry to nie Polska, i tutaj zawsze media zachodnie beda mialy duzy udzial. Zadne dzialania Pis tego nie zmienia. Moga jedynie ograniczyc. Wg Ciebie, za chwile moze byc jak na Wegrzech. Ja sie z tym nie zgadzam. I tyle.

Trochę mnie to dziwi, że nie znasz założeń PiS-u. Chociaż z drugiej strony..... Tylko, że z tymi założeniami ja się nie zgadzam. I tyle.

5 minut temu, osimar napisał:

Trochę mnie to dziwi, że nie znasz założeń PiS-u. Chociaż z drugiej strony..... Tylko, że z tymi założeniami ja się nie zgadzam. I tyle.

A co ty myslisz, ze ja z Pisu.

?

A tak btw, z czym nie zgadzasz sie najbardziej?

Edytowane przez bubusia

A co ty myslisz, ze ja z Pisu.

?

bubusia, daj spokój:-)

Im się ta kasa po prostu ku....a należy!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

9 minut temu, bubusia napisał:

Zapewne, hehe

A moze ktos uznal, ze jest zbyt jednokierunkowo. A moze watek, "co nas czeka jak zlodzieje z PO, pod postacia KO, powroca do wladzy". Nie myslales?

Możesz sam założyć.

Zniknie, tak jak Twoj.

I slusznie zniknie.

Edytowane przez bubusia

Wątek nie był jednostronny ponieważ każdy mógł się wypowiedzieć i mógł kwestionować tezy zawarte we wstępniaku.

12 minut temu, bubusia napisał:

Zapewne, hehe

ależ Wam natłukli do tych głów. Ciągle widzisz złodziei w PO, a nie widzisz przekrętów PiS? Nawet uczestnicząc w tym wątku, gdzie na każdej stronie (no chyba, że z kilkoma kolegami uprawiacie trolling, trwający kilka stron) są wykazywane ich sku...stwa? Gdzie Wy takie skuteczne klapki na oczy kupujecie, bo może w hotelach by mi się przydały ?

Godzinę temu, bubusia napisał:

Ciekawe kto tej WE mialby dostarczac content?

A kto dostarczał dawnej RWE? Agencja TASS? Ówczesny PAP?

5 minut temu, osimar napisał:

ależ Wam natłukli do tych głów. Ciągle widzisz złodziei w PO, a nie widzisz przekrętów PiS? Nawet uczestnicząc w tym wątku, gdzie na każdej stronie (no chyba, że z kilkoma kolegami uprawiacie trolling, trwający kilka stron) są wykazywane ich sku...stwa? Gdzie Wy takie skuteczne klapki na oczy kupujecie, bo może w hotelach by mi się przydały ?

Do przekretow Pis mamy cale watki. Do przewalow PO jakos nigdy nie bylo. A moze bylo cos kiedys. Moze "pod butem i knutem Donalda"

Bylo cos takiego. Czy po prostu wtedy afer nie bylo? A moze mniejsze zainteresowanie. Media mniej dociekliwe? A moze wtedy wypadalo wladze bronic? A przed kim? No przed tym samym.

?

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, bubusia napisał:

Oczywiscie, ze jestem za jak najwiekszym udzialem w wyborach. Ale nie podoba mi sie jak z ambony slysze, ze musze glosowac na Pis. Nie podoba mis sie tez jak slysze ze musze glosowac na KO. Tym razem z ust celebrytow/akorow. Bo jak nie, to debil.

Mistrz fałszywego symetryzmu ma głos.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

po prostu skleroza 

wyborca pamieta tylko dwa lata póxniej mozna wmówic mu wszystko

Co do mediow, wtedy wszystkie(prawie) byly w tych samych lapach. I wtedy pasowalo.

Dlatego nie bylo watkow o knucie i bucie pana Tuska.

I afer bylo mniej, hehe

A jak byly to Pis je wymyslal:)

Edytowane przez bubusia

Nie ulega wątpliwości, że jedną z zasług Tuska i drużyny jest sukces PiS w wyborach parlamentarnych i prezydenckich. Teraz do sukcesu PiS w postaci wieloletnich rządów przyczynił się "Największy sojusznik Prezesa".

"Ma 56 lat i 172 centymetry wzrostu, nieco wodnite, niebieskie oczy i olśniewające uzębienie. Przez całe lata stał w drugim szeregu pełniąc rolę szarej eminencji. Dziś występuje już z otwartą przyłbicą. Poznajcie człowieka, któremu PiS zawdzięcza swoje wysokie i stabilne poparcie.

