Skocz do zawartości
IGNORED

WILE (Sound Art) Klub Miłośników.

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. 

Mam do sprzedania kable głośnikowe Wile TON długość 1,8m.  Stan idealny, kupione jako nowe i używane około 5 miesięcy. Odnośnie ceny, fotek oraz informacji proszę o kontakt prive. 

Dziękuję 

W dniu 25.05.2020 o 10:44, wojtas81 napisał:

Dzień dobry. 

Mam do sprzedania kable głośnikowe Wile TON długość 1,8m.  Stan idealny, kupione jako nowe i używane około 5 miesięcy. Odnośnie ceny, fotek oraz informacji proszę o kontakt prive. 

Dziękuję 

Kable znalazły nowego właściciela. 

• 1 miesiąc później...

witam, zastanawiam się nad zakupem wzmacniacza Rock wcześniejsza wersja z wydzielonym zasilaniem. Chciałbym się dowiedzieć jakie są różnice miedzy tym wzmacniaczem a najnowszymi wersjami, poza wyglądam. jakieś różnice w brzmieniu? A może ktoś słuchał Rocka z kolumnami Vandersteen 2ce? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi i wszelkie opinie.

pozdrawiam

Witam Klubowiczów,

Zmieniam konfigurację sprzętu w związku z czym wystawiłem na sprzedaż również kabelki sieciowe Wile:

Wile MOC V 5,1 PRO - 1,6 m - 2 szt.        https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/28/375302.php

Wile MOC V 5,1 PRO - 2,8 m - 1 szt.           https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/28/375303.php

Świetne kable za bardzo rozsądną cenę...

Witam! 
Gdzie moge poczytać o lub  ewentualnie kupić kable Wile? 
Cieżko coś znalezć. Interesują mnie RCA. Później XLR. 
A moze ma ktoś do odsprzedania?Chcialym w końcu polskie produkty w swoim systemie. 
Narazie gra u mnie Audia Flight one i Ayon cd1 ale.... w kręgu zainteresowania jest Louis , Jazz i Sarah. Mozliwe kondycjiner MOC. Jednak z drugiej ręki. 
Mieszkam w UK i jezeli byłaby możliwość  odkupienia z drugiej ręki Kabelkow to jestem zainteresowany w ramach eksperymentu?

• 3 tygodnie później...

Witam szukam kabla zasilającego do wzmacniacza ,neutralnego ,szybkiego z dobra kontrolą basu i rozdzielczego czy wile moc 5,1 pro się sprawdzi pozdrawiam ?

• 2 tygodnie później...
W dniu 8.07.2020 o 20:25, Maniek_4444 napisał:

Witam Klubowiczów,

Zmieniam konfigurację sprzętu w związku z czym wystawiłem na sprzedaż również kabelki sieciowe Wile:

Wile MOC V 5,1 PRO - 1,6 m - 2 szt.        https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/28/375302.php

Wile MOC V 5,1 PRO - 2,8 m - 1 szt.           https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/28/375303.php

Świetne kable za bardzo rozsądną cenę...

Witam ponownie,

Został już tylko kabelek 2,8 m z powyższej oferty.

https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/31/377448.php

Zapraszam...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam klubowiczów,stalem się posiadaczem(z pełnym przekonaniem szczęśliwym) sieciówki moc 5.1pro o dł 2,8m wcześniej zakupiłem też głośnikowe 5.1  ,w czasie rozmowy z p.Witkowskim o przerobieniu go na dwa krótsze odcinki Pan Sylwester zaproponował mi za dopłatą upgrade tego kabla do jakości kabla Ton.Co sądzicie na ten temat czy warto ? Kable mają być do monobloków na kt88. Z góry dzięki za sugestie i podpowiedzi.

Oczywiście, że warto. Seria Ton to dużo wyższy poziom jakościowy prezentacji. 

Choć to też zależy od kwoty jaką trzeba dopłacić ?

