Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, nissio100 napisał:

Nikt ci Grutka nic nie wmawia. Tak jest! Np dzis zrobiłem testy u siebie  z bezpiecznikami. Pacjenci to Ayon CD 1 i Audia Flight One Power Roots PR6. Zaaplikowałem Synergistic Research Orange. HIFi Tunning Supreme oraz szklane rurki i włoskie ori z Audii Omega. Nie bede sie rozpisywał ale bezpieczniki HIFi Tunning działają nie wspomnę SR Orange! Poprawa słyszalna wielki plus! Jeżeli uważasz że bezpieczniki to juz szaleństwo to sprawdz sam. I nie pitol Grutka że kable nie mają wpływu na dźwięk bo mają! I to bardzo duży!Do tego akustyka ( to nawet dział fizyki) pomieszczenie i wszystkie składowe całego systemu. Daje konia z rzędem ze nawet w połowie nie wykorzystujesz swojego setu.  Pozdrawiam!!! 

poprostu trzeba troche  rzygnąć pln na dobre kable i wcale nie forsuje kabli za pierdyliony €. 

Szklane rurki bezpieczniki to jakies nieporozumienie! 

Dokładnie nissio 100. Ja zwykłą szklaną rurkę wymieniłem tydzień temu na Verictum X-Fuse. Co mam napisać żeby kogoś nie podkur...... wić. Przepaść i tyle. A żeby była wisieńka na torcie to powiem. TAK KUR....... WA kierunkowość bezpiecznika ma niesamowity wpływ na dźwięk. I tyle w temacie. Co niektórzy wiedzą o co chodzi a co niektórzy cóż. ?‍♀️?‍♀️

16 godzin temu, pawel k napisał:

Dokładnie nissio 100. Ja zwykłą szklaną rurkę wymieniłem tydzień temu na Verictum X-Fuse. Co mam napisać żeby kogoś nie podkur...... wić. Przepaść i tyle. A żeby była wisieńka na torcie to powiem. TAK KUR....... WA kierunkowość bezpiecznika ma niesamowity wpływ na dźwięk. I tyle w temacie. Co niektórzy wiedzą o co chodzi a co niektórzy cóż. ?‍♀️?‍♀️

Dorwałem tez ruskie bezpieczniory srebrne NOS czujesz? Jak chcesz podesle ci linki na priv niejednokrotnie SR Orange wymięka. Kupiłem 50szt.

47 minut temu, nissio100 napisał:

Dorwałem tez ruskie bezpieczniory srebrne NOS czujesz? Jak chcesz podesle ci linki na priv niejednokrotnie SR Orange wymięka. Kupiłem 50szt.

Pewnie podeślij jakiś link. A ile taki bezpiecznik? 

Edytowane przez pawel k

https://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-USSR-Fuse-5x20mm-3-15A-Silver-99-Audio-NOS-Lot-of-10-/262493436380?_trksid=p2349624.m46890.l49292
Namiary na privie.  I public!

Cierpliwie przeszukać znajdziecie mają kilka ofert różnych amperaży.

3 godziny temu, pawel k napisał:

Pewnie podeślij jakiś link. A ile taki bezpiecznik? 

Ceny od 1.7 USD

Edytowane przez nissio100
1 minutę temu, nissio100 napisał:

https://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-USSR-Fuse-5x20mm-3-15A-Silver-99-Audio-NOS-Lot-of-10-/262493436380?_trksid=p2349624.m46890.l49292   

Cierpliwie przeszukać znajdziecie mają kilka ofert różnych amperaży.

Ceny od 1.7 USD

Dzięki bardzo ??

W dniu 15.01.2021 o 15:30, Grutka napisał:

na Temat Audio, mieliście je u siebie? ?

Oper nie, Unisony stoją gotowe do grania ?

Pozdrawiam,

Michał

IMG_20210125_161634667_HDR.jpg

Zapraszamy na odsłuchy i do wypożyczeń - www.natemataudio.pl

• 2 tygodnie później...

I jak ktoś kupił te ruskie bezpieczniory? 

