Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, d-t-x napisał:
7 godzin temu, Lech36 napisał:

Duda to dupek, podnóżek kaczuszki, nic więcej. Zależy mu tylko na swoim dobrobycie i coraz bardziej tłustej twarzyczce.

To od wódki, czy zakąsek?

Od życia jak pączek w maśle.

5 minut temu, jezz napisał:

??????

Tępak do kwadratu.
Tylko taki ma poparcie w innych tępakach do potęgi n-tej. 

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

kidawa kidawa kidawa!

kobieta ma małe szanse by zdobyć urząd prezydenta w Polsce

Czyli jednak kobiety w KK nadal bez szans ?Pranie mózgu robi swoje ?

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Pranie mózgu robi swoje ?

W mózgu tego, na którego post odpowiadasz.

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czyli jednak kobiety w KK nadal bez szans ?Pranie mózgu robi swoje ?

zakładałem ,że od Ciebie można więcej wymagać

jednak moje założenia były błędne

pozdrawiam serdecznie

9 minut temu, soundchaser napisał:

W mózgu tego, na którego post odpowiadasz.

Sorry ale e debilnych dyskusjach nie uczestniczę.

Dobrej nocy.

2 minuty temu, jezz napisał:

Sorry ale e debilnych dyskusjach nie uczestniczę

Przecież debilna dyskusja toczy się tutaj od samego początku,
a Ty mnie za nią obwiniasz, bo napisałem jeden post, w dodatku zgodny z prawdą?

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

łuna ma straszną manierę przeciągania fraz , na krakowskiej ławeczce z żulikami by się dogadała ale nawet żulik takiej prezy...dentki by nie zniósł

Nie jest jeszcze nawet kandydatem w wyborach, a wy już trzęsiecie porami. Bardzo mnie to cieszy.

11 minut temu, Adalbert95 napisał:

Nie jest jeszcze nawet kandydatem w wyborach, a wy już trzęsiecie porami. Bardzo mnie to cieszy.

Czyżby sławciu tęsknił za Becią, to to jej się należało?

Tak swoją drogą - co tam słychać w sprawie wypadku z jej udziałem? Śledztwo już skończone?

Jestem Europejczykiem.

A co z pozwem oborowej przeciw TVN za pokazanie spotkania z bandytami? Choć jakiś jego szkic już ma?

1 minutę temu, Adalbert95 napisał:

A co z pozwem oborowej przeciw TVN za pokazanie spotkania z bandytami? Choć jakiś jego szkic już ma?

Jak zaczęła pisać to głowa ją strasznie rozbolała.

Jestem Europejczykiem.

9 godzin temu, slawek.xm napisał:

ale jak mówi to mówi a jak mówi to wie!

Kidawa wystartuje w wyborach i przegra z Dudą

w sumie szkoda ,że pokemonki nawet nie mają odpowiedniego kandydata , ktory zmusił by Jędrusia do wyciągnięcia szabelki ?

Duda mówi ? Przecież Adrianek krzyczy na naród. Wrzeszczy i drze się na tych swoich wiecach do ciemnego ludu. I te jego pauzy.....

Jędruś jedyne co może wyciągnąć to klęcznik do złożenia hołdu Pokemonowi z Żoliborza. Bukmacherzy przyjmują zakłady czy Maliniak kiedykolwiek wstanie z kolan ? 

10 godzin temu, slawek.xm napisał:

kidawa kidawa kidawa!

kobieta ma male szanse by zostać księdzem w KK, kobieta ma male szanse by mogla decydować sama o swoim życiu, swoim macierzyństwie,. Zadecydują za nią spasieni faceci w czarnych sukienkach, zakonnik z Torunia i kawaler z Nowogrodzkiej. 

Sławek - naprawdę to jest żałosne.

Edytowane przez babatular

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

6 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Sprawdziłem na szybko w biuletynie ale nic nie piszą, sorki.?

8 godzin temu, Adalbert95 napisał:

a wy już

Towarzyszu, towarzysz cytuje jedną osobę.

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Czy to czasem nie było imprezki u OjDyra? Coś zdjęć nie ma, w tym roku bez entuzjazmu?

