Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Też możesz założyć spółkę nomenklaturową.

Owszem, tylko że będę musiał w to włożyć swoje własne pieniądze lub wziąć kredyt w banku. Oni przejmowali ten majątek za grosze, natomiast kredyty dostawali na takich warunkach że boki można zrywać. Przejedź się np. koło Poznania i zobacz prywatne latyfundia. Jeśli wydaje Ci się że zbudowano je dzięki sprytowi, zaradności, wiedzy i wytężonej pracy to musisz być nieprawdopodobnie naiwnym człowiekiem. Większa część starej komuny zabezpieczyła w ten sposób byt nie tylko wnukom ale i prawnukom.

Nie lubię Wałęsy za to co napisałeś w drugiej części zdania, ale zgadzam się z tym że jest on symbolem, jednym z najbardziej rozpoznawalnych na świecie. Prezes nawet jak się nie wiem jak napnie tym symbolem nie będzie

Mnie Wałęsa ani ziębi ani grzeje. Nie zazdroszczę mu jego pieniędzy i jego wątpliwej sławy, dlatego że nikt z nas z tej ziemi nic ze sobą do grobu nie zabierze. Symbolem mógł być ogromnym, ale pożarła go pycha. Kiedy zaczyna mówić, wygaduje takie dyrdymały że głowa mała. Co do prezesa to specjalnie mnie on nie obchodzi. Na polskiej scenie politycznej jest kilku uczciwych polityków których cenię, a reszta jest mi obojętna,

Jak by miał świadomość swoich możliwości to by prawdopodobnie spał do południa

Zależy co rozumiesz pod tym pojęciem. Przy mojej zaradności jeśli w życiu olałbym uczciwość, miałbym dziś willę z basenem i święty spokój. Ten spokój jest jednak pozorny. 3 zasada dynamiki obowiązuje również w tym względzie. Jak dotąd nie spotkałem człowieka, którego życie nie rozliczyło. Czasem jest to krach na giełdzie, innym razem nagła śmierć potomka, jeszcze innym coś innego się przytrafia. Tak czy inaczej zawsze dup@ obita zostaje solidnie i kradzione traci swój urok, dlatego uważam że jest to dość ryzykowny wybór. Poczekajmy co będzie np. z Wałęsą i Urbanem. Wiele lat im nie zostało.

Długi zwiekszyły władze polskie.

Częściowo masz rację, przy czym głupota to jedna, a stwarzanie sytuacji to druga strona tego medalu. Każdy z kryzysów z ostatnich dziesięcioleci był wywoływany przez lichwiarzy, którzy puścili miliony ludzi z torbami. Nie tylko w Polsce, ale na całym świecie.

Owszem, tylko że będę musiał w to włożyć swoje własne pieniądze lub wziąć kredyt w banku. Oni przejmowali ten majątek za grosze, natomiast kredyty dostawali na takich warunkach że boki można zrywać. Przejedź się np. koło Poznania i zobacz prywatne latyfundia. Jeśli wydaje Ci się że zbudowano je dzięki sprytowi, zaradności, wiedzy i wytężonej pracy to musisz być nieprawdopodobnie naiwnym człowiekiem. Większa część starej komuny zabezpieczyła w ten sposób byt nie tylko wnukom ale i prawnukom.

Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś jedno z takich "latyfundiów" przejął i pokazał jak można biznes robić jeszcze lepiej. Prezes i spółka w ramach działań rewolucyjnych pewnie wesprą Ciebie w takich działaniach.

Poczekajmy co będzie np. z Wałęsą i Urbanem. Wiele lat im nie zostało.

Prezesowi chyba też.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No to kaczyński też lichwiarz. Olewa PKB kosztem swojej wizji Polski.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Lech36 poważnie uważasz że to świetny pomysł aby śmiać się z katastrofy smoleńskiej. Miałbyś odwagę śmiać się tak w 4. oczy wdowie???

A wracając do tematu to smród po latach wychodzi i będzie dalej wychodził. I jest kwestia czasu aż, cytując Reagana, Wałęsa wyląduje na śmietniku historii.

