Skocz do zawartości
IGNORED

WESOŁYCH ŚWIĄT ******

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Świątecznego obżarstwa do nieprzytomności, dziesiatków kobiet (lub co kto woli - uwaga do forumowiczek ;) ), setek nowych kabelków, kubańskich cygar, francuskiego wina, szwajcarskiego sera i polskiej pogody ducha :)

Wesołych!

Maciej

[obrazekLUKASZ-228898_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wesołych Panowie...

a żeby nie było Wam smutno pić tej flaszki w sylwestra samemu to przyprowadziłem koleżanki... ;););)

[obrazekLUKASZ-229203_1.jpg] [obrazekLUKASZ-229203_2.jpg] [obrazekLUKASZ-229203_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-118-100001003 1170262571_thumb.jpg

post-118-100001004 1170262570_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

no t ojak już przy takich świętac jesteśmy to niech sobie każdy coś wybierze:

Ukryta Zawartość

A wszystkim życzę przede wszystkim spokojnych świąt "w atmosferze wzajemnego zrozumienia" i obustronnej tolerancji zarówno z naszej strony jak i "słyszącego inaczej" (ach ta poprawność polityczna) otoczenia.

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

a to dla tych co odliczają każdy dzień do wigilii:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Spokojnych rodzinnych Świąt Bozego narodzenia, cudnych prezentów pod 1000 choinek,dobrze oblanego nowego roku bez kontroli srodka z dobrym basem Życzy WSZYSTKIM Forumowiczom Piotruś Sobczak.

Spokojnych Świąt dla wszystkich. Ja już świętuję od 18.12 - wysłałem obie dziewczyny - małą i dużą do mamusi i zostaną tam do 3.01. W tym czasie były już dwie imprezki z kolegami, morze alkoholu i z 200kWh nakręconych na liczniku (Baltlab swoje bierze). Nie ma nic cudowniejszego niż nocne sesje z Dianą Krall zamiast kolkowych wrzasków małej Zuzi. Ale już za nimi tęsknię. W wolnych chwilach zapraszam na stronę: www.banditos.info/speles/sobersanta2.swf

Hej ludziska, odpocznijcie sobie, pokolędujcie.

Niech zagości radość jednego człowieka z drugiego :-)

Refleksja na święta:

Ciekawe czy jakby nasi bliscy przemawiali do nas przez głośniki to bardziej byśmy się w nich wsłuchiwali...

Pozdrowionka,

To moje pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie święta z "forumową rodzinką".

Dzięki wielkie za pomoc która została mi udzielona, za cierpliwość, za wszystko.

Życzę wszystkim forumowiczom Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt i audiofilskich skarpet pod choinką;-)

Witam

Ja również składam wszystkim Forumowiczom, płci obojga, serdeczne życzenia zdrowych, rodzinnych i jak najlepiej przeżytych Świąt Bożego Narodzenia.

Jeśli w ciągu ostatniego roku mojej bytności na forum kogoś uraziłem, znudziłem, podłamałem błędami ortograficznymi lub w jakikolwiek inny sposób popsułem mu humor, to teraz za to przepraszam.

Pozdrawiam

Wesołych świąt i oby brzuszki nie bolały! Oj, czy ja dobrze życzę?!

Choinka w doniczce jest (ma dotrwać za oknem do wiosny). Kutia też i już spróbowałem (a kto by tam czekał) - pyyyyyyyyszna!

to już pora:

wszystkim forumowiczką i forumowiczą - wesołych świąt -życzę

a ,i żeby ten gruby czerwony troll spełnił wasze wszystkie życzenia ,dotyczące muzyki i sprzętu.

pozdr.

fubb

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam, by były one spendzone radoście i magicznie wśród grona najbliższych Wam osób, oraz wszystkiego tego czego życzył bym sam sobie i to po trzy kroć :)

Wszystkiego najlepszego, szczęścia, pogody ducha i wszystkich tych wspaniałych

rzeczy, które sprawiają, że chce się żyć. A Mikołaj niech każdemu przyniesie pod choinkę mnóstwo płyt, a by w pełni delektować się muzyką z naszego w ciężkich bojach wybranego sprzętu.

Grzesiek (GNAKED)

I ja wam zycze wszystkiego najleprzego i smacznego jajka, ups to nie te swieta ;)....

...Gdy mikolaj was ominie, zrób na wieczór smutna mine, bo to obawiazek Swietych by roznosic nam prezety! nooo teraz bedzie dobrze heheh wesolych swiat i szczesliwego nowego roku i wielu wspanialych plyt odsluchanych na wspanialych systemach zyczy Tomaszek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.