Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

bo cytujesz moje posty i używasz rodzaju męskiego?

z rozpędu

Ja nie atakuję, UE sama zauważyła sytuację w Polsce. To nie moja wina, że jesteś ślepy i tego nie widzisz.

Unia sama powinna się leczyć a nie udawać że walczy o demokracje w kraju który wyzyskuje. Obejrzyj sobie powtórkę debaty, całą, gwarantuje że nawet nie popierając obecnego rządu będziesz zażenowana jakością europejskiej polityki.

Można złożyć projekt, który będzie miał pewne rozbieżności z konstytucją

Petru może sobie wiele takich wniosków składać ale bedzie to samo w sejmie co z wnioskami skladanymi za PO przez mniejszość; wytłumaczę Ci po prostu wniosek nigdzie dalej nie przejdzie bo to wynika z arytmetyki w liczeniu wszystkich głosów!

Co z tobą dziewczyno, co miałaś z matmy w szkole?

Dajesz się manipulować jak ten leming! Układ w sejmie jest w wyniku ostatnich wyborów bardzo jasny, PIS ma 2 lata żeby się wykazać bo inaczej poparcie społeczne im spadnie i przerzną następne wybory. Przegrywająca PO wszystko obecnie teraz robi żeby PIS zrobił jak najmniej dla narodu a najlepiej tyle co zrobili przez 8lat !

Ogarnij się dziewczyno! Porozmawiaj z jakimiś mądrymi rówieśnikami i nie daj się wypuszczać jak ten spokojny łoś na środek autostrady.

Są meia niezależne od obu tych partii w internecie poczytaj co piszą i jakoś może Ci się rozjaśni że tym razem na 100% ta akcja nie dotyczy Twojego dobra!

8 głosów danych opozycji na 15 stanowisk sędziów sądu najwyższego to chyba rozsądna decyzja, krzywda się nikomu nie stanie tym bardziej że obecnie ten urząd to farsa patrząc na całe nasze sadownictwo które decyzje trybunału konstytucyjnego ferując wyroki ma w d u p i e!!! Czy to nie chore że w bardzo podobnych sprawach w sadzie jak do tej pory wyroki mogły być diametralnie różne!!!

Jaki interes ma obywatel z takiego państwa zorganizowanego przez PO przez ostatnie 8lat.

Takie sprawy jak odwracanie kota ogonem w postaci afery podsłuchowej i wykpicie się przez Radka Sikorskiego i jego kolesi to tylko wierzchołek góry lodowej. Społeczeństwo wyraźnie powiedziało dosyć podczas wyborów. Jak ta gadzina dalej będzie podnosić łeb to po prostu zamiast ją głaskać najlepiej obciąć jej nie tylko łapy ale i łeb!

Głowę masz to używaj!

Czasem uruchom tylko odrobinę szarych komórek,których nie wybił ci smartfon i zastanów się, kto może być po drugiej stronie klawiatury.

Ludźmi bardzo łatwo jako osobami stadnymi łatwo manipulować, musisz to zrozumieć :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Petru może sobie wiele takich wniosków składać ale bedzie to samo w sejmie co z wnioskami skladanymi za PO przez mniejszość; wytłumaczę Ci po prostu wniosek nigdzie dalej nie przejdzie bo to wynika z arytmetyki w liczeniu wszystkich głosów!

Co z tobą dziewczyno, co miałaś z matmy w szkole?

Przecież wiem trąbo jerychońska, podaję przykład czysto hipotetyczny, przy założeni, że większość ma .Nowoczesna. Oczywistych założeń lub takich, które WIDAĆ nie trzeba pisać - na matmie nie nauczyli?

Dajesz się manipulować jak ten leming! Układ w sejmie jest w wyniku ostatnich wyborów bardzo jasny, PIS ma 2 lata żeby się wykazać bo inaczej poparcie społeczne im spadnie i przerzną następne wybory. Przegrywająca PO wszystko obecnie teraz robi żeby PIS zrobił jak najmniej dla narodu a najlepiej tyle co zrobili przez 8lat !

