Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze dlugo nie koniec:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No prawników Bolek ma dobrych...pomrocznosc jasna mowi Ci to cos?

Ukryta Zawartość

No prawników Bolek ma dobrych...pomrocznosc jasna mowi Ci to cos?

To dobrze że ma dobrych prawników bo musi się jakoś bronić przed ujadaniem PiS-owskich ratlerków.

A prowokacja w TVP przeciwko Petru jest Koledze znana ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To dobrze że ma dobrych prawników bo musi się jakoś bronić przed ujadaniem PiS-owskich ratlerków.

A prowokacja w TVP przeciwko Petru jest Koledze znana ?

Lechu lechu....szanuje Cie jako forumowicza wiec przestań odwracać kota ogonem. Petru jeszcze na chleb mowil Beb a na muchy Tapty jak Bolek kablowal.

I to nie jest szczekanie ratlerków a chociażby życzenie zmarłej Anny Walentynowicz ktora wielka postacia w swoich czasach byla oraz Wyszkowskiego ktory od dawna wraz z wiekszoscia ludzi z tamtego srodowiska wiedzial o tym procederze.

A ze historia to obłudna k**wa jest ...no cóz nie pierwszy raz sie spotykamy z faktem ze pacynka na piedestale dostaje medale mimo ze byla tylko pacynka...

Lech W. miał szansę zostać prawdziwym bohaterem gdyby od razu przyznał się. Wtedy bezpieka nie mogłaby go dłużej szantażować i mógłby wtedy naprawdę puścić komunistów w skarpetkach jak zapowiadał.

Lechu lechu....szanuje Cie jako forumowicza wiec przestań odwracać kota ogonem. Petru jeszcze na chleb mowil Beb a na muchy Tapty jak Bolek kablowal.

I to nie jest szczekanie ratlerków a chociażby życzenie zmarłej Anny Walentynowicz ktora wielka postacia w swoich czasach byla oraz Wyszkowskiego ktory od dawna wraz z wiekszoscia ludzi z tamtego srodowiska wiedzial o tym procederze.

Wszyscy których wymieniłeś to te zawistne, zionące nienawiścią ratlerki dla których symbole nic nie znaczą. Nawet te szanowane na świecie.

A ze historia to obłudna k**wa jest ...no cóz nie pierwszy raz sie spotykamy z faktem ze pacynka na piedestale dostaje medale mimo ze byla tylko pacynka...

Na szczęście "pacynka" zajmująca stołek prezydencki jeszcze żadnej nagrody nie dostała, ale pewnie już niedługo trzeba będzie czekać.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Wszyscy których wymieniłeś to te zawistne, zionące nienawiścią ratlerki dla których symbole nic nie znaczą. Nawet te szanowane na świecie.

No patrz...mialem Cie za innego czlowieka...sorry ale zacietrzewienie umysłu godne PISama.

Walentynowicz nigdy nie zabrała nikomu kasy, zyła do konca swoich dni skromnie i nie byla bufonem o którego autorytet tak zajadle walczysz...

Na szczęście "pacynka" zajmująca stołek prezydencki jeszcze żadnej nagrody nie dostała, ale pewnie już niedługo trzeba będzie czekać.

Jakis sms poszedl wsród swoich jak macie odwracac kota ogonem?

Nawet jak by Zwierzak z Muppetów byl teraz prezydentem nie zmieni to faktu ze Bolek to Bolek i został celowo wypromowany na gwiazde by komuchy mogly bezkrwawo sie urzadzic.

Nie znałem Anny Walentynowicz ale mordę wycierają ją sobie czynni agenci GRU/SVR bo tylko tak można wyjaśnić to co się dzieje w MON.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie znałem Anny Walentynowicz ale mordę wycierają ją sobie czynni agenci GRU/SVR

Ty oczywiście to wiesz i to pewnie pisali na portalach.........randkowych.Żenada.

Walentynowicz,Gwiazda to skromni ludzie i walczyli o wolność nie gorzej od największego bufona Polski ostatnich lat.Tylko skąd masz o tym wiedzieć?Na portalach randkowych tego nie piszą.Zmień źródła.

Nie znałem Anny Walentynowicz

Walentynowicz,Gwiazda to skromni ludzie i walczyli o wolność nie gorzej od największego bufona Polski ostatnich lat.

A ludzie szli za Wałęsą i co zrobisz?

A ludzie szli za Wałęsą i co zrobisz?

Niekoniecznie tak było,niekoniecznie.W Szczecinie go nie było i całe szczęście.W Poznaniu też nie i w innych miastach również i co zrobisz?

I pomimo,że mógł stoczni nie uratował ami w Szczecinie ani w Gdańsku.

