Skocz do zawartości
IGNORED

Ostre brzmienia

Rekomendowane odpowiedzi

Gojira_ Stranded fantastyczny kawałek. Dziwne że dopiero teraz odkryłem ten zespół. :-)

Nie gadaj tego na "głos" :)

01.06 Kraków grają live, kto nie jedzie ten słucha disco polo!

Dzień wcześniej chyba w Warszawie

Rammstein/limp bizkit Wrocław 27.07 :)

obiektywnie o audio

Gość

(Konto usunięte)

01.06 Kraków grają live, kto nie jedzie ten słucha disco polo!

Dzień wcześniej chyba w Warszawie

Rammstein/limp bizkit Wrocław 27.07 :)

No dobra...słucham Disco Polo... ;-)))

Dlaczego? jam stary wyjadacz że tak powiem i siedzem raczej przy kapelach przy których dorastałem a ich liderzy to już dziadki jak Araya

Polecam jak ktos lubi doom z mojego rodzinnego miasta kapela Gallileous

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

można ich na bandcamp odszukać,styl się troszkę zmienił ale obecnie nagrywają nowy materiał z female na vocalu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bolth

Łokmen Saba

Dlaczego? jam stary wyjadacz że tak powiem i siedzem raczej przy kapelach przy których dorastałem a ich liderzy to już dziadki jak Araya

Ukryta Zawartość

można ich na bandcamp odszukać,styl się troszkę zmienił ale obecnie nagrywają nowy materiał z female na vocalu

Tez sie wychowalem na Slayer/ old Metallica itp no i niezapomniany koncert chyba w 1992 roku pierwszy raz u nas w oryginalnym i najlepszym skladzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-=SLAYER RUL3Z =-

Ukryta Zawartość

Wiadoma sprawa, też odkryłem ich z 2 lata temu. Wybitny zespół, wybitne brzmienie, wybitne teksty!

Ukryta Zawartość

obiektywnie o audio

Pierwszy vocal,obecny na tym demo zmarł tragicznie :(

Z obecnego składu nie znam tylko wokalistki,nie chwalę się ale fajnie mieć znajomych którzy coś tworzą czy to jest muzyka,poezja itp. :)

Edytowane przez bolth

Łokmen Saba

Na Jarocinie właśnie Acid Drinkers ma grać koncert tribute to Motorhead . Generalnie lubię covery grane przez Kwasożłopów a Tytus to też nasz taki charakterystyczny całkiem wokalista.

Na Jarocinie właśnie Acid Drinkers ma grać koncert tribute to Motorhead . Generalnie lubię covery grane przez Kwasożłopów a Tytus to też nasz taki charakterystyczny całkiem wokalista.

Acid od zawsze gra bardzo dobrze a tribute Motorhead moga byc mega dobrze zagrane.

-=SLAYER RUL3Z =-

Gość

(Konto usunięte)

http://www.youtube.com/watch?v=tdGibtehbZk&feature=youtube_gdata_player

Czas dać czaduuuuuu!!!

Moje kochane dzieciaki na wyjeździe...tata nadrabia zaległości :-)))

Edytowane przez Gość

@ziko369 kreator stary wyjadacz, ja troszke dzis spokojniej z uwagi na 1 maja i niedziele rodzinka w domu hehehehe....

Polecam fajne rifffyyyy....

-=SLAYER RUL3Z =-

Gość

(Konto usunięte)

https://www.youtube.com/watch?v=J65qkOUGbwQ

jednak co dżudas to dżudas - 47 lat doświadczenia scenicznego swoje robi !:P:)

No dobra...Judasów też posłucham...dzisiaj cały dzień dla tatusia na mielenie...

@ziko369 kreator stary wyjadacz, ja troszke dzis spokojniej z uwagi na 1 maja i niedziele rodzinka w domu hehehehe....

Polecam fajne rifffyyyy....

https://www.youtube.com/watch?v=vBZ5SLJmfdw

Fajoskie...na liście...