Ooo... heros intelektu. Jak widzisz przedwczesne zakończenie kadencji PiSu, jak mają większość w sejmie i PiSdenta?

Ogarnij się dziewczyno! Porozmawiaj z jakimiś mądrymi rówieśnikami i nie daj się wypuszczać jak ten spokojny łoś na środek autostrady.

Nie ma takich w okolicy.

Są meia niezależne od obu tych partii w internecie poczytaj co piszą i jakoś może Ci się rozjaśni że tym razem na 100% ta akcja nie dotyczy Twojego dobra!

Oglądam TRANSMISJE, więc nic mi nie narzuca swego zdania.

8 głosów danych opozycji na 15 stanowisk sędziów sądu najwyższego to chyba rozsądna decyzja, krzywda się nikomu nie stanie tym bardziej że obecnie ten urząd to farsa patrząc na całe nasze sadownictwo które decyzje trybunału konstytucyjnego ferując wyroki ma w d u p i e!!! Czy to nie chore że w bardzo podobnych sprawach w sadzie jak do tej pory wyroki mogły być diametralnie rózne!!!

Jesteś ciemny jak tabaka w rogu.

Jest tu upartyjnieniem TK.

Jest niemożliwe, bo trzeba zmienić obecną Konstytucję, a PiS nie ma wystarczającej ilości posłów (ktoś tu liczenia uczył).

PiS miałby więcej "swoich wyborów" niż teraz.

PiS miałby ilość sędziów, która może sparaliżować TK.

Głowę masz to używaj!

Przyganiał kocioł garnkowi.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ooo... heros intelektu. Jak widzisz przedwczesne zakończenie kadencji PiSu, jak mają większość w sejmie i PiSdenta?

Pomijając zwykłe chamstwo,którym posługujesz się na obronę miałkości swoich "argumentów"zapytam:ila miałaś wtedy lat?i co wiesz o kulisach tamtych wydarzeń?Konkretnie,bez kodowego bełkotu

Nie prawda, mój Tata w ogóle nie chodzi na demonstracje i nie chce mieć z KODem nic wspólnego, z kolei Mama działa, jak ja, ale to ja ją wkręciłam w poszczególne sekcje, i to ja pierwsza zaczęłam chodzić na demonstracje. Z kolei większość rodziny krytykuje mnie za działalność w KODzie

Nie twierdzę że twoi rodzice śmigają na demonstracje KODu. Chodzi mi o ogół poglądów które i ty przejęłaś, czyli o religię Ciepłej Wody W Kranie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Z matmy widzę coś tam liznęłas ale logika leży jak to nieorane odłogiem pole.

No ale wytłumaczę.

PiS musi zrobić w ciągu dwóch lat takie reformy aby były odczuwalne bezpośrednio przez u obywateli!!!

PO przerżnęło wybory bo rosło niezadowolenie obywateli i nic w tej sprawie nie robiono!

A teraz sprecyzuję, dla Ciebie jak i mnie jest najistotniejsze żeby nam się lepiej żyło. Ponieważ jesteśmy grupą społeczna i żyjemy w stadzie dobrze jest jak całe stado ma znośne warunki życia!! Powinno nam być obojętne czy kieruje nami blondynka czy brunetka ale ważne jest żeby miała mądrze pod sufitem i by działała w naszym interesie!

Tak OT poczytaj może Orwella "Folwark zwierzęcy" ?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Pomijając zwykłe chamstwo,którym posługujesz się na obronę miałkości swoich "argumentów"zapytam:ila miałaś wtedy lat?i co wiesz o kulisach tamtych wydarzeń?Konkretnie,bez kodowego bełkotu

Znalazł się kólturalny inaczej. Pisdent to dobre określenie. Nie obraźliwe a dobrze oddaje istotę rzeczy

co robiłem w Stanie Wojennym

Poszedłeś do Kościoła i ogólnie fajnie ci się żyło u mamy jak naczelnikowi?

