Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki tani laptop?

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma laptopów które się nie psują - obecnie produkowanych. Wszystko się sypie.

To że windows 7 się sypnął po aktualizacji przechodziłem dziesiątki razy :) To akurat nie wina laptopa a systemu.

T60 chyba nie ma usb 3.0

Stare IBM to bdb maszyny.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Pytanie z Windowsa 10. Laptop z tym systemem operacyjnym kupionym od początku. Po kilkunastu dniach Windows się zaktualizował. Na dysku C utworzył się katalog pt. "Windows stary". Oczywiście katalog "Windows" też jest. Oba mają około 9 GB objętości. Czy ten stary katalog ("Windows stary") można usunąć ? Może ktoś wie coś na ten temat. Nikt z moich znajomych nie spotkał się z takim tematem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Można i jest sposób :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Można i jest sposób :)

Dzięki :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie ma laptopów które się nie psują - obecnie produkowanych. Wszystko się sypie.

To że windows 7 się sypnął po aktualizacji przechodziłem dziesiątki razy :) To akurat nie wina laptopa a systemu.

T60 chyba nie ma usb 3.0

Stare IBM to bdb maszyny.

Jasne że dobre,no jak w wątku prawdziwie tanie,ja dałem 350zł.to mogę powiedzieć że tak jest,mam R61,chodzi to dobrze,USB 2 też daje rade,jak musi zrobi swoje.Ciekawe jest podłączenie do monitora po D-SUB(analog)przełącza sie na Fool HD(1980/1080)b.fajnie sie robi dla zdjęć,chociażby czy filmów.

Panowie wy mówicie tu,jak dla mnie o wypasionych laptopach,zważywszy na ceny itp...

Jak widać można prawdziwie tanio,szkoda kasy na takie potrzeby,praktycznie to samo da się w takiej konfiguracji w moim przypadku,oczywiście z monitorem,TV Fool HD.Niczego więcej nie potrzebuję,podstawka chłodząca też w zestawie jest.

Pamiętaj że taki R61 to już zabytek :) Łatwo można zamulić takiego laptopa wykonując kilka czynności.

Oczywiście,zabytek?to zadużo powiedziane,grat!Winda XP.dwa lata już go mam,potrzeby,to normalne,intenet,filmy,ściągam,zdjęcia do przeglądanie,czasem cos poprawić,chociażby Net Image itp...

A że się zamuli czasem,przemiele jakos, i dalej idzie,spoko.mi wystarcza,daje rady,nie ma sie co przejmować,to nie jest tego warte!A jak padnie to żadna strata,ale trzyma się kupy,całkiem dobrze!.Pozdrawiam!tad.

Zgadza się ale na xp już nikt pracować nie chce :) Nie zmienia to faktu bardzo miło wspominam te laptopy. Mocna obudowa, zawiasy które nie są z papieru.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

• 3 miesiące później...

Trochę to trwało, ale w końcu kupiłem. Wziełem taki jak polecaliście. Wyjściowo znalazłem takie modele za min 1600zł. Potem sprzed nosa uciekły mi dwa HPeki za śmieszne 980zł (pomyłka sklepu z ceną). Szukałem koniecznie czegoś na i3 jak mówiliście i udało się wyrwać za nie całe 1300zł Lenovo B50. Procek i3 5005, 2.0Hz, RAM 4GB, dysk 1T, mat matryca, naped optyczny na czym mi zależało, 2 x USB 3.0, WIN10. Ogólnie na razie jest git, zobaczymy potem.

A i jeszcze jedno, wywaliłem już troche tych syfiastych aplikacji, ale nie wiem co mogę jeszcze?

?👈

Powyłączaj szpiegowanie w W10

Ukryta Zawartość

wytapane z Galaxy S5 Neo

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś może mi powiedzieć czy to jest oryginalny windows? Bo chce sobie zlozyc minipc do multimediów i zainstalować windowsa

Ukryta Zawartość

Jeśli to nie oryginalna wersja to nie chce ale jeśli tak nawet jak uzywana i będzie to dzialac to jak najbardziej zamawiam.

Jak kos się zna na Windowsach niech napisze

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.