Skocz do zawartości
IGNORED

Ucho Prezesa - nowy kabaret !

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak szybko się pisuary obrażą i zarządzą dżihad....

Podobno ja jestem Pisuar (wg niektórych zafców na tym forum) wcale nie czuje sie obrazony...

Fajnie wypunktowane "smaczki" obecnej ekipy :)

Sami powinni dofinansowac wiecej odcinków - śmiać sie ze swoich wad to wszak zaleta :)

Podobno ja jestem Pisuar (wg niektórych zafców na tym forum) wcale nie czuje sie obrazony...

Fajnie wypunktowane "smaczki" obecnej ekipy :)

Sami powinni dofinansowac wiecej odcinków - śmiać sie ze swoich wad to wszak zaleta :)

Szanowny Kolego - w życiu nie powiem złego słowa ludziom ze względu na poglądy polityczne - nawet te najbardziej ode mnie odległe, póki mam do czynienia z człowiekiem rozumnym i kierującym się logiką i zwykła prawdą. Dość powiedzieć, że w czołówce szanowanych przeze mnie polityków znajdziesz zarówno Tuska, jak i Marka Jurka.

Natomiast osobnik zwany potocznie pisiorem nie posiada poczucia humoru, obraża się śmiertelnie jeśli nazwiesz go po prostu człowiekiem, a nie jego wielce szacowną ekscelencją i wyzywa cie od kłamców, zdrajców czy innych takich, jeśli tylko ośmielisz się mieć inne poglądy. Aha, no i prawdziwy pisior, jeśli udowodnisz mu kłamstwo lub oszustwo, również zwyzywa Cię od powyższych i za skarby świata nie przyzna się do kłamstwa czy pomyłki.

Czyli pisiorem nie jesteś, QED! Bo pisior czy inny pissuar to stan ducha, niezależny od poglądów politycznych...

czekam na kontynuację "sagi" KMN o innych partiach politycznych w takim samym kontekście.

Toż z PO darli łacha parę dobrych lat, z PSLu pośmiali solidnie paręnaście odcinków, z KODu też pośmiali z jeden odcinek, teraz się za PiS wzięli.

Humor przaśny nieco, nie powiem, ale za to podoba mi się konsekwencja autorów: zawsze drzeć łacha z obecnej ekipy rządzącej.

no ale wcześniej mogli mieć kabaret "posiedzenie rządu", teraz to raczej "TO mieszkanie na ul. Nowogrodzkiej"

czekam na kontynuację "sagi" KMN o innych partiach politycznych w takim samym kontekście.

żartujesz, prawda?

nie możesz być tak głupi, a więc robisz sobie jaja.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zeby śmiać się z siebie trzeba miec dystans do siebie i klasę ..

Picuniaki tego za grosz nie maja

wojciechowska z gw pytała KMN jak donaldinio to odbierał i powiedzieli, że kiedyś

przy jakiejś okazji mieli okazje z nim o tym porozmawiać i mówił, że czuje się dowartościowany :D

stawiam dolary przeciw orzechom, że pisdnięci nie będą tego mogli znieść.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Tylko że wtedy było z czego żartować, a teraz nie bardzo i nie bardzo jest ku temu czas. IMO.

Zawsze lubiłem ten kabaret, ale teraz widzę że trochę szukają pieniążków i fanów na siłę. Owszem, jest to śmieszne, ale w tej chwili w tym kraju są ważniejsze rzeczy niż dowcipkowanie. No na szczęście żart jest lekki.

ale ośmieszenie tych ludzi jest ważne. oni są tak nadęci, tak bogoojczyźniani że głowa mała. pisdnięci potrafią walnąć przemówienie na dowolny temat używając w każdym zdaniu słowa "patriotyzm". misiewicz ze średnim wykształceniem i pensją wyższą niż profesor zwyczajny jest tego przykładem. on tyle zarabia, choć g* wie i g* widział, bo jest patriotą.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nazywam się Bartłomiej Sebastian Misiewicz. Urodziłem się w Warszawie w rodzinie o poglądach prawicowych, patriotycznych. Rodzice i Dziadkowie na trwałe zaszczepili we mnie dewizę: "Bóg, Honor, Ojczyzna".

to jest cytat z jego strony. nigdy nie wiem czy branie takiej kasy za taką pustkę to Bóg, Honor, czy Ojczyzna :D

swoją drogą ciekawe czym się przejawiała prawicowość za komuny. miłością do moczara?

to jest cytat z jego strony. nigdy nie wiem czy branie takiej kasy za taką pustkę to Bóg, Honor, czy Ojczyzna :D

+ ! (Szacunek !)

P.S.

Czy piewcy tego wyswiechtanego sloganu , tj."Bóg , Honor i Ojczyzna" mogliby mi wytłumaczyć , czy inne Niebo jest dla patriotów rosyjskich , a inne dla katolickich ?

Piotr

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tylko że wtedy było z czego żartować, a teraz nie bardzo i nie bardzo jest ku temu czas. IMO.

Ale jazda.

To za PRL nie powinno być najmniejszego nawet żartu, bo czasy były ciężkie?

A za okupacji hitlerowskiej?

Taka przewaga patrioty nad zdrajcą, że w swoim kraju ma się czym chlubić. Tego nie zmienisz.

Chłopie a ktoś Ci gdzieś napisał, że Polacy nie mają się czym chlubić?

Gdzie?

Piszemy tylko, że wstyd nam przynosi prezes i jego podwładni. O to właśnie chodzi, żeby nie psuli tego z czego Polacy mogą być dumni.

Owszem, jest to śmieszne, ale w tej chwili w tym kraju są ważniejsze rzeczy niż dowcipkowanie.

Tak, tak. Wszyscy na traktory i do żniw. Jest Plan do wykonania. Prezes pokazał cel. Pomożecie?

Bocznica jest pełna idiotyzmów, ale Twój jest jednym z najlepszych.

Zawsze lubiłem ten kabaret, ale teraz widzę że trochę szukają pieniążków i fanów na siłę. Owszem, jest to śmieszne, ale w tej chwili w tym kraju są ważniejsze rzeczy niż dowcipkowanie. No na szczęście żart jest lekki.

Boooo.... ale poważnie się zrobiło. Mamy poważny rząd, marszałka i Prezydenta. Nie ma żartów.

Ci rządzący mają jeszcze zrobić coś pożytecznego, pożartować przyjdzie jeszcze czas, kiedy będzie widać jakieś czytelne rezultaty. No ale widzę że komu ja to tłumaczuniam... osobom które już w styczniu wiedzą jakie będą żniwa. Żal.

Zamiast się śmiać, proponuję żeby kabareciarze się złożyli na umieralnie dla Peowskich dziadków. Tam w przytulnej atmosferze zrobią sobie teatrzyk, kabarecik, a nawet drugie Opole.

Można by zabrać majątki Peowskim złodziejom i dać je na kulturę. Ale byłby artystyczny maraton! Ci peoscy artyści by wszystko dla siebie zagarnęli i zachlali się na śmierć. Można by rzec: dwie pieczenie na jednym ogniu :))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.