Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

a Jarek jest gorszy a PiS teraz to komune wprowadza.

Jarek nie jest gorszy (chyba), Jarek był i jest nijaki.

To załoz watek...o Rydzyku, Kaczorze i reszcie bandy

Takie wątki zakładają tacy co się chcą na kimś powyzywać. Wałęsa jest związany historycznie z jednym z tych dwóch nazwisk. Widać to między innymi na wielu fotografiach, to co się dziwisz że Prezes w wątku o Wałęsie też występuje.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mnie się tam PIS podoba na dziecko 500 zł na ojca 26 mln....

Jeszcze żaden rząd nie dał mi 52 mln złotych....

No raz Wałęsa obiecał mi 100 mln, ale mnie wystawił......

To tak na marginesie....

;-P

Robert, ale nie da się o Wałęsie bez Kaczyńskiego PIS-u Solidarności... To są składniki tego samego ciasta....

A co do zakładów piłkarskich, ja je pamiętam, kolega grał przez całe studia, był sfiksowany na punkcie polskiej ligi. Głównej puli nigdy nie trafił - narzekał iż jest ustawka.

Ale odpowiednik 5 z dużego lotka miał bardzo często....

I żeby nie było - nie był TW .... Można było często w to wygrać, tylko trzeba było być zakręconym na ligę...

(warto mieć tego świadomość)

Wszystko sfałszowane !!!!! To jeszcze 3ba by sfałszowac jego i jego zony zeznania....

Jak już wklejesz coś, na co się powołujesz to może podaj z jakich zeznań i źródłowych dokumentów to pochodzi.

Wszystko sfałszowane !!!!! To jeszcze 3ba by sfałszowac jego i jego zony zeznania....

No i wszystko jasne. Nie kumacie różnicy między totolotkiem a zakładami piłkarskimi? Facet nie grał w lotka,gdzie skreśla się cyferki i czeka na cud, tylko w zakłady piłkarskie, gdzie obstawia się wyniki prawdziwych meczów i tam cudów nie ma, chyba że te na boisku i przy zielonym stoliku. Mój wujaszek miał na to fioła w latach 80, prowadził całe zeszyty wyników i obliczał szanse, zakłady kosztowały grosze, a czasem wygrywało się całkiem całkiem.

No i wszystko jasne. Nie kumacie różnicy między totolotkiem a zakładami piłkarskimi? Facet nie grał w lotka,gdzie skreśla się cyferki i czeka na cud, tylko w zakłady piłkarskie, gdzie obstawia się wyniki prawdziwych meczów i tam cudów nie ma, chyba że te na boisku i przy zielonym stoliku. Mój wujaszek miał na to fioła w latach 80, prowadził całe zeszyty wyników i obliczał szanse, zakłady kosztowały grosze, a czasem wygrywało się całkiem całkiem.

pewnie też byl TW ;)

A tymczasem w IPN-ie ........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szanowny Panie Generale, zapewniam Pana o swoim szacunku....

Co za żenada, Passent ty....

Ale Was wkręcali, a wyście im wtórowali, co za skrajny infantylizm, jeszcze niektórzy tu tego bronią tej hołoty, ze wsi to przyszło do miast, z słoikiem i paniskami się porobili.

Kiszczak Was usadził, pokazał gdzie jest miejsce dla pana a gdzie dla plebsu ze wsi zabitej dechami...

Co za żenada..

Twoje papiery z działki Kiszczaka też wyjdą, nie bój żaby...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

generała za bohatera

Generał nam wiele wyjaśnił, zaprzeczysz temu ..?

Wielbiciele Michnika/TVN24, liczcie się ze słowami, możecie jak byście mieli honor wziąć łopatę i zakopać się metr wgłąb...

Za kogo Wy się uważacie..???

Teraz Wasze oszustwa wychodzą na światło dzienne, jeszcze nie dowierzacie że to już istnieje w debacie publicznej..

Jeśli jawne byłyby wszystkie możliwe dokumenty, uciekalibyście masowo z Polski ze wstydu.

Polska to Bolkowo, można jechać do Stolicy, Kiszczakowa..

Ludzie myśleli że jest wolność, że wygrała jakaś tam Solidarność, robotnicy..pod przywództwem Wałęsy...

Żenada.

Ustawka za ustawką..

Ty prymitywny pożyteczny pisowcu! Za nic masz naród. który to wszystko budował...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

to z angielskiego,czy polskiego?

czy twojego?

Dociekliwyś jak SBek :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.