Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

wy koledzy to jakbyscie gazet nie czytali, jutuba nie wlaczali, redtuba nie strimowali, takie mohery tylko w druga strone, ale ciemnota widze podobna.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

No idzie przeciez prostytutka ze swoim alfonsem po parku...

tubę propagandową władz

Bobek, zejdz na ziemie, co ja mam do władz. Moje zarobki sie nie zmieniaja bez wzgledu na wladze. Mnie stac na niezaleznosc, jutuba i redtuba sobie ogladam, ksiazki czytam. Ja nigdy tak jak wy nie stalem na posterunku. Do mnie każda władza tak samo przychodzi i tak samo dziekuje za pomoc. ( wpis obraźliwy )

A co ma do tego kurdupel? chyba wątek jest o polskim najwiekszym bohaterze, agencie Bolku? czy cos mi umknelo? znowu o pisiorach? nudni jestescie towarzysze....

wy koledzy to jakbyscie gazet nie czytali, jutuba nie wlaczali, redtuba nie strimowali, takie mohery tylko w druga strone, ale ciemnota widze podobna.....

Jakbyś bacznie obserwował ten temat lub bliskie niemu a nie jak Filip z konopi wpadał to pewnie zauważyłbyś że i ten temat był wałkowany

Moja rada najpierw czytaj a potem zabieraj sie za komentowanie ...kolego...

Moja rada najpierw czytaj a potem zabieraj sie za komentowanie ...kolego...

Ja czytalem ten watek na poczatku, nie wiedzialem, ze udalo wam sie do tych ksiazek i filmow znalezc jakies po linii partyjnej komentarze i wytlumaczenie. Jesli tak to przepraszam i opuszczam wątek, nie wiedzialem, ze lansowanie tezy, ze Bolek jest bohaterem narodowym przybralo siłę lansowania tezy, ze w smolensku był zamach, Przepraszam Oddalam się....Kolego....

Mnie stac na niezaleznosc

Ludzie radzieccy również całkowicie niezależnie, nieprzymuszani przez nikogo, z własnych głębokich przekonań, z samodzielnych przemyśleń i od serca popierali jedynie słuszną linię KPZR i osobiście tow. Breżniewa.

Idiotów sobie poszukaj gdzie indziej. Tu ich nie znajdziesz.

Taki z Bolka bohater jak z was, zwykła szumowina, która wykorzystała odpowiedni moment. Zaprzedala sie służbom i poszłą na fali nieczystosci na samą górę. Takich bohaterów historia zna wielu...

jesteśmy misiewicze?

Co tutaj daleko szukac, 70% sejmu kontraktowego to agenci. To niedlugo dzieci szkolne będą wiedziec, a wy koledzy mimo, ze zyliscie w tych czasach dalej ni ch..steczki nie panimacie.....Wy jestescie chyba gorsi niz te pisowskie mohery, to wasze przywiazanie do propagandowych haseł i papierowych tygrysów lat minionych, sieroty kiszczaka....

jesusmaria, marek jurek i putra to agenci? w pisie są agenci?

Zaprzedala sie służbom i poszłą na fali nieczystosci na samą górę. Takich bohaterów historia zna wielu...

to jest projekt epitafium na grób zawsze dziewicy?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O w mordeczkę!

To jednak nie Jarek z bratem, tylko Czesław???

Widać kobiecinie już na życiu nie zależy, skoro na takie wyznanie się zdobyła. :-(

Włodek.

Ukryta Zawartość

nudni jestescie towarzysze....

Towarzysze to głównie w PiS. Ustawiają teraz polskie prawo tak żeby PiS mógł rządzić aż do następnej rewolucji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Twój Towarzysz Schetino-Kretino przebił wszystkich towarzyszy, nawet tych z Korei .Na ostatniej konwencji -Stypie PO w płomiennym oświadczeniu stwierdził, że kiedy jego partia wróci do władzy, to ON jednym dekretem cofnie wszystkie Ustawy obecnego rządu. Nawet Stalin tak nie pieprzył.

jednym dekretem cofnie wszystkie Ustawy obecnego rządu.

I cofnie. Możesz być spokojny.

Nawet Stalin tak nie pieprzył.

Ale zrobił. Może nie jednym dekretem, ale skutecznie.

a ktory milordzie.... czy wszyscy.

czy chodzi o paranoje lękowa czy moze seksualna??

i do wszytkiego wlacznie czy rozlacznie .Bo jak na raazie to ty jestes jak widze zdolny do wszytkiego.tyle ze tez jeszcze nie wiadomo do czego.

Twój Towarzysz Schetino-Kretino przebił wszystkich towarzyszy, nawet tych z Korei .Na ostatniej konwencji -Stypie PO w płomiennym oświadczeniu stwierdził, że kiedy jego partia wróci do władzy, to ON jednym dekretem cofnie wszystkie Ustawy obecnego rządu. Nawet Stalin tak nie pieprzył.

no ja bym jeszcze rozstrzelał trochę ludzi.

I tu Masz rację- ten Paranoiczny Przywódca PO jest zdolny do wszystkiego

do tego aby postawić agenta GRU udającego cyklofrenika na czele MON to jednak nie jest zdolny.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

schetynaplan.jpg

To o Tobie i tobie podobnych członkach i sympatykach PiS. Idealnie pasuje.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zwolennicy PiS prezentują radzieckie myślenie w całej okazałości. Tamci też byli mistrzami w zakłamywaniu rzeczywistości i odwracaniu kota ogonem. Prawa człowieka były (ich zdaniem) łamane nie u nich, ale w USA. ZSRR to była kraina wolności, (zgniły) Zachód - jedną wielką niewolą.

Propaganda PiS teraz próbuje ogłupiać społeczeństwo, ale akolici tej formacji twierdzą że to opozycja ogłupia.

Chyba przez wskazywanie i nazywanie po imieniu poczynań układu rządzącego.

W rządzie mamy zdrajców na usługach GRU.

prezentują radzieckie myślenie w całej okazałości

Jako postradziecki myśliciel wiesz co piszesz.

mamy

Fakt, masz w czerepie GRU...bo.

To o

Plakat rekrutacyjny jest do Ciebie raczej skierowany.

Skuteczność rekrutacji, jak widać 100 .

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W rządzie mamy zdrajców na usługach GRU.

Nie zabieram głosu w sprawie polityków,bo zwyczajnie nie są tego warci,ale namawiam do umiaru,pamiętaj że mając taką wiedzę jesteś prawem zobligowany do przekazania tej i formacji odpowiednim organom,w przeciwnym wypadku może Cię spotkać sankacja prawna.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

taka ma juz red.Piatek za niezłe dowody na maciarewicza ale jak dotad maciarewicz milczy.

tak wiec dodatkowe zgloszenie nie ma sensu.

szukaj w internecie

To o Tobie i tobie podobnych członkach i sympatykach PiS. Idealnie pasuje.

Lechu ni9e warto wchodzic w polemike z tym osobnikiem odpowiedzi jak zawsze na najwyzszym poziomie

przypomnę o nowo reaktywowanej instytucji tylko za tych miłujących wolnosc takie cos możliwe jest :

SYGNALISTA znaczy szpicel, donosiciel czyli reaktywacja TW IV RP

"SYGNALISTA – to nowe słowo, którego znaczenie radzę szybko poznać. Instytucja sygnalisty, czyli osoby która informuje o nadużyciach i korupcji w swoim miejscu pracy ma zastąpić znanych nam z przeszłości : kapusiów, donosicieli, ubeków, TW itd. Groźne. Niebezpieczne. Strach się bać."

Ukryta Zawartość

ove4tq7q.png

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.