Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze aukcje na allegro i ebay

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, quatross napisał:

A co do wzmaka, jest ktoś odważny go sobie obejrzeć?

zamiast bawić się w zgaduj zgadulę, może byś opisał usterkę wzmacniacza i "uzdrowił" atmosferę tematu...

Nie jestem serwisantem

8 minut temu, Zbi_Rek napisał:

bawić się

Jak ktoś będzie chciał kupić to się dowie osobiście. Wiesz jaką cenę ma taki wzmak w salonie HiFi?

Edytowane przez quatross
9 minut temu, quatross napisał:

Nie jestem serwisantem

Jak ktoś będzie chciał kupić to się dowie osobiście. Wiesz jaką cenę ma taki wzmak w salonie HiFi?

dziwne pytanie, chyba że wszystkie salony podają zaszyfrowane ceny 🤭

Wystarczyłoby napisać dokładniej co jest uszkodzone i czy była próba kontaktu z serwisem w tej sprawie.  A tak to 2 dni gadania o niczym, domysłów i robienia sobie jaj z niepoważności ogłoszenia i sprzedającego. Ale może się zreflektuje jeszcze....

59 minut temu, quatross napisał:

Nie jestem serwisantem

Ok, to zrozumiałe i nikt nie oczekuje tego ani żebyś rokręcał, skoro na gwarancji, ale mógłbyś napisać chociaż dokładniejsze okoliczności usterki np zwarty + z - albo kawa się wylała. To by wiele wyjaśniło czego się spodziewać.

Godzinę temu, Zbi_Rek napisał:

zamiast bawić się w zgaduj zgadulę, może byś opisał usterkę wzmacniacza i "uzdrowił" atmosferę tematu...

Najpierw to trzeba być uczciwym człowiekiem, a nie cwaniaczkiem palącym głupa. Najśmieszniejsze że jeszcze robi to na forum. Nie wiem gdzie trzeba mieć głowę. 

Jak już ktoś zachce to kupić z odbiorem osobistym, to aby nie zasnął przypadkiem jak niemowlak znowu 😁

Godzinę temu, quatross napisał:

A obiecasz ze nie będziesz akurat wtedy leżakował? 😁

5 minut temu, don111 napisał:

Wystarczyłoby napisać dokładniej co jest uszkodzone i czy była próba kontaktu z serwisem w tej sprawie. 

Oczywiście że była. Wina użytkownika. Naprawa kilka tysięcy zl. Więc szukamy jelenia i to jeszcze na forum. 

?👈

4 minuty temu, quatross napisał:

Uczciwy śmieć?

Nie musisz tak się już przedstawiać. 

Historia jest bardzo krótka.

Kupiłeś wzmacniacz od gościa, który Ci wcisnął tą samą bajkę jaką teraz tutaj sprzedajesz. Naprawić gwarancyjnie się nie udało to trzeba odzyskać wtopione pieniądze i już. 

Kto normalny "pozbawia się" odzyskania sporej kwoty przy odsprzedaży. "Zobacz ile ten model kosztuje w sklepie". 

?👈

2 minuty temu, Ma_cieQ napisał:

Panowie ...nie macie nic lepszego do roboty tylko karmić pajaca ??? Jest piątek ...Wasze zdrowie 😁🥃

Dokładnie 👌 jestem ZA 💪 

Dajcie już mu spokój .... jeśli ktoś jest upośledzony to i tak nie zrozumie co do niego piszecie 🫣

Naim Uniti Star + Dynaudio Emit 50

11 godzin temu, Zbi_Rek napisał:

w takim razie dziwne, że dopiero teraz , po tak długim czasie jest to tematem dyskusji 🤔

kiedys sprzedawal zielone kolumny i cene zmienial w przedziale 3-13tysiecy.

Kazda jego oferta budzi podejrzenia

Panowie, ja zupełnie jakby nie w "temacie głównym" toczącym się obecnie. Postanowiłem sprzedać ostatecznie NAD C356BEE. Nie na gwarancji, za to w pełni sprawny🙂, brak najmniejszych zarysowań itp. Oryginalne opakowanie, oczywiście pilot i kabel zasilający producencki w komplecie.

Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę oczywiście o kontakt przez pocztę.

Q

Panowie dajcie spokój. Kiedyś siedliście na mnie jak sprzedawałem Amp lambo. Może quatross widzi w tym jakiś interes skoro nie chce go naprawić pomyślał ktoś o tym? 

58 minut temu, rafal735r napisał:

Nie musisz tak się już przedstawiać. 

Historia jest bardzo krótka.

