Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze aukcje na allegro i ebay

Rekomendowane odpowiedzi

Świetna wkładka typu MC do gramofonu - polecam!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

z całego systemu został tylko h190 - polecam/zapraszam 😉 cenę obniżam lekko choć wzmacniacz roku nie ma. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dekoracja
dodałem link

????

Heed Obelisk SI30 + X2 30, cena do uzgodnienia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

spamujesz tym Heedem dobre kilka miesięcy... zapomnij że go sprzedaż za takie pieniądze...

Edytowane przez Tal

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Za piątkę może bym i wziął... Heed ładnie potrafi zaczarować. No ale nie za takie pieniądze 😱

Edytowane przez EmilioE

"Tynk pożera dźwięk" 747

22 godziny temu, Tal napisał:

spamujesz tym Heedem dobre kilka miesięcy... zapomnij że go sprzedaż za takie pieniądze...

Oferta na niego jest nieco ponad miesiąc👌

20 godzin temu, EmilioE napisał:

Za piątkę może bym i wziął... Heed ładnie potrafi zaczarować. No ale nie za takie pieniądze 😱

To nie jest zwykły Si3 bo mylicie wzmaki to wersja limited gra inaczej od podstawowej. Tak naprawdę to pre i końcówka w ciele integry.

20 godzin temu, J4Z napisał:

Za tyle to on był pewnie kupiony. 😛

Za tyle to ty masz swoje klamoty👌. Zobacz ile w detalu kosztuje ten heed a później możemy dyskutować ja dałem mniej, ale i tak sporo ponad 10k.

Dla ścisłości ten heed zagrał lepiej u mnie od gato Amp 150ae którego sprzedałem ( jego barwa lampowa bardzkiej do mnie przemawia i ma lepsze zejście na basie. Pewnie koledze o tą ofertę gato chodziło. 

1 minutę temu, kaaapa napisał:

Oferta na niego jest nieco ponad miesiąc👌

Podobnym wypierdkiem a dokładnie Dayens Ampino spamuje w takim razie ktoś jeszcze więc po prostu mylą mi się te knypki 😁

2 minuty temu, Tal napisał:

Podobnym wypierdkiem a dokładnie Dayens Ampino spamuje w takim razie ktoś jeszcze więc po prostu mylą mi się te knypki 😁

Ja sprzedawałem dayensa Ampino w tym miesiącu wersję Custom, ale się już sprzedał. Jakby nie to że mam inny pomysł na mój system to bym grał dalej na tym heedzie. Druga kwestia za dużo kasy utopione w sprzęcie.

Uszczuplam kolekcje i jest do wzięcia w dobrej cenie DAC Musical Fidelity M6x, wszak po gwarancji, ale nic mu nie dolega. Jakby ktoś chciał na to na OLX jest z wysyłką. Klubowicze jeszcze dodatkowe pare złotych zaoszczędzą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Słuchawki plenarne  Monolith 1060 w takiej cenie  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobre monitory na Revelatorach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, Tal napisał:

Dobre monitory na Revelatorach.

Ukryta Zawartość

cytuję "... zapomnij że go sprzedaż za takie pieniądze..."

czasami trzeba pomyśleć zanim się coś napisze - teraz Tobie mogą inni pisać coś takiego 😉

Ukryta Zawartość

9 minut temu, BobW napisał:

cytuję "... zapomnij że go sprzedaż za takie pieniądze..."

czasami trzeba pomyśleć zanim się coś napisze - teraz Tobie mogą inni pisać coś takiego 😉

Zupełnie się tym nie przejmuję bo z pewnością sprzedam je za te około 5,5kpln 😝

Edytowane przez Tal

Wy jesteście jacyś porąbani? Kłócicie się o ogłoszenia? Kto za ile i co powinien wystawić? Chore. Co to kogo obchodzi. Nie pasuje to nie kupisz i najwyżej się nie sprzeda i będzie komuś zalegało w szafie, a jak jednak ktoś będzie chciał to kupi.

Edytowane przez Misio38

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

2 godziny temu, Misio38 napisał:

Wy jesteście jacyś porąbani? Kłócicie się o ogłoszenia? Kto za ile i co powinien wystawić? Chore. Co to kogo obchodzi. Nie pasuje to nie kupisz i najwyżej się nie sprzeda i będzie komuś zalegało w szafie, a jak jednak ktoś będzie chciał to kupi.

Kiedyś Ktoś powiedział..."Przyjdzie głupi to kupi"

De gustibus non est disputandum

4 godziny temu, Misio38 napisał:

Ja tam sprzedaje swoje słuchawki za pół ceny nowych w idelanym stanie i jeszcze na gwarancji. Czekam 2gi tydzien - kupców brak 😞

W dniu 19.07.2024 o 16:48, kaaapa napisał:

Za tyle to ty masz swoje klamoty👌. Zobacz ile w detalu kosztuje ten heed a później możemy dyskutować ja dałem mniej, ale i tak sporo ponad 10k.

