Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Czego by PiS nie zrobił nie usprawiedliwia to zachowania opozycji.

Żadne zachowanie opozycji nie uspraweidliwa nieudolności ekipy rządzącej, która mając większość w parlamencie, swojego marszałka nie może normalnie przegłosować budżetu. To już mozna traktowac jednie w kategoriach cudu nieudacznictwa.

Z tego co i jak to wyszło, wniosek jest, że bardziej im zalezało na wieczornym śpiewaniu kolęd niż uchwalaniu najważniejszej ustawy rocznej dla kraju.

Żadne zachowanie opozycji nie uspraweidliwa nieudolności ekipy rządzącej, która mając większość w parlamencie, swojego marszałka nie może normalnie przegłosować budżetu. To już mozna traktowac jednie w kategoriach cudu nieudacznictwa.

udaj się na koncert rockowy, stań przed sceną i podczas występu bezproblemowo przeprowadź rozmowę telefoniczną, jak Ci się nie uda to jest tak samo niedudlony jak rząd. Jak sam zauwarzyłeś mają większość i nie muszą odstawiać numerów, nie muszą wycinać serduszek i innych bo i tak mają na wszystko monopol.

skoro są nieudolni a bez większych problemów osiągają swój cel to jaka jest opozycja ?

Dwa bardzo proste pytania, co zyskał rząd lub TVP wycinając serduszko WOŚP ? Czy TVP nie posiada sprzętu, softu i speców by manipulację wykonać w sposób profesjonalny ? ślepy by to zauważył...

zjedź na zmienię..

Jestem na ziemi od wielu lat. To wyborcy PiS wierzą że jest jakieś tajemnicze źródło z którego można czerpać do woli.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak sam zauwarzyłeś mają większość

Mają większość wśród tych co głosowali. Głosowało ca. połowa uprawnionych. Może żeby zmieniać ustrój Polski należałoby zweryfikować tą większość we wcześniejszych wyborach żeby upewnić się że ta druga połowa ma gdzieś to co robi PiS ? Wtedy niech rozpieprzają, ale myślę że teraz pójdzie znacznie więcej ludzi do wyborów, choć oczywiście wynik może być nie lepszy dla obecnej opozycji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

gdyby Spin-Doctorzy weszli na to forum, i trochę poczytali, mieliby ubaw, jak Państwo łykacie i bierzecie za poważne ich grę.

Przykład Malcolma, oczywiście trochę wyolbrzymiony, ale tak wygląda polityka.

To podstawa złodziejstwa

ponownie poproszę o konkrety

BTW: w prokuraturze już byłeś ?

Mają większość wśród tych co głosowali. Głosowało ca. połowa uprawnionych.

I co może winny znowu pis ? dobrowolnie zrzekłeś się prawa głosu to teraz "morda w kubeł". Jakąś nie przypominam sobie takich komentarzy gdy wybory wygrało PO a przypominam że przez 8 lat miała totalny monopol i mogła robić co chciała.

Pisdraki, zamiast tu rżnąć gupa, zacznijcie lepiej płacić za abonament telewizyjny bo wam ulubiona TVP splajtuje.

"Prezes Telewizji Polskiej Jacek Kurski przestawił bilans otwarcia swoich rządów i wyliczał sukcesy TVP w zeszłym roku. Stwierdził jednak, że bez zwiększenia wpływów abonamentowych spółka nie będzie mogła realizować misji publicznej i zacznie być powoli wygaszana."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"problemem dla TVP cały czas są bardzo niskie wpływy z abonamentu. – Powinien on wynosić 2,5 mld zł, a jest na poziomie 350 mln zł – mówił Kurski. Dzieje się tak, bo obowiązkową opłatę na rzecz mediów publicznych wnosi tylko milion gospodarstw domowych."

Ukryta Zawartość

przypominam że przez 8 lat miała totalny monopol i mogła robić co chciała

Kiedy miała totalny monopol i kiedy robiła, co chciała?

"Miała" prezydenta L. Kaczyńskiego, TK odwalał jej ustawy, prze. Komorowski zgłaszal veta, a koalicjant PSL bruździł, ile wlezie.

ponownie poproszę o konkrety

Całkiem możliwe że np. sprawa Skoków. To wymaga wyjaśnienia czy tam nie było działań niezgodnych z prawem. Niestety za tej kadencji to niemożliwe bo Skoki i Bierecki są pod ochroną PiS. A zatrudnienie w radzie nadzorczej osoby która pożyczyła Prezesowi kasę na jego sprawy ?

dobrowolnie zrzekłeś się prawa głosu to teraz "morda w kubeł"

Czyżby jakiś kibol pisał na tym forum ?

P.S. Głosowałem, ale należę do gorszego sortu, jednak nigdy do adwersarza nie powiedziałem na tym forum "morda w kubeł". To nie mój styl. Bardziej pasuje do kiboli - fanów PiS. Cóż obok siebie w każdym państwie muszą żyć ludzie o różnym poziomie kultury. Internet pozwala pisać i jednym i drugim. Może to dobrze bo wiemy dzięki temu kto jest kto.

Pisdraki, zamiast tu rżnąć gupa, zacznijcie lepiej płacić za abonament telewizyjny bo wam ulubiona TVP splajtuje.

biedy PO'wiec niestety ale też się MUSI zrzucić...jak wy to przeżyjecie.. jak TVN straci koncesje to zjedziecie na zawał.

