Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Wy za to już żeście doktorat napisali - Niesiołowski pewnie pisał rozwinięcie :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

KOD tonie. Z własnej winy - brak przekazu (poza "antypisem"), do sytuacji sprzed przegranej PO nie ma już powrotu, "opozycja" podzielona-rozdrobniona (na rękę Kaczyńskiemu), brak przywództwa, utrwalanie wizerunku ruchu targowickiego.

Im dlużej PiSowscy idioci będą w to wierzyć, tym lepiej.

Jestem Europejczykiem.

Jak już cytujemy Chajzera to proszę, oto co było dalej:

"Włączam lapa i czytam, że usunąłem post o masakrycznym zachowaniu uczestników marszu KOD w stosunku do reporterki TVP INFO... więc patrzę na swój wall i jest... Gorzej, że Małgo prawdopodobnie zniknie z anteny. Dane, które podała o liczebności marszu na poziomie 200K nie wszystkim przypadły do gustu... Pewien starszy pan poseł miał w tym samym czasie trochę inną teorię na ten sam temat... Czekam na reakcje TVP, ciekawy jestem czy mają jaja i przełkną rzeczywistość z relacji na żywo, czy... wywalą jak psa za nielojalność... doczekać się nie mogę. PR ostatnio im średnio hula, pytanie czy da się go spierniczyć jeszcze bardziej.."

Jestem Europejczykiem.

tu zastanawia co innego.Tu zastanawia ta wielka ochota motłochu zeby panszczyzniane chamstwo zostało wreszcie potraktowane jak pany co wyraził wydzisław w swojej wklejce wykorzystujac belkocik chajzera.Wyłazi tu ogromna chec ,pragnienie.Potraktujcie nas jak pany mimo ze to my cały czas pracujemy i robimy wszytko zeby wyjsc na motłoch.Co do ilosci uczestnikow to radziłbym poczekac do momentu az wypełzna moherki, wtedy policja policzy swoich a sie potem porowna..

Tak sobie patrzę na portale i widzę, że strasznie się PiSSmanom pod dupami zapaliło po sobotiej demonstracji.

Tak, tak im się zapaliło, że przeszli dzisiaj do normalnego dnia pracy - tak im się zapaliło :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak, tak, zaczęli liczyć, ile dni jeszcze będzie trwać ta KOD`owa szopka :)

PiSSmanom radze uzbroić się w cierpliwość bo wygląda na to, że plucie na KOD odnosi skutek odwrotny do zamierzonego.

Jestem Europejczykiem.

Ale kto pluje na KOD? Przecież to wyglądało jak przemarsz kombatantów - średnia wieku 40 lat - a to, że połowa stolicy nie przejezdna, zero oznaczeń, zero informacji to nikogo to nie interesuje, ale uwaga, dzisiaj KODują :)

Dopóki się Balcerowiczowi pieniądze z łapówek OFE nie skończą.Potem będzie troche gorzej, beda musieli właczyć Tuska, Bieleckiego i Lewandowskiego żeby im zorganizowali finansowanie pieniędzmi szkopskiego wywiadu, tak jak kiedyś zorganizowali finansowanie KLD.

Wy nic innego nie widzicie tylko łapówki, a później, no były, a teraz to ja już nie wiem gdzie som te zielone :)

Wy nic innego nie widzicie tylko łapówki, a później, no były, a teraz to ja już nie wiem gdzie som te zielone :)

Bo kiedyś to tylko były lapówki i łapówkarze.

Teraz to som LOBBYŚCI :)

Kabaret w wykonaniu polityków PiS trwa dalej. To jestem w stanie zrozumieć, ale idiotom którzy im wierzą współczuję.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba było współczuć tym co wierzyli za Tusku i Kopaczu a pozostawili im ch*ja,dupe i kamieni kupe.Ja współczuje tym oszukanym przez peło.Tobie Jaruś specjalne współczucie się należy.

Teraz to som LOBBYŚCI :)

Ciekawe z czego te LOBBYŚCI bendom teraz żyć?Też im trzeba współczuć.

Przecież to wyglądało jak przemarsz kombatantów - średnia wieku 40 lat

Przemarsz kombatantów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale kto pluje na KOD? Przecież to wyglądało jak przemarsz kombatantów - średnia wieku 40 lat - a to, że połowa stolicy nie przejezdna, zero oznaczeń, zero informacji to nikogo to nie interesuje, ale uwaga, dzisiaj KODują :)

A skąd kolega ma takie ścisłe informacje o wieku demonstrujących ?

Czyżby był tam osobiście że takie info podaje?

a tutaj mamy jak to naprawdę było z tym liczenie

Jacek Kurski liczy demonstrantów

Ukryta Zawartość

właściwie nie potrzeba w teraz kabaretów wystarczy to co się nazywa Telewizją Narodową włączyć........

post-20694-0-94206100-1462819315_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przemarsz kombatantów

10%? Jasne, a w tle sporo młodzieży :)

A skąd kolega ma takie ścisłe informacje o wieku demonstrujących ?

Czyżby był tam osobiście że takie info podaje?

a tutaj mamy jak to naprawdę było z tym liczenie

Jacek Kurski liczy demonstrantów

Ukryta Zawartość

właściwie nie potrzeba w teraz kabaretów wystarczy to co się nazywa Telewizją Narodową włączyć........

No jasne, że byłem - sam se policzyłem :)

Ukryta Zawartość

...Propagandowy artykuł w "Le Monde" o marszu KOD, którym ekscytują się mainstreamowe media napisał...dziennikarz GW

CiCFlhuWkAAyVDh.png

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Trzeba było współczuć tym co wierzyli za Tusku i Kopaczu a pozostawili im ch*ja,dupe i kamieni kupe.Ja współczuje tym oszukanym przez peło.Tobie Jaruś specjalne współczucie się należy.

Ciekawe z czego te LOBBYŚCI bendom teraz żyć?Też im trzeba współczuć.

Jeżeli wierzyłeś Tuskowi a teraz wierzysz Prezesowi i jego klice, to muszę stwierdzić z przykrością, że jesteś przypadkiem głupoty nieuleczalnej, co zresztą podejrzewałem od zawsze. Sam sobie współczujesz? Łączę się w bólu, a nawet bulu.

Jestem Europejczykiem.

Szkoda mi Was koledzy, szczekacie na siebie, a ci na górze i tak was w d.. mają. Manipulacja ludźmi !! Widać każda masa która nie myśli a czyta bzdety leci manifestować. Jakie są prawdziwe intencje KOD ?? Jaro_747 napisz!! bo tu ostro bronisz demokracji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.