Lech36 poważnie uważasz że to świetny pomysł aby śmiać się z katastrofy smoleńskiej. Miałbyś odwagę śmiać się tak w 4. oczy wdowie???

nie wiem jak lech36 ale ja bym miał odwagę powiedzieć wdowie coś takiego:

"w d* mam, że jesteś wdową, będziemy teraz robić ekshumację twojego męża i g* nas interesuje, że uważasz, że robimy to tylko dla naszej porypanej polityki. nam wolno. jesteśmy pisdnięci. zbyszek".

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

A wracając do tematu to smród po latach wychodzi i będzie dalej wychodził. I jest kwestia czasu aż, cytując Reagana, Wałęsa wyląduje na śmietniku historii.

Lech nie śmieje się ( z obserwacji Jego postów )nie z samej katastrofy lecz z interpretacji tych co próbują z niej zamach zrobić czyt.Komisja niejakiego Macierewicza......i tutaj co niektórych zamglonych

parówkami

a co do Walesy już w 80 tych latach komuna próbowała na śmietnik Go wywalić jakoś bez skutku

teraz godni ich następcy tez się za to zabierają z mizernym skutkiem

ale trzeba przyznać pojawił sie człowiek roku w temacie" szkodnik " szary poseł z Żoliborza....

13895462_1037700569659427_3112352615427208158_n.jpg

Ayran metr w dół kopacz daje podstawy do tego aby przeprowadzić ponownie ekshumacje gdyż doszło do nieprawidłowości co juz8chyba nawet potwierdziła GW. A miałbyś odwagę je wręczyć wino z pozdrowieniami i uśmiechem na twarzy. Z tego się śmieją w.w chamy.

Komuna próbowała go w latach 80 na śmietnik wywalić powiadasz? Jak?

Ponownie powtórzę to wątek o Wałęsie. Wpisując tutaj dyrdemaly o Kaczyńskim, które są kompletnie nie na temat wystawiacie sobie samemu świadectwo trolla. W pełni świadomie zamiecacie wątek gdyż brak Wam merytorycznych argumentów.

Postaram się to przedstawiać takim porównanie. Wątek o słabiej płycie Metallicy a je ślepi albo glusi fani,że Slayer jeszcze słabszy (co oczywiście nie odpowiada rzeczywistości)

ok,

jeszcze raz

"kopacz daje podstawy do tego aby przeprowadzić ponownie ekshumacje gdyż doszło do nieprawidłowości, g* mnie obchodzi, że jest

pani wdową. zbyszek".

Wpisując tutaj dyrdemaly o Kaczyńskim

chodzi o to odważne twierdzenie że jest normalnym heteroseksualnym mężczyzną?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Komuna próbowała go w latach 80 na śmietnik wywalić powiadasz? Jak?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

te które powyrywał ze swojej teczki też?

Ukryta Zawartość

może pomagał mu tw balbina jak przygotowywał swoją teczkę aby pokazać ją dziennikarzom?

czyli pisdnięci nie są niewolnikami PKB ale mają w swoim "rzondzie" bankiera i on im pisze bajki jak zwiększy to PKB.

święta, święta a pisdnięcie się pogłębia.

to wątek o Wałęsie. Wpisując tutaj dyrdemaly o Kaczyńskim, które są kompletnie nie na temat

Ale uny muszom nooo

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

a co do Walesy już w 80 tych latach komuna próbowała na śmietnik Go wywalić jakoś bez skutku

Wałęsa twierdzi, że było na odwrót i to On ją chciał...swą matkę żywicielkę...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś jedno z takich "latyfundiów" przejął i pokazał jak można biznes robić jeszcze lepiej.

Po co? Żeby zostać złodziejem? Ta praktyka tak się niestety nazywa. Te prywatne imperia zostały zbudowane na ludzkiej krzywdzie. Połowa najbogatszych ludzi w Polsce stwierdza z uśmiechem na twarzy, że pierwszy milion trzeba ukraść. Przyznają się publicznie do popełnienia przestępstwa. Nikt im nic nie zrobił. Ludzie kiwają z uznaniem głowami. Nie mam rewolucyjnych zapędów, ale wydaje mi się to lekko nienormalne.

Prezes i spółka w ramach działań rewolucyjnych pewnie wesprą Ciebie w takich działaniach. Prezesowi chyba też.

