Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.07.2023 o 23:08, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sam wystawiasz sobie laurkę kopiując te idiotyczne memy.

Ukryta Zawartość

On 7/30/2023 at 10:14 AM, jakub102 said:

Inne spojrzenie na USA

Ja pier**le gdzie znalezli takiego pustaka?

5 hours ago, soundchaser said:

Sam wystawiasz sobie laurkę kopiując te idiotyczne memy.

Nic trudnego copy & paste. On nie ma nic do powiedzenia. 

17 minut temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

W tej galerii brakuje szeregowca Travisa Kinga, który udał się na spacer do KRLD.

_130622043_capture.png.webp

_130428967_hi086302950.jpg.webp

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już nie wiedzą co mają zrobić, żeby Trumpa wyeliminować. Na psy schodzą. Ale demokracji chcą uczyć.

Nasze lewaki forumowe superhappy.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Wielka ława przysięgłych jest tak mała, że mniejszej już nie może być. Właściwie to ona nie jest mała - jest po prostu malizną bez homoru, wstydu, etyki i moralności. Wstyd, hańba, zakłamanie. Jedynie co ich cechuje, to parcie na szkło i służalczość i hipokryzja. O tym wie już cała Ameryka i nic tego nie zmieni. Bidonowcy, to bananowa republika!

O! Mark Levin ma absolutną rację!

Parker's Mood

1 minutę temu, Chicago napisał:

Wielka ława przysięgłych jest tak mała, że mniejszej już nie może być. Właściwie to ona nie jest mała - jest po prostu malizną bez homoru, wstydu, etyki i moralności. Wstyd, hańba, zakłamanie. Jedynie co ich cechuje, to parcie na szkło i służalczość i hipokryzja. O tym wie już cała Ameryka i nic tego nie zmieni. Bidonowcy, to bananowa republika!

Żałosny populistyczny bełkot którego przyczyn nie potrafię zrozumieć.

Bo zauważmy jedno - nie ma tu żadnego odniesienia do meritum sprawy, czyli zarzutów, jest za to erupcja histerycznych emocji.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

To nie na twój łeb, sorry. Odnieś się chociażby do tego co mówi Mark Levin. Jesteś tak samo mały, jak ta wielka ława z dziurawymi deskami. Do you speak English...??? Do you understand anything what they say about this fuckin' case...??? I don't think so.

3/4 Stanów wyraża poglądy mocno negatywne co do koorestwa jakie odpieprza ten lewy rząd bidonów, a jakiś jaro z Forum AS dalej uprawia lewacko-globalny brandzel. Wstyd chłopaku, wstyd, Myślałem, że jesteś coś warty, ale widzę, że już nawet nie doganiasz PKSu z przyczepką.

Parker's Mood

Ta odpowiedź nie odnosi się do tego, co napisałem a tym bardziej do faktów. A fakty są takie, że Trump doskonale zdawał sobie sprawę że przegrał wybory a mimo to robił wszystko żeby nie oddać władzy.

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Bo zauważmy jedno - nie ma tu żadnego odniesienia do meritum sprawy, czyli zarzutów, jest za to erupcja histerycznych emocji.

Całe zachowanie Trumpa wobec postawionych mu wielorakich zarzutów dowodzi jednego: prawactwo jest pozbawione jakiegokolwiek honoru i nie potrafi z klasą przegrywać. 

7 minut temu, Chicago napisał:

Jesteś tak samo mały

Odezwał się duży.

Swoją drogą zastanawiające jest to poparcie dla rejestrowanego agenta Kremla i przyjaciela Putina. 

Chłopcy, spadać na drzewo prostować banany. Wasze mądrości są tyle warte, co te powymyślane afery i chęć ujebania Trumpa. Boją się go zasrańcy niemiłosiernie. Wszystko to sprawa polityczna i obawa, że ich Trum wszystkich pozamyka za ptrzekręty. Gdyby Trump, albo jego dzieci chociaż w minimalnym procencie były umoczone w takie goowno w jakim się znajdują bidonowcy (wszyscy, włącznie z Mayorkasami, Garlandami, Wrayami... i całą resztą) to by go chyba powiesili bez wyroku. A tu proszę - wszystko pięknie i cacy. Typowy lewacki shit. Nie gadam z wami, bo mi suę rzygać chce jak widzę te wasze tryskające z każdej dziury... wiecie co. Sorry, ale ta lewacka koopa którą prezentujecie nie jest mi po drodze. Znależli się doradcy do spraw Kuby i Czadu - ależ żenada. Szkoda mi was los chłpakos. I tyle.

Poza tym od razu widać, że wy moje drogie lewakos, 'no habla espanol'. Sorry, ale nie mamy nawet o czym dyskutować. Po rusku sobie pogadajcie. Albo po chińsku.

Parker's Mood

13 minut temu, Chicago napisał:

Trump wszystkich pozamyka za ptrzekręty.

Prędzej sam pójdzie siedzieć. Za przekręty. I nie tylko.

14 minut temu, Chicago napisał:

moje drogie lewakos

Łapsze to niż zmywak na Greenpoint.

16 minut temu, Chicago napisał:

Po rusku sobie pogadajcie.

Jak na razie to ty popierasz rosyjskiego agenta.

47 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jarek - nie ośmieszaj się. Bardzo Cię proszę.
Bo znów napiszę, że robisz to tylko dla lajków swojego durnego elektoratu, a Bobcat napisze, że zazdrość to brzydka cecha. 

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

39 minut temu, Jaro_747 napisał:

A fakty są takie, że Trump doskonale zdawał sobie sprawę że przegrał wybory a mimo to robił wszystko żeby nie oddać władzy.