Nie twierdzę że twoi rodzice śmigają na demonstracje KODu. Chodzi mi o ogół poglądów które i ty przejęłaś, czyli o religię Ciepłej Wody W Kranie.

A teraz jest religia gorących parówek. Ziuuuuut

8 głosów danych opozycji na 15 stanowisk sędziów sądu najwyższego to chyba rozsądna decyzja, krzywda się nikomu nie stanie tym bardziej że obecnie ten urząd to farsa patrząc na całe nasze sadownictwo które decyzje trybunału konstytucyjnego ferując wyroki ma w d u p i e!!! Czy to nie chore że w bardzo podobnych sprawach w sadzie jak do tej pory wyroki mogły być diametralnie różne!!!

Jaki interes ma obywatel z takiego państwa zorganizowanego przez PO przez ostatnie 8lat

Ale Konstytucja RP nie mówi nic o żadnych parytetach partyjnych, Ty w ogóle czytałeś tak z raz może Konstytucję RP?

Nie jesteś dla mnie partnerem. nie tylko do dyskusji o obecnej,niezmiernie skomplikowanej sytuacji w Polsce,bo nie masz o niej bladego pojęcia,ale nawet do ubicia muchy w kiblu.

Nie jest partnerem ale jednak z nią dyskutujesz. No tak, ale ty jesteś pisowy. Jesteś wolny. Wolny od logiki.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

PiS musi zrobić w ciągu dwóch lat takie reformy aby były odczuwalne bezpośrednio przez u obywateli!!!

Wszystkich czy tylko tych którzy byli elektoratem PiS?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Jak napisał Ayran

Nie czytam tego głupka,jest u mnie na liście ignor.Tobie jeszcze odpowiadam,bo w przeciwieństwie do kefira-rokujesz.

A jednak Petru smrodził w unioparlamencie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Tu widzę jedziemy w merytorykę :)

Ciekawe jest w ogóle obserwowanie tego jak się mnie nazywa PISowcem :)

Bo Ty, Yodzi - jesteś pisowcem. Aż po same uszy.

Co może samo w sobie nie jest takie złe...

Najgorsze jest to, że sobie z tego nie zdajesz sprawy...

A jednak Petru smrodził w unioparlamencie:

Smrodzi, źle. Nie smrodzi, źle.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

To fejk czy to prawda?

CZMEr1UWcAAXkBb.jpg

KOD jest stowarzyszenie. Czy nie ma po prostu jawnych finansów? Sprawdź i będziesz wiedział.

A co mnie to obchodzi jak się nazywają, ważne że biorą forsę, więc motywacja jasna.

To fejk czy to prawda?

CZMEr1UWcAAXkBb.jpg

A skąd Kijowski ma te pieniądze?

Jaka nazwa? Podałem ci formę prawną w jakiej działa KOD. Ty tak naprawdę czy tylko udajesz?

Jakbyś tylko udawał to np. mógłbyś dojść do tego, że stowarzyszenia mogą się utrzymywać

np. ze składek członków.

np. ze składek członków.

Na pewno, czy to przypuszczenia, bo Guj twierdzi że sypie groszem jakby co.

Marysia potwierdzi?

To fejk czy to prawda?

CZMEr1UWcAAXkBb.jpg

Fake, KOD nie ma oficjalnych struktur.

A skąd Kijowski ma te pieniądze?

Płacimy ze swoich, wszystkie gadżety etc. Jak KOD coś ma, to znaczy, że ktoś to podarował, wiem, bo tak robię. Są jeszcze składki.

Ja tam zawsze twierdziłem, ze pisdrak to charakter a nie przynależność partyjna :)

Ciekawe czy do niej pasują...;

xniwax

fetek

modrzew47

Grzegorz7

747

TomekL3

DawidM

Maju

Rafaell

Yodzisław

Paweł Skurzewski

chick

I wy, o których zapomniałem,

Lub pominąłem was przez litość,

Albo dlatego, że się bałem,

Albo, że taka was obfitość

:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Kijowski to zwykły szmaciarz i to broń Boże nie z powodu kodu,tylko z powodu haniebnego zaniedbywania obowiązku alimentacyjnego.W dojczlandii byłbyby już w pierdlu i na zawsze zostałby wymazany z przestrzeni publicznej.Partia Zielonych pewnie nic o tym nie wie,bo w przeciwnym wypadku,debilka,która w Europejskim powoływała się na jego obecność na galerii,bedzie musiała sobie strzelić w łeb,najlepiej gumką od majtek.

