Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Fox.

Nie podniecaj się tak.

Lepiej przeszukuj Internet...

Na początek spróbuj "katana męska"...

Acz nigdzie nie wskazałem, że nie mogła tego mówić moja Siostra... :-)

Katana to chyba jakiś ciuch, bluza... czy coś takiego...

Mówiło się drzewniej; podaj mi moją katanę...

Nie drzewniej, a - drzewiej.

W Japonii:)

Na początek spróbuj "katana męska"...

A tak na sam początek początku spróbuj po prostu "katana".

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Fox.

Nie podniecaj się tak.

Grześ, nie denerwuj się tak...

Też drzewniej miałem dekatyzowaną katanę i toczyłem o nią całkiem poważne boje z siostrą...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

KODinternowcy z POlszewią pokazali w zeszłym tygodniu w sejmie że gotowi są nawet rozbić Polskę dla swoich interesów. Wyciągnęli z gara jakiegoś szkopskiego sznycla udającego Ślązaka, którego wcześniej zrobili wojewodą.

Teraz zaczął w ich imieniu znowu lansować wprowadzenie języka śląskiego i autonomii.

POdnóżki niemieckie z Nowoczesną po raz kolejny pokazują, że są zdrajcami i sprzedawczykami.

Zamiast PIS się gimnastykować o utrzymanie eksploatacji kopalń i trucie kraju spalaniem węgła, i dawaniem odpraw górniczych, które przejadają od 25 lat, niech im tam czołgi wyśle na ulice. Trochę sobie z upragnionej niemieckości zobaczą. Leopardów na ulicach.

Katana to chyba jakiś ciuch, bluza... czy coś takiego...

Mówiło się drzewniej; podaj mi moją katanę...

Po japonsku mówiło sie - usziii mi kataneee

ignorowani: jaro_747; ayran

PiS jako kontynuacja komuny rzeczywiście może to zrobić.A ty jako prawdziwy patriota będziesz się cieszyć.

Arku już nerwy puszczają, nie szkoda nowego konta?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jeśli ktoś popełnia tak debilny wpis jak twój to nietrudno przewidzieć następstwa.

to do orq

Natury człowieka nie zmienisz.

to do foxa

Dziecię drogie uszkodzone przez manify pietrusia. Katana to jeden z wielu rodzajów "mieczy" japońskich z dość miernej jakości dźweru skuwanego. Które generalnie na pół przecinała szabla huzarska z damescenu nie wspominając o klingach ze stali toledeńskiej z tego samego okresu. Wiec się tak nie podniecaj, zostaw sobie trochę na późniejsze lata.

Drogi Panie. Wyjęłabym katanę i zdążyłabym ciąć minimum raz, zanim mógłbyś zacząć próbę obrony.

Zresztą zapewniam, że osoba znająca nitto-ryu zdjęłaby w zasadzie każdego.

Zresztą można odpuścić sobie katanę i sięgnąć po nodachi, który to może "zdjąć" jeźdźca.

Oczywiście katany są traktowane prawie mistycznie, ale prawda jest taka, że są wytrzymałe i cholernie ostre. Do tego same sztuki walki w Japonii są o co najmniej klasę wyżej niż te z Europy.

Przy założeniu, że samuraj z epoki Edo mieliby walczyć z Europejczykami z XVII-XVIII wieku, to postawiłabym w zasadzie wszystko na samuraja. A próbowałam już trochę sztuk walki :-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

orq

Na szacunek należy zapracować.Jeśli ktoś wyzywa przeciwnika od zdrajców i sprzedawczyków to na taki szacunek nie zasługuje.Jak i na rozmowę.

Oj, tam, oj, tam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Drogi Panie. Wyjęłabym katanę i zdążyłabym ciąć minimum raz, zanim mógłbyś zacząć próbę obrony.

Zresztą zapewniam, że osoba znająca nitto-ryu zdjęłaby w zasadzie każdego.

Zresztą można odpuścić sobie katanę i sięgnąć po nodachi, który to może "zdjąć" jeźdźca.

