Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

To taka typowa pisowia, obrzucić gównem a zawsze coś się przyklei.

Ta pani broni dobytku z kancelarii małżonka.

jakiego dobytku?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

To taka typowa pisowia, obrzucić gównem a zawsze coś się przyklei.

jakiego dobytku?

Myslisz że odpowie ?

teraz czeka na sms od wierchuszki z odpowiedzą.......

Tibidim:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

KODintern ma teraz nowe zawołanie przewodnie - stop inwigilacji. Przez osiem lat nie przeszkadzało, teraz zawadza. Przynajmniej wiem dlaczego w wątku "władza chce prześwietlić nasze komputery" tak się towarzystwo trzepie nad ta inwigilacją. Pieniądze poszły na kampanie i prikaz medialny już przekazano, czym straszyć na forach. Wkrótce będą zamawiać tematy do protestów u pisarzy sci-fi.

Ukryta Zawartość

ignorowani: jaro_747; ayran

Całe to łażenie po śniegu nie jest funta kłaków warte.

A mimo to wywołuje u PiSlamu histerię, wielką uwagę, skrupulatne przeliczanie uczestników, szczegółowe oglądanie kto w co się ubrał, setki komentarzy, odnoszenie się do wypowiedzianych na spacerze opinii, itp.

Gdyby nie te wszystkie nerwowe zachowania do głowy by mi nie przyszło, że funta kłaków nie warte łażenie po śniegu ma aż taką wielką wagę dla innych łażących po śniegu, np. 10 każdego miesiąca...

Sama się obronię.

Ha ha ha :) Ktoś koleżankę poprze? :) Jakiś beztroski KODowiec utwierdzi ją w przekonaniu że sama się obroni? :)

Cały ten KOD to właśnie taka religia beztroskich życzeń :) "Żeby było tak jak było" :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A mimo to wywołuje u PiSlamu histerię, wielką uwagę, skrupulatne przeliczanie uczestników, szczegółowe oglądanie kto w co się ubrał, setki komentarzy, odnoszenie się do wypowiedzianych na spacerze opinii, itp.

Gdyby nie te wszystkie nerwowe zachowania do głowy by mi nie przyszło, że funta kłaków nie warte łażenie po śniegu ma aż taką wielką wagę dla innych łażących po śniegu, np. 10 każdego miesiąca...

Nie ma się co, dziwić. To ich główny pokarm i nie są w stanie mysleć o czymś innym. Wystarczy podsunąć cokolwiek, kogokolwiek i gdziekolwiek i ma się ich z głowy. :)

Można dalej robić "swoje" rzucając z dala jakić ochłap "wroga".

Jakoś w drugą stronę nie działa? Wystarczyło posłuchać listy pobożnych życzeń Budki dzisiaj w radio. Na propozycje "dialogu" padła odpowiedź w stylu "oddajcie nam władzę"

Ku zadowoleniu KODinternu obecna większość parlamentarna powinna uchwalić konstytucję, na mocy której Prezydenta i Sejm będzie obierał Trybunał Konstytucyjny, obierany przez POLszewię.

Ustawy inwigilacyjnej nie będzie wtedy. POLszewia da radę inwigilować bez ustawy, jak inwigilowała przez osiem lat swoich rządów

Wystarczy podsunąć cokolwiek, kogokolwiek i gdziekolwiek i ma się ich z głowy. :)

Reakcja PiSdniętych na "łażenie po śniegu" przypomina taniec dzikich wokół ogniska.

:)

CZcHw9jWQAEFRXW.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ciekawe czy Kijowski będzie maszerował w obronie większości przed mniejszością.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Prenumerata GW jako jedynej wolnej prasy w Polsce.

Unijne socjalistyczno-liberalne smarki z PEU ostatnio dobitnie udowodnili jak są poinformowani i przez kogo.

Naprawdę żal czytać iksik. W konkurencji robienia z siebie idioty prowadzisz peleton z przewagą dwóch okrążeń. Wyrazy uznania, tak trzymać!

:)

Stylistyka nazistowskich gazetek z lat trzydziestych. Pogratulować wzorców.

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie wiem jak reagują inni,ja po informacjach: było nas milion,włączyłem tv i powiedziałem sprawdzam,pokazali Karków a tam z 500 osób.Reszta mnie wali.

żal czytać

Nie czytaj.

Żal Cię opuści, będziesz wówczas gładszy i niezupełnie mądrzejszy.

nazistowskich gazetek z lat trzydziestych. Pogratulować wzorców.

Ocenzuruj...demokrato "europejski" od siedmiu boleści.

A pińćset złotych jak nie było tak nie ma

A, co?

Jesteś pierwsze czy drugie dziecko?

Car przemówił:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kefirku, czy Ty też czekasz na pińćset?

Może ta aktywność kodowana to z niecierpliwości za tym pińćset?

Ponoć należy się ;)

Ha ha ha :) Ktoś koleżankę poprze? :) Jakiś beztroski KODowiec utwierdzi ją w przekonaniu że sama się obroni? :)

Cały ten KOD to właśnie taka religia beztroskich życzeń :) "Żeby było tak jak było" :)

Jestem się w stanie sama obronić. Nie potrzebuję ochrony kretynów od Kórwinka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Broncie dalej Koduchow I swoich wlasnych interesow. Komuchy = Koduchy.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gdzie był Petru rok temu, dwa lata temu, z demonstracjami przeciw inwigilacji, kiedy pisała o tym prasa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czekał na przelew kapitału zakładowego partii?

Można odnieść wrażenie, że POlszewia przerzuca swoje żale za to, że dała się nagrać u Sowy, chociaż zorganizowała sobie więcej sposobów do śledzenia i podsłuchiwania. Nie dostrzega związku z mentalnością szpiegowską, której grunt stworzyła, a narzedziem które wykorzystano politycznie przeciw nim.

U podstaw ich poczynań jest teza, że PO było wolno, a PISowi nie bo niszczy demokrację.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kefirku, czy Ty też czekasz na pińćset?

Może ta aktywność kodowana to z niecierpliwości za tym pińćset?

Ponoć należy się ;)

Petru jest mi winien 3600 za manify, więc Szydłowe 500 może iść się fakać

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Broncie dalej Koduchow I swoich wlasnych interesow. Komuchy = Koduchy.

Tych komuchów to szukaj w parti Twoich idoli tam ci ich dostatek

Gdziej jest pińtset !!??

Gdziej jest pińtset !!??

Gdziej jest pińtset !!??

jar nie dotrze........nawet tysiąc razy powtarzane słowo

( patrz kłamstwa Pisi s-ka maja w historii dobre wzory do naśladowania)

a gdzie kwota wolna od podatku? gdzie darmowe leki dla seniorów? gdzie reforma służby zdrowia? gdzie..........no neobolszewicy, gdzie? Kaczor wmówił baranom, a ci słuchają. cieniasy i tyle

Petru jest mi winien 3600 za manify, więc Szydłowe 500 może iść się fakać

Ależ Ty młoda Damo interesowna ;)

To jest żart

Ukryta Zawartość

Czy jakiś fake ze złośliwie wstawioną gapą?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.