A Wy jakoś argumentujecie? Kiedy? Wątpię w fakt, że coś przeoczyłam. Mowa o KODzie, a Wy o gwałtach. Czy ja mówiąc o PiSie nawijam i inkwizycji? :-o

Są kwestie, w których się zgadzamy, ale są też takie, gdzie mamy inne poglądy.

Tak OT poczytaj może Orwella "Folwark zwierzęcy" ?

Znam, "Rok 1984" też, znam też historię i wiem, gdzie to zmierza. Kurde, na Węgrzech była mniejsza paranoja!

Kijowski to zwykły szmaciarz i to broń Boże nie z powodu kodu,tylko z powodu haniebnego zaniedbywania obowiązku alimentacyjnego.W dojczlandii byłbyby już w pierdlu i na zawsze zostałby wymazany z przestrzeni publicznej.Partia Zielonych pewnie nic o tym nie wie,bo w przeciwnym wypadku,debilka,która w Europejskim powoływała się na jego obecność na galerii,bedzie musiała sobie strzelić w łeb,najlepiej gumką od majtek.

Już tłumaczyłam kwestię alimentów.

Kijowski angażował się także w Matkach Pierwszego Kwartału. To też... jest złe?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Już tłumaczyłam kwestię alimentów.

Żadne tłumaczenia nie pomogą,jak chce się dupczyć,to trzeba głęboko sięgać do kieszeni.Wyobraź sobie,że twój Ojciec,w stosunku do ciebie, zachowałby się jak Kijowski,wobec swoich dzieci,pasuje taka postawa?

Nadal czekam na konkrety.

Użytkownik Paweł Skurzewski dnia 21.01.2016 - 18:52 napisał

Nadal czekam na konkrety.

Sprecyzuj proszę epokę. Bo jest to dość... chaotyczne i nie jestem pewna czy rozumiem to, co piszesz.

Użytkownik Keef dnia 21.01.2016 - 18:38 napisał

Jaki interes ma obywatel z takiego państwa zorganizowanego przez PO przez ostatnie 8lat

Ale Konstytucja RP nie mówi nic o żadnych parytetach partyjnych, Ty w ogóle czytałeś tak z raz może Konstytucję RP?

Jest tu jakiś dobry mod, który to poprawi? Kolega Ayran nie może poprawić, a ja tego nie napisałam.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Jak widzisz przedwczesne zakończenie kadencji PiSu, jak mają większość w sejmie i PiSdenta?

Nie udawaj niemca,tylko odpowiedz na moje pytanie,ile miałaś wtedy lat i co konkretnie wiesz o przyczynach "abdykacji"słucham,konkrety.

Sprecyzuj proszę epokę. Bo jest to dość... chaotyczne i nie jestem pewna czy rozumiem to, co piszesz.

Daj spokój Mario

"Nikt nie powie mi że czarne jest czarne ....."

Ludzie im w twarz plują, a oni mówią, że deszcz pada

Pewno Kijowski wkrótce zostanie prezesem TVP. Problemy z alimentami to w tej materii normalka;)

Ukryta Zawartość

Też biedaczek....

Ukryta Zawartość

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Pewno Kijowski wkrótce zostanie prezesem TVP. Problemy z alimentami to w tej materii normalka;)

http://www.fakt.pl/polityka/kurski-o-alimentach-place-ile-moge,artykuly,539112.html

Też biedaczek....

Też szmaciarz!

Ale w byciu wysokim urzędnikiem z nadania PiS wcale to nie przeszkadza?

I Kijowskiemu, w przeciwieństwie do Kurskiego pensji z naszych podatków nikt nie płaci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.