Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Sine Metu napisał:

A że ludzie nabierają się na "pozytywnego Kaczora"

nie przesadzaj

sama jego morda wygląda na zdradziecką, jak można sądzić,że jest pozytywnie odbierany?

Jak można sądzić? Proste - po wyniku wyborów.

Ostatnio nawet po wyniku badań. Z góry uprzedzam Kolegę Pytona - niech sam sobie poszuka.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Jak można sądzić? Proste - po wyniku wyborów.

gdyby to nie Kaczyński był twarzą kampanii , tak jak bylo to 4 lata temu pis osiągnąby więcej

cała tegoroczna kampania byla cyrkiem zadufanych w sobie  nieudaczników , Schetymy Kaczyńskiego Mikke

czy tych "trzech tenorow" z sld

jedyna pozytywna osobowościa okazał się Kamysz tym bardziej ,ze z lewicujacego oredownika ideologii gender stał sie chadeckim przedstawicielem środka

sukces niebywały i przemiana zaakceptowana prez opozycję w partii oraz wyborców

moze byc w tej kadencji politykiem duzego formatu

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Inny zakątek kraju , inne poczucie humoru ...Trzeba się pakować z bocznicy , bo nie ogarniam paru spraw..

Żadnych kolumn DIY !!!!!!!!!!????

Nie pękaj
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
wstępujesz na drogę bobcata , to chyba nie jest dobry kierunek

Kwachu to pijak, ale tu akurat to sam się ironicznie uśmiechnął pod wąsem
nie przesadzaj
sama jego morda wygląda na zdradziecką, jak można sądzić,że jest pozytywnie odbierany?
"Przez osiem ostatnich lat..." szczuli dzień w dzień - jak to się mówi, kropla drąży skałę. Plus wsparcie Putina i FSB dla PiS.

Poparcie dla PiS to poparcie Sowietów.
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Audioholik^n-1

Panowie (i szanowne, acz nieliczne, panie rzecz jasna) dziękuję niesamowicie serdecznie za wszystkie plusy i plusiki.

Bo to właśnie na tym polega, że się lubimy i szanujemy w codziennej dyskusji, w spieraniu się - ale i bez ustępowania ze swoich wartości.

Nie dajmy się podzielić na "sorty". Сорт to ruskie jest.

5 godzin temu, jezz napisał:

A jak sie nie ma co napisać, to się pisze personalnie, co nie, klimatologu.

I kto to pisze ...

Edytowane przez asterix1
9 godzin temu, Sine Metu napisał:

Mogę poprosić o źródło?

A może użyj wyszukiwarki?

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Kolega jezz wyraźnie coś czuje do Grzegorza. Przecież to oczywiste mimo jego zaprzeczeń. Ciągle tylko Grzegorz i Grzegorz. Jak nie linki to fotki. Sytuacja jest poważna.

9 godzin temu, jezz napisał:

A jak sie nie ma co napisać, to się pisze personalnie, co nie, klimatologu.

Ale przyznaj, zdjęcie jest urocze

Widzę, ze jak spałem ty jeszcze pracowałes nad edycją?

Teeaz jest ok.

12 godzin temu, Mysza 13 napisał:

OK - pisz jak chcesz...Chyba przesadziłem z ironią..PRZEPRASZAM.

Przypadkowo trafiłeś w punkt bolesny kolegi top20 - przez jakiś czas miał on rozdwojenie jaźni i występował na forum też z nickiem "pietrzak". Z małej litery. ?

KACZYŃSKI ZROBIONY PRZEZ BANASIA!

Doczekaliśmy obalenia politycznej potęgi i strategicznego geniuszu Kaczyńskiego. Oto niepokaźny, mało znany opinii publicznej, Banaś przez długi czas wodził za nos prezesa Kaczyńskiego i jego lizusów, którzy chwaleniem niemal ubóstwiali Banasia, a co gorsza, wpychali go na różne intratne stanowiska szczebla centralnego w Polsce!

Ostatnio pośpiesznie w sejmie i senacie głosami PIS wybrano go na szefa NIK, na stanowisko, z którego nie ma siły go odwołać w czasie trwania kadencji. Wybrano go pomimo ciężących na nim podejrzeń nieprawidłowości w zeznaniach podatkowych i innych moralnie podejrzanych czynów, o czym w sejmie i senacie ostrzegała opozycja. Ale któżby z geniuszy PIS wysłuchał opozycję? Tenże pupil PIS przed wyborami ukrył się w ciemnicy urlopu bezpłatnego, aby uciszyć opozycję i samego Kaczyńskiego, łącznie z Morawieckim, który wychwalał wielkie finansowe osiągnięcia Banasia, aby przed wyborami do reszty otumanić już otumanione polskie pospólstwo.

