Skocz do zawartości
IGNORED

Shunyata Anakonda Z-Tron 2x2.5m czy warto?

dyzio4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Koledzy

Wprawdzie mój system to jeszcze daleko od Hi End ale powoli zbieram. Mam okazję teraz kupić Shunyata Anakonda Z-Tron 2x2.5m głośnikowe za stosunkowo rozsądną cenę.

Pytanie, czy warto? Czy będzie poprawa w brzmieniu w moim zestawieniu? (zakładka o mnie)

Czy będzie poprawa w brzmieniu w moim zestawieniu?

Nikt Ci na to pytanie nie odpowie :)

Musisz sam sprawdzić,kable bardzo dobre.

Możesz "podeprzeć się" recenzją :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Cześć Koledzy

Wprawdzie mój system to jeszcze daleko od Hi End ale powoli zbieram. Mam okazję teraz kupić Shunyata Anakonda Z-Tron 2x2.5m głośnikowe za stosunkowo rozsądną cenę.

Pytanie, czy warto? Czy będzie poprawa w brzmieniu w moim zestawieniu? (zakładka o mnie)

Cześć,

Bierz kable resztę systemu dokupisz później :)

A tak serio kable do zestawionego systemu lepiej kupować na końcu mając już ten punkt odniesienia, oczywiście moim zdaniem.

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

Cześć,

Bierz kable resztę systemu dokupisz później :)

A tak serio kable do zestawionego systemu lepiej kupować na końcu mając już ten punkt odniesienia, oczywiście moim zdaniem.

Moim rowniez, budowanie systemu od kabli, to troche od du.. strony

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Eee tam. Najpierw musowo topowe MITy albo Transparenty a potem zabawa z doborem pozostałych elementów ale one w sumie juz sa mniej ważne....

A tak na poważnie to Anacondy sprzedaje jeden z forumowiczów, napisz do niego. Przy kablach za 10k warto by je było sprawdzić przed zakupem.

----------------------------------------------------

Miałem. Bardzo dobre kable.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Jeżeli za chwilę chcesz zmienić resztę sprzętu na 'odpowiednie towarzystwo' dla nich - każdy element przynajmniej 2x tyle co kable to może ok.

Nie myśl jednak, że po kupieniu okablowania z wysokiej półki Twój sprzęt aktualny zagra kilka klas lepiej... Twoja decyzja :)

Z tego co czytam opinie macie dobre. Dziękuję za odpowiedzi. A mój sprzęt nie taki ostatni, coś tam gra :) więc kable mogą tylko poprawić. Przynajmniej tak myśle?

Cześć Koledzy

Pożycz albo kup sobie te kable wtedy będziesz wiedział,bo pytanie jest takie mocno internetowe,a odpowiedż może być zgadywanką.

To taka szczera rada .

ps.

dyzio4 czy masz cos wspólnego z dyziem marzycielem?

A to troszkę mezaliansem nie pachnie? Nie szkoda Ci kasy na tak wypasione kable jak można z resztą pokombinować.

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Pożycz albo kup sobie te kable wtedy będziesz wiedział,bo pytanie jest takie mocno internetowe,a odpowiedż może być zgadywanką.

To taka szczera rada .

ps.

dyzio4 czy masz cos wspólnego z dyziem marzycielem?

Pseudonim ciekawy ale nic nie mam wspólnego z "dyzio marzycielem". Dyzio wzięło się od imiona mojego psa, którego wziąłem ze schroniska w 2001 roku. Wtedy zarejestrowałem się na Allegro z pierwszego komputera jaki kupiłem, A że dyzio4 to był wolny nick to tak zostało.

Pseudonim ciekawy ale nic nie mam wspólnego z "dyzio marzycielem". Dyzio wzięło się od imiona mojego psa, którego wziąłem ze schroniska w 2001 roku. Wtedy zarejestrowałem się na Allegro z pierwszego komputera jaki kupiłem, A że dyzio4 to był wolny nick to tak zostało.

Dziękuję bardzo.

A jak pies?......pewnie już zdechł.

A komputer to jakiej był marki?

pozdr.

Dobra propozycja szczególnie za wspomnianą wcześniej cenę. Dobra - oczywiście jeżeli będziesz zadowolony z efektu w twoim systemie. Kiedyś byłem bliski kupna tych kabli, trochę wtedy zraziły mnie sztywne końcówki i dokręcana konfekcja (widły albo banany) - jakoś nie mam zaufania do takiego rozwiązania. Mam wrażenie niesolidności kontaktu takiej dokręcanej końcówki - szczególnie jak sztywny kabel sam może lekko odkręcić końcówkę.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.