Fakty są takie, że wybory sfałszowano, a Trump walczył o sprawiedliwość. Jednak osaczony mackami mafii był za krótki. On jest niewygodny dla Światowego Rządu, ale Ty tego nie kumasz.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Jarek - nie ośmieszaj się. Bardzo Cię proszę.
Bo znów napiszę, że robisz to tylko dla lajków swojego durnego elektoratu, a Bobcat napisze, że zazdrość to brzydka cecha. 

Ukryta Zawartość

Kolejny trumpista kompletnie nie odnoszący się do meritum.

30 minut temu, Chicago napisał:

Chłopcy, spadać na drzewo prostować banany. Wasze mądrości są tyle warte, co te powymyślane afery i chęć ujebania Trumpa. Boją się go zasrańcy niemiłosiernie. Wszystko to sprawa polityczna i obawa, że ich Trum wszystkich pozamyka za ptrzekręty. Gdyby Trump, albo jego dzieci chociaż w minimalnym procencie były umoczone w takie goowno w jakim się znajdują bidonowcy (wszyscy, włącznie z Mayorkasami, Garlandami, Wrayami... i całą resztą) to by go chyba powiesili bez wyroku. A tu proszę - wszystko pięknie i cacy. Typowy lewacki shit. Nie gadam z wami, bo mi suę rzygać chce jak widzę te wasze tryskające z każdej dziury... wiecie co. Sorry, ale ta lewacka koopa którą prezentujecie nie jest mi po drodze. Znależli się doradcy do spraw Kuby i Czadu - ależ żenada. Szkoda mi was los chłpakos. I tyle.

Poza tym od razu widać, że wy moje drogie lewakos, 'no habla espanol'. Sorry, ale nie mamy nawet o czym dyskutować. Po rusku sobie pogadajcie. Albo po chińsku.

Kolejny wybuch emocji bez żadnych argumentów na temat aktu oskarżenia.

Tym to można zaimponować jakimś niekumatym, wystarczy trochę zainteresować się tematem żeby popukać się w głowę.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Chicago napisał:

No niestety, tylko na to cię stać chłopczyku w różowych skarpetusiach. Poza tym chłopczyku, nie ma nic złego ani w pracy na zmywaku, ani w Greenpoincie, chociaż Greenpoint, to trochę inny kierunek niż Chicago. A teraz czekam aż pierdolniesz swoją główką w kształcie gruszki coś o Jackowie - śmiało, nie bój żaby wasza lewackość! A poza tym - you are full of shit! To takie standardowa zdanie Amerykanów o takich jak ty.

Moderacja nauczy cię kultury skoro jak widać z domu jej nie wyniosłeś.

4 minuty temu, Chicago napisał:

Meritum...??? Jak można mówić o meritum w świetle tych wydarzeń...??? Czy ty tego kolejny chłopczyku nie rozumiesz, że każdy hearing i oskarżenia zdrajców bidonowskich mają uj***ny łeb w Senacie...??? Czy naprawdę jesteś taki tępy, czy po prostu lewackie zaślepienie nie pozwala ci na realną ocenę sytuacji. Poza tym, jak jesteś uwalony w lewackie media i odprawiasz lewacki paciorek, to niestety znasz tylko i wyłącznie lewacki bullshit.

Nie strasz, bo się zesrasz. Zresztą już jesteś zesrany, więc kilo kupy w tą czy w tamtą i tak nie zrobi ci wielkiej różnicy, podpierdalaczu lewaczu i klepaczu.

Kultura dołów społecznych z Greenpoint czy innego Jackowa.

29 minut temu, Bobcat napisał:

Jak na razie to ty popierasz rosyjskiego agenta.

Jak czasem czytam Twoje komentarze, to w sumie nie dziwię się, że Ci odbiło i ślepo powielasz tę kretyńską narrację, której zresztą nawet nie rozumiesz.

Sound, drogi przyjacielu - zostaw to towarzystwo w spokoju, szkoda pocisków. Oni sa sami sobie szyjki podgryzają i moczą we własnym sosie. Naprawdę nie warto - nic tłumaczenie lewakom nie pomoże - to są inaczej skonstruowane głowy - tak jakby w kształcie gruszki. Po prostu ufoludki z osiedla ZWM.

Parker's Mood

15 minut temu, Bobcat napisał:

Tobie odbiło wcześniej Panie Antyszczepionkowcu.

Serio? A Ty dalej wierzysz w to co Ci wbili do łba? Wierzysz, że TE szczepionki były antidotum na covida?

Współczuję aż takiej ignorancji i naiwności.

6 minut temu, Chicago napisał:

ufoludki z osiedla ZWM

Dobre określenie. 

38 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kolejny trumpista

Żaden trumpista. Po prostu mam wiedzę, której Ty unikasz jak ognia, bo jesteś zaszczepiony poprawnością polityczną. 

Dalej nic na temat, wyłącznie osobiste lamenty.

A ja sobie w międzyczasie czytam o procesie i jest tam sporo interesujących ustaleń. I zeznań byłych współpracowników Trumpa którzy twierdzą, że on doskonale wiedział, że teza o sfałszowaniu wyborów nie ma żadnych podstaw. Co więcej, w rozmowach z nimi przyznał, że przegrał.

Jestem Europejczykiem.

42 minuty temu, soundchaser napisał:

Wierzysz, że TE szczepionki były antidotum na covida?

Oczywiście. Miliony ludzi udało się dzięki nim uratować. A że różne szury i foliarze uważają inaczej jest bez znaczenia. Dziwacy zawsze się znajdą.

Współczuj raczej swojej żenującej ignorancji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.