Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Lepsze niemieckie niż PiSowskie.

Kto to napisał?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Kto to napisał?

To nie znaczy, że je reprezentuję, tylko mówię, że PiSowskie, czyli te, które Ty reprezentujesz - są najgorsze ;)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Jak amerykańskie interesy to czemu tak ta banksterka atakuje nasz kraj?.

Na urojenia i propagandowy szit nie ma lekarstwa.

Kto to napisał?

Lenin?

Jestem Europejczykiem.

To nie znaczy, że je reprezentuję, tylko mówię, że PiSowskie, czyli te, które Ty reprezentujesz - są najgorsze ;)

Dlaczego oszukujecie ludzi i nazywacie się KOD, a nie Komitet Antypisowski?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Lepsze niemieckie niż PiSowskie.

Czy ty już do końca zidiociałaś żałosna nastolatko?

Nie gadaj z dziećmi,dzieci ida na sanki.

Zastanawiam się kto cię nakręca,bo nie doświadczenie.

Zastanawiam się kto cię nakręca,bo nie doświadczenie.

"Człowiek mądry uczy się na błędach innych, człowiek głupi na własnych, a idiota nie uczy się nigdy."

Mamusia dobrego wychowania nie nauczyła, Szanowny Panie?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mamusia dobrego wychowania nie nauczyła, Szanowny Panie?

Na sanki!a jak wrócisz to się hymnu naucz a potem za internety zabieraj.Następnym razem,jak będziesz łaić z komitetem obrony dekoracji,to walonki załóż,rodzice będą dumni.Więcej do mnie nie pisz,bo mogę zapomnieć ile masz lat i zacząć z tobą rozmawiać jak z dorosłym.EOT!

Na sanki!a jak wrócisz to się hymnu naucz a potem za internety zabieraj.Następnym razem,jak będziesz łaić z komitetem obrony dekoracji,to walonki załóż,rodzice będą dumni.Więcej do mnie nie pisz,bo mogę zapomnieć ile masz lat i zacząć z tobą rozmawiać jak z dorosłym.EOT!

Hmm... Umiem i starą, i obecną wersję hymnu w całości od zawsze.

Umiem całą "Odę do radości".

Znam doskonale historię.

Jeszcze coś prawdziwy Wolaku?

A ja ponawiam pytanie.

A ja ponawiam pytanie.

Odpowiadam po raz n-ty:

Tu nie chodzi o partie czy władzę, oderwanie od koryta (przy którym nie jestem, ani nigdy mnie przy nim nie było), tu chodzi o coś innego. My w KODzie szanujemy wynik demokratycznych wyborów, ale chcemy, aby ten rząd, który doszedł do władzy dzięki demokracji i prawu, zaczął te zasady respektować.

"Człowiek mądry uczy się na błędach innych, człowiek głupi na własnych, a idiota nie uczy się nigdy."

A coś od siebie...........potrafisz?

A fajny tekst z tym hymnem, WOLAKU!

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Proszę o wyjaśnienie/

Widzisz? Da się kulturalnie ;-)

Proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nasze demonstracje odnoszą się tylko do tego, jak PiS pogwałca zasady, które winny obowiązywać w demokratycznym państwie.

Jak POPeesel pogwałcali to WyKOD butów do maszerowania jeszcze nie mieliście?

Czy buty i szmatki z hasłami szyły się dopiero w październiku na zaś?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Proszę o wyjaśnienie/

Twój naczelnik, jaśniejąca gwiazda północy nie zna hymnu tak profanuje hymn narodowy:

"z ziemi włoskiej do wolski" :D

Poza tym to hymn śpiewa jak napruty, jak dla mnie wzorował się na CK Dezerterach :D

Też jesteś fajny Buraku!

Mówisz o hymnie i uwielbiłeś kogoś kto ten hymn profanuje.

Może ja jestem burakiem ale buraki są zdrowe, natomiast ty odstawiłeś leki.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Widzisz? Da się kulturalnie ;-)

Proszę bardzo:

https://www.youtube.com/watch?v=qGcIztqgXXc

No rewelacja,kto reżyserował Kijowski?

