Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poucz się trochę prochu marny

Ukryta Zawartość

Ja ich nie muszę kochać ale Geremek przed śmiercią sie nawrócił tak samo jak Jaruzelski prosił o księdza więc mam nadzieję, że Bóg im wybaczył i darował.

Więc jak widzisz cenię ich za skruchę.

zbrodniarzy, ludobójców i porównuje do zwykłego człowieka

...i to z jakim uśmiechem zadowolenia z siebie na końcu

P.O. prezydenta za swoje przestępstwa

Porównujesz do

Mam nadzieję, że taki

Omsknęło Tobie się, czy to naturalna głupota Twoja...o którą posądzasz innych?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tym niepełnosprawnym rzeczywiście trzeba wszystko tłumaczyć prostymi słowami.

Pełniący obowiązki prezydenta obywatel Duda powinien się (uwaga, trudne słowo) zreflektować i przeprosić za swoją przestępczą działalność.

Jestem Europejczykiem.

zreflektować i przeprosić

Jak tam dwulufowy Komorowski?

Ogarniasz Tego Pana w swoich kalkulacjach?

prostymi słowami.

Komplikujesz, żeby sobie to wyjaśnić...odkoduj swój umysł...odśwież pamięć i zacznij od nowa.

Więc jak widzisz cenię ich za skruchę.

Więc dlaczego ich nie kochasz?

Bóg im wybaczył i darował

Co im Bóg wybaczył? Że nie pościli w piątek?

Przy okazji wyjaśnij, za co ceniłeś i nadal cenisz śp. Władysława Bartoszewskiego.

Więc dlaczego ich nie kochasz?

Co im Bóg wybaczył? Że nie pościli w piątek?

Przy okazji wyjaśnij, za co ceniłeś i nadal cenisz śp. Władysława Bartoszewskiego.

a dlaczego tak nienawidzicie PiS, dlaczego taka medialna nagonka musiała doprowadzić do politycznego mordu dokonanego przez zaciekłego wyborcę peło ?

a dlaczego tak nienawidzicie PiS,

Bo jeszcze oddycha, podobno wtedy wolno. Kiedy zdechnie, to będę PiS chwalił.

Ponawiam pytanie - za co kochasz śp. Władysława Bartoszewskiego?

I dlaczego nie reagowałeś, kiedy mordowano i lżono pamięć Kuronia, Geremka, Bartoszewskiego itp? Obudziłeś się dopiero przy Gosiewskim, który w/w nie dorastał do pięt.

Wypchaj się ze swoją ochroną nieżyjących!

Bo jeszcze oddycha, podobno wtedy wolno. Kiedy zdechnie, to będę PiS chwalił.

Ponawiam pytanie - za co kochasz śp. Władysława Bartoszewskiego?

I dlaczego nie reagowałeś, kiedy mordowano i lżono pamięć Kuronia, Geremka, Bartoszewskiego itp? Obudziłeś się dopiero przy Gosiewskim, który w/w nie dorastał do pięt.

Wypchaj się ze swoją ochroną nieżyjących!

buraczysko z ciebie i to takie pastewne, no cham, że jak się czyta taką sztukę to ciężko zachować kulturę

146841602913144783246.jpg

buraczysko z ciebie i to takie pastewne, no cham, że jak się czyta taką sztukę to ciężko zachować kulturę

Zapędzony pod ścianę pluje jadem.

J.K. żyje, więc wg Ciebie nie jest pod ochroną. Zdjęć z 2010 nie wolno wykorzystywać?

Broszki zarobią.

"Małopolski Urząd Marszałkowski przyznał unijny grant szkole"

...więc skąd to Twoje domniemanie w liczbie mnogiej?

...i co? W związku z tym uważasz, że wzięli dla siebie bo z pisu, czy że Ona wzięła bo szkoła, w której jej mąż jest szefem, dostała dotację?

Jeśli wzięli dla siebie to kryminał (i słusznie), jeśli nie wzięli dla siebie to co? Ktoś przeprosi?

...i co? W związku z tym uważasz, że wzięli dla siebie bo z pisu, czy że Ona wzięła bo szkoła, w której jej mąż jest szefem, dostała dotację?

Jeśli wzięli dla siebie to kryminał (i słusznie), jeśli nie wzięli dla siebie to co? Ktoś przeprosi?

Za to, że uprawiają prywatę? No bez jaj.

Problem w tym że Nie ma haków na Szydło i jej rodzinę. Gdyby były, to Gównojady z PO/ Nowowieśnej obsrali by ją przed wyborami- na pewno pracował nad tym sztab Hien. Jeśli chcecie ich w ten sposób podkopać, to szukajcie innych sposobów. Nawet prognoza pogody z newsweeka i GW jest zmanipulowana.

