Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner za ok 1000zł - kolumny tonsil.

baracuda2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam dla brata amplitunera za ok. 1000zł. Kolumny to na froncie Tonsil Mildton 80 ( może będą wymieniane) a centralny oraz tył prawdopodobnie będą to głośniki z serii Eltax Liberty.

Pomieszczenie ma ok. 4x4m , ale prawdopodobnie zostanie sprzęt przeniesiony do większego 4x6m.

Po przejrzeniu ofert na aukcjach zastawiam się nad modelami:

ONKYO TX-SR806

ONKYO TX-SR805

ONKYO TX-NR808

Onkyo TX-SR 875

Marantz SR7002

Marantz SR 5006

Coś z tych modeli polecacie , czy szukać innych? Filmy/ muzyka to około 60/40 %.

Hdmi padały tak samo w denonach ale mniej się o tym mówiło. Zaczęto układać za dużo hdmi obok grzejacego się zasilacza i radiatora.

875 są w sobie awaryjny nie był ale ma już..... 10 lat? Dobrze liczę. Jak byl używany z głową to jest to świetny model. 905 do tej pory tkwi w mojej pamięci :)

Mam od kilku lat Denona 1910 pewnie można go kupić w tej kwocie - polecam pięknie gra zarówno w stereo jaki w mch.

Działa bezawaryjnie.

Ma HDMi bez wyjścia 3d ale odtwarzacz (panasonic BDT500) mam z dwoma gniazdami więc jedno obrazowe podłączone do tv a drugie dźwiękowe wyprowadziłem na amplituner i jest super.

Yamahe z9 chodź nie wiem czy dostaniesz w tej cenie. Pioneery seria lx

Piękne marzenia

Yamaha z9 z1 ax1 za 1000 w tej cenie to mistrzostwo św.

Pioneer vsx10isa to też cichy faworyt ale te wszystkie klocki to tak bliżej 2000 w góre.

No w sumie tak. Chodź nie wiadomo może kolega dołoży i będzie po problemie.

1910 to normalny model. Średnia polka. Produkt udany. Tyle. Przewijają się tu jednak znacznie lepsze modele.

Masz wtedy świety spokój.

Wypada jednak nieco gorzej. Ale śpisz spokojnie. W kinie różnicy specjalnie nie usłyszysz bardziej w stereo.

W razie czego pisz do nas o cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.