Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Problem w tym, że jednak raczej nie czytasz i nie słuchasz w ogóle wymienionego.

Polecam ostatnie "Do Rzeczy".

Nie wciskaj mi iksik propagandowego gówna, bo i tak osobiście go tu dostarczasz w nadmiernej ilości.

A ja koprofagię zostawiam PiSSmanom, to ich spécialité de la maison.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny wysyp PiSowskich propagandzistów. Jak to miło, że ten skromny odcinek propagandowego frontu jest tak doceniany :-).

...hehe.Ja,pisowski propagandzista-to dobre;)Czy to,że nigdy na na nich nie głosowałem wnosi coś do tematu?

...nawiasem mówiąc.Jeśli jesteś takim zdeklarowanym eurokołchoźnikiem to daj znać,na której z poniższych imprez sylwestrowych się bawiłeś...farmazoniarzu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...hehe.Ja,pisowski propagandzista-to dobre;)Czy to,że nigdy na na nich nie głosowałem wnosi coś do tematu?

...nawiasem mówiąc.Jeśli jesteś takim zdeklarowanym eurokołchoźnikiem to daj znać,na której z poniższych imprez sylwestrowych się bawiłeś...farmazoniarzu?

Wpis albo idioty albo podesłanego z pomocą wynajętego chłoptasia od internetowych wpisów.

Jestem Europejczykiem.

Wpis albo idioty albo podesłanego z pomocą wynajętego chłoptasia od internetowych wpisów.

...napisał cymbał albo ktoś kto myśli że ma coś ciekawego do powiedzenia-w dodatku,na każdy temat.

Widzę, że zdobyłem kolejnego wielbiciela.

Wyczuwam kompleksy ale cóż, trzeba się Szanowny Kolego nauczyć z tym żyć.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Jestem Europejczykiem.

Wyczuwam kompleksy ale cóż, trzeba się Szanowny Kolego nauczyć z tym żyć.

...forumowy psycholog czy jasnowidz?Ty się Sz.Kolego nauczyłeś to i ja zapewne dam kiedyś radę....idolu ;)

Tysięcy kolejnych postów i tabunów kolejnych wielbicieli w Nowym Roku życzę.

Tysięcy kolejnych postów i tabunów kolejnych wielbicieli w Nowym Roku życzę.

No tak, PiS zrobił skok na kase i będzie mógł opłacić tysiące płatnych propagandzistów. Pożytecznych idiotów już teraz ma za darmo.

Jestem Europejczykiem.

No tak, PiS zrobił skok na kase i będzie mógł opłacić tysiące płatnych propagandzistów.

...jednak jasnowidz.Niezależny?Nie mów że robisz to wszystko za darmochę?Dzięki takim jest jeszcze dla nas nadzieja.

Pożytecznych idiotów już teraz ma za darmo.

...pożytecznych idiotów wszędzie pełno.....ale czy za darmo?

...jednak jasnowidz.Niezależny?Nie mów że robisz to wszystko za darmochę?Dzięki takim jest jeszcze dla nas nadzieja.

Nie za darmochę, tylko w poczuciu obowiązku.

Jestem Europejczykiem.

Nie za darmochę, tylko w poczuciu obowiązku.

....ale coś tam chyba czasem skapnie?Owsiak,Rydzyk,Kaczyński,Rzepliński,Petru i swetru też z obowiązku ale coś tam zawsze chapną.Jeśli nie,to przepraszam.

Pożyteczny i........ do tego z obowiązku.

• 2 tygodnie później...

Cenzura powraca, na razie religijna. Zobaczymy co dalej...

Możliwe, że po wprowadzeniu małej ustawy medialnej i zmianie na stanowiskach dyrektorskich w Polskim Radiu będzie się odbywała weryfikacja radiowych playlist. Może na tym stracić polska muzyka, a rockowa to już w szczególności.

Taka weryfikacja już ma miejsce. Na czarnej liście znalazł się "List do M." Dżemu, bo pada tam stwierdzenie, że "nie ma Boga" i to nieważne, że sens brzmi "przyśniło mi się, że nie ma Boga". Padło stwierdzenie? Padło. To nie gramy. W wielu mediach rocka, z pewnymi wyjątkami, nie ma już od dawna, ale teraz obawiam się, że może być gorzej i że może on ponownie stać się ofiarą politycznych wojenek. Najgorsze jest to, że muzyka miłości, wolności, sensu; muzyka, która od zawsze daje ludziom radość i nadzieję tak komuś tu przeszkadza. I to zarówno czarnym, jak i białym i czerwonym też. Smuci mnie to.

Z wycofaniem "Listu do M." to świeża sprawa?

Jeszcze niepubliczna. Z pierwszej ręki, bo też jestem radiowcem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wiara w skuteczność mediów państwowych w dziesiejszych czasach, to coś, jak sobie mały Kazio wyobraża wojnę.

Musieliby wszystko upaństwowić i zamknąć granice.

Nie da z internetu i mediów światrowych zrobić "radyjka" i Trwam.

Potrzeba duuużo kasy a nie dekretów.

Przejęcie mediów "publicznych" to chyba nic innego niż skok na kasę.

Za poprzednich rządów PiS także miał wszystkie media publiczne pod kontrolą i koncertowo przesrał wybory.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Za poprzednich rządów PiS także miał wszystkie media publiczne pod kontrolą i koncertowo przesrał wybory.

To kolejny dowód na bolszewicki sposób myślenia PiS połączony z ich mentalnym zacofaniem cywilizacyjnym. Biedacy nie ogarniają, w jakim świecie żyjemy. Globalizacja kojarzy im się z Arabami w Kolonii, a nie ze swobodnym przepływem informacji, idei i kapitału.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Kolejna dobra zmiana niezgodna z konstytucją. Jednak chca komunę przywrócić tylko najpierw kusza konstytucję wywrócić.

Możecie mi wierzyć lub nie ale Kaczyńskiemu marzy się dyktatura wtedy mógłby zostać wodzem narodu i zaserwować powrót PRL.

Całe szczęście sa za słabi. Żeby takie rzeczy zrobić to trzeba mieć armię która to utrzyma.

Ale co zniszczą przez te max 4 lata to niz ich.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

A jak za PO media były pod kontrolą Peło to było OK?Czegoś tu nie rozumiem?Przecież to nic innego jak zasada Kalego!

Za PRL PZPR miała wszystko (poza RWE) i też przesrała.

Te bure.

No właśnie.

TVP było pod rządami Peło i PSL-u a teraz jest pod rządami PiCu.To są fakty a ja bym wolał by nie były zarządzane przez żadną partie.

Taka jest różnica między mną a tobą Twenty

Swoją ściemę zostaw swoim dzieciom.

A jak za PO media były pod kontrolą Peło to było OK?Czegoś tu nie rozumiem?Przecież to nic innego jak zasada Kalego!

A ktoś tu coś o peło pisał? Mowa jest o bezsensie przejmowania mediów "publicznych" w ułudzie urabiania opinii publicznej.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.