Po ujawnieniu przez dziennikarzy i ostatnio przez CBA szwindli Banasia, zawiedzeni geniusze z PIS liczyli, że tenże Banaś honorowo ustąpi ze stanowiska. Tymczasem dzisiaj Banaś wrócił z ochronnego urlopu, owładnięty pewnością, że korona z głowy mu przez kilka lat nie spadnie z tej racji, że ma w czterech literach PIS i Kaczyńskiego, bo nigdy nie był i nie jest członkiem PIS, a Konstytucja z 1997 r. gwarantuje mu nietykalność. Władze PIS, a konkretnie Kaczyński po linii partyjnej może mu nachuchać w tyłek. Głupcom z PIS i samemu Kaczyńskiemu wypada tylko przypomnieć polskie przysłowia.

CZEMUŚ BIEDNY, BOŚ GŁUPI! CZEMUŚ GŁUPI, BOŚ BEZ ROZUMU!

(FB)

15 godzin temu, jar1 napisał:

A swoja drogą, to mimo tego niezaprzeczalnego zwycięstwa PiS w wyborach aktywność walki z PO nawet przybrała na sile w internecie.   Czyżby sytuacja w obozie władzy była jeszcze gorsza niż sądzimy? 

Ziobro i Gowin poczuli że mogą więcej a to bardzo niebezpieczne dla całości, nawet jak deklarują przywiązanie do idei lansowanej przez Prezesa. Prezes wie że takie deklaracje często są fałszywe.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tylko Banaś i Banaś...

@Jezz, nie zaparkował kto z PO na miejscu dla inwalidy? Bo nowa afera potrzebna co by przykryć Marianową.

16 godzin temu, jar1 napisał:

Chodzą słuchy, ze Banaś przechodzi do PO

Może zostanie przez PiS oddelegowany do PO w celu pogarszania wizerunku tej partii. Odciąży również PiS, czyli dwa w jednym jak znany szampon ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

8 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Tylko Banaś i Banaś...

@Jezz, nie zaparkował kto z PO na miejscu dla inwalidy? Bo nowa afera potrzebna co by przykryć Marianową.

Zaczekaj, sprawdzę w biuletynie....

Nie, nic o tym nie piszą.

A jak nowa afera potrzebna to ją szukaj.

ps. Masz jakieś zastrzeżenia, że dużo o Banasiu?

Ja nie mam.

Edytowane przez jezz
3 minuty temu, jezz napisał:

Ja nie mam.

No, nowe wytyczne przyszły.

Banaś to teraz złamany wuj.

Do tej pory najczęstszym przymiotnikiem przy kamieniczniku był "kryształowy".

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

1 minutę temu, jezz napisał:

Zaczekaj, sprawdzę w biuletynie....

Nie, nic o tym nie piszą.

A jak nowa afera potrzebna to ją szukaj.

ps. Masz jakieś zastrzeżenia, że dużo o Banasiu?

Ja nie mam.

To za co te pieniądze bierzecie? Za bardzo żeście sie rozluźnili po wyborach. Wroga propaganda sama się nie zrobi.

7 minut temu, klecha napisał:

No, nowe wytyczne przyszły.

Banaś to teraz złamany wuj.

Tez dostałes? szybko kolportują.

7 minut temu, Piękny Stefan napisał:

To za co te pieniądze bierzecie? 

Ja za opiekę nad lemingami. Tu zarabiam sobie na browarka.

Teraz uno momento, muszę sprawdzić co Grzegorza.

2 minuty temu, jezz napisał:

Tez dostałes? szybko kolportują.

Popłoch jest, to rozsyłają gdzie popadnie.

Kartofel parzy

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

3 minuty temu, jezz napisał:

Ja za opiekę nad lemingami. Tu zarabiam sobie na browarka.

Teraz uno momento, muszę sprawdzić co Grzegorza.

Na browara? 

Chyba cię wykorzystują...

9 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Na browara? 

Chyba cię wykorzystują...

Nie mogę powiedzieć ale @toptwenty też robi w biznesie i podawał stawki. Jak jesteś zainteresowany do zwróć się do niego.

Wszystko to kwestia ile kto dziennie wypija.

A, zapomniałem, Banas, Banaś.

Edytowane przez jezz
1 minutę temu, jezz napisał:

Wszystko to kwestia ile kto dziennie wypija.

Wystawiasz paragony?

5 minut temu, jezz napisał:

Nie mogę powiedzieć ale @toptwenty też robi w biznesie i podawał stawki.

Coś Ci się pomydliło.

1 minutę temu, klecha napisał:

Wystawiasz paragony?

Za wypity browar?

Coś ci się myli, to sklep wystawia paragon.

A wracając do tematu, nawet Biedroń nie chce numerka  Grzegorzem,

"Drogi Grzegorzu, nie próbuj tych numerów"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.