Kupiłeś wzmacniacz od gościa, który Ci wcisnął tą samą bajkę jaką teraz tutaj sprzedajesz. Naprawić gwarancyjnie się nie udało to trzeba odzyskać wtopione pieniądze i już. 

Kto normalny "pozbawia się" odzyskania sporej kwoty przy odsprzedaży. "Zobacz ile ten model kosztuje w sklepie". 

Mój wzmacniacz mam od nowego z salonu Audio, a nie używany tic z nie oryginalnym lakierem na budzie.

Godzinę temu, Ma_cieQ napisał:

Panowie ...nie macie nic lepszego do roboty tylko karmić pajaca ??? Jest piątek ...Wasze zdrowie 😁🥃

Nie to co PANIE 🥳

38 minut temu, rafal735r napisał:

A za ile? Bo kiedyś, jakieś 13 lat temu kupiłem takiego za chyba 700zl🙂

Jesteś człowiek rozterka, wspominaj gierka .

34 minuty temu, rafal735r napisał:

A za ile?

No pewnie po "forumowej znajomości" lekko taniej niż na Olx, czyli delikatnie pow. 1 k. Wzmacniacz w pełni sprawny, używany umiarkowanie przez ca. 3 lata, zawsze dobrze wentylowany.

31 minut temu, quatross napisał:

Mój wzmacniacz mam od nowego z salonu Audio, a nie używany tic z nie oryginalnym lakierem na budzie.

😁😁😁 No comment 😂 jestem rozłożony na łopatki po tym 😄

Edytowane przez Ataszek

Naim Uniti Star + Dynaudio Emit 50

6 godzin temu, quatross napisał:

A co do wzmaka, jest ktoś odważny go sobie obejrzeć?

Po co, jak nie dziala? 

6 godzin temu, rafal735r napisał:

Jak można sprzedawać zepsuty wzmacniacz na gwarancji?

Nie powinno sie. Niektore firmy zastrzegaja sobie ze prawo do gwarancji ma tylko pierwszy wlasciciel, wiec jezeli on jest drugim a z pierwszym nie ma juz kontaktu to tego wzmacniacza moga nie naprawic w ramach gwarancji. Nie wiem czy Gato tez ma taka zasade, ale jezeli ma. to naprawa tego moze kosztowac tyle, ze taniej wyjdzie nowy.

6 godzin temu, quatross napisał:

Wiesz jaką cenę ma taki wzmak w salonie HiFi?

Jezeli to tak wiele znaczy to go sobie zatrzymaj. Kazdy bedzie Ci zazdroscil 😉

2 minuty temu, Sweetepete napisał:

Jezeli to tak wiele znaczy to go sobie zatrzymaj. Kazdy bedzie Ci zazdroscil 😉

Oprócz ciebie?

19 minut temu, Sweetepete napisał:

Nie powinno sie

Nawet NIE WOLNO! Nunu! 😂

4 godziny temu, rafal735r napisał:

Historia jest bardzo krótka

I UROJONA    .

JESTESCIE TAK ZALOSNI JAK SPRZĘT NA JAKIM SLUCHACIE "MUZYKI".  .

wzmacniacz zaczął funkcjonować spowrotem i żadnemu audiofilów go nie sprzedam. Nawet jak jakiegoś z was było stać na MÓJ EGZEMPLARZ. JASNE?!

Teraz się plujcie, znów że tym razem nie możecie go ode mnie kupić. Kto pierwszy??? 🤣

26 minut temu, Sweetepete napisał:

Nie wiem czy Gato

I niech zostanie tak dośmiertnie u pana dziecko.

10 minut temu, quatross napisał:

wzmacniacz zaczął funkcjonować spowrotem

He he - zakładam, że bańczysz co najmniej od Wigilii a przed tobą jeszcze trzy dni wolnego. W tym tempie do wtorku nie takie cuda jeszcze zobaczysz.  

21 minut temu, quatross napisał:

wzmacniacz zaczął funkcjonować spowrotem i żadnemu audiofilów go nie sprzedam. Nawet jak jakiegoś z was było stać na MÓJ EGZEMPLARZ. JASNE?!

No, jak "spowrotem", to nie wróżę temu wzmacniaczowi długiego żywota. 

😁

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

10 minut temu, quatross napisał:

Nie potrzebuje wrozkii. Wiem co mu dolegało

Wiedziałem,  że nie zajarzysz mojego komentarza.

😆

Poza tym słyszałem 400 S to nie jest 7 cud świata, a klasa D nawet jeśli by kosztowała 50tys, to mnie nie interesuje "brzmieniowo".

Zatem ciesz się tym swoim wzmacniaczem.

Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• Pokaż nowe odpowiedzi