Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Frustracja Areczka coraz głębsza. Ale dlaczego? Liczył na pińcet?

To już nie jest frustracja tylko napad bezgranicznej nienawiści.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To już nie jest frustracja tylko napad bezgranicznej nienawiści.

Jak sie jest flustratem nienawidzacym lepszych to trzeba sie flustrowac i nienawidziec. Na razie wszystkie klony zlikwidowane pokazał się w oryginale.

chwilowy brak działalności w audio.

Na razie wszystkie klony zlikwidowane pokazał się w oryginale.

A już miałem pytać, co się stało się ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Liczył na pińcet?

Liczył, że może tym razem uda się załapać do koryta. Od zawsze liczy, że się załapie, ale nikt jego wysiłków załapania się nie widzi i nie docenia. Widać i tym razem kicha.

Liczył, że może tym razem uda się załapać do koryta. Od zawsze liczy, że się załapie, ale nikt jego wysiłków załapania się nie widzi i nie docenia. Widać i tym razem kicha.

Niestety audiofile to nie myśliwi, nie to lobby :-).

Jestem Europejczykiem.

Najgorsze jest to że nie ma żadnej sensownej alternatywy dla PiSu.

Bo na pewno nie jest nią Petru ani dogorywająca Po.

To pozostaje tylko junta wojskowa ;-), ale wątpię czy oni też spełnią oczekiwania narodu. Może oczekiwania są za wysokie jak na tą fazę rozwoju Polski ?

Ja osobiście wolę koalicję Petru + PO. Może nie do końca optymalnie, ale za to bez pseudo rewolucji.

Okazuje się że na wykształcenie kadr politycznych też trzeba pracować długie lata w spokoju tak jak na wykształcenie dobrobytu. Niestety rewolucjoniści często bywają w większości. To powoduje okresy burdelu w Państwie. Napełniacze koryta (koryt) są tu bezsilni choćby nie wiem jak się napinali w internecie.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Bardzo mi przykro.

Mi też ;-).

Mi też

Będzie nowa komisja w sprawie Smoleńska, trzeba w końcu powstać z tego upadku w bagno smoleńskie.

Wybór

Nie ma żadnego wyboru, nigdy nie było tak na prawdę i nie będzie, proszę to przyjąć i z tym żyć, oraz popierać z wszystkich sił, dobre zmiany w Polsce.

Będzie nowa komisja w sprawie Smoleńska, trzeba w końcu powstać z tego upadku w bagno smoleńskie.

Panie samolot tutaj się mówi o poważnych sprawach tutaj się ( mięso sprzedaje )losy ojczyzny się ważą a pan takie pier ....y opowiada

ważniejsze rzeczy na glowie ma Nasz naczelnik....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Będzie nowa komisja w sprawie Smoleńska,

Nareszcie, bo już myślałem że show smoleński został porzucony. Będą eksperymenty z parówkami i puszkami po napojach ? One wymagają dopracowania analitycznego bo poprzednie były za bardzo po łebkach.

Oj będzie wesoło nad tym smutnym tematem. Taka tragi farsa.

proszę to przyjąć i z tym żyć,

Żyjemy. Bywały już czasy ciężkie do przeżycia, ale napełniacze koryt zawsze jakoś dawali radę.

oraz popierać z wszystkich sił, dobre zmiany w Polsce.

A jakieś instrukcje w sprawie zmian złych czy może wg. wytycznych siły przewodniej Narodu złych zmian z definicji nie ma ?

Edytowane przez Lech36

Ja osobiście wolę koalicję Petru + PO.

A nie wszystko jedno?Kij czy drewno?

Będzie nowa komisja w sprawie Smoleńska,

Dobrze by było żeby zamiast nowej komisji d/s Smoleńskiej pokazano nowy program gospodarczy.Komisji wszelakich mamy jus dostatek.........numerek.

numerek.

Numer, czy numerek to jest właśnie ..komisja..społeczeństwo domaga się osądzenia winnych, taki numer wykręciło..Tuskowi i pozostałym winnym Smoleńska właśnie, Kolego modrzew.

Proszę w spokoju zarabiać pieniądze, władza jest w dobrych rękach, nikt nigdy nie miał takich wyników gospodarczych jak rząd Jarosława Kaczyńskiego.

Nareszcie,

Tak nareszcie jesteśmy u siebie, wytrzymajmy jeszcze kilka dni, zanim nie znikną aparatczycy z mediów publicznych, do pełni szczęścia pozostanie tylko odebranie koncesji TVN24 oraz zdelegalizowanie Platformy Obywatelskiej za działania wrogie polskiej racji stanu.

program gospodarczy

W przeszłości odbywały się wielkie panelowe konferencje społeczno-gospodarcze, trzeba było śledzić referentów i mówców, wiedziałbyś wtedy dlaczego Jarosław Kaczyński został wyróżniony w Krynicy na forum gospodarczym - biznesowym.

Tak nareszcie jesteśmy u siebie, wytrzymajmy jeszcze kilka dni, zanim nie znikną aparatczycy z mediów publicznych, do pełni szczęścia pozostanie tylko odebranie koncesji TVN24 oraz zdelegalizowanie Platformy Obywatelskiej za działania wrogie polskiej racji stanu.

Gdzie ty numerek jesteś w tej chwili?Gdzieś w Afryce?Na pustyni?Bo ci głowa się za mocno grzeje.Przyłóż lodu....na nogi!Na głowę już za późno.

Czytając 747 mam deja vu. Wierna kopia stalinowskiej propagandy. Czasy wczesnego Bieruta w całej okazałości.

Czasy wczesnego Bieruta w całej okazałości.

Za Bierutem to oni mogą tylko teczkę nosić.....jako lokaje.

kopia

Budujemy państwo od nowa, to dobra zmiana, którą poparli w wyborach rodacy, wygrana w wszystkich kategoriach jest wystarczającym mandatem i zapleczem do jej dokonania, proszę więc nie być zaskoczony wydarzeniami jakie następują.

Nie ma żadnego wyboru, nigdy nie było tak na prawdę i nie będzie, proszę to przyjąć i z tym żyć, oraz popierać z wszystkich sił, dobre zmiany w Polsce.

Gdzie są te dobre zmiany ? ;-) Co to za ton. Chyba jednak trafiłem na prawdziwego oszołoma na tym forum.

Edytowane przez noquarter

A ja i Schetyna z milionami ludzi przywołuję kolegę i jego rząd.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.