Gadasz ciągle o prezesie z którym za wiele wspólnego nie mam. Stosujesz zabawny wykręt. Jak pokazuję Ci patologię, a Ty broniąc jej stwierdzasz; Ooo... a tamten to też ma piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Gdzie tu sens? hihi ;)

teraz godni ich następcy tez się za to zabierają z mizernym skutkiem

Stosujesz ten sam unik co Lech. ;) W tym kraju byli i są uczciwi ludzie. Część z nich pojawiała się w polityce. Dlaczego oświecone społeczeństwo z lewej i prawej strony zawsze odstawiało ich na boczny tor i jakoś ich nie chciało poprzeć? ;)

Odpowiem Ci, bo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii by ich rozbolały. ;) Od lat pracuję w dużej instytucji. Mechanizmy które na Zachodzie wdrożono dawno temu w celu usprawnienia zarządzania i wykluczenia machlojek u nas wdraża się połowicznie. Dlaczego? Dlatego że zapanowałby porządek i musiałoby dojść do uczciwego rozliczania między innymi zysków. W takim układzie NIE zbudowałbyś (piszę Ci to wołami) imperium opartego na kombinacjach i lichwie, tylko co najwyżej skończył w więzieniu. Wylądowało by w nim większość ludzików z politycznych i biznesowych elit ostatnich 27 lat i z lewicy i z tzw. "prawicy".

Złodziejstwo to NIE jest zaradność tylko piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. U nas stawia się znak równości między tymi pojęciami, żeby w nocy można było spać spokojnie.

Odpowiedzcie sobie sami, co Lecha Wałęsa ikona Solidarności zrobił z uczciwymi ludźmi z tego ruchu np. Anną Walentynowicz, Andrzejem Gwiazdą i im podobnymi.

Po co? Żeby zostać złodziejem?

Jak jesteś taki pewien i masz dowody że to złodziejstwo to musisz koniecznie zgłosić to do prokuratury. Pamiętaj że niezgłoszenie znanego złodziejstwa to też przestępstwo.

Połowa najbogatszych ludzi w Polsce stwierdza z uśmiechem na twarzy, że pierwszy milion trzeba ukraść. Przyznają się publicznie do popełnienia przestępstwa.

W takim układzie sprawa jest prosta dla wymiaru sprawiedliwości. Wystarczy tylko słuchać co mówią. Oczywiście o ile to nie są żarty. Wyobraź sobie że tej tekst o tym "pierwszym milionie" jest stary jak świat i krąży po tym świecie od wielu lat,

Gadasz ciągle o prezesie z którym za wiele wspólnego nie mam. Stosujesz zabawny wykręt. Jak pokazuję Ci patologię, a Ty broniąc jej stwierdzasz; Ooo... a tamten to też ma d*pę obesraną! Gdzie tu sens? hihi ;)

W cytowanym przez Ciebie zdaniu namawiałem do podjęcia się prowadzenia interesu we własnym zakresie. Oczywiście prowadzenia uczciwego interesu. To tylko tak żeby zobaczyć jaki to mód. Prezes wspiera uczciwych np. Biereckiego, więc Tobie chyba też pomoże.

To PiS zrobił z tragedii smoleńskiej groteskę na światową skalę. Głównie przy pomocy działań niejakiego Antoniego i jego ekipy "naukowców"/"badaczy".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Jak jesteś taki pewien i masz dowody że to złodziejstwo to musisz koniecznie zgłosić to do prokuratury. Pamiętaj że niezgłoszenie znanego złodziejstwa to też przestępstwo.

Przeczytaj sobie serię "Resortowe dzieci" (właśnie ukazał się 3 tom)

W takim układzie sprawa jest prosta dla wymiaru sprawiedliwości. Wystarczy tylko słuchać co mówią. Oczywiście o ile to nie są żarty.

Teksty o których mówię pojawiały się swojego czasu nie w Kamerunie tylko w "polskiej" prasie.

Gdzie Ty masz w Polsce wymiar sprawiedliwości? Stanowiska są dziedziczone z ojca i dziada jak w Korei. ;)

W cytowanym przez Ciebie zdaniu namawiałem do podjęcia się prowadzenia interesu we własnym zakresie.

