Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Lech36 napisał:

To oczywiście kłamstwo. Dezinformacja jest wpisana w program TVP dopiero od czasu przejęcia tej TVP przez PiS. TVN to stacja prywatna z kapitałem amerykańskim, tam nie ma miejsca na dezinformację chyba że przypadkową która każdemu się może zdarzyć. Dezinformacja systemowa tylko w TVPiS, sterowana i z definicji. 

Pewnie mój Szanowny Odbiorco.

Stacja, w którą wpompowano kupę kasy, zagranicznej kasy i w której powstanie były zaangażowane resortowe dzieci PRL mówi prawdę i to przez całą dobę.

Prawda to ich drugie imię.

Nie wiem do kogo ja to właściwie piszę?!

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

11 minut temu, Amator 2b napisał:

Stacja, w którą wpompowano kupę kasy, zagranicznej kasy i w której powstanie były zaangażowane resortowe dzieci PRL mówi prawdę i to przez całą dobę.

W TVP pompowane są miliardy stale, bez ograniczeń i skrupułów, nie zważając nawet na biedę niepełnosprawnych. Resortowe dzieci, jak kolega ich ładnie nazywał, to głównie w TVPiS. Cała partia składa się pewnie z resortowych dzieci, stąd ich dążność do przywrócenia porządku prawnego z PRL. 

11 minut temu, Amator 2b napisał:

Prawda to ich drugie imię.

Tak jak np. "prawda" to zamach w Smoleńsku? Oczywiście PiS-prawda.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Telewizja będąca na pasku jednej,rządzącej opcji politycznej będzie zawsze mniej wiarygodna od komercyjnej,która od władzy jet niezależna.Natomiast musi zabiegać o względy widzów czyli tzw.oglądalność .Bo jak nie będą jej ludzie oglądać to nie będzie kasy.

Czy to tak trudno zrozumieć ?Czy w PRLu taki ci wyprali mózg ,że nie możesz tego zrozumieć?

Dlatego w ocenie TVP i TVN nie ma żadnej symetrii.To jest z twojej strony celowe mącenie.

to do Amatora

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie jest prawdą,że różnica polega tylko na tym skąd otrzymują środki.TVP stosuje prymitywną propagandę gloryfikująca jedną opcję polityczną i szczującą ludzi przeciw sobie.Słowo szczującą jest tu jak najbardziej na miejscu.I robi to za pieniądze PUBLICZNE !Bo gdyby to się odbywało za prywatne to jej sprawa.A TVN jest kanałem prywatnym,komercyjnym czyli nastawionym na zysk.Jest lekko usytuowany antypisowsko bo widocznie tak im się opłaca .Ale oni wydają własne pieniądze.I w TVNie politycy pisowscy mogą wypowiadać się swobodnie.Nie ma tam też takiej prymitywnej propagandy.Również poziom profesjonalny dziennikarstwa w obu tych telewizjach to niebo i ziemia.

Szanowny kolego.

Zacznę od końca.

Poziom dziennikarstwa w obu tych ośrodkach misyjnych  jest skandalicznie niski. Dziennikarzy z nienaganną dykcją i posługujący się poprawną polszczyzną można tu na palcach jednej ręki policzyć chociaż pisowski twór wypada tu trochę lepiej - starsze kadry. To od strony technicznej.

Jeśli chodzi o poziom merytoryczny to jest dramat w obu - tendencyjnie i usługowo - podobnie jak" niezawisłe sądy i sędziowie".

Tak,  tvpis w tej swojej finansowej obrzydliwości zachowuje się bardziej perfidnie.

Co do poziomu propagandy to przemilcze.

5 minut temu, Lech36 napisał:

W TVP pompowane są miliardy stale, bez ograniczeń i skrupułów, nie zważając nawet na biedę niepełnosprawnych. Resortowe dzieci, jak kolega ich ładnie nazywał, to głównie w TVPiS. Cała partia składa się pewnie z resortowych dzieci, stąd ich dążność do przywrócenia porządku prawnego z PRL. 

Tak jak np. "prawda" to zamach w Smoleńsku? Oczywiście PiS-prawda.

A czy ja piszę, mój Drogi Odbiorco, że w tvpis ich ( resortowych dzieci z okresu PRL-u ) nie ma?

A o co chodzi z tymi niepełnosprawnymi czy to jakaś wycieczka osobista?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Bo jak nie będą jej ludzie oglądać to nie będzie kasy.

Będzie, partia da rozkaz żeby kasa była.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Telewizja będąca na pasku jednej,rządzącej opcji politycznej będzie zawsze mniej wiarygodna od komercyjnej,która od władzy jet niezależna

Nie dotyczy Polsatu.

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Telewizja będąca na pasku jednej,rządzącej opcji politycznej będzie zawsze mniej wiarygodna od komercyjnej,która od władzy jet niezależna.Natomiast musi zabiegać o względy widzów czyli tzw.oglądalność .Bo jak nie będą jej ludzie oglądać to nie będzie kasy.

Czy to tak trudno zrozumieć ?Czy w PRLu taki ci wyprali mózg ,że nie możesz tego zrozumieć?