Broszki zarobią.

Ukryta Zawartość

To jest tzw walka z układami ......kolesiostwem

13659161_916347718494886_6680971744965587841_n.jpg

Ukryta Zawartość

chick

Nerwy puszczają?Czemu?Przecież dobra zmiana prowadzi od sukcesu do sukcesu.Już niedługo odczujesz to we własnej kieszeni.

I tym się właśnie różnimy. Ja nie głosowałem dla pieniędzy, moja kieszeń była i będzie pusta. Mój wybór to kwestia smaku i myślenia w kategoriach przyszłych pokoleń. Mojemu zmarnnowanemu pokoleniu już nikt nie pomoże.

Dobra zmiana i tak Cię dopadnie.Bo rozdawnictwo publicznych pieniędzy zawsze źle się kończy.Najlepszy przykład z ostatniej chwili to sytuacja w Wenezueli.Tam Chevez mając ogromne pieniądze z ropy wszystko przepuścił i teraz ludzie biją się pod sklepami spożywczymi.To przestroga dla Polski.

Poza tym fakt,że masz puste kieszenie nie jest jeszcze wartością samą w sobie i nie upoważnia Cię do nienawistnych wpisów i posługiwania się kłamstwami i oszczerstwami.

To Wy bezmyślnie cytujecie Niuswika, który szafuje bezkarnie oszczerstwami. Wasza Obsesja na punkcie Kaczyńskiego i PiS Mnie śmieszy i przeraża. On przysłonił Wam Polskę i Polaków. Kaczyński nie jest jedynym problemem Polski -są większe ( Idzie wielki kryzys co Wasze nędzne miedia skrzętnie ukrywają)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wenezuela od 2002 roku jest systematycznie destabilizowana wewnętrznie przez USA. Jej sytuacja gospodarcza nie wynika tylko ze złych rządów, ale i z załamania się światowych cen ropy oraz walki o wpływy w tym regionie między USA i Rosją . Wenezuela utrzymuje się na powierzchni dzięki pomocy FR, Iranu i Chin. Być może zaostrzający się coraz bardziej spór o Morze Choińskie, w którym najwięcej mącą USA, wpłynie na poprawę sytuacji Wenezueli - jeżli Chiny zdecydują się powiększyć swoje wpływy w tym rejonie świata.

USA również destabilizują sytuacje wewnętrzną Brazylii. Odsunietą dotychczasową dotychczasową prezydent Dilmę Rousseff w wyniku kontrrewolucji bogatych i sytych https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1658980,1,brazylia-znow-przewrot.read zastąpił dotychczasowy wiceprezydent Michel Temer, którego Wikileaks nazywa wprost informatorem i pracownikiem amerykańskiego wywiadu. Ciąża na nim nadal dużo poważniejsze zarzuty korupcyjne niż na Rousseff.

Krążą spekulacje polityczne, że następnym do obalenia jest prezydent RPA.

chick Oczywiście,że Kaczyński nie jest jedynym problemem Polski.Jest jeszcze Macierek,Ziobro,Brudziński,Waszczykowski,Szydło.Problemów jest multum.I te właśnie problemy generują kolejne problemy posługując się kłamstwem,oszczerstwem,demagogią i przekupstwem politycznym.To wszystko doprowadzi do zapaści gospodarczej,która dotknie wszystkich.Nawet tych z pustymi kieszeniami ale pustą głową.Wasze media nie piszą nic o Wenezueli?Chyba zajęte są czym innym.Praniem mózgów naiwniaków popierających dobrą zmianę.Na razie ciemny lud to kupuje.Pytanie jak długo?

dziadku

Akurat sytuację Wenezueli znam dobrze bo byłem tam ( gdy umierał Chevez) i sporo na ten temat czytałem.To właśnie jego boliwariańska rewolucja polegająca na masowym rozdawnictwie doprowadziła ten kraj do upadku.To właśnie on doprowadził do sytuacji gdy nikomu nie opłacało się nic robić a kraj musiał wszystko importować.Nawet żywność.Jednocześnie to właśnie Chevez określił się jako wróg USA i przyjaciel Castro,którego wspierał gospodarczo.To wszystko razem ze spadkiem cen ropy doprowadziło do tego co mamy obecnie.Tak się kończy polityka oparta na demagogii,fantazjach gospodarczych,nacjonalizmie i przekupstwie politycznym ( Indianom rozdawano lodówki,silniki do motorówek,ceny benzyny sztucznie utrzymywano na poziomie -uwaga! 5 gr.).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.