Szkoda czasu na tłumaczenie Ci rzeczy oczywistych. W latach 90-tych te Twoje biznesy(sic!) robiono za drewniane pięć złotych okradając uczciwych ludzi. Majątek PZPR którym w rzeczywistości była cała Polska szedł pod młotek za byle grosze, a układowe żule robiły na tym swoje interesy. Z czego wyrosła Wyborcza i Angora? Z ciężkiej pracy sowieciarza Michnika? ;) Za te machloje powinni do końca życia gnić w więzieniach.

Nie pisz lepiej nic więcej, bo z każdym kolejnym zdaniem zapadasz się coraz głębiej. ;)

o PiS zrobił z tragedii smoleńskiej groteskę

Jak odbierasz w takim razie wzór metra wg Kopacz?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przeczytaj sobie serię "Resortowe dzieci" (właśnie ukazał się 3 tom) i przestań ściemniać.

W takim razie to proste, wystarczy zanieść ten tekst do prokuratury. Dlaczego zwlekasz z doniesieniem o domniemanym przestępstwie ?

Nie pisz lepiej nic więcej, bo z każdym kolejnym zdaniem zapadasz się coraz głębiej.

Dlaczego zapadam się, to coś złego że mówię Tobie żebyś zgłosił do prokuratury znane Tobie przestępstwa ? Możesz też zgłosić że żądasz wykrycia winnych zamachu smoleńskiego bo przecież czytałeś o takim w wiarygodnej prasie i słyszałeś o tym z komisji Antoniego M. Zacznij działać. Gadaniem i pisaniem niczego do przodu nie popchniesz.

Jak odbierasz w takim razie wzór metra wg Kopacz?

Możesz przybliżyć temat ?

W takim razie to proste, wystarczy zanieść ten tekst do prokuratury. Dlaczego zwlekasz z doniesieniem o domniemanym przestępstwie ?

Zamiast tykać mnie palcem, odpowiedz sobie sam na proste pytanie; Dlaczego Twoja szacowna prokuratura nic z tym nie zrobiła? Tekst "pierwszy milion trzeba ukraść" był swojego czasu szalenie popularny wśród polskich "biznesmenów". Można było o tym przeczytać np. w Newsweeku.

No więc dlaczego? Ano dlatego że mrok czy inny szary Kowalski im tego osobiście nie zgłosił. Jakby zgłosił, nooo... to na pewno(!) złodzieje zostaliby rozliczeni. Na pewno. hihi ;)

Dlaczego zapadam się, to coś złego że mówię Tobie żebyś zgłosił do prokuratury znane Tobie przestępstwa?

Patrz jw. ;)

Możesz też zgłosić że żądasz wykrycia winnych zamachu smoleńskiego

W kwestii prywatyzacji Polski to w tamtych czasach w najlepszym wypadku miałbyś problemy w pracy, natomiast w najgorszym skończyłbyś jak Leper. Dziś możesz się co najwyżej obesr@ć. ;)

Spokojnej niedzieli.

Zamiast tykać mnie palcem, odpowiedz sobie sam na proste pytanie; Dlaczego Twoja szacowna prokuratura nic z tym nie zrobiła?

Przeceniasz mnie. Nie byłem i nie jestem właścicielem prokuratury. Teraz właścicielem prokuratury jest PiS więc jak zgłosisz domniemanie przestępstwa np. o zamachu w Smoleńsku to powinni potraktować to zgłoszenie przychylnie i szybko wyjaśnić.

Tekst "pierwszy milion trzeba ukraść" był swojego czasu szalenie popularny wśród polskich "biznesmenów". Można było o tym przeczytać np. w Newsweeku.

Ten tekst nie jest autorstwa polskiego i jest stary jak świat. Myślisz że na świecie wszyscy kradną ?

No więc dlaczego? Ano dlatego że mrok czy inny szary Kowalski im tego osobiście nie zgłosił. Jakby zgłosił, nooo... to na pewno(!) złodzieje zostaliby rozliczeni.

Jak będziesz miał pewne dowody to dlaczego złodzieje nie mieliby być rozliczeni ? Spróbuj zgłosić mocne dowody i zobacz co się stanie. Jak na podstawie zgłoszonych przez Ciebie dowodów nie nastąpi rozliczenie to wtedy pisz. Myślisz że prokuratura powinna uznać zamach w Smoleńsku za wielce prawdopodobny na podstawie pękniętej parówki i pękniętej puszcze po napoju ?

Spokojnej niedzieli.

A, dziękuję, dziękuję :-). Wzajemnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.