Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba być naprawdę kompletnym idiotą, żeby myśleć, że w Brukseli nie sprawdzą bajek opowiadanych przez Broszkę na temat imigrantów s Ukrainy. Przecież ta informacja jest ogólnie dostępna.

Ale oni na prawdę tak myślą, że każdy kit uda się wcisnąć.

Marionetka upstrzona broszką i jej animatorzy wyobrażają sobie, że prymitywna propaganda, jaką poją swój bezmyślny elektorat w Polsce będzie miała takie samo przełożenie w Europie. Dyktatura ciemniaków tak ma.

Wymień owoce tych działań a wówczas zastanowimy się czy spowodują destrukcję?

Już wymieniałem. Nie chce mi się powtarzać tego jak kolejny fan PiS znów zapyta. To taką pis-metoda, zmasowana propaganda i zadawanie ciągle tych samych pytań w celu zmęczenia przeciwnika. PiS ma 4 lata i niespotykaną w Polsce po solidarnościowej rewolucji władzę. Zobaczymy czy potrafi zrobić/zbudować w tym kraju coś pożytecznego.

Ale oni na prawdę tak myślą, że każdy kit uda się wcisnąć.

Myślę, że po doświadczeniach z Grecją będą bardziej nieufni do ustnych deklaracji i propagandy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Działania destrukcyjne PiS będą widoczne po latach a nie po kilku miesiącach.

Już wymieniałem.

Zobaczymy czy potrafi zrobić/zbudować w tym kraju coś pożytecznego.

Teraz złóż to do kupy...bo się nie klei.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Teraz złóż to do kupy...bo się nie klei.

PiS-owi też się nie klei. Może to zasada w tym ugrupowaniu ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie musisz swoich w wątpliwości maskować modnym dziś demokratodarciemłacha ;)

Po prostu napisz, że masz wątpliwości czy wszystko będzie dobrze lub źle, a może po prostu

trudno powiedzieć.

Bo ja np nie wiem, jak będzie.

Trzeba być naprawdę kompletnym idiotą, żeby myśleć, że w Brukseli nie sprawdzą bajek opowiadanych przez Broszkę na temat imigrantów s Ukrainy. Przecież ta informacja jest ogólnie dostępna.

Trzeba być na prawdę kompletnym idiotą żeby wierzyć w ten teatrzyk odgrywany w Brukseli. "Informacja ogólnie dostępna" - i co? Coś się dzieje? Gromy lecą? Sankcje? Bruksela to miejsce ideologiczne i biurokratyczne a nie merytoryczne.

Jesteś jak małe dziecko.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Bo ja np nie wiem, jak będzie.

Sęk w tym że PiS też nie wie jak będzie. Jest możliwość że ich działania skończą się tak jak w Grecji. To duże prawdopodobieństwo.

"Informacja ogólnie dostępna"

Jeden z figurantów UE liberał z Belgi myli podejmowanie rozstrzygnięć do większości 2/3 głosów z prawem weta.

KODziarze chyba zadowoleni? :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cytat z artykułu dla Marysi:

...W niedzielę w programie Woronicza 17 jednym z gości będzie polityk partii KORWiN. To kolejna duża zmiana, ponieważ zarówno Korwin jak i politycy jego partii byli do tej pory oficjalnie bojkotowani przez TVP. Nie będzie to jednorazowa wizyta polityka KORWiN-u w studiu. Do programów publicystycznych TVP politycy tej partii mają być zapraszani regularnie.

Jeszcze komentarz Tomasza Sommera do rzeczonego artykułu:

...Miejmy nadzieję, że to prawda. Na mnie osobiście w TVP przez ostatnie 6 lat był po prostu zapis. I żaden Czuchnowski nie wziął mnie w obronę...

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Sęk w tym że PiS też nie wie jak będzie.

PO ponoć wiedziało jak będzie i się nie sprawdziło...teraz też wie i się nie sprawdza bo co raz bliżej progu wyborczego jest.

Bo niewiedza o swej niewiedzy jest porażająca wśród PO i powszechna zarazem zaraźliwa, o czym zapewne przekona się też pupilek darciałacha z demokracji

Petruswetru.

Natomiast miotanie się byłego Bronisława za plecami Kijowskiego jest ogólnie nie tyle śmieszne co tragikomiczne dla ich obu ale tragiczne dla demokracji.

Hłe, hłe :) Zaćmienie słońca czy co?

CZaAWUEWcAAqJ8u.png

I jeszcze cytat z Miszcza Kijowskiego: "...jesteśmy spokojnymi obywatelami, którzy chcą bronić własnych przywilejów" Błuahahahahaahahaha!!! Co za szczerość :)

PO, Petru, SLD, Razem, te manify i reszta żydokomuny mogłaby być objęta jedna nazwą- kawiorowa lewica, są tak szanowani przez ludzi jak ksiądz proboszcz gruby jak beczka, objezdzający parafię mercedesem ....fałsz, który musiał się w polskiej polityce skonczyć, ale kwik świń odrywanych od koryta jeszcze trochę potrwa, ich skuteczność jednak nie bedzie duza jeśli nie nastąpi decyzja o destabilizacji kraju po stronie Merkel i żydostwa w dużej częsci polskojęzycznego, wtedy jednak będziemy widzieć to trochę wcześniej i uderzenie nastąpi ze strony unii europejskiej...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Z tymi Żydami to rzeczywiście tragedia. Kto nie jest, jeśli....?