To ile zjechałeś z tego co kupiłeś? Tysiąc, dwa? xDDDDD

5 godzin temu, Misio38 napisał:

A Ty jaki jesteś, że ubliżasz? Komentować nie można? Chyba że chodzi Ci o gościa, który po normalnym komentarzu się pruję. No, ale porąbany od razu? Hm

21 godzin temu, kaaapa napisał:

Isoaqoustics orea graphite 4 szt.

Ukryta Zawartość

Wstydziłbyś się...

Ukryta Zawartość

.

Bo teraz się nic nie sprzedaje. Ja czekałem kilka lat zanim ktoś opuści z ceny z głośników i doczekałem się w końcu nowej oferty, porysowanej obudowie w dobrej cenie i dopiero kupiłem. Inaczej bym nie kupił. 

Jest coś takiego, że kiedy wszystko tanieje to spadają ceny, ale kiedy zaczyna drożeć to aukcje znikają i pojawiają się dopiero kiedy ceny przestają rosnąć... I tak w kółko dlatego się wydaje, że się coś sprzedaje. 

Spójrzcie jak długo stoją oferty Concert Jamo... Jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia, żeby stały dłużej jak kilka miesięcy a dziś... Nawet jak tanieją nikt nie kupuje... 

Jak coś się pojawi w normalnej cenie to wtedy ktoś coś kupi, czyli połowa ceny nowych najwyżej 

Tak samo dzieje się w nieruchomościach. Sztu żnie podnoszą ceny aż dwukrotnie nagle a sprzedają się tylko te w normalnych w miarę... Jak ktoś chce za dom 1,5 miliona to będzie czekał i czekał. Deweloperzy sprzedają za 700 tysięcy a prywatne 1,5 miliona... Gdzie tyle kosztuje wykończenie? 

Edytowane przez raiwan
8 minut temu, J4Z napisał:

To ile zjechałeś z tego co kupiłeś? Tysiąc, dwa? xDDDDD

Nie rozumiem logiki myślenia niektórych, raczej nikt nikomu nie sprzeda kilku miesięcznego sprzętu za 50% jego wartości. Ja wychodzę z założenia że nie oglądam czegoś na co nie mogę sobie pozwolić. Druga kwestia to że sprzęt jest wart tyle za ile jest w stanie zapłacić za niego potencjalny klient👌.

Jeśli chodzi o moją ofertę to jak zauważyłeś mam cenę do negocjacji, ale nie na pewno za połowę ceny.

Połowa ceny katalogowej to uczciwa cena za sprzęt audio, bo dzwonisz do sklepu i z miejsca dostajesz 10-20% rabatu. Jak dobrze podzwonisz często i więcej. Niestety te rabaty psują rynek używek. W innych dziedzinach jest inaczej. 

20 minut temu, kaaapa napisał:

Ja wychodzę z założenia że nie oglądam czegoś na co nie mogę sobie pozwolić. 

Po co ubliżasz? Nie będę Ci się tłumaczył, na co mnie stać, a na co nie. A niech Ci ten sprzęt się zepsuje, a konta na portalach sprzedażowych zhackują. xD Cześć. 🫡

Edytowane przez J4Z

.

Widzę, co po niektóre osoby mają dziwne podejście do tego co to jest "Ubliżenie", a co nim nie jest.

Qudral Aurum A9, Eversolo DMP A 8 ,Canton Reference 8K, Taga PC 7000, Neotech NES 3004mk2

16 minut temu, J4Z napisał:

Połowa ceny katalogowej to uczciwa cena za sprzęt audio, bo dzwonisz do sklepu i z miejsca dostajesz 10-20% rabatu. Jak dobrze podzwonisz często i więcej. Niestety te rabaty psują rynek używek. W innych dziedzinach jest inaczej. 

Po co ubliżasz? Nie będę Ci się tłumaczył, na co mnie stać, a na co nie. A niech Ci ten sprzęt się zepsuje, a konta na portalach sprzedażowych zhackują. xD Cześć. 🫡

Ja ubliżam czym? że stwierdzam fakty jakimi są? Ja nikomu nie ubliżam i nie zaglądam do kieszeni a tym bardziej spamuje czyjąś ofertę to świadczy o tobie.

Akurat ja parcia na sprzedaż nie mam bo gra bardzo dobrze, jak się sprzeda to będzie fajnie, ale jak nie to płakać nie bede

2 minuty temu, kaaapa napisał:

nie zaglądam do kieszeni

Zrobiłeś to.

10 minut temu, treinerek napisał:

Widzę, co po niektóre osoby mają dziwne podejście do tego co to jest "Ubliżenie", a co nim nie jest.

Widzę co poniektórzy, nie umieją wyłapać podtekstu. 😛

.

Opinia na temat ceny, za którą wystawiłeś. To Ty przeprowadziłeś atak. Kurde, czego tu nie rozumieć? lol

Godzinę temu, raiwan napisał:

Bo teraz się nic nie sprzedaje.

Arcama sprzedałem w kilka dni. :p

.

• Pokaż nowe odpowiedzi