Jeśli ktoś jeszcze nie domyślił się o kogo chodzi, znajdzie ją czytając dalej: 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

CBA,CBŚ,tajne służby Kamińskiego,cały aparat propagandowy PiSu i nic nie ma o aferach PO ?Gdzie to wszystko jest?Po czterech latach rządzenia ?Gdzie owoce pracy tych instytucji?

34 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Założyłem parę dni temu wątek poświęcony tej tematyce ( Pisizm czyli co nas czeka) ale temat zniknął.Bez słowa wyjaśnienia.

Widziałem. Zapewne moderacja uznała, że to będzie kolejny wątek do wzajemnego okładania się, więc usunęła.
Na bocznicy jest co najmniej kilka już takich, więc chyba wystarczy. ?

Edytowane przez soundchaser
2 minuty temu, Zyzol napisał:

Nie ulega wątpliwości, że jedną z zasług Tuska i drużyny jest sukces PiS w wyborach parlamentarnych i prezydenckich. Teraz do sukcesu PiS w postaci wieloletnich rządów przyczynił się "Największy sojusznik Prezesa".

"Ma 56 lat i 172 centymetry wzrostu, nieco wodnite, niebieskie oczy i olśniewające uzębienie. Przez całe lata stał w drugim szeregu pełniąc rolę szarej eminencji. Dziś występuje już z otwartą przyłbicą. Poznajcie człowieka, któremu PiS zawdzięcza swoje wysokie i stabilne poparcie.

Jeśli ktoś jeszcze nie domyślił się o kogo chodzi, znajdzie ją czytając dalej: 

Ukryta Zawartość

Ciekawe kto kliknal, hehe

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

CBA,CBŚ,tajne służby Kamińskiego,cały aparat propagandowy PiSu i nic nie ma o aferach PO ?Gdzie to wszystko jest?Po czterech latach rządzenia ?Gdzie owoce pracy tych instytucji?

czekamy na wiekszośc pozwalajaca postawic bydlaków z tuskiem na czele pred Trybunałem Stanu...soon

4 minuty temu, bubusia napisał:

Do przekretow Pis mamy cale watki. Do przewalow PO jakos nigdy nie bylo. A moze bylo cos kiedys. Moze "pod butem i knutem Donalda"

Bylo cos takiego. Czy po prostu wtedy afer nie bylo? A moze mniejsze zainteresowanie. Media mniej dociekliwe? A moze wtedy wypadalo wladze bronic? A przed kim? No przed tym samym.

?

Nie było? Przecież W sieci, Do Rzeczy, Trwam, Radio Maryja płuły jad 24h na dobę. Jak nie było afer, to wymyślały na poczekaniu jakieś pierdy. GW opisywała afery hazardową, mieszkaniową, OFE itp. Nawet w TVP mówiono o tych aferach. Ale Wam wmówiono, że tak nie było i w to wierzycie.

A może było ich po prostu mniej. Nie pomyślałeś o tym?

Po pierwsze nie zgadzam się z tą argumentacją a po drugie dobre obyczaje nakazują przynajmniej poinformowanie czy wytłumaczenie.

do soundchasera

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, bubusia napisał:

Ciekawe kto kliknal, hehe

a po co ?

tak nieudolnego tepego i knajackiego osobnika mieniącego sie przywódca opozycji dawno nie było

4 minuty temu, osimar napisał:

Nie było? Przecież W sieci, Do Rzeczy, Trwam, Radio Maryja płuły jad 24h na dobę. Jak nie było afer, to wymyślały na poczekaniu jakieś pierdy. GW opisywała afery hazardową, mieszkaniową, OFE itp. Nawet w TVP mówiono o tych aferach. Ale Wam wmówiono, że tak nie było i w to wierzycie.

A może było ich po prostu mniej. Nie pomyślałeś o tym?

No wlasnie. Albo stworzono wrazenie, ze bylo mniej. Przy dzisiejszej skrupulatnosci mediow byloby duuuuuzo wiecej.

Trwam, Do rzeczy, RM, heheh. Rzeczywiscie rownowaga byla. Pelna:)

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

dobre obyczaje nakazują przynajmniej poinformowanie czy wytłumaczenie.

Bezapelacyjnie.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

czekamy na wiekszośc pozwalajaca postawic bydlaków z tuskiem na czele pred Trybunałem Stanu...soon

Czekacie na przejęcie sądów tylko co to ma wspólnego z praworządnością ? Gdzie te akty oskarżenia?

No wlasnie. Albo stworzono wrazenie, ze bylo mniej. Przy dzisiejszej skrupulatnosci mediow byloby duuuuuzo wiecej.

Trwam, Do rzeczy, RM, heheh. Rzeczywiscie rownowaga byla. Pelna:)

Intelektualnej na pewno nie ma.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.