"..Jarosław i Lech Kaczyńscy - Kalkstein

Janusz Korwin-Mikke - Ozjasz Goldberg (mason, członek Stronnictwa Demokratycznego w latach 1962-82. Stronnictwo Demokratyczne partia sojusznicza PPR a potem PZPR

Antoni Macierewicz - Izaak Singer.."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

U pismanów nastąpiła destabilizacja mózgów,toczą pianę wściekłości bo widać gołym okiem głupotę obecnej władzy.

.No i te omamy wzrokowo słuchowe czyli "kwik świń".Gdzie oni to widzą?W lustrze?

PO, Petru, SLD, Razem, te manify i reszta żydokomuny mogłaby być objęta jedna nazwą- kawiorowa lewica, są tak szanowani przez ludzi jak ksiądz proboszcz gruby jak beczka, objezdzający parafię mercedesem ....fałsz, który musiał się w polskiej polityce skonczyć, ale kwik świń odrywanych od koryta jeszcze trochę potrwa, ich skuteczność jednak nie bedzie duza jeśli nie nastąpi decyzja o destabilizacji kraju po stronie Merkel i żydostwa w dużej częsci polskojęzycznego, wtedy jednak będziemy widzieć to trochę wcześniej i uderzenie nastąpi ze strony unii europejskiej...

Gdzie towarzysz Moczar, gdzie Moczar?! On by pogonił tę całą żydokomunę.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Trzeba być na prawdę kompletnym idiotą żeby wierzyć w ten teatrzyk odgrywany w Brukseli. "Informacja ogólnie dostępna" - i co? Coś się dzieje? Gromy lecą? Sankcje? Bruksela to miejsce ideologiczne i biurokratyczne a nie merytoryczne.

Jesteś jak małe dziecko.

Chyba mówisz o sobie. Następnym razem wstanie jakiś poseł i zapyta tę naszą gwiazdę północy jak zrobiła

z 3 osób 1.000.000 osób. Wtedy gwiazda północy coś bąknie ale nie będzie potrafiła odpowiedzieć. W każdym

razie debata była po to aby przekonać PE, że w Polsce wszystko jest ok, że demokracja jest ok itd.

No i wyszło na to, że argumentując za tymi tezami szefowa rządu podaje informacje oczywiście fałszywe.

Jeśli ona kłamie w odniesieniu do twardych faktów to jaka jest jej wiarygodność w zakresie spraw, które

podlegają ocenie? Żadna.

Znalazłoby się paru kandydatów na tym forum.

Może elektro to moczar? Ciekawe, czy nosi kwiaty na jego grób?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Moim zdaniem gwiazda północy mówiła nie do parlamentarzystów PE ale do elektoratu w kraju.Doskonale wiedziała,że nikogo tam nie przekona.To było widowisko na potrzeby wewnętrzne.

On by pogonił tę całą żydokomunę.

A cykliści i weganie to gdzie? A pedały? Na pedały to przynajmniej już Szysko - specjalista od wyrębu puszczy Białowieskiej i ekranów przy drogach już reaguje:

Ukryta Zawartość

gwiazda północy

Gwiazda? Broszka jeszcze z nikogo gwiazdy nie uczyniła...

Ukryta Zawartość

Gdzie towarzysz Moczar, gdzie Moczar?! On by pogonił tę całą żydokomunę.

taaa, pierdu, pierdu i wiecej tvn-u....jeszcze Ci Mao zostal, Hitler i Lenin, co za bełkot....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

buhahah, jestem odrywany od koryta! byłem na manifestacji! i mam PIS tam, gdzie słonce nie dochodzi!

Niedawno wrócilem z manifestacji

Pis mam w podobnym miejscu pozdrawiam wszystkich z nad morza

bylo radosnie i gorąco jak na ten mroźny dzień

Tym razem Gdańsk szedł w pochodzie :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

toczą pianę wściekłości

Przecie w tym choćby wątku inni toczą pianę hektolitrami i w większości.

Przynajmniej w tym mając większość.

Przecie w tym choćby wątku inni toczą pianę hektolitrami

Kiedyś Ty, teraz inni. Już uwiera? To co będzie dopiero w przyszłości. Już na zapas współczuję i wspieram.

xniwax

Jak tam Twoja "dobra zmiana"?Jesteś zadowolony?Dostrzegam nutę niepewności.Wcześniej był entuzjazm a teraz piszesz,,że "nie wiadomo co będzie".Jakieś wątpliwości?Chwile zwątpienia?

jak na ten mroźny dzień

Gratuluję, przynajmniej dzisiaj była woda z mózgu w stanie stałym.

teraz inni

Ci sami teraz i kiedyś.

Równowaga stała...zabetonowana.

taaa, pierdu, pierdu i wiecej tvn-u....jeszcze Ci Mao zostal, Hitler i Lenin, co za bełkot....

Czyli wymiękasz. Zastosowałeś argumentum ad hitlerum, co oznacza, że brakuje ci już innych argumentów.

Zatem prawdą jet że uwielbiasz moczara, nosisz kwiaty na jego grób oraz wspominasz ze łzą w oku.

I czego tu się wstydzić? Towarzysz Moczar to był prawdziwy patriota.

BTW, co miał wspólnego Mao z tępieniem u nas żydów to nie wiem, ale

na pewno zaraz mi to wyjaśnisz, prawda?

Gratuluję, przynajmniej dzisiaj była woda z mózgu

Przynajmniej jakaś była. U tych na miesięcznicach po tych latach już nawet wody nie zostało, wyparowała już do cna. Tylko głuche echo w pustych łbach.

Ukryta Zawartość

Gdzie te 10 tys? Na żadnym zdjęciu nie ma nawet tysiąca.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.