U mnie bitwa miedzy ruskimi a HIFi Tunning Supreme!  I powiem że w CD zostają Ruskie!!!???

Godzinę temu, pawel k napisał:

Niemam konta na ebay a u nas nie idzie go dostać niemasz jednego na sprzedaż 5x20  T10A ??

Nie niestety nie mam . Ale sprawdze i kupie jak chcesz. Prześle pocztą  do ciebie. Z tym ze przesyłka do mnie potem do ciebie. 

1 minutę temu, nissio100 napisał:

Nie niestety nie mam . Ale sprawdze i kupie jak chcesz. Prześle pocztą  do ciebie. Z tym ze przesyłka do mnie potem do ciebie. 

Było by super ?jaki koszt z wysyłką? 

4 minuty temu, pawel k napisał:

Było by super ?jaki koszt z wysyłką? 

Napisałem do Goscia czy ma na stanie. Czekam na odpowiedz. 
Koszt bezpiecznika to 9£ przesyłka do mnie od goscia plus 6£ plus przesyłka do ciebie jakies 3-7£ zalezy jakim serwisem. 

4 minuty temu, nissio100 napisał:

Napisałem do Goscia czy ma na stanie. Czekam na odpowiedz. 
Koszt bezpiecznika to 9£ przesyłka do mnie od goscia plus 6£ plus przesyłka do ciebie jakies 3-7£ zalezy jakim serwisem. 

Czyli około 120 zł tak? 

8 godzin temu, nissio100 napisał:

I jak ktoś kupił te ruskie bezpieczniory? 

U mnie bitwa miedzy ruskimi a HIFi Tunning Supreme!  I powiem że w CD zostają Ruskie!!!???

Kupiłem 10szt ale jeszcze do mnie idą

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

Gość jeszcze nie odpisał! 
Atakuje go wiadomościami?.

I tu z innej beczki. 
A więc Jezeli ktoś ma i chciałby zamienić kolumny Opera Quinta MK1 to jestem zainteresowany Oferuje Callas SP? cholerna ciekawość! 
Mam taki cel miec i przesłuchać jak najwiecej z Oferty OPERY???

2 godziny temu, nissio100 napisał:

Gość jeszcze nie odpisał! 
Atakuje go wiadomościami?.

I tu z innej beczki. 
A więc Jezeli ktoś ma i chciałby zamienić kolumny Opera Quinta MK1 to jestem zainteresowany Oferuje Callas SP? cholerna ciekawość! 
Mam taki cel miec i przesłuchać jak najwiecej z Oferty OPERY???

Ok jak coś czekam na wiadomość. Dzięki. ?

Gosc obiecał ze przyśle zapłacone czekam na przesylke! Bedzie troche dłużej trwało. Bo UK po brexicie oszalało na granicach wiesz kontrole itp . Czekam!!! Powyżej 40£ doliczają VAT itp ale tu bez vatu 

50 minut temu, nissio100 napisał:

Gosc obiecał ze przyśle zapłacone czekam na przesylke! Bedzie troche dłużej trwało. Bo UK po brexicie oszalało na granicach wiesz kontrole itp . Czekam!!! Powyżej 40£ doliczają VAT itp ale tu bez vatu 

Ok dasz znać co i jak. A jak brzmieniowo wypada ten bezpiecznik? 

• 4 tygodnie później...

Witam wszystkich.

Co prawda dopiero co podłączyłem do tego grona, ale można powiedzieć, że jestem 'starym wyjadaczem" w tym temacie.

Od ponad piętnastu lat jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem Oper Seconda MkI, w połączeniu ze wzmacniaczem Unison Reserch S2k. 

Godzinę temu, Arti.S napisał:

Witam wszystkich.

Co prawda dopiero co podłączyłem do tego grona, ale można powiedzieć, że jestem 'starym wyjadaczem" w tym temacie.

Od ponad piętnastu lat jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem Oper Seconda MkI, w połączeniu ze wzmacniaczem Unison Reserch S2k. 

U mnie podobnie Opera seconda se i Unison research s6 MK1 ?

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.