Twój naczelnik, jaśniejąca gwiazda północy nie zna hymnu tak profanuje hymn narodowy:

https://www.youtube.com/watch?v=EipqGBh3WBs

"z ziemi włoskiej do wolski" :D

Poza tym to hymn śpiewa jak napruty, jak dla mnie wzorował się na CK Dezerterach :D

Mówisz o hymnie i uwielbiłeś kogoś kto ten hymn profanuje.

Może ja jestem burakiem ale buraki są zdrowe, natomiast ty odstawiłeś leki.

Uwielbiłeś?wbij sobie do swojego pustego łba,że nie jestem elektoratem PISu,swoje frustracje kieruj do mamy.

Twojej mamy? Nie znam twojej matki. I naprawdę nic do niej nie mam. Skąd właściwie ten pomysł?

Fajne. naczelnik profanuje hymn przez Kijowskiego :DD

Ten film reżyserował Janusz Majewski. W takim razie to on jest wszystkiemu winien.

Jakaś dziwna przypadłość dopadła niektórych

bronią

jak wściekli Pis-u ale slogan na stwierdzenie o tej obronie jest jak mantra powtarzany...........

wbij sobie do swojego pustego łba,że nie jestem elektoratem PISu,

Obaj się mylicie.

Słońce Mazowsza nie potrzebuje reżysera.

Sam pisze, sam reżyseruje, sam wystawia. Hymn w swoim wykonaniu też.

Jedynym wyjątkiem są "spontaniczne" zakupy w sklepie osiedlowym.

Jakaś dziwna przypadłość dopadła niektórych

bronią

jak wściekli Pis-u ale slogan na stwierdzenie o tej obronie jest jak mantra powtarzany...........

Bo oni tak mają.

Mojej Mamy koleżanka w pracy powiedziała, że na 100% tekst o błogosławionych cyckach i łonie to fake, który wymyślili przeciwnicy PiSu, chyba powiedziała coś o KODzie. Po tym ktoś ją zapytał czy popiera PiS, to ona na to: "Nie, broń Boże. Jakbym mogła!". ;-)

Na to:

i na to:

Odpowiadam tak:

"Has he lost his mind? Can he see or is he blind? Can he walk at all, Or if he moves will he fall? Is he alive or dead? Has he thoughts within his head?"

Ten film reżyserował Janusz Majewski. W takim razie to on jest wszystkiemu winien.

ayran ten kawałek co wkleiłeś nie jest zgodny z duchem partii( tej prawdziwie Polskiej)

Tam grają za KOD owani wrogowie i żydzi ......

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Bo oni tak mają.

Mojej Mamy koleżanka w pracy powiedziała, że na 100% tekst o błogosławionych cyckach i łonie to fake, który wymyślili przeciwnicy PiSu, chyba powiedziała coś o KODzie. Po tym ktoś ją zapytał czy popiera PiS, to ona na to: "Nie, broń Boże. Jakbym mogła!". ;-)

Na to:

i na to:

Odpowiadam tak:

"Has he lost his mind? Can he see or is he blind? Can he walk at all, Or if he moves will he fall? Is he alive or dead? Has he thoughts within his head?"

A babcia?co powiedziała babcia?no i jeszcze pani Czesia z mięsnego?

A babcia?co powiedziała babcia?no i jeszcze pani Czesia z mięsnego?

A twoja babcia ogłady Cię nauczyła? Przydałoby się...

Nie gadaj z dziećmi,dzieci ida na sanki.

Za takie coś na przyzwoitym forum - leją w mordę i idziesz w odstawkę na zawsze.

Cześć, Maryś.

Pokrzycz i w mym imieniu, bom chory.

Pozdro.

Jacek.

Za takie coś na przyzwoitym forum - leją w mordę i idziesz w odstawkę na zawsze.

Tylko ja nie mogę lać starszych ;-) :-(

Ee znowu to samo.. na więcej cię nie stać?

Na brak wycieczek personalnych i nie odnoszenie się do mam i babć innych Cię nie stać.

Na forach piszemy "Cię", a "cię" piszą buraki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.