• 4 tygodnie później...
W dniu 25.09.2020 o 20:27, Jacek Zienkiewicz napisał:

Witam klubowiczów,stalem się posiadaczem(z pełnym przekonaniem szczęśliwym) sieciówki moc 5.1pro o dł 2,8m wcześniej zakupiłem też głośnikowe 5.1  ,w czasie rozmowy z p.Witkowskim o przerobieniu go na dwa krótsze odcinki Pan Sylwester zaproponował mi za dopłatą upgrade tego kabla do jakości kabla Ton.Co sądzicie na ten temat czy warto ? Kable mają być do monobloków na kt88. Z góry dzięki za sugestie i podpowiedzi.

Zrobiłeś upgrade głośnikowych do serii TON? Jakie wrażenia, jaki charakter ma teraz kabel?

Nie ,zostałem przy 5.1 trochę spore koszty przy upgrade  ale i tak jestem zadowolony zarówno z głośnikowych jak i zasilających 

• 2 tygodnie później...
W dniu 3.11.2020 o 20:32, freju napisał:

Do sprzedania głośnikowe wile 5.1 dł 2x2,5m  = 1350zł  wysyłka free- reszta na priv.

Sądze że sprzedane? biore! 

Ma ktos judo sprzedania Jumepry Wile z wtykami Banan?  

Edytowane przez nissio100
18 minut temu, nissio100 napisał:

Sądze że sprzedane? biore! 

Ma ktos judo sprzedania Jumepry Wile z wtykami Banan?  

Poprawka. Kupie Jumpery Wile Jedna strona widły druga banany. Najlepiej 5.1. 

• 3 tygodnie później...
20 godzin temu, Amores999 napisał:

Jak ktoś chętny to  na sprzedaz ida dwie sieciówki 5.1 Pro i 5.1 oraz XLR 0,75cm na wtykach furutecha

info na priv, ceny bardzo okazyjne

Nieaktualne wszystkie kable sprzedane 

• 4 miesiące później...
  • 10 miesięcy później...
  • 10 miesięcy później...

Dwa kluby Wile? Niech będzie. Dawno mnie nie było na tym forum. Ale jako wieloletni użytkownik Rocka a obecny posiadacz starszej wersji Louisa i zestawu kabelków ton 2030 zgłaszam swą obecność. Mam jeszcze kondycjoner Mocarz i kabelki sieciowe moc 5.1.P. Witkowski robi nowa wersje kabli głośnikowych. Wygrzewają się u nie jeszcze pod stara nazwa ale mają mieć nowa. 

W dniu 5.02.2023 o 07:10, ary napisał:

Dwa kluby Wile? Niech będzie. Dawno mnie nie było na tym forum. Ale jako wieloletni użytkownik Rocka a obecny posiadacz starszej wersji Louisa i zestawu kabelków ton 2030 zgłaszam swą obecność. Mam jeszcze kondycjoner Mocarz i kabelki sieciowe moc 5.1.P. Witkowski robi nowa wersje kabli głośnikowych. Wygrzewają się u nie jeszcze pod stara nazwa ale mają mieć nowa. 

Potwierdzam. Kable Wile są spektakularne.

4 godziny temu, elgreg napisał:

Potwierdzam. Kable Wile są spektakularne.

Cieszę się twoim szczęściem kolego. Spektakularne! ? jak bardzo... ciekawe . Jednak  reklama działa cuda. Gdzie Dyzman? 

10 godzin temu, grzegorzlepek napisał:

Cieszę się twoim szczęściem kolego. Spektakularne! ? jak bardzo... ciekawe . Jednak  reklama działa cuda. Gdzie Dyzman? 

Praktycznie poprawiło się wszytko bez zmiany brzmienia. Wzrosła dynamika dźwieku, rozdzielczość, szczegółowość, kontrola dźwięku. Nie znajduję wad tych kabli. Mam produkty wile, to je opisuje, tak jak ludzie opisują wiele innych marek produkujących sprzęt. W mojej skromnej ocenie wile jest niedocenianie, bo w stosunku do ceny za oferowane produkty poprawa brzmienia przy sprzęcie prawidłowo skonfigurowanym (w zakresie mocy, impedancji wzmacniacza vel moc kolumn) jest spektakularna. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.