Coś słabo szukasz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, babatular napisał:

kobieta ma male szanse by zostać księdzem w KK, kobieta ma male szanse by mogla decydować sama o swoim życiu, swoim macierzyństwie,. Zadecydują za nią spasieni faceci w czarnych sukienkach, zakonnik z Torunia i kawaler z Nowogrodzkiej

widzę ,że u Ciebie struna Kościoła szarpnięta w jednym wątku wciąż drga w pozostałych

dorobiłeś sobie własną teorię do jednego mojego zdania i podsumowałeś ,że to żałosne

gratuluję wyobrażni i samokrytyki

kariera w polityce stoi przed Tobą otworem

10 godzin temu, Adalbert95 napisał:

mnie też

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Od życia jak pączek w maśle.

Za mało jeździ na narty, powinien częściej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Za mało jeździ na narty, powinien częściej.

Chyba spokojnie może sobie na to pozwolić bo w wyborczej piszą że,

"Miało być wielkie show przykuwające uwagę wyborców i mediów, a było niemal półtorej godziny powtarzania tego, co wszyscy już wiedzą i dobrze znają. Prawyborcza debata Platformy Obywatelskiej zamiast partyjnym kandydatom na prezydenta pomóc, mocno im zaszkodziła."

1 minutę temu, jezz napisał:

Prawyborcza debata Platformy Obywatelskiej zamiast partyjnym kandydatom na prezydenta pomóc, mocno im zaszkodziła."

Wiadomo kandydatom PO wszystko szkodzi, nie to co "dojnej zmianie", tym żadna afera nie szkodzi. Jak to w sekcie, wiara jest ponad wszystko. Głównie wiara w Prezesa, jego nieomylność i w TVP-iS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

11 godzin temu, slawek.xm napisał:

zakładałem ,że od Ciebie można więcej wymagać

jednak moje założenia były błędne

pozdrawiam serdecznie

I vice versa .Skoro kobieta w Polsce nie ma szans w wyborach prezydenckich tylko dlatego,że jest kobietą to wynika to właśnie z prania mózgów.M.in. przez KK.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
4 minuty temu, Lech36 napisał:

Jak to w sekcie, wiara jest ponad wszystko. Głównie wiara w Prezesa, jego nieomylność i w TVP-iS.

Ale ja nie o tym.

2 minuty temu, jezz napisał:

Ale ja nie o tym.

Przecież podłączony był tekst o "szkodzeniu" to nawiązałem.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Przecież podłączony był tekst o "szkodzeniu" to nawiązałem.

Ale dotyczył czegoś innego.

Ale rozumiem, zaprogramowała cię sektka i tak widocznie musisz.

7 minut temu, jezz napisał:

Ale rozumiem, zaprogramowała cię sektka i tak widocznie musisz.

Cóż parametry PiS są oczywiste, ta partia ma cechy sekty. Nic się na to nie poradzi, przynajmniej dopóki "ciemnego ludu" w Polsce jest tak dużo jak teraz.

Edytowane przez Lech36

No i od rana PiSowscy funkcjonariusze robią z siebie idiotów. Dziś tandem Jaki-Mucha wyjątkowo zabawny.

O Banasiu oczywiście nic nie wiedzieli. Mówili im, ale oni nie słyszeli, nie było ich, akurat schylili się żeby zawiązać sznurowadło.

Jestem Europejczykiem.

50 minut temu, Lech36 napisał:

Cóż parametry PiS są oczywiste, ta partia ma cechy sekty. Nic się na to nie poradzi, przynajmniej dopóki "ciemnego ludu" w Polsce jest tak dużo jak teraz.

Ale ja nie o tym.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No i od rana PiSowscy funkcjonariusze robią z siebie idiotów. Dziś tandem Jaki-Mucha wyjątkowo zabawny.

I kolejna niedziela przed telewizorem.?

11 minut temu, jezz napisał:

I kolejna niedziela przed telewizorem.?

Wręcz przeciwnie. Właśnie mocowałem taki drążek do rozciągania, ale żona oglądała i siłą rzeczy musiałem słuchać.

Nie oglądam, bo już nie mogę się na PiSowskich żuli patrzeć, zaraz bym śniadanie wyrzygał.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.