Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To nie bohater.

Na razie malutki faszysta, ale bez kary - przyszły zbrodniarz.

Jego poglądy są bardziej szkodliwe niż czyn.

dziadekwłodek

Ale ma licznych obrońców na tym Forum.Nawet Twoich sojuszników.

A swoją drogą to nie rozumiem czemu Miecugow mu nie oddał!Chyba,że był zaskoczony.

cycus12

Czyta ,czyta!Jeśli ty nie czytasz to jeszcze nie znaczy,że nikt nie czyta.Podejrzewam,że nic nie czytasz?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie wchodzę w sojusze. Choć czasami mam zbieżne poglądy z osobami o odmiennych przekonaniach.

Miecugow może zwyczajnie po ludzku popuścił w gacie.

to młody, prawicowy gnój, który ma sieczkę zamiast mózgu. udaje menda bohatera, a jakby dostał solidnie po głowie i po dupie, to by mu się odechciało.

dlaczego o

Dlatego:

opisywanie rzeczywistoci i podawanie faktów nazywa się atakiem.

Miecugow może zwyczajnie po ludzku popuścił w gacie.

Raczej zrezygnowany w ciszy ducha przyznał atakującemu rację, a nie powinien jako dziennikarz o twardych niezależnych poglądach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Czyta ,czyta!Jeśli ty nie czytasz to jeszcze nie znaczy,że nikt nie czyta.Podejrzewam,że nic nie czytasz?

wybacz ale takich bzdur jak wynoszenie prochu z głowic rakietowych przez lemingi nie czytam (artykuł agory), przemycanie legalnie sprzedanych rakiet też jest dość ciekawe (znowu agora)

Michnik wiecznie żywy ! Chociaż czytając Twoje posty i czerwone rekomendacje to pewno jesteś z jego ogródka.

Edytowane przez cycus12

ze wstrętem?

W oczekiwaniu na ulgę.

Masz zaparcia?

To zarzut czy zawodowa ciekawość?

Zaparcie wszystko ci tłumaczy?

Kiepski z ciebie lekarz w takim razie, a psycholog żaden.

Edytowane przez xniwax

Zakładam, że Xnivax wysrał się dzisiaj doskonale - nawet po freudowsku.

Nie wiem co napisać?... Jeszcze chwila Wojciechu, a będziesz ignorowany.

Wszyscy starzy wiedzą, że piszę u Lana. Mamy tam niejakiego cina - facet jest przewlekle chory (schizofrenia?) - ale nikt go nie rusza - gadamy czasem z nim, ale nie na poważnie.

Cin sobie buszuje, raz mu odbija do przecznicy, raz do kosmosu. Lan Go nie banuje i wszyscy przyzwyczajiśmy się do cina, jak do dobrego kolegi. Szanujemy cina. Nie bardzo umiemy mu pomóc.

Wojciechu - chcesz być cinem AS traktowanym normalnie?

Raczej zrezygnowany w ciszy ducha przyznał atakującemu rację, a nie powinien jako dziennikarz o twardych niezależnych poglądach

Chyba cię za szczętem podupcyło. Od upału chyba.

Jestem Europejczykiem.

Im dalej w las...

Parę lat temu w Łodzi czubek zamordował i ranił, później facet podpalił się przed kancelarią premiera, teraz nakładł po mordzie dziennikarzowi- gnidzie.

Extrema - niektórzy , słabi psychicznie nie wyrabiają.

Czekam na gwałt na Pochanke w rajstopkach na patykowatych nóżkach:)

Miecugow jest jednym z najrozsądniejszych dziennikarzy. Ale to oczywiście trudno zrozumieć oszołomom różnej maści, prawackim lemingom i postbolszewickim konwertytom.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

skunyrd

To czy będziesz mnie ignorował nie interesuje mnie.A to,że razem z xniwaxem nie chwytacie ironii i żartu to ty tylko potwierdza opinię ,że prawica nie ma poczucia humoru.

<br />Miecugow jest jednym z najrozsądniejszych dziennikarzy. Ale to oczywiście trudno zrozumieć oszołomom różnej maści, prawackim lemingom i postbolszewickim konwertytom.<br />

TVN wypuściła pieski na Woodstock sprawdzić jak wygląda zagarnianie "rządu dusz"

Myślę że tylko utwierdzili się w przekonaniu że włos z głowy ani im ani ich rządowi nie spadnie.

Społeczeńswo jest tak zmanipulowane że nie zrobi nic siądzie przed TV otworzy japę i dalej będzie łykać treści specjalnie przygotowane pod "dokarmianie warzywa".

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

<br /><br />Użytkownicy <br />1873 postów <br />Rejestracja: 19.08.2005 <br />Napisano dziś, 13:27 <br />Sam to wymyslileś czy kopiujesz od Czarnego Tatuli z Torunia (biedne miasto<br />

Pytanie do konowałów na Forum jak trzeba być ograniczonym żeby nie widzieć jak nasze media manipulują opinią publiczną.?????????????????

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Na szczęście młodzi ludzie odzyskują świadomość społeczną.

No i mamy takie obrazki... Niedługo TVN zakaże transmisji na żywo, hehehhehehe

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pytanie do konowałów na Forum jak trzeba być ograniczonym żeby nie widzieć jak nasze media manipulują opinią publiczną.?????????????????

Sam jesteś zmanipulowany, tylko tego nie widzisz.

Jestem Europejczykiem.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Na szczęście młodzi ludzie odzyskują świadomość społeczną.

odzyskują bo przedtem dali się zmanipulować... zabierz babci dowód i podobne.

