Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer do Monitor Audio i & Onkyo

Joga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w ostatnim czasie nabyłem kolumny Monitor Audio Bronze 6, grają ładnie. Posiadam też wzmacniacz Onkyo TX-DS595 amplituner pod Kino Domowe jednak ja używam go pod stereo. Zastanawiam się nad kupnem Subwoofera do tego zestawu aby wzmocnić dół, czy to dobry pomysł? Jaki subwofer mi polecicie? Chodzi mi o tańszy subwofer który da rade z tymi kolumnami do pokoju 20 m2 rozglądałem się za subwooferem firmy Magnat jednak przy okazji chciałem się dowiedzieć w jakiej cenie kupiłbym subwoofer Monitor Audio Bronze w10 cena po rabacie.

https://www.audiostereo.pl/topic/129708-subwoofer-do-monitor-audio-i-onkyo/

przy okazji chciałem się dowiedzieć w jakiej cenie kupiłbym subwoofer Monitor Audio Bronze w10 cena po rabacie.

żaden branżysta (sklep) nie napiszę Ci za ile sprzeda dany sprzęt.Sprawdź sugerowaną cenę detaliczną i na początek przyjmij ją za pewnik.Na negocjacje składa się dużo rzeczy.Minimalna marża danego sklepu , ktoś kto sprzedaję w garażu na podwórku może sprzedać taniej niż sklep w jakimś centrum handlowym w dużym mieście.Czy kupujesz jedną czy parę klocków , czy masz smykałkę i umiesz się targować. Równie dobrze w jednym sklepie możesz kupić coś 100 zł drożej niż kolega który wczoraj kupował

to samo bo może sprzedawca miał dobry dzień i mu już tak nie zależało.Niestety nie ma gotowej recepty.

Witam, w ostatnim czasie nabyłem kolumny Monitor Audio Bronze 6, grają ładnie. Posiadam też wzmacniacz Onkyo TX-DS595 amplituner pod Kino Domowe jednak ja używam go pod stereo. Zastanawiam się nad kupnem Subwoofera do tego zestawu aby wzmocnić dół, czy to dobry pomysł? Jaki subwofer mi polecicie? Chodzi mi o tańszy subwofer który da rade z tymi kolumnami do pokoju 20 m2 rozglądałem się za subwooferem firmy Magnat jednak przy okazji chciałem się dowiedzieć w jakiej cenie kupiłbym subwoofer Monitor Audio Bronze w10 cena po rabacie.

A skad wiesz, ze otrzymasz rabat?

Skad my mamy wiedziec, czy to dobry pomysl zeby wzmacniac dol w Twoim systemie?

Moze i warto.

Nie wiadomo do czego bedziesz uzywal tego zestawu.

Ciezko z Twojej wypowiedzi wywnioskowac jakiego basu poszukujesz.

Bedziesz sluchal muzyki czy ogladal filmy?

A skad wiesz, ze otrzymasz rabat?

Skad my mamy wiedziec, czy to dobry pomysl zeby wzmacniac dol w Twoim systemie?

Moze i warto.

Dokładnie. O rabat to pytaj u sprzedawcy. Po drugie. Od niedawna jesteś posiadaczem tych kolumn. Posłuchaj ich jakiś czas. Ja również kiedy kupiłem nowe kolumny, myślałem o subie. Teraz wiem, że prawdopodobnie popełnił bym błąd gdybym go kupił. Chyba, że jesteś basolubem, albo sluchasz RAP-u. W tym gatunku muzyki niskie zejścia się przydają.

Witaj,

W przypadku ceny musisz wziąć pod uwagę co ewentualne się zmieni.

Jeśli dokupisz subwoofer, wzmocnisz doł oraz delikatnie poprawisz dynamike.

Wymieniając amplituner na wzmacniacz, delikatnie wzmocnisz doł, poprawisz stereofonie i przejrzystość kolumn.

W razie pytań lub wycen zapraszam

Witaj,

W przypadku ceny musisz wziąć pod uwagę co ewentualne się zmieni.

Jeśli dokupisz subwoofer, wzmocnisz doł oraz delikatnie poprawisz dynamike.

Wymieniając amplituner na wzmacniacz, delikatnie wzmocnisz doł, poprawisz stereofonie i przejrzystość kolumn.

W razie pytań lub wycen zapraszam

Po wymianie amplitunera na wzmacniacz stereo dynamika rowniez sie poprawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.