Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiany na Allegro. Jak teraz sprzedawać ?

Thorogood

Rekomendowane odpowiedzi

Żona pracuje w Allegro, więc wie.

Widać, że masz jakieś tajemne informacje pisząc, że zmiana właściciela Allegro to "inżynieria finansowa". Jak wygląda poprawna zmiana właściciela? Repolonizacja?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• 2 miesiące później...

Przepraszam , że piszę na nie temat .

Mam pewien problem , otóż ostatnio nie mogę otworzyć Allegro ,wyskakuje od razu taki komunikat : " Ta witryna jest nieosiągalna

Serwer allegro.pl nieoczekiwanie zakończył połączenie. "

Czasami można wejść na stronę i po naciśnięciu " teraz kup " naciskam " zapłać " i wyskakuje jakiś inny błąd .

Kończenie zakupu dokonywałem z komórki poprzez aplikację Allegro na telefon

Ciasteczka czyściłem , dzieje się to na każdej przeglądarce : Chrome , Eksplorer , Opera . Co z tym moż na zrobić ?

System operacyjny to XP .

Edytuję : zmieniłem hasło i też nie pomogło .

Jeszcze latasz na XP :) myślałem że ja jestem z tyłu :) ale zmieniłem jakieś dwa lata temu.

Mój brat jest programistą i sprzęt zrobił zrobił mi pewien gość znajomy brata , który obsługuje " zaopatruje " w poważniejsze firmy " , on mi złożył dawno temu komputer o rewelacyjnych parametrach i nieawaryjnych podzespołach ( XP legalny ) . Czas na system operacyjny 10.

Czasami wystarczy tylko skorzystać z innej przeglądarki.

Mnie przestało logować na jednym z komputerów, zmieniłem (IE na FF) i problem się rozwiązał.

Siodemka ma jeszcze waparcie ze dwa albo cztery lata

Dokładnie

Sam używam siódemki pro64 i nie mam żadnych problemów (niemniej, jak zauważył Wuelem, FireFox u mnie biega a nie IE)

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

A mnie allegro wczoraj zaskoczyło.

Jakiś Janusz biznesu chciał mnie puknąć za 100 zł za używaną zabawkę dla dziecka ( tyle lat, setki aukcji i zakupów, tyle zakupów sprzętu elektronicznego i nigdy nic, aż tu nagle :-). Po wpłacie zero kontaktu, zero odpowiedzi na sms, y, maile.

Zgłosiłem sprawę w programie ochrony kupujących i pozytywne rozpatrzenie wniosku otrzymałem już po...8 godzinach (!). To norma u nich, czy miałem farta ?

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Od jakiegoś czasu norma. Rzucono dodatkowe siły do obsługi POK, złagodzono też jego zasady.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.