Doloze od siebie w oryginalnym starym skladzie to co lubimy najbardziej .............

Mozna sluchac godzinami.........

To sie nigdy nie znudzi......

-=SLAYER RUL3Z =-

@up - nie znam ?! - co to za zespół???

ale w każdym razie mi sie nie widzi wg mnie (ani tu dobrego wokalu , ani wciągającej melodi...???) - jakoś tak bez życia to brzmi !

to wg mnie bije metalike na łeb - i to mocno!

ew to:

I co by "spokojnie" zakończyć ten piękny dzionek... :-)))

Ukryta Zawartość

No no na final day moze byc jak najbardziej :)

Ukryta Zawartość

-=SLAYER RUL3Z =-

To już za ciężkie klimaty dla mnie... :-)))

Jak dla mnie za ostro poszlo w innym kierunku nie daje rady......

Dla rozluznienia Classic:)

-=SLAYER RUL3Z =-

Gość

(Konto usunięte)

Jak dla mnie za ostro poszlo w innym kierunku nie daje rady......

Dla rozluznienia Classic:)

https://www.youtube.com/watch?v=MZuSaudKc68

Pięknie...

Co by mi się "darcie twarzy" ;-) nie śniło po nocach trochę Nevermore i lulu...

Edytowane przez Gość

Często "kukam na Audiostereo" i zastanawiam się czy napisać .... czy też nie. Ten temat, wątek - facet fajny miał temat!!!!!!!!! - cóż "polaczki" - mentalność? polaczyny? jak to nazwać? zkurowwa-....??????? muszą wszystko zniszczyć???????? Nikogo nie interesuje czego ktoś chce się dowiedzieć. ..... Mało tego.... dowiedzieć.... podzielić się wiedzą....... Gość pyta o sprzęt hi-fi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mnie także to interesuje........ŚWIETNY TEMAT. SZACUN DLA ZAŁOŻYCIELA TEMATU.

Przykro mi ze miałeś dobre chęci a wyszło .... jak to w polskim społeczeństwie nie wyszło.

Ps. Ciekawe czy jak zadam im pytanie.... zgadną? PYTANIE - Na H........ wysyłasz klipy, typy kapel skoro ktoś pyta o wzmacniacz, cd...itp....

Już wiem...... zdradzisz mi rodzaj prezerwatywy?...... Poinformujesz że już tego nie robisz

Często "kukam na Audiostereo" i zastanawiam się czy napisać .... czy też nie. Ten temat, wątek - facet fajny miał temat!!!!!!!!! - cóż "polaczki" - mentalność? polaczyny? jak to nazwać? zkurowwa-....??????? muszą wszystko zniszczyć???????? Nikogo nie interesuje czego ktoś chce się dowiedzieć. ..... Mało tego.... dowiedzieć.... podzielić się wiedzą....... Gość pyta o sprzęt hi-fi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mnie także to interesuje........ŚWIETNY TEMAT. SZACUN DLA ZAŁOŻYCIELA TEMATU.

Przykro mi ze miałeś dobre chęci a wyszło .... jak to w polskim społeczeństwie nie wyszło.

Ps. Ciekawe czy jak zadam im pytanie.... zgadną? PYTANIE - Na H........ wysyłasz klipy, typy kapel skoro ktoś pyta o wzmacniacz, cd...itp....

Już wiem...... zdradzisz mi rodzaj prezerwatywy?...... Poinformujesz że już tego nie robisz

Sam widzisz ze gdyby nie te dodatki temat umiera niestety ile mozna pisac ciagle to samo :)

Kazdy ma inny gust tak samo ma inny sprzet, inny, pokoj, upodobania muzyczne/sluch i mozna tak wymieniac w nieskonczonosc ma to sens czy nie twoim zdaniem?

Ja Uwielbiam mega odjechany Slayera co za tym idzie black/death/trash metal inni wola glam/progress itp.

-=SLAYER RUL3Z =-

• Pokaż nowe odpowiedzi