Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

A co już w Polsce demokracja się skończyła ? Widzisz lubię sprawiać przyjemność ciemnogrodzianom. To ich jedyne źródło uśmiechu. Poza tym to bardzo smutny odłam społeczeństwa.

Widać jak rozumiesz demokrację skoro zwycięzców uważasz za ciemnogród.Kim w takim razie są przegrani?To dopiero ciemnota w/g twojego oczywiście rozumowania.

Platforma i psl w obecnej chwili przypomina mi rybę z odcietym łbem.Mota sie jak raszpla po izbie.Mam nadzieje że lisa już nigdy nie ujrzę w POLSKIEJ telewizji. "jeszcze polska"

Wybory to głosowanie i elektoraty.Kto je wygrał?PiC i to w cuglach bo może samodzielnie rządzić.Wszystko inne to kwik odrywanych od koryta.Kropka.Resztę włóż sobie między bajki.Realizm.

Słychać też ryk biegnących do koryta. Popatrz takie koryto nie jest magnesem a przyciąga :-). Do tego chcą się przy tym korycie ustawić na długie lata zmieniając ustrój państwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Poza tym to bardzo smutny odłam społeczeństwa.

Przy okazji tych wyborów niestety wyszła na jaw prawdziwa, parafialna mentalność hodowana w większości domów i to typowe, polskie poczucie że wiecznie nas ktoś oszukuje i okrada. Chłopska nieufność i umiejętnie podsycana zawiść zwyciężyły niestety. Najbardziej np. zabolały ośmiorniczki bo już 3,5 miliarda zajumane w Skokach przerosły wyobraźnię głosującej większości.

Najprawdopodobniej to wcale nie 500 zł. zadecydowało o wygranej tylko wkurwienie na Platformę jej dotychczasowego elektoratu i poczucie niższej wartości reszty.

PiS jest niezdolny do wygenerowania silnej gospodarki. To ekonomiczni dyletanci. Widać to było już po ich obietnicach wyborczych.

Podobnie jak Partia Obrzezanych - jedni i drudzy nie zamierzają tykać kapitalizmu kompradorskiego, ZUS, etatyzmu... a bez tego Polska się nie podźwignie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Widać jak rozumiesz demokrację skoro zwycięzców uważasz za ciemnogród.Kim w takim razie są przegrani?To dopiero ciemnota w/g twojego oczywiście rozumowania.

Na pewno lepiej rozumiem demokrację i ekonomię jak PiS i jego zwolennicy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Podobnie jak Partia Obrzezanych - jedni i drudzy nie zamierzają tykać kapitalizmu kompradorskiego, ZUS, etatyzmu... a bez tego Polska się nie podźwignie.

Dottore wracaj ratuj Polskę. Dlaczego ją olewasz z za granicy ? To nie jest patriotyczne.

Słychać też ryk biegnących do koryta.

Nie POtrafisz racjonalnie myśleć a nie wiem czy nie boli cię myślenie.Nie jestem PiCowym agentem na różnych forach(głosuje zawsze na Korwina)ale fakt,że głosowałem na kogoś innego nie przesłania mi zdrowego rozsądku.Przeciwnie do ciebie.Odpowiedzi w stylu "A u was biją murzynów"możesz zostawić sobie na rodzinne spotkania,tutaj tylko się ośmieszasz.

Dottore wracaj ratuj Polskę

Niedoczekanie jego! Pogranicznicy - zawróćcie toto na drugą półkulę.

Czytajcie, póki można

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

PiS jest niezdolny do wygenerowania silnej gospodarki. To ekonomiczni dyletanci. Widać to było już po ich obietnicach wyborczych.

Nasza gospodarka jest silna na ile obcy kapitał pozwala. A ten nie pozwala na zbyt wiele. Zmienił się tylko kierunek rabunku, z wschodniego na zachodni.

Nasza gospodarka jest silna na ile obcy kapitał pozwala. A ten nie pozwala na zbyt wiele. Zmienił się tylko kierunek rabunku, z wschodniego na zachodni.

Czyli trzeba wyrzucić obcy kapitał ? Nie martw się, on już sam się zwija.

Złotówka coraz mocniejsza :-)

Wydrukuj sobie i powieś (póki można)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.Nie jestem PiCowym agentem

Wierzę Ci ;-).

głosuje zawsze na Korwina

To ten co był za tym żeby niepełnosprawni dawali sobie radę sami bez wsparcia państwa ?

fakt,że głosowałem na kogoś innego nie przesłania mi zdrowego rozsądku.Przeciwnie do ciebie.

Ja też głosowałem na kogoś innego niż przypuszczasz. Teraz widzą że głosowałem właściwie, ale zawsze będą powtarzał, że z dwóch wyborów PiS-PO lepszym jest wybór PO. To gwarantuje trzymanie ciemnogrodu i dyletantów ekonomicznych w bezpiecznej odległości od gospodarki.