Oczywiście katany są traktowane prawie mistycznie, ale prawda jest taka, że są wytrzymałe i cholernie ostre. Do tego same sztuki walki w Japonii są o co najmniej klasę wyżej niż te z Europy.

Przy założeniu, że samuraj z epoki Edo mieliby walczyć z Europejczykami z XVII-XVIII wieku, to postawiłabym w zasadzie wszystko na samuraja. A próbowałam już trochę sztuk walki :-)

Gimbaza w natarciu :) Zsikałabyś się ze strachu zanim byś cokolwiek wyjęła :-)

Dorośnij dziecko, to pogadamy.

Tu przykładów kilka jak walczono szablą kiedy te małe karaczany biegały ze swoimi scyzorykami z kiepskiej jakości stali i o lichej ergonomii na wysepkach odizolowanych gdzie na końcu świata.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zanim kolejny idiota obrzuci mnie obelżywym terminem "patriota" dodam tylko że krzywa szabla przybyła do Europy z Mongołami a sztuka krzyżowa została tak nazwana przez niemieckich fechmistrzów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Termin patriota w twoim przypadku użyłem ironicznie.Dla mnie nie jesteś patriotą.Ale to pewnie bez znaczenia.

do orq

Nie pajacuj mi tu komputer świat, mleko...

Właśnie! Nie pajacuj! Zabrałeś Samolocikowi kwestię :-)

orq

Na szacunek należy zapracować.Jeśli ktoś wyzywa przeciwnika od zdrajców i sprzedawczyków to na taki szacunek nie zasługuje.Jak i na rozmowę.

Rozumiem że utożsamiasz się ze zdrajcami i sprzedawczykami z KODindternu i POlszewii, więc ta prawda cię boli.

Oni po raz kolejny wykazują że są jak psia kupa w salonie, którą trzeba szybko wyrzucić żeby smród się nie rozniósł po domu.

Najpierw denuncjacja targowicka do obcych mocarstw a teraz próba rozbicia dzielnicowego Polski. A wszystko dlatego że jełopom pokroju petrusia koryto odebrano.

Termin patriota w twoim przypadku użyłem ironicznie.Dla mnie nie jesteś patriotą.Ale to pewnie bez znaczenia.

do orq

W takim razie zmieniam zdanie. Terminu idiota użyłem w twoim przypadku całkowicie poważnie.

Rozumiem że utożsamiasz się ze zdrajcami i sprzedawczykami z KODindternu i POlszewii, więc ta prawda cię boli.

I Ty myślisz, że po takim pitoleniu, że ktoś Cię w dyskusji potraktuje poważnie?

Technikę nita wryju, na ostatniej manifie poznałaś? :-) A znasz technikę dzupagawgłowę ?

Widzisz? ...uja warte są Twoje argumenty :-D

Jeśli już o Targowicy mowa to ja widzę to inaczej.Analogie do XVIII wieku oczywiście są( niestety!).Ale współczesną Targowicą są te siły w Polsce,które robią wszystko aby ją odciąć od Europy,od Zachodu co niechybnie skończy się uzależnieniem od Wschodu.To są prawdziwi zdrajcy.

I Ty myślisz, że po takim pitoleniu, że ktoś Cię w dyskusji potraktuje poważnie?

Z racji na przejścia w sytemie edukacji ginazjalnej możesz tu pisac co chesz. Więc nie martw się o poważne traktowanie innych.

Jeśli już o Targowicy mowa to ja widzę to inaczej.Analogie do XVIII wieku oczywiście są( niestety!).Ale współczesną Targowicą są te siły w Polsce,które robią wszystko aby ją odciąć od Europy,od Zachodu co niechybnie skończy się uzależnieniem od Wschodu.To są prawdziwi zdrajcy.

Tym już wykazałeś, że do znajdowania anlogii nie masz szczególnego daru.

Niech Cię jakiś wspaniały szlachcic przed kimś obroni :-D

Zresztą nie wszyscy przyjeżdżający do Europy to muzułmanie, a teraz przypisujesz mi pogląd, o którym nie pisałam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.