Dlatego w ocenie TVP i TVN nie ma żadnej symetrii.To jest z twojej strony celowe mącenie.

to do Amatora

Bez przesady.

Kasa na propagandę zawsze była,jest i zawsze się znajdzie.

Oczywiście, że telewizja komercyjna jest od władzy niezależna i na tym ta jej  niezależność się kończy co wcale nie znaczy, że jest lepsza.

3 minuty temu, Amator 2b napisał:

Poziom dziennikarstwa w obu tych ośrodkach misyjnych  jest skandalicznie niski.

W TVPiS rzeczywiście jest niski a nawet bardzo niski, w TVN o poziom dba komercja a nie polityka jak w TVPiS. Tam nie ma miejsca (TVN) na propagandę socjalistyczną.

Kolega Amator jak widać nie rozróżnia TV partyjnej od TV publicznej.Jak PiS chce mieć swoją ,partyjną TV to niech ją utrzymuje za swoje pieniądze.

2 minuty temu, jezz napisał:

Nie dotyczy Polsatu.

Niestety robi się coraz bardziej pisowski.

1 minutę temu, Amator 2b napisał:

Oczywiście, że telewizja komercyjna jest od władzy niezależna i na tym ta jej  niezależność się kończy co wcale nie znaczy, że jest lepsza.

Słuchaj propagandy z TVPiS, to poprawia samopoczucie, ale koniec jest niezależny od chwilowego samopoczucia spowodowanego propagandą. 

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kolega Amator jak widać nie rozróżnia TV partyjnej od TV publicznej.Jak PiS chce mieć swoją ,partyjną TV to niech ją utrzymuje za swoje pieniądze.

Niestety robi się coraz bardziej pisowski.

Napisz do PiS. 

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jak PiS chce mieć swoją ,partyjną TV to niech ją utrzymuje za swoje pieniądze.

PiS uważa że pieniądze z budżetu państwa są jego. W ogóle PiS uważa się za władców absolutnych Polski.

Napisz do PiS. 

Do PiS nie ma co pisać bo to beton o wysokiej twardości.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Słuchaj propagandy z TVPiS, to poprawia samopoczucie, ale koniec jest niezależny od chwilowego samopoczucia spowodowanego propagandą. 

Do wiadomość Kolegi/ów.

Z oglądaniem telewizji dałem sobie spokój 10 lat temu, czasem tylko się upewnię czy dobrze zrobiłem.

Zachęcam.

Teraz, jezz napisał:

Gawryluk robi dobrą robotę

Zbudowała/zaprojektowała jakiś obiekt w Polsce? 

1 minutę temu, Lech36 napisał:

PiS uważa że pieniądze z budżetu państwa są jego. W ogóle PiS uważa się za władców absolutnych Polski.

Jak będzie PO to będzie odwrotnie. Zadowolony?

Z oglądaniem telewizji dałem sobie spokój 10 lat temu, czasem tylko się upewnię czy dobrze zrobiłem.

Najlepiej jest żyć w ciemnogrodzie. Rozumiem to.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Do PiS nie ma co pisać bo to beton o wysokiej twardości.

No to już nie wiem jak koledze mogę pomóc?

Teraz, Lech36 napisał:

Najlepiej jest żyć w ciemnogrodzie. Rozumiem to.

Może i nie najlepiej ale jaki spokój.

Książki jakieś tam mam.

Teraz, Amator 2b napisał:

Jak będzie PO to będzie odwrotnie.

Tak jak jest teraz za PO nie było. PiS to powrót do zasad znanych z komuny.

2 minuty temu, Amator 2b napisał:

No to już nie wiem jak koledze mogę pomóc?

To nie mnie potrzebna jest pomoc. Ja ekonomicznie mam wysoką wiedzę na temat mechanizmów rządzących ekonomią państwa. Pomocy wymagają ciemnogrodzianie którzy w tej chwili są w większości a system edukacji rozbity przez PiS-Zalewską powoduje  dalsze zagłębianie się w ekonomicznej ciemnocie czego przykłady są aż nadto widoczne na forum.  

8 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Piszę do ciebie to nie to samo?

do Amatora

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jeśli ci jest obojętne jak są wydawane m.in. twoje pieniądze to.....nie wiem jak pomóc.

To ty masz problem. Ja nie.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Tak jak jest teraz za PO nie było. PiS to powrót do zasad znanych z komuny.

Geniusz.

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To skąd czerpie wiedzę o temacie?

Może z biuletynów z Nowogrodzkiej?

Teraz, Lech36 napisał:

To nie mnie potrzebna jest pomoc. Ja ekonomicznie mam wysoką wiedzę na temat mechanizmów rządzących ekonomią państwa. Pomocy wymagają ciemnogrodzianie którzy w tej chwili są w większości a system edukacji rozbity przez PiS-Zalewską powoduje  dalsze zagłębianie się w ekonomicznej ciemnocie czego przykłady są aż nadto widoczne na forum.  

Ojej. 

Bardzo mi przykro.

Szkoda tylko dzieci kolegi.

Teraz, Amator 2b napisał:

Szkoda tylko dzieci kolegi.

Mnie też szkoda.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.