<br />Nawet jak by Zwierzak z Muppetów byl teraz prezydentem nie zmieni to faktu ze Bolek to Bolek i został celowo wypromowany na gwiazde by komuchy mogly bezkrwawo sie urzadzic.<br /> <br /> <br />

Dla mnie najważniejsze w powyższym zdaniu jest słowo "bezkrwawo" . Od zawsze uważam że dogadanie się przy okrągłym stole z komuchami było sukcesem Polski i Polaków , a ci co nazywają to zdradą są dla mnie żałośni, a co najmniej niepragmatyczni.

Ogromnym sukcesem była bezkrwawa zmiana okropnego systemu , najszybszy rozwój Polski po roku 91 spośród wszystkich krajów byłego bloku wschodniego i ogromny skok jakości życia Polaków. Określanie tego co doprowadziło do tych rzeczy jako zdradę, a symbolu tych zmian jako kapusia jest głupie, niepragmatyczne i szkodliwe . I bardzo polskie.

Guzik mnie obchodzi czy Wałęsa donosił do UB . Z dokumentów wynika, że w latach 70 tak było ale mam to w nosie. Polacy mają szczęście że sprawy poszły tak, jak poszły, a jak ktoś ma wątpliwości to niech pokaże kraj dawnego obozu sowieckiego któremu poszło istotnie lepiej.

No chyba że to dzięki temu, że w tle zawsze czuwał Prezez z Bratem ?

W 1995 roku Anna Walentynowicz wystosowała do Lecha Wałęsy listę 17 pytań, na

które ten nigdy nie odpowiedział.

Po co go o to pytała? Na czyje zamówienie?

prosty człowiek nie przeskoczy muru i nie obali władzy ,jeżeli nie stoją za nim odpowiednie osoby.

Kto bronił Kaczyńskim skakać przez płot?

Pewnie prezesa...który już wtedy chciał poszczuć, ale jak zwykle zza cudzych pleców.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Ty oczywiście to wiesz i to pewnie pisali na portalach.........randkowych.Żenada.

ale co wiem? że partner ministra wojny tłumaczy, że nie ma blackhawków bo święta ich zaskoczyły?

Walentynowicz,Gwiazda to skromni ludzie i walczyli o wolność nie gorzej od największego bufona Polski ostatnich lat.Tylko skąd masz o tym wiedzieć?Na portalach randkowych tego nie piszą.Zmień źródła.

Nie znałem Walentynowicz tak jak ty i nie czuję się upoważniony do zabierania w jej imieniu głosu.

Wałęsa nie jest prezydentem od 1995 r. Czy w 1995 r. nie było już Stoczni Szczecińskiej ani Gdańskiej?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

ale co wiem? że partner ministra wojny tłumaczy, że nie ma blackhawków bo święta ich zaskoczyły?

Nie przypisuj mi kaczyzmu ani donaldowego ani pisdrackiego oba ruchy mam głęboko....

Stocznie mógł ratować nie będąc nawet prezydentem ale nie ratował i napisz do niego dlaczego tego nie zrobił.

Konkurencja francuska i niemiecka podskakują z radości do dzisiaj.

jak osoba prywatna ma ratować dwie stocznie i to jeszcze w przypadku gdy one istnieją? miał w niej statki zamawiać? to czemu jaro zawsze dziewica nie ratował? brata miał w dodatku. to znaczy, że dwóch ich było.

to jest taki krypto miłośnik pisdniętych. wałęsa stał się osobą prywatną ponad 20 lat temu. i wałęsa jest zły. ale o obecnej agenturze GRU/SVR w MON ani słowa. jest ok. jest zajebiście.

Nawet Marcinkiewicz, premier za rządów PiS.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To co rPiszesz o sobie pewnie,no ale to już twoja sprawa kogo kochasz.

tak, tak kocham pisdniętych, głosowałem na pis i mam plakat z nagim jarem pod prysznicem.

ale co z ratowaniem stoczni przez osobę prywatną?

księdza szubrawca? tak wyzywasz ojca dzieciom, dyrektora? no nie kochasz naszej umęczonej ojczyzny co ją jaro zbawia.

Niekoniecznie tak było,niekoniecznie.W Szczecinie go nie było i całe szczęście.W Poznaniu też nie i w innych miastach również i co zrobisz?

A Prezes był czy może siedział u mamy pod spódnicą ?

Był jeszcze jeden ratownik stoczni taki typek z Torunia który doi miliony od obecnego państwa na swoje zachcianki. Też mu się nie udało. Nie wiadomo co się stało z kasą zebraną na ten cel.

Był jeszcze jeden ratownik stoczni taki typek z Torunia który doi miliony od obecnego państwa na swoje zachcianki. Też mu się nie udało.

Nie wiadomo co się stało z kasą zebraną na ten cel.

CUD

Tzn. w cudowny sposób zniknęła :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.