Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie nie obchodzi co mówią na prawicy o PiS.Ja oceniam działania PiS po owocach.Efekty już widać.Pogorszenie stosunków z Brukselą,Niemcami.Kto się cieszy?Orban bo się już o nim nie mówi i Putin bo wszystko co osłania UE jest dla niego korzystne.Nawet nie twierdzę,że to działanie PiS jest celowe.To wynika z głupoty.

Co za bredzenie! Żyjesz kolego w matrixie, jeśli unia ma przetrwać to tylko dzięki takim krajom jak Węgry czy Polska. Ty się trzęsiesz o biurokrację unijną, nie o unię. To Niemcy doprowadzają unię do ruiny.

T z tą Brukselą chcesz utrzymywać dobre stosunki?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

"Wzmożona kontrola - dźwignią społecznego zaufania" jak widzę, wielu to lubi ;-) A to chyba jest Gomułkowe...

To nieco tylko złagodzona w formie maksyma przypisywana Feliksowi Edmuntowiczowi Dzierżyńskiemu brzmiąca: kontrola najwyższą formą zaufania. Obie zresztą wprowadzają w życie tylko reżimy które nie mają prawdziwego poparcia społecznego i dla utrzymania władzy muszą się uciekać do sprawdzonych, komunistycznych metod.

Cały KOD:

Ukryta Zawartość

Program Nowoczesnej "w zasadzie to nic nie mamy...

Szkoda, ze nie wygrali wyborow. Byloby zabawnie. Brak jakiegokolwiek programu, brak ustaw ROTFL

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Wystarczy im przypomnieć hasło z lekcji historii - insurekcja kościuszkowska. Kiedy ludzie w Warszawie wywlekali zdrajców z więzień i wieszali publicznie.

Ty się tak z tym wieszaniem w stylu Kościuszki nie rozpędzaj bo będziesz musiał powiesić cały episkopat

i się nie ostanie ani jeden biszkopt.

I oby tych ustaw było jak najmniej...

W ogóle, jak najmniej...

Ale jaka jeszcze szansa, że projekt liberalnego klubu z 16 posłami przejdzie jeśli ponad połowę ma socjalizm narodowy?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Orban

Czasami dobre słowo droższe jest od pieniędzy.

Teraz, kiedy UE nie nałoży na nas sankcji, Jarosław Kaczyński może wprowadzać swoje plany dotyczące praworządności w Polsce.

Moje kochane miasto :)

I flaga w w pochodzie KOD-u

Ukryta Zawartość

zdięc wiecej na fejsie KODu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale napisz mu to bo może nie wiedzieć.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

On posiada tą świadomość, jego miliardy wpompowane w Europę przyniosły skutek jak widać na demonstracjach...

Ludzi jest więcej niż jego miliardów, każdego nie przekupi, po prostu nie stać go na to, przekupił tylko macherów, dziennikarzy jak Lisa etc.

może nie wiedzieć

Numerek zły jesteś,ze tobie nie skapło?

On posiada tą świadomość, jego miliardy wpompowane w Europę przyniosły skutek jak widać na demonstracjach...

Ludzi jest więcej niż jego miliardów, każdego nie przekupi, po prostu nie stać go na to, przekupił tylko macherów, dziennikarzy jak Lisa etc.

A ja kurde znowu nic nie dostałem :(

nie skapło

Mało dostało, stąd słabość demonstracji, cisza, brak mówców, propagandzistów z prawdziwego zdarzenia, posiadających charyzmę, mogących być inspiracją i porwać tłumy..

nic nie dostałem

Poczekaj do wiosny dostaniesz 500pln na dziecko, drugie.

A skąd wiesz Modrzewiu, że nie skapło? Jego propaganda propisowska jest tak durna, nachalna, bezczelna i hucpiarska, że należy przypuszczać, że cel jego tu występów jest odwrotny niż się wydaje. On robi wszystko by PiS obrzydzić i do niego zniechęcić. Ergo, to, że Soros coś za to płaci jest całkiem możliwe.

Ja też

Jesteś jeszcze za mała by posiadać potomstwo.

bezczelna

Używasz w wypowiedzi zwroty, których znaczenia wydajesz się nie rozumieć.

Poczekaj do wiosny dostaniesz 500pln na dziecko, drugie.

Od Sorosa nie dostałem, no ale ty jesteś pisowy i nie jesteś za bardzo rozgarnięty.

Soros płacił za potomstwo?

Ale rodzice by na mnie mieli.

Hehehe... Kiedyś w moim wieku, to ludzie prawie mieli dzieci :-P zresztą teraz też.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

jesteś pisowy

Mylisz mnie z kimś innym, nie zajmuję się polityką, pokazuje tylko tu Wam stany faktyczne rzeczywistości, nic więcej, kiedy opisywane są warunki dotyczące polityki, piszę jak się rzeczy mają, po prostu mechanika zdarzeń jest określona prawami kosmicznymi, nie ma osoby, która jest w stanie to zakwestionować, występowanie przeciw naturalnemu porządkowi skazane jest na niepowodzenie, tylko tutaj na bocznicy na to pozwalam sobie Szanownym Państwu uzmysławiać.

Proszę się chwile zastanowić nad swoimi tezami, dostrzec w końcu, jak infantylne i emocjonalne są Państwa sądy na większość tematów.

Prezentując chciejstwo, niczego nie da się osiągnąć, myśleniem życzeniowym piekło jest wybrukowane, proszę nie tracić czasu na błędy.

Ale jaka jeszcze szansa, że projekt liberalnego klubu z 16 posłami przejdzie jeśli ponad połowę ma socjalizm narodowy?

Żadna.

A w ogóle po co te ustawy?

Czytacie jakie to bzdety wymyślają?

Dobre prawo trwa dziesięcioleciami.

Zmienność prawa oznacza jedynie wewnętrzne tarcia.

Za chwilę PIS zacznie grzebać przy skrobankach, in vitro...

A przy czym chce grzebać Petru?

@747

Czyli nie jesteś pisowy ale kochasz naczelnika i wszystko co robi. OK.

Ja też i przez to nie mam iPhone'a 6s :-)

No, nie szalejcie, Maryś.

Za to masz futro!

O! Samolota wypuścili z dziury!:)

Cieszę się, naprawdę.

Gdybyż tak jeszcze - Likorza...

A w ogóle po co te ustawy?

Czytacie jakie to bzdety wymyślają?

Jakie ustawy i jakie bzdety? Chodzi ci np. o nowelizację ustawy o TK zgłoszoną przed klub pis

i przegłosowaną przez pis? No też nie wiem po co ona i też uważam, że to bzdet.

Ty się tak z tym wieszaniem w stylu Kościuszki nie rozpędzaj bo będziesz musiał powiesić cały episkopat

i się nie ostanie ani jeden biszkopt.

Oraz jednemu bratu króla popełnic samobójstwo, albo kazac wyjechać. Jak już porównujesz to może bardziej z sensem. Wieszać mozna każdego zdrajcę, ale KODintern nie ma chyba kieckowych w.szeregach.

ignorowani: jaro_747; ayran

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.