Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

Ale Ty i Tobie podobni nic nie potrzebujecie, nie słyszycie zmian i w nie nie wierzycie. tyle w temacie. najważniejsze ze doszedłem dziś do paru wniosków i nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać.

Pisz po Polsku bo musiałem cały tekst przez Ciebie jeszcze raz przepisać.

ale ja za to codziennie dziekuje bogu, bo wiadomo, ze jak kogos chce ukarac to mu rozum odbiera.slyszenie kabli, lol.

polski to trudna jezyk. ja sie starac ale nie zawsze wychodzic.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Jakie kolumny ? Nie rozumiem

pisales o kolumnach, red win, o ile dobrze pamietam, toz to budzet pelna geba.

Gość kizol666

(Konto usunięte)

Nie robił żadnego porównania kolumn tylko źródeł ale doczytałeś i dyskusję toczysz

Jak dla Ciebie kolumny za 70 000 to budżet to o.k

Więcej czytaj mniej pisz to Ci wyjdzie na dobre.

Edytowane przez kizol666

toz to budzet pelna geba.

To problem, który najczęściej opisujesz. Ale co się martwisz skoro wszystko gra tak samo? Łykasz estradówki za 3000zł i będą grały u ciebie tak samo jak inne high endowe za pół bańki. I brawo ty... :-)

Nie robił żadnego porównania kolumn tylko źródeł ale doczytałeś i dyskusję toczysz

Jak dla Ciebie kolumny za 70 000 to budżet to o.k

Więcej czytaj mniej pisz to Ci wyjdzie na dobre.

ale sluchal na slabych kolumnach, wiec co to za testy.

a to ze jakas firemka wymyslila sobie cene 70k to tylko posmiac sie mozna.

To problem, który najczęściej opisujesz. Ale co się martwisz skoro wszystko gra tak samo? Łykasz estradówki za 3000zł i będą grały u ciebie tak samo jak inne high endowe za pół bańki. I brawo ty... :-)

pewnie ze brawo, ucze sie od najlepszych ;-)

to ze jakas firemka wymyslila sobie cene 70k to tylko posmiac sie mozna.

No pewnie, tym bardziej, że stolarz wystruga Tobie takie za 5 tysi. I znowu brawo ty... :-)

Ale po co przecież niema różnicy.

Nie znudzilo wam się wmawianie że wszyscy sceptycznie nastawieni do voodoo niesłyszą roznic między klockami. To może było by wygodne ale tak nie jest.
Gość kizol666

(Konto usunięte)

Nie znudzilo wam się wmawianie że wszyscy sceptycznie nastawieni do voodoo niesłyszą roznic między klockami. To może było by wygodne ale tak nie jest

Kto Ci coś wmawia napisałem swoje zdanie, Ty masz swoje ale oczywiście trzeba gościowi dowalić że słyszy różnicę.

No pewnie, tym bardziej, że stolarz wystruga Tobie takie za 5 tysi. I znowu brawo ty... :-)

jak na razie, to ty na forum zadawales pytania dotyczace zrobienia kolumn. wiec wie wywracaj kota ogonem.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

pewnie ze brawo, ucze sie od najlepszych ;-)

rozumiem ze to do mnie, za to ze cie sprostowałem ,że kot schrodingera w slawnym problemie myslowym jednak istnieje

Edytowane przez kennijczyk

rozumiem ze to do mnie, za to ze cie sprostowałem ,że kot schrodingera jednak istnieje

istnieje lub nie istnieje, nikt tego nie jest w stanie stwierdzic, ale ty oczywiscie potrafisz, to tak samo jak ze slyszeniem roznic w kablach.

Odpowiesz mi na pytanie słuchałeś tych budżetowych kolumn?

parafrazujac jar1, nie chce mi sie

Kolumny kolumnami. Naszym celem nie było porównywanie. Za to test źródeł zrobiliśmy rzetelnie :)

To co było wg.Ciebie czepianiem się slyszenia różnic było tylko i wyłącznie czepianiem się procedury testu. Tylko i wyłącznie tego że z rzetelnym testem miało to mało wspólnego.

Wszystko w temacie.

no taka jest prawda. i jeszcze ten wzmacniacz. zenua

Wszystko w temacie.

slabe kolumny, slaby wzmacniacz, co tu wyjasniac, sami sie pograzacie.

Edytowane przez leon28

Oczywiście zgadzam się z Tobą taka jest prawda. EOT

wiedzialem, ze w koncu pekniesz i sie do tego przyznasz.

W soundtracku z Blade Runnera (Blush Response) na niektorych kablach rca/głośnikowych nie słychać damskich kroków, choćbym nie wiem jak podglasnial wzmacniacz. Na innych słychać bez problemu, na innych ledwo, ledwo. To jak to jest z ta głośnością? Czy moze jednak kable graja? To sa drobnostki, dla jednego małe, inny powie ze duze. Jednak jak słychać wiecej spektakl jest pełniejszy. Nagle okazuje sie, ze nagrania ktore znaliśmy na wylot maja duzo ukrytych smaczków...

Nie mam na celu nikogo przekonywać, jednak nie mam watpliwości, ze kable "graja". Tak jak bezpieczniki, kable sieciowe, podkładki, itd. :) Czasami tylko system, akustyka czy uszy nie sa w stanie tego pokazać.

"To co teraz, ha?"

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

istnieje lub nie istnieje, nikt tego nie jest w stanie stwierdzic, ale ty oczywiscie potrafisz, to tak samo jak ze slyszeniem roznic w kablach.

LoL. No to jeszcze raz. Jest martwy albo żywy. Przedmiotem problemu jest jego stan, a nie istnienie...

Nawet jak Ci się cos wytłumaczy nie rozumiesz, co dużo wyjaśnia w kontekście tutejszych dyskusji...

:) Zawsze mnie tego uczono że ktoś musi być mądrzejszy i pierwszy odpuścić.

brawo ty?

LoL. No to jeszcze raz. Jest martwy albo żywy. Przedmiotem problemu jest jego stan, a nie istnienie...

Nawet jak Ci się cos wytłumaczy nie rozumiesz, co dużo wyjaśnia w kontekście tutejszych dyskusji...

juz ci raz odpisalem, ze madrzejsi od ciebie nie sa w stanie tego wyjasnic, ty jednak wiesz lepiej. lol brawo tyL-)

jak na razie, to ty na forum zadawales pytania dotyczace zrobienia kolumn. wiec wie wywracaj kota ogonem.

To prawda i temat nadal mnie interesuje. Ale nie mam takich dojść i wiedzy ja Ty. Dlatego mnie nikt tak tanio ich nie zrobi. Ale Tobie to co innego.... :-)

To prawda i temat nadal mnie interesuje. Ale nie mam takich dojść i wiedzy ja Ty. Dlatego mnie nikt tak tanio ich nie zrobi. Ale Tobie to co innego.... :-)

no oczywiscie.

No LOL !!!! :D

lol ^2

Nie robiłem testów na redwinach :) hehehe. brawo ty :)

To co było wg.Ciebie czepianiem się slyszenia różnic było tylko i wyłącznie czepianiem się procedury testu. Tylko i wyłącznie tego że z rzetelnym testem miało to mało wspólnego.

Jedni tu ustawiali na słuch, ja byłem krok dalej :) Przyznaj ?

slabe kolumny, slaby wzmacniacz, co tu wyjasniac, sami sie pograzacie.

jakie słabe kolumny i jaki słaby wzmacniacz ? O co chodzi

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

• Pokaż nowe odpowiedzi