Skocz do zawartości
IGNORED

Alkohol wasze pozytywne doświadczenia

surfbrother

Rekomendowane odpowiedzi

Z życia :) Wracasz jako pasażer motocyklem z imprezy. Nie mogąc znaleźć kluczy, zgubionych gdzieś w kombinezonie zasypiasz w kasku leząc na schodach głową skierowaną w dół. Budzą cię rodzice.... dawne czasy ETZ251:)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Przyjmując jako jednostkę butelkę wina, to niecała butelka wina potrafi pomóc rozwikłać przedziwne audio zagadki przy odsłuchach porównawczych. Chodzi o taką ilość, że jeszcze nie zniekształca zmysłów, ale pozwala się człowiekowi wyłączyć od codziennych problemów i skupić na trapiącym go zagadnieniu. Ostatnio wchodziłem w takie komputerowe cyfrowe ustawienia i na trzeźwiaka za Chiny i nie potrafiłem rozkminić pewnych różnic w bilansie zysków i strat w muzyce, irytowałem się, bo jakieś codzienne, poważne sprawy przerastały tak drobne, subtelne, poważne audio problemy. Niemniej nie reklamuję, z alkoholem trzeba uważać, szczególnie żeby codziennie nie pić, raczej szukać okazji i mieć wyczucie kiedy przestać. Przy mocnym alkoholu jebnięcie jest za duże i za szybkie żeby człowiek mógł się kontrolować. W dodatku bardzo szybko się zatraca samokontrola i zwiększa tolerancja, także można zbytnio popłynąć.

Bo ja nie pisałem o żadnej Amarenie. W każdym razie nie znam trunku. Wierzę na słowo.

Ciesz się że nie znasz, ja raz kiedyś poznałem ...

Pamiętam do dziś smak oraz ogromny ból głowy następnego dnia. Tylko młody organizm lepiej przetrzymuje takie wynalazki, teraz to byłaby maskara.

Kilka lat temu miałem nieprzyjemną przygodę. Przy pracach na ogródku chciałem sobie wypić drinki, w sklepie nie było sobieskich pani poleciła inne drinki. Kupiłem 6-7 nie wiem dokładnie. Wypiłem dość szybko, lato było. Bardzo po tym słabo wyglądałem. Na drugi dzień mega kac. Okazało się po przeczytaniu ulotki, że to siarczan w ładnym opakowaniu... Nie mogę odszukać nazwy. Zdecydowanie nie polecam ...

Jeśli chodzi o niepolecanie to odradzam jakiegokolwiek wina rozlewane w Polsce.......

Polscy tłumacze filmowi dają nam nieraz w prezencie drugi film - w porównaniu do oryginalnych dialogów...

A wina rozlewane w Polsce i oryginalne - hmmm, jakby to ująć......

Niezapomniane wrażenia - gwarantowane...

A ktoś jeszcze to robi?

Mówisz o picu alkoholu przy wypalaniu cd czy o wypalaniu cd alkoholem ? :)

A wina rozlewane w Polsce i oryginalne - hmmm, jakby to ująć.....

Nie gorsze od tych tunezyjskich, rozlewanych we Włoszech.......kupujemy jako świetne włoskie "kupaże"- relacja zatrudnionego Polaka.

Podobno dotyczy oliwy.....

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Za to dobre i niedrogie wina, rozlewane w krajach pochodzenia, można kupić w Lidlu czy Biedronce.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Pozytywne doświadczenia - wiele lat temu, gdy okazało się, że żołądkowa gorzka jest słodka! :)

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Za to dobre i niedrogie wina, rozlewane w krajach pochodzenia, można kupić w Lidlu czy Biedronce.

Myślę że póki co w Biedronce, w Lidlu tylko z najwyższej półki, te drogie, ale to już wolę normalny sklep za tą cenę.

Nonsens. Do 2 dych kupisz dobre winko.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Nonsens. Do 2 dych kupisz dobre winko.

Nigdy mi się nie udało kupić dobrego wina w Lidlu do 24,99. Jak było dobre, to rozwodnione. Nie mówię o innych produktach, po prostu na winie robią dobry marketing i wszystko jest wyliczone co do centa.

Na szczęście nie jestem wytrawnym smakoszem, jak Wy. Wino za 20 zł mi smakuje. Nie muszę wydawać 100 zł, żeby się napić.

Pracownicy firm ubezpieczeniowych się cieszą, bo jeśli powodujący wypadek był pod wpływem alkoholu, to mogą od niego dochodzić zwrotu tego, co wypłacą za szkodę. Jak sprawca jest trzeźwy, to przepadło.

Przecież każdy pije...

Kto nie pije ten z ...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Przecież każdy pije...

no nie kazdy,

ja bym powiedzial, ze kazdy "normalny".

a tak cytujac klasyka od czasu do czasu "trzeba wlac w siebie odrobine bajkowosci"

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.