No i mamy takie obrazki... Niedługo TVN zakaże transmisji na żywo, hehehhehehe

tia... było u nas kilka i nie powiem o nich niczego dobrego, zawsze gadali po swojemu nigdy nie sprawdzali, nawet się nie zapytali a jak ludzie tłumaczyli że to nie tak to ich usuwano.

Nigdy nie przedstawią problemu, nie wyjaśniają tylko komentują co im się wydaje. Prosty przykład śmieci... przyczepili się o dane osobowe tylko jakąś nikt nie sprawdził że to ustawa tego wymaga, ale szumu narobili... teraz co ? segregowane śmieci idą do 1 śmieciary podobnie jak nie segregowane i co robi TVN ?

Gadają 3 po 3 byle gadać be żadnej weryfikacji... nawet student zrobi TVN w balona (reportaż o wyborach z usa)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Dzisiaj w Newsweek-u duży wywiad z młodym Stuhrem na temat niszczenia mu życia przez pismaków.

I pada tam m.in. zdanie:

,, Tam nie ma reflaksji, że my też jesteśmy ludźmi, którzy maja emocje więc może nas zaboleć albo zaboli nasze dzieci''

Zresztą argument krzywdzonych dzieci jest przez niego wielokrotnie podnoszony.

Ja nie czytam tabloidów i tego rodzaju plotki na temat życia osobistego ,, celebrytów'' są mi obce.

Ale czy przypadkiem Stuhr się nie ośmiesza? Mnie sie wydaje że o dzieciach to oni powinni pomyśleć wcześniej jak traktowali ,, luźno'' swoje małżeństwo. Przecież nie wskazuje na swoje i swojej małżonki postępowanie jako przyczynę ich kłopotów, tylko na paparazzi którzy byli nieuprzejmi wywlec to na światło dzienne.

Ale oczywiście ich córka nie cierpi na skutek ich postępowania tylko na skutek tego, że piszą o tym brukowce. Bo:

,, Dzisiaj zadzwoniła z obozu, mówiąc że przeczytała ostatni numer Party i płakała''.

No jak jej w domu nikt nie mówi co robi Mam i Tata to dziecko dowiaduje się z gazet.

Edytowane przez HQ150
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Szostkiewicz. Dziwię się czemu tak mocno, a nawet za mocno, angażuje się dziennikarsko w konflikt księdza z zadupia z metropolitą warszawskim. Może poczuwa się do tego w związku z otrzymaną w 2006 roku nagrodą imienia Mordechaja Anielewicza za działalność w zwalczaniu ksenofobii i antysemityzmu oraz utrwalaniu tolerancji. Redaktor Szostkiewicz toleruje najwyraźniej tylko Wybranych, a może inaczej - trzymających stronę Wybranych. Bo wyraźnie bierze stronę ks. Lemańskiego.

Od samego początku Adam Szostkiewicz uparcie twierdzi, że za ks. Lemańskim wstawi się do papieża Franciszka jego bliski znajomy naczelny rabin Buenos Aires Abraham Skórka. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14322134,Rabin_Buenos_Aires_moglby_pomoc_ks__Lemanskiemu__Szostkiewicz_.html Dzisiaj znowu to potwierdził w radiu TokFm i dodał, że ma na ten temat informacje ze swoich źródeł (słyszałem na własne uszy).http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14439485,Przyszlosc_Lemanskiego___Moze_byc_belka_w_oku__Bez.html

Czyli co, konflikt ten nie zostanie rozwiązany obiektywnie - zgodnie z prawdą i prawem kanonicznym - tylko poprzez znajomości, czyli kolesiostwo - rabin Skórka ma przecież polskie korzenie? Wypowiedzi red. Szostkiewicza to wyraźnie sugerują, choć sam zaznacza, że działania ks. Lemańskiego niosły więcej negatywów niż pozytywów.

Rodzi się pytanie. Dlaczego ks. Lemański znalazł tak wielu obrońców? Odpowiedź mam tylko jedną - bo jest wielkim przyjacielem Żydów w KK, a to nieczęste zjawisko. Inaczej nikt by się nim tak mocno i trwale nie zainteresował. Byłby news na kilka chwil i nic więcej. Pewne środowiska - nie będę ich wymieniał z dużej litery - biorą się za uzdrawianie różnych dziedzin życia w Polsce. Uzdrowiły już klasę robotniczą i rządy w Polsce - teraz biorą się za uzdrawianie Kościoła. Skutek widać: ludzie są coraz częściej bez pracy, rządy coraz lepsze... - chyba?

Zastanawiam się na postacią dobrotliwego, niemal kryształowego ks. Lemańskiego. Z lokalnej uroczystości nadania małej wsiowej szkółce imienia znanego Żyda i Wychowawcy, chciał zrobić wielka szopkę z udziałem niepotrzebnych polskich i żydowskich oficjeli. Miał w tym jakąś korzyść osobistą? Wobec sprzeciwu sprzeciwu dyrekcji celu nie osiągnął, ale rozpętał na nauczycieli nagonkę z ambony i tablicy parafialnej. Podobno tez zastraszył na tyle władze gminy, ze konkurs na nowa dyrekcję rozstrzygnięto w mocno kontrowersyjny sposób. Ponoć za to wywrócono do góry kołami samochód wiceburmistrza przed urzędem gminy.

Teraz, jak donoszą lokalne media, ks. Lemański procesuje się z nauczycielami za to, że opowiedzieli się za swoją dyrekcja, chcąc ich w ten sposób zastraszyć i upokorzyć. Jakoś im nie potrafi po chrześcijańsku wybaczyć - mimo, że w mediach ciągle głaszcze dzieci, a ostatnio nawet kotka.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.