Kiedy miała totalny monopol i kiedy robiła, co chciała?

na tak głupie pytania odpowiedź znajdziesz bez problemu.

Tak wyglądał totalny monopol PO. Teraz monopolu PiSu tow. @fetek nie dostrzega.

biedy PO'wiec niestety ale też się MUSI zrzucić...jak wy to przeżyjecie.. jak TVN straci koncesje to zjedziecie na zawał.

Hi hi hi.

I niech nie będzie żadnej telewizji - i bardzo dobrze. Jeszcze odciąć od Polski internet i będzie git.

Ja tam PO mam też w dupie.

Jakby co, to resztę tałatajstwa też .

Także mozesz mnie cmoknąć, wiesz gdzie :)

I

Całkiem możliwe że np. sprawa Skoków. To wymaga wyjaśnienia czy tam nie było działań niezgodnych z prawem. Niestety za tej kadencji to niemożliwe bo Skoki i Bierecki są pod ochroną PiS. A zatrudnienie w radzie nadzorczej osoby która pożyczyła Prezesowi kasę na jego sprawy ?

nie insertują mnie podejrzenia czy sprawy do weryfikacji, zostało jasno powiedziane że kradną (czynność dokonana).

Czyżby jakiś kibol pisał na tym forum ?

P.S. Głosowałem, ale należę do gorszego sortu, jednak nigdy do adwersarza nie powiedziałem na tym forum "morda w kubeł". To nie mój styl. Bardziej pasuje do kiboli - fanów PiS. Cóż obok siebie w każdym państwie muszą żyć ludzie o różnym poziomie kultury. Internet pozwala pisać i jednym i drugim. Może to dobrze bo wiemy dzięki temu kto jest kto.

czyli ponownie zamiast konkretów mamy wycieczkę osobistą ? no faktycznie poziom..

Teraz monopolu PiSu tow. @fetek nie dostrzega.

łykasz grzybki czy masz magiczną kulę ?

I niech nie będzie żadnej telewizji - i bardzo dobrze. Jeszcze odciąć od Polski internet i będzie git.

a wiesz że nie głupie to...

łykasz grzybki czy masz magiczną kulę ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie insertują mnie podejrzenia czy sprawy do weryfikacji, zostało jasno powiedziane że kradną (czynność dokonana).

Czyli można sobie brać byle były pozory że to nie kradzież ? Np. na potrzeby ojca dyrektora z Torunia.

czyli ponownie zamiast konkretów mamy wycieczkę osobistą ? no faktycznie poziom..

To tylko komentarz do Kolegi wypowiedzi. Żadna wycieczka osobista.

Same partyjniaki na tym forum, pisowcy i peowcy, i kodowcy:)

Dobra, trza do roboty, kable/lampy/itd czekaja, a malo nie kosztuja, ch z polityka

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

a wiesz że nie głupie to...

Zaczyna powoli klarować się do czego zmierza PiS. To że do ciemnogrodu to było wiadomo już przed wyborami, ale że do aż tak głębokiego ciemnogrodu to chyba nikt nie przewidywał.

To bylo wiadomo, czy sie dopiero powoli klaruje, bo juz nie wiem:)?

Zmierzał do ciemnogrodu teraz staje się jasne (klaruje się), że zmierza do głębokiego ciemnogrodu.

K. Lechu naprawdę jesteś taki naiwny

Myślisz że za poprzedniej władzy decydowały konkursy i kompetencje? Pytanie retoryczne, jakby co:)Teraz masz odp. propagandę, wtedy o misiewiczach było względnie cicho, to i lud się mniej przejmowal

Mozesz mi przypomnieć kim w tamtym czasie był Morawiecki ?

No przecież system dał mu pozycję i pieniądze, i dlatego powinien siedzieć cicho lub zwalczać wszystkich, którzy chcą go zmienić, np na manifestacjach KOdu

Jak można się tak wylamywac

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

"Beata Szydło pytana o nepotyzm w spółkach Skarbu Państwa: "Wie pan, ja mam dużo kolegów i koleżanek" "

Znaczy, że koleszka Tusk kolegów nie miał?

Może przypomnę: Miro, Zdzicho, Sobiesiak, koleżka z AmberGold?

Tzn nie miał. A teraz ma?

Czyli można sobie brać byle były pozory że to nie kradzież ? Np. na potrzeby ojca dyrektora z Torunia.

oczywiście że nie.. każda niejasność wymaga wyjaśnia. Napisałeś wyraźnie kradnie, więc jest to oczywiste i udowodnione więc słucham, w czym masz problem ?

w czym masz problem

Nie mam problemu. Dobrze się zakamuflowali z tą forsą którą sobie wzięli (nie ukradli) na ojca dyrektora. Chyba już pytałem, czy wiesz coś na temat podatku od darowizny który ojciec biznesmen powinien zapłacić od wziętej od rządu kasy publicznej ? Czemu mnie podejrzewasz że mam jakiś problem. Problemy to ma obecnie państwo polskie. Przestaje się rozwijać i dynamicznie zwiększa tempo zadłużenia. Rozpierducha na całego. Misiewicze rządzą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.