A jest jakiś polski kapitał ? Ten co się pojawiał był znienawidzony przez ciemnogród. Ciemnogród już tak ma. Nienawidzi kapitału bo za nim stoją kapitaliści a ci w domyśle ciemnogrodu muszą być nieuczciwi. Kapitał zagraniczny im śmierdzi i dlatego Polska zawsze będzie biednym krajem. Chyba że się opamięta i odsunie od władzy czarną populistyczną komunę (PiS).

To tak jak gadać do słupa. Przecież oni nie "rozumią".

Zgadza się. Szczególnie jaskrawo widać to w sprawie katastrofy smoleńskiej.

To ten co był za tym żeby niepełnosprawni dawali sobie radę sami bez wsparcia państwa ?

Tak to ten.

A jest jakiś polski kapitał ?

Twoja partia zamieniła go na dupe i kupe kamieni

Teraz widzą że głosowałem właściwie

Rzeczywiście.Widać jak kwiczą PO oderwaniu od koryt.........z niby kamieniami.

Szczególnie jaskrawo

A jest jakiś polski kapitał ? Ten co się pojawiał był znienawidzony przez ciemnogród. Ciemnogród już tak ma. Nienawidzi kapitału bo za nim stoją kapitaliści a ci w domyśle ciemnogrodu muszą być nieuczciwi. Kapitał zagraniczny im śmierdzi i dlatego Polska zawsze będzie biednym krajem. Chyba że się opamięta i odsunie od władzy czarną populistyczną komunę (PiS).

Zgadza się. Szczególnie jaskrawo widać to w sprawie katastrofy smoleńskiej.

Tu się kłania brak wiary w polską przedsiębiorczość i długoletnie wpajanie postawy niewolniczej.

Tak to ten.

Fajnych masz idoli.

Twoja partia zamieniła go na dupe i kupe kamieni

Moja partia ? Nigdy do żadnej nie należałem. Nawet do harcerstwa nie należałem. A Ty ?

Jakoś tej "dupy i kamieni kupy" przez okno nie można dojrzeć. Gdzie Ty ją widzisz ? Zaślepienie propagandowe ?

Fajnych masz idoli.

Na pewno nie umoczony jak twoi...Chlebowski,Drzewiecki i inni,których już mi się nie chce wymieniać....z obrzydzenia.

Dzięki nim PiC wygrał wybory ale wy nic nie POjmujecie....barany.

Rzeczywiście.Widać jak kwiczą PO oderwaniu od koryt

Widać też (słychać) jak kwiczą (z radości) biegnący do tych koryt PiSlamiści.

Pretensje masz do narodu nazywając go ciemnogrodem a POwinieneś zacząć od siebie.

Jakoś tej "dupy i kamieni kupy" przez okno nie można dojrzeć. Gdzie Ty ją widzisz ? Zaślepienie propagandowe ?

Twoi idole o nich mówili i zostali nagrani.

Propagandysto.

Tu się kłania brak wiary w polską przedsiębiorczość i długoletnie wpajanie postawy niewolniczej.

W przedsiębiorczości zawsze jest tak że jest pracownik (w pojęciu Kolegi pewnie to ten niewolnik) i przedsiębiorca (nawet ten polski). Przedsiębiorcą można zostać o ile się ma kapitał i pomysł jak go wykorzystać. Co stoi na przeszkodzie żeby polscy wieczni narzekacze zostali przedsiębiorcami ? Przedsiębiorstwo może być nawet jednoosobowe. Zobaczcie jaki to miód być przedsiębiorcą.

Pretensje masz do narodu nazywając go ciemnogrodem a POwinieneś zacząć od siebie.

Twoi idole o nich mówili i zostali nagrani.

Twój kiedyś też. TKM to chyba powiedzenie któregoś Kaczora "biegnącego" z rykiem do koryta.

Propagandysto.

Myślisz że propagowanie myślenia opartego o rozum powinno być w pisowskiej Polsce naganne ?

Lech

Patrzymy z dwóch różnych perspektyw na to samo zagadnienie.

Twoja perspektywa to szczyt naszych możliwości, moja to możliwości celowo i z premedytacją nam ograniczane.

Konsensus praktycznie niemożliwy.

Mój nigdy nie był przy żadnym korycie,ani nie był umoczony w afery odmiennie od twoich idoli.

Poczekaj to tylko kwestia czasu. Twoi idole też umoczą się w afery. Pierwsze sygnały już są. W końcu jesteś adwokatem PiS mimo że deklarujesz inne głosowanie.

Twoja perspektywa to szczyt naszych możliwości, moja to możliwości celowo i z premedytacją nam ograniczane.

Konsensus praktycznie niemożliwy.

Kto Ci ogranicza możliwości ? Bież sprawy w swoje ręce i działaj. Nie te polityczne tylko gospodarcze. Zobaczysz że będziesz zadowolony. Czekanie aż